The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Ez jött ki puzzléban😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Atomreaktor
nekem a videók alapján egy szépen becsomagolt galamblövészetnek néz ki a játék😊

IMYke2.0.0.0
Atomrobbantás volt a "Frontlines: Fuel of Wars"-ban is...
...és helikopter-lezuhanás, mentés, és helikoptermodell-irányítás is...
...és ájulásból homályos képernyõvel ébredés is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Ezt sem mondanám, mert volt atomrobbantás, helikopteres mentés és végén egy bónuszpálya is. 😊 Nem is beszélve a robotrepülõgépes, vagy milyen pályáról.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Az nem volt rossz - csak sajnos, bolhafingnyi hangulat volt az, a többi scriptelt történéshez képest.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Eddig megvan eredetiben az összes CoD, és mindegyik multijával nagyon sokat játszottam. Ezért van ilyen területen egy kis tapasztalatom.

Jó multiban játszani, fõleg a klánon belül, amikor 4-8 egy csapatban egy másik csapat ellen játszunk. Közben pedig TS-en egymással komunikálunk, és közben jókat szórakozunk.

A single résszekkel sem volt még korábban semmi bajom. Részben bemutatják a pályát, részben pedig mozihangulattal árasztanak. Azzal nincsen bajom, hogy gyakorlatilag egy "csõben" haladunk, és minden le van szkriptekkel írva. Attól még hangulatos tudott lenni Csernobil mellett a fûben mesterlövész puskával, Csubakka jelmezben az ellenséges katonák közt bújkálva osonnni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Evin
A DICE csinálja az új MOH multiját, szóval az nagy valószínûséggel olyan lesz, mint a Bad Company 2-é.

Én biztos végigjátszom a új MOH és COD játékokat, szerintem annyit megér a single, aztán törlés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Nekem az a bajom az ilyesmivel, hogy gyakorlatilag ezek a játékok csak a multiról szólnak, minimális, vagy 1 A4-esnek megfelelõ storyboard + dialogs-szal.

Láttál már egy CoD:MW-t? Akkor az összes mai multi-lövöldét láttad. Sajnos, ez a tendencia.

RaveAir
Nem feltétlenül rossz, ha CoD:MW és Bad Company egyveleg. Single playerben kapsz egy közel 6 órás, igazi adrenalinnal tele mozit, a multiban meg pusztíthatod az ellent. Gondolom, hogy ez is fõleg a multira lesz kihelyezve, ahogy a mostani háborús fps-ek.

Az újabb háborús lövöldékben egész változatos színt visznek az úgynevezett perkek, amik valami többlet tulajdonsággal ruházzák fel az irányításod alatt lévõ katonát. Sajnos ezeket klános keretek között csúnyán elrontották, valamit a CoD6 esetében a multis csatlakozási lehetõséget is.

Axon
Dobd fel nekünk ide azt a képet 😊

bogyoka
Köszi, akkor lehet, hogy kihagyom😊)

IMYke2.0.0.0
Kérdésre megelõlegezett válasz: mert már köze sincs a "MoHAA"-hoz.
Egyfajta Call of Duty MW + Bad Company 2 egyveleg.

IMYke2.0.0.0
A mostanit kerüld, mint a pestist... ez csak jó tanács.

bogyoka
Már úgy érted, hogy nem tetszett?😊
A Medal of Honor-t is szeretem, játszottam vele régebben😊

moonster
bogyóka: Én nekiálltam, de sajnos hátra csúszott a prioritásban 😞
Ráadásul itt a Medal of Honor is lassan.
trmn
Az elején nagyot csalódtam, de gondoltam adok neki még egy esélyt. Tegnap fejeztem be és szerintem (leszámítva a néhol elnagyolt karaktereket) az év játéka. Bár én túl könnyûnek gondolom. A secret files némelyik fejtörõje sokkal nehezebb volt.

bogyoka
Én most a Lara Crofttal játszom és egész jó, ahhoz képest, hogy azt hittem, hogy nem fogok vele játszani, mert vacak.😄

bogyoka
Na, akkor tessék nekiesni😄 Nem szabad ezt kihagyni😊)

Atomreaktor
én még nem tudtam nekiállni 😞

bogyoka
Végigjátszottátok a Lost Horizontot? És megcsináltátok a bónuszt? Mert abban benne van a Secret Files 3.-ról egy kép.😊)

MerlinW
Ez jóó😊

[merlinw.org]

kirol
Így van! A Supernatural nagyon jó sorozat!

moonster
A supernatural jó sorozat, jó színészi munkával.
Tudnak véresen komolyak lenni és barmi szórakoztatóak is.
Két éve Halloweenkor még tököt is faragtam a sorinak😊
MerlinW
Nekem sem tetszett a film - errõl nem a színészek tehetnek, sõt csak miattuk néztem végig -, ettõl függetlenül nyugaton sikeres volt a maga kategóriájában.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát a srác a "Véres Valentin"-re kicsit se legyen büszke - rettenetesen gagyi , szar volt. Klisé, szánalmas színjáték minden szereplõtõl.

MerlinW
Nálam meg pont fordítva van😊

Egyébként a két tucatrangú srác azóta elsõrangú háluvúdi mozikban szerepel. Az idõsebbik pl a Véres Valentin fõszereplõje volt, míg a fiatalabbiknak is jutott egy Viasztestek vagy egy Péntek 13😊

Emellett a sorozat minden évben Emi-re van jelölve. 3-4 részbõl nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni, a 2-3. évadtól pl. beindul a komplett mennyország vs pokol háború, jönnek az ark/angyalok, a halál lovasai, a világvége, harc az ördöggel, stb. Jó anyag hidd el😊

Persze ízlések és pofonok.

De ha már, akkor a kategóriában elsõsorban az élõszereplõs japán mozi.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Különben is - az ilyesmi rajzolva, animálva sokkal ütõsebb, mint tucatrangú színészekkel elõadva.

IMYke2.0.0.0
Talán az animét megnézem - de az élõszereplõs sorozat elsõ néhány részét megnézve dobtam a francba: nem jönnek be az ilyen sorozatok .
Az "apucit-keresõ menõ fiúk, kik közül az egyik meghal, szellem, megszállják, majd mégse" Supernatural tehát nem kedvencem.

Majd a japánok csinálnak nekem fogyaszthatót belõle 😊

MerlinW
Imynek: Készül a Supernatural (szuperjó amcsi démonvadászós sorozat "rákendroll" stílusban😊) anime változata:

És az eredeti:

[merlinw.org]

Axon
Tényleg! 😊
Én is végig vittem. Mondjuk már fejbõl ismertem a labirintust, így 2 perc alatt végig lehet rohanni az egészen. Nekem az volt gyanús, hogy amikor nem vettem fel a 8. testet (mivel azt el lehet tüntetni), akkor kisebb volt az a nagy kocka az utolsó szobában. Azt hittem, hogy azzal is valamiféle ajtót nyitottam ki. Mondjuk arra nem gondoltam volna, hogy egyetlen testet sem szabad felvenni.

Nagyon bejött ez a kis játék, a zenei aláfestés meg nagyon illik hozzá.

MerlinW
Áááá de dúúrva😊

Egy testet sem szabad felvenni, csak akkor nyílik meg a végén a kapu. A végén pedig megkapod mind a 9-et😊

Észrevettem, hogy ahogy haladsz és szeded fel a testeket, a kis négyzetek között egy nagy kocka lesz. Egy ilyen kocka állja el az utat a végén is😊 Szeretem ezt a fajta kreativitást😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ahol a hetediket megtaláltad, menj végig a folyosón, mikor kiértél balra fordulva kívül menj vissza és a végében a sarok egy fehér szobát rejt😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
Tényleg jó! <#nyes>

MerlinW
SG fõldalon "Az élet számára ideális bolygót találtak" cikk egyik hozzászólásán jót mosolyogtam😊)

"az emberi dns 3 milliard bit, az egesz program elfer 500 megabyteba
ennel meg egy kurva film is tobb helyet igenyel"

[merlinw.org]

moonster
Igen, módosul menet közben a terület. A szemem nekem is jojózott 😊
Axon
Na most én is elakadtam. Ahol megvolt a 8. body ott van egy fénysugár szerû valami. Ha átmész rajta akkor elalszik, ha újra oda mész, akkor ismét "világít". Ez nyitja a folyosó végén levõ ajtót. Innen lehet bemenni egy nagyobb U alakú terembe. Az U alak közepe körbe van rakva kék négyzetekkel. Ebbõl a szobából viszont már sehova sem lehet menni. Lehet, hogy itt is csinálni kellene valamit, mondjuk megfelelõ sorrendben végig menni a négyzeteken vagy ilyesmi. Mindenesetre itt elakadtam.

Axon
Megvan a 8. is. Mikor a kék kockák közötti folyosón bolyongsz, akkor az egyik ficakban a kék oldalfal az valójában egy ajtó és át lehet rajta menni. Én is csak véletlenül találtam meg.

Axon
Wow! Meglett a 7. is 😊

Axon
Rosszul emlékeztem 6.-ig jutottam, aztán a sötét labirintusból kijutottam egy helyre, ahol volt egy kocka meg körülötte a nagy fekete semmi.

Axon
Én 5.-ig jutottam aztán feladtam 😊

moonster
Nekem is 7 meglett, azután elvesztettem a fonalat 😊
Atomreaktor
Elakadtam. A 7. body-t már összeszedtem, de kifolyt a szemem 😊

Megpróbálja még valaki? 😉

bogyoka
Úgy vettem észre, hogy hamarosan lesz majd a Secret Files 3. Az nagyon jó lesz.😊) Nem tudok bõvebbet, mert hivatalos bejelentés nincs.

moonster
Teljesen angol, az átvezetõk is!
Evin
Szegény embert ne szívasd. 😄

Köszi a válaszokat és a polcra helyezést. Így már bele kell néznem.

Lord Myn
Szuper, hétvégén le is veszem a polcról... <#eljen>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

trmn
Elvileg igen. 26-án adták ki. Gyakorlatban még nem próbáltam, majd ma este )

Axon
Ebben már a magyar szinkron is benne van 😉

Evin
Ez már az angol szinkronos?

Atomreaktor
köszönjük szépen 😊