33675

• serito
    Ha minden jól megy holnap elkezdem a feltöltést!!!
    És egyidőben a letöltést is Via_Mala jóvoltábnól (RE4).
  • kirol
    Serito, amúgy te mint szakértő, miért tart egy jelen esetben memóriacsere min. 2 hétig?

A ram megtekintése kb 10 mp, de ha hiperprecízek se lehet egy biosig se eljutni képes, semmit nem csináló ram-on tesztelni.

Akkor mi történik a maradék 335 óra 59 perc alatt?
    Ahol még azt se mondhatják, hogy le kell vinni Pestre, mert ott a nagyker, mivel pesti a bolt is.

Vagy Thaiwan- ra viszik férfi-női váltógyaloglásban?

Kicsit bosszantó, hogy már itt van a cucc több, mint 2 hete, de nem tudom bekapcsolni. És akor ugye erre még rájön a csere min 2 hete, ami jövő hét csötörtökön telik le.
  • kirol
    8 Gigabit/sec? Az hány megabit? 8000 megabit-es netetek van?
  • Axon
    Van hozzá egy egér patch. Letöltöttem, de kipróbálni már csak holnap tudom.
  • Axon
    Egy kis probléma miatt csak péntek délután tudom megkezdeni a feltöltést.
  • Axon
    Ha már újra feljött a sávszélesség emelés, akkor néhány észrevétel ezügyben. Eddig 3 gigabittes vonalunk volt kb. 365 kb/s letöltési sebességgel. Most elvileg 8 gigabittes lett, ami 1000 kb/s körüli érték. Nos eddig a rekord az 765 kb/s volt, az is egy pillanat erejéig. Eddig egy letöltésnél szinte atom stabilan tartotta a max. sebességet szinte folyamatosan 760-765 kb/s között mozgott, akár órákon át. Na ez most közel sincs így. A sebesség úgy 500-650 kb/s között mozog, sőt nem is mozog hanem ugrál, 200 kb/s-ot is ugrál másodpercenként. Hol 650, de a következő pillanatban már 450 és ez olyankor mértem, amikor csak én használtam az egész hálózatot, tehát nem lehetett másra fogni az ingadozást. Főleg 500-550-es tartományban mozog legnagyobb százalékban. 700 fölé pedig csak igen ritkán megy.
    Na így hirtelen ennyi az összefoglalóm a sávszélesség módosításáról.
  • Axon
    Már tevezem egy ideje, kb. 2 éve :-)
  • via_mala
    Szerezz be egy ó'csó gémpadot, inkább azzal próbálkozz.
  • Axon
    Kipróbáltam az RE4-et.
    Szinte minden újamat rá kellett növesztenem valamelyik billentyűre. Jól tapasztaltam, hogy lőni közvetlenül nem lehet, csak ha közben a SHIFT-et megnyomva bekapcsolom a lézeres célzást? Ilyenkor az ENTER-el lő. Baromi nehéz menet közben a nyilakkal nézelődni. Biztos meg lehet szokni.
  • via_mala
    Szép, nekem is kb. ennyire nőtt a sávkeskenységem.
  • beoceka
    Sziasztok!
    Ma reggelre "megszélesítették a sávomat". Csak információként közlöm az eredményt, a miheztartás végett.
    Eddig 1M volt (132k letöltési sebességgel).
    Ma délelőtt 10 köröl Rapidról töltöttem valamit, akkor láttam, hogy 460k-val száguldozik az adat lefelé, vagyis 3,6M körüli lett. Az majdnem 4M. Majd kiderül hogy délután, este, éjszaka mennyire tudja ezt tartani. Ha bírja, nekem egy szavam sem lehet, olyan mértékű a változás.
  • trmn #18903
    köszi
  • Axon
    Megpróbálom ma elkezdeni a feltolását.
  • Axon
    Köszi!
    Már be is izzítottam a gFTP-met ;-)
  • via_mala
    Lehet biohazardírozni a helybeli gonosszal negyedjére is!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Biohazard.4.DVD-NETSHOW felért

• Atomreaktor
    ugyanaz még mindig sajnos:) grafikus címszó alatt bohóckodok:)
  • Atomreaktor
    nekem a 8mbit-be kéne esnem, de még nem történt semmi:)
  • trmn #18897
    Axon,Serito

Nekem mindegy lenne, hogy melyikőtök tolja föl ha megvan, szívesen venném a feltöltés
  • szotyimutyi
    Nem tudom, én csak azt írtam, amit a fórumon beszélnek. Hivatalos közleményt is beszúrtak arról, hogy ez nem a végleges játék és ps2-ből van a változat.
    De szerintem mindegy, ki kell próbálni.
    Silent hill 5 állítólag 2007 végén fog megjelenni, már többször módosítottak a megjelenésen.
  • kirol
    Az meg szerintem hülyeség, hogy az nem a PC-s verzió.
    Láttál már PS2-t jól működtető emut?

Meg abból kiindulni, hogy nincs egér. Én már nem emlékszek, oly régen volt, but eggyikben sem volt egér.
  • kirol
    Amúgy azt se értem, miért nincs Silent Hill 5.
    Emlékszek a 2, vagy a 3-on már alapból ott volt a köv rész előzetese.

Most meg már mikor megjelent a The Room, és semmi hír 5. részről.
    Pedig jó volt, főleg az tetszett ,hogy itt nem az a lényeg, hogy legyilkolj 2milliárd szörnyet, meg a történet is jó volt.

Mondjuk egy jó Indiana Jones játék is jöhetne. Bár ha jön az Indy 4 film akkor lehet csinálnak hozzá valami borzalmat, de ki tudja.
  • csimpok
    Valaki tudna egy privit küldeni mi ez a szerver amiről beszéltek?
  • MerlinW
    Billel, jah. RE4 topikban vannak összehasonlító képek a PC és Konzol verziókról, sajna a PC-sről lehagyták a sötétséget, végig világos van. Az elemlámpa sem ér semmit..:) Én a régi silent hill szerű RE-eket szerettem. Ez nem RE csak egy horror játék. Külsőleg talán a silent hill 2 szinvonalát hozza, játékélményben meg... hát nem is tudom. Amíg nem jön a tavaszi játékdömping addig jó lesz. De lehet inkább végigtolom megint a Silent Hill 3-at:)
  • szotyimutyi
    Elindult a játék, de már mondtátok, hogy elkezditek feltenni.A fórumban azt írják, ez nem a pc-s változat, hanem ps2. Ugyanis nem lehet egérrel irányítani és a ps2 gombok vannak feltüntetve.
  • kirol
    Mivel nyomtad? Sima billentyűzettel?
    Hát én még csak képeket láttam, de mintha ez tök más lenne, mint za eddigiek, mert eddig ugye az volt, hogy mentél egy többnyire zárt helyiségben és sötét volt stb. Itt meg nyílt terep van világosban.

És hát a grafika az bár még nem láttam - mert még mindig nincs RAM-om és Mx440-el meg csak fekete a képernyő, bár elindul - de nem túl bíztató.
  • MerlinW
    Biohazard a japán címe volt mindigvégig a sorozatnak, Resident Evil az amerikai:) Az hogy a leggyengébb rész nem jelenti hogy nem jó, csak hogy nem olyan jó mint a többi. Ez köszönhető a rossz portolásnak (3 platform közül a PC-s kapta a legcsúnyább kivitelezést), valamint az embert próbáló új irányítási rendszernek.

De el lehet vele hentelni, nem vészes.
  • Axon
    Nekem is az az "akár" szó szúrja a szememet. "Akár" maradhat a régi sebesség is, hiszen tulajdonlóképpen nem is ígértünk semmit.
  • kirol
    Remélem hamarosan én is kapok net-et melóhelyen, mer teddig nem volt.

Én az emeléssel elégedet vagyok. KB 440-460 kilobájt/sec -el töltök le, ha a szerver bírja. Ez olyan 3,6 - 3,8 Mbit.
  • beoceka
    Sziasztok.
    Aki nem elégedett a sávszélesség-változásával, annak idézet a T-Com januári hírleveléből:
    "A T-Com 2007 első negyedévében ismét díjmentesen megnöveli az
    ADSL-szolgáltatás sávszélességét. A sávszélesség-növelés – adott csomagtól és műszaki lehetőségektől függően – akár kétszer, háromszor
    vagy akár négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé tesz többletköltség nélkül. A jelenleg 512 Kbit/s sávszélességű szolgáltatásnál akár 1 Mbit/s, a jelenleg 1 Mbit/s maximális letöltési sávszélességű csomagnál akár 4 Mbit/s, a jelenlegi 2 Mbit/s vagy 3 Mbit/s sávszelességű csomagoknál akár 8 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.

Jelenlegi Új sávszélesség
    512 Kbit/s Akár 1 Mbit/s
    1 Mbit/s Akár 4 Mbit/s
    2 Mbit/s Akár 8 Mbit/s
    3 Mbit/s Akár 8 Mbit/s

A sávszélesség-növelés a T-Com által értékesített T-DSL csomagokra
    és a szerződött internetszolgáltató partnereknél vásárolt ADSL-ekre is
    vonatkozik.
    Ügyfelei számára az ADSL sebességnövelését a T-Com 2007. január
    közepén kezdi meg, s az átállítási munkálatok várhatóan február végéig
    tartanak. A T-Com az ADSL-hozzáférések átállítását a nap 24 órájában
    folyamatosan végzi, ami az üzemelő végpontok esetében néhány perces
    leállást okoz."
    Vagyis a kulcsszó az "akár". Erre mindent rá lehet fogni, hogy miért nem a max. jutott nekem? Mert a vezetékek, meg a távolság a központtól, meg az adott időszakban a leterheltség, meg a stb....
    Nekem még semmit sem változtattak (1M). Kíváncsi leszek, mennyi lesz belőle. A kollégámnak kb. 2,4-es lett belőle.
  • serito
    Mi az Új meló? Netezés a feladat?:-))))
  • Atomreaktor
    Sziasztok!
    Egy kicsit visszatérek én is, mert ismét van melóm, ahol persze internet is van:)
    Szóval üdv mindenkinek, figyelek én is:)
  • via_mala
    OK, holnap behozom melóhelyre és felgyűröm.
    Egyébként Japánban mindig is Biohazard néven futott a széria, és az USA verzió neve volt a Resident Evil.

While the initial game in the series was announced in both Asian and Western markets under the title Biohazard, Capcom's U.S. branch changed the title to Resident Evil a few months prior to release. While no official reason for the change has ever been divulged, it is said the reason for the change was due to trademark infringement (probably due to the name Biohazard being registered in the U.S. to the band Biohazard). According to Mikami, the title Resident Evil was chosen by Capcom USA after their playtesters reviewed the contents of the game.
  • Axon
    Az OBSCURE nekem is megvan, írni is akartam, csak a múlthéten többnyire szabin voltam, így elsikadt. Ha van hely, akkor én is feltolhatom.
  • serito
    Nekem megvan!! A gond csak az, hogy mikor lesz időm feltonlni neked. A héten talán ha MerlinW engedi. Ja és csak 4M/bit-es csatlakozásom van, hogy azzal meddíg tart nem tudom.
  • serito
    RE4? Most olvastam róla, utána megnéztem egy videót ami intro+2-3 perc ingame részt tartalmaz. Úgy gondolom egy próbát megér.

Off:
    Tudom, hogy nem kaland: de a minap pihenésképpen játszottam a Battlefield 2142 demóval. Mire feleszméltem már 5 órája folyt a harc.
    Ha jól tudom az teljes változattal nem csak neten, hanem single-ben is lehet játszani. Ha így van kipróbálnám!
    A kérdésem, hogy valamelyikőtöknek megvan-e a game és feltenné-e MerliW "privát" elérhetőségére? Persze ha MerlinW engedi!
    Bocsi az off-ért!
    On:
  • Axon
    Wow!
    Ez egyrészt jó hír, hiszen már régóta kíváncsi vagyok a RE4-re és nem tudom miért kellett nevet változtatni, másrészt rossz hír az, hogy a véleményed szerint elég gyengécske lett.
    Mindegy, ha felér, akkor kipróbálom.
  • Axon
    Elvileg nekünk is az lett igérve, hogy a 3 gigabittes vonalunkat 8 gigabitre emelik. Most pedig éppen csak karcolja a 6 gigabittet.
  • RaveAir
    Én nem értem ezt az emelést. 1mbit-em volt (T-köm), de most emeltek rajta, és most olyan 2mbit körül van az elméleti 4mbit helyett. Ha nem változik semmi, akkor március elején dobok rájuk egy e-mailt, hogy akkor most mi van.
    Amúgy többször is méregettem a sebességet. A feltöltést mindig 256kbit-nek jelezte, míg a letöltés 1,5-2mbit között váltakozott. Valakinek, vagy valaki környezetében valami hasonló tapasztalat?
  • MerlinW
    Toljad csak. Egyébként Biohazard 4=Resident Evil 4. El lehet vele bohóckodni, de sztem a sorozat leggyengébb része.
  • Axon
    Akkor megvárjuk amíg erre jön.