33675

• Axon
    Kicsit megkésve, de:

Boldog szülinapot serito!
  • MerlinW
    A hétvégén 001-010-ig törlés lesz ha mindenkinek oké.
  • trmn #18952
    Off
    Van egy Majomparádés meghívóm cserébe egy Endlessért...Ha érdekel valakit.
    On
  • serito
    Szívesen, remélem működik is!
  • via_mala
    Megjelent a Sam & Max Ep3 demója.
  • trmn #18949
    Köszi, lejött, már ki is sütöttem ))) Ebben van crack, érdekes módon az én verziómban nincs
  • Axon
    Rohadék T-online. Nincs internet. Egy egész e-magyarország pont közönsége akart ezért meglincselni. Hiába mondom, hogy "nem minálunk" meg "tonline vacakol", ott van az arcukon a szánalmas kifogás éreztetése.
    Van itt egy másik szolgáltató vonala. Itt a szokásos 128 kb/s helyett 2 kb/s-al megy a net, de legalább itt nem szakadt meg. Egy ilyen üzenet elküldése laza 1,5 perc :-)
  • Axon
    Hogy egyesek ilyesmire időt pocsékolnak...
    Ez se nem poénos, sem erotikus, a perverztől meg fényévekre van. Talán a szánalmas jelző áll a legközelebb hozzá.
  • takysoft
    csak kaptam a linket, ki még nem próbáltam, de gondoltam megosztom:
    Doom Perverse

a Doom 1 perverz átirata
  • takysoft
    ezt sepc még nem láttam, de:
    Miért van az, hogy minden játék végét elcseszik?
    a befejezés nem fontos????
  • trmn #18944
    Már szedem is le. Köszi a feltöltést
  • serito
    Obscure felért!
  • Randal
    Tomsess, Axon: A Dark Legacy viszonyalg egy élvezetes játék, csak sajna rövid és viszonylag könnyű. A karakterek grafikája a készítési időpontot figyelembe véve lehetett volna szebb is (majdnem egy szinten van a TLJ-vel).
    A zenék és a helyszínek a végéig fantasztikusak. A vége szerintem nagyon el lett cseszve, de addig ott van a szeren. Olyan mintha a TLJ földi részét kicsit darkosították volna.
  • via_mala
    Jó hír!
    A TLJ 1.60-as patch nem módosítja a xarc állományokat, úgyhogy nagyon nagy
    valószínűséggel nem befolyásolja a magyarítást sem.
  • kirol
    Hagyjuk, mert csak mégjobban felidegesítem magam. Nem értem, én kiperkálok k***a sok zsét, konkrétam 43.000-t és kapok egy vadiúj szar ram-ot. És min. 2 hetet várjak, hogy adjanak egy rendeset. Hihetetlen. Mintha én tehetnék róla. Rossz, kész elmegy nagykerbe, tényleg rossz, ad egy újat visszaad nekem ennyi.

Hát ha jövő hét péntekre se lesz ramom, akkor már 2 hét és 1 nap is letelik kinyírom őket!

Oké, majd megnézzük. Bár látom te már tuningoltad a tiédet. Mondjuk én se véletlenül vette milyen cuccot.

Bár amikor PH-n ezt írta valaki meglepődtem:
    "Annak jó akinek plexi háza van és szereti a fényeket, ebből a szempontból látványos darab, tuningnál gyenge. Valószínű más revizio, az enyémen a silányabb és kevéssé tuningolható PROMOS chipek voltak.
    Remélem amire cserélik MICRON-os lesz."

Hát nem tudom, ez mennyire igaz.
  • serito
    Gondoltam, hogy nem fogják elsietni! E-mail-en kérdezted meg? Nálunk a gyakorlat memóriák esetében ha van raktáron max 2 hét alatt cserélik.
    Bár az sem mindegy ki a beszállító. Ha pl: a nagyker ahol a bolt vette a ramokat maga az importőr, nagyobb esélyed van a 1-2 hetes cserehatáridőre. Ha elkezded futtatni a teszteke majd összehasonlítjuk az én gépem produkálta eredményekkel. Elvileg a tiédnek szinte mindenben többet kell teljesítenie. Majd meglátjuk!!!
  • kirol
    Hát nem válaszoltak. Legalábbis ma már nem.
  • kirol
    Ja, én meg azt hittem, hogy azt akarod mondani, hogy azért fog elromlani, mert egyedül van.

Na megkérdeztem újra tőlük, 18.00-ig vannak, kíváncsi vagyok mit írnak majd. Ha válaszolnak egyátalán.

Akkor jó ha az az alap. A kölcsönrammal elindítottam, de nem volt idő végignézni, ráadásul a régi vinyómról a régi rendszerrel néztem, tök zsír, hogy úgy is elindult. És hát akkor nem estem hanyat a számoktól, ugyanis pl a vízben úszkáló szörnyesnél is néha lement 25 fps alá.

Meg a Hitman 4 -et se vitte túl jól, nagy FPS emelkedést ne mtapasztaltam régi gépemhez képest. Viszont a VGa-hoz adott Ghost Recon Advanced Warfighter -t minden max-ban ami csak létezik vitt vagy 150 FPS-el. De lehet ez a játék amúgy is gagyi és azért futott ilyen jól, nem ismerem.

Na meg hát majd a tiszta rendszer lessz a mérvadó, én még annak is örültem, hogy elindult, mert a kölcsönidőt nem akartam azzal tölteni hogy XP-t meg mindent feltelepítek.
  • serito
    Nem akarják megmondíni milyen forrásból szerzik be az árut!!
    A "szemetek"!! Próbáld meg kérdezz rá hátha elkottyantják!
    3DMark06 az bizony 1280x1024-ben fut default-ban.
    Az 1 memóriával meg pont az ilyen esetekre gondoltam mit amiben te benne vagy. De igazad van ha 2 GB-ra akrszfejlesztenia jövőben akkor jól döntöttél!
  • kirol
    Mostanra írtak vissza, hogy:
    " A minap is érdeklődtünk a nagykereskedő cégnél és a jövő hét elejére lesz válaszuk a memória garanciájával kapcsolatban."

Még szerencse, hogy én azt kérdeztem, hogy:
    "Azt szeretném kérdezni, hogy pontosan melyik nagykereskedésbe küldték vissza a memóriámat?"

Most erőltessem, és megkérdezzem újra?
  • kirol
    Ezt nem nagyon értem, miért:
    "Ha csak 1 modulod van sajna a porfogós sztory előfordulhat."

Miért fordulna ez elő?

Azért nem kit-be vettem, mert most így is elég sok zsé volt, hátha még párban veszem. Viszont később akarok venni majd mellé egy párt, egy ugyanilyet értelemszerűen. Ezért volt kizárt, hogy 2*512-eset vegyek, mert ugye akkor hogy mennének együtt.

Te anno linkeltél be teszteket, már nem emlékszek. Pl. 3DMark -ban mi a zalapértelmezett? 1280*1024 -volt nekem ,ami hülyeség, mert eddig mintha 1024*768 lett volna az alap.

De bár már itt tartanék, hogy tesztelhetném.
  • serito
    Miért nem Kit-ben vettél ramokat? (2x512/800) Ha csak 1 modulod van sajna a porfogós sztory előfordulhat.
    Remélem hamar kicserélik és mutatsz pár teszteredményt!

Obscure:
    Bocsi nem számoztam meg (014) de ha felér majd átnevezem!
  • Kiru
    Csak hogy értékeljétek a netsebességet - nekem 2Mb/s / 128 kb/s a netem. Lefelé még csak hagyján, de felfelé? Az Obscure-t én is köszönöm.
  • kirol
    Megkérdeztem hova vitték, remélem még ma válaszolnak. Jan. 23-óta van meg az új gépem, és csak a port fogja az asztalom mellett.

Már nem is szivesen gondolok erre, mert csöppet felmegy bennem ilyenkor a pumpa.
  • trmn #18930
    köszi, akkor holnap dél körül neki állok leszedni
  • serito
    Most számolgattam, talán holnap reggelre fel is ér!!!
  • serito
    Most kezdtem feltolni az Obscure-t! Összesen 56db 50MB-os csomagocska ellenőrizve. Ez teljes verzsön "okossággal". 52,3KB/s-el ballag, bizony el tart egy ideig.
  • MerlinW
    Azért minden elismerésem a FunCom-é, nemsok fejlesztő foglalkozik (lassan) 10 év után is a termékeivel.
  • Axon
    Nekem egy spenckón kiherélt, minden sallang pentes (pl. directx) iso verzióm van.
  • MerlinW
    Reméljük nem okoz:)
    Én erre vagyok kiváncsi: "sound engine upgrade". Ki is próbálom hétvégén.
  • serito
    Most tömörítem ha kész kezdem feltölteni. Kb 2 óra múlva lesz kész (PIII 1000Mhz maina dolgozik vele)a tömörítés utána indítom. Ha gondolod holnap te is besegíthetsz, 50Mb-os csomagokat csinálok.
  • via_mala
    Köszönöm az infót, akkor meg kell vizsgálni, hogy a magyarításnak okoz-e ez problémát.
  • Axon
    MerlinW azt mondta, hogy mehet felfele.
    Ha te töltöd akkor én nem. Pedig most másoltam fel a vinyóra, de tölteni mondjuk csak holnap tudtam volna elkezdeni, úgyhogy csak hajrá :-)
  • Axon
    Ja, és 5 másodperc alatt lent van egy dvd ;-)
    Ennyit jelent egy szótévesztés :-) Megabitet akartam mondani.
  • serito
    Tolhatom felfelé az Obscure-t?
  • MerlinW
    The Longest Journey Retail 1.60 Patch

Patches 2 cd / DVD versions

If you have one of the 2CD or DVD re-release versions of The Longest Joureny please download the latest patch below:

Changes in Version 160

A number of fixes to font handling for Russian version.
    Bugfixes
    New default savegame location.
    setup dialog is now skipped by default
    Vista compatibility:
    sound engine upgrade
    support for multiple user accounts
    runs as restricted user (installation requires admin rights)

http://www.longestjourney.com/help/patches/
  • MerlinW
    Nálam most tökölnek vele. A feltöltésem már 512, a letöltésem még ingadozik, de a muki azt mondta 8Mbit lesz. Várjuk szeretettel:)
  • serito
    Sajnos a 3 napos cseregarancia mint olyan megszünt!!!
    Az alap garancia idő min. 2 hét de inkább 1 hónap de a 2 hetes várakozás a gyakorlat. Ez szinte mindenhol így van, azért nem adnak rögtön csereterméket mert ha mégis kiderül, hogy az általad hibásnak vélt ramok jók azt már nem tudják újként eleadni. Ezért elküldik a beszállítónak, hogy teszteljék le ők és ha valóban hibás küldjenek helyette másikat. Tavaj a Samsung még azonnali cserés volt sőt a 3 napos cseregarancia is működött náluk. Idéntől már náluk sincs ilyen hanem ki kell várni a min.15 napot, rosszabb esetben a 30-at.
    A ramjaidnak nem a tesztelése tart ilyen sokáig, hanem a jobbra-balra küldözgetése. Ha lenne ismerős a nagykerben talán meglehetne gyorsítani. Melyik nagykerbe vitték Pesten?
  • serito
    Az már igaz, nálunk a legolcsóbb gamepad 1500Ft (Genius) a célnak éppen megfelelne. Én is ilyet használok.
  • serito
    A sávszélesség emeléshez csak annyit, hogy én maximálisan megkaptam, 1Mbit-ről 4Mbit-re emelkedett már vagy 2 hete.
    Nem vagyok jóba a T-commal de köszönet nekik.