33675
-
#32314 Ha tudja valaki, miért szórakozhat nálam a chat, szóljon. :)) -
#32313 Köszi, megnézem. -
#32312 Ha annyira ilyesmi kell, akkor a Rosetta (148 MB a progi) és a hozzá "kapható" nyelvek a megoldás.
A Kalózöböl segít.
Rosetta Stone - German
-
#32311 Nem tudjátok, hogy neten van valami olyan hanganyag, amit a nyelvvizsgákon szoktak adni hallás utáni szövegértés gyanánt. A magnós részre gondolok.
Nem kell, hogy ugyan az legyen, csak valami, bármi. És alapfokú némethez kellene.
Szerencsére nem nekem kell. :) De gyűlölöm amúgy a nyelvvizsgákat. -
#32310 időd=időm -
#32309 Egy kaland játékos kitartó és türelmes :)
Na meg elnézve, kb akkor lesz majd annyi szabad időd, hogy végig toljam, amikor már megjelenik a tökéletes, atomstabil, hiper gyors PS3_emu_4.0.rar a torrent oldalakon :) -
#32308 Az sem mostanában lesz. -
#32307 -
#32306 Én megvárok egy PS3 emulátort és majd végig tolom :) -
#32305 Abbahagytad???? Én pont most szedtem elő újra, és máris újra a hatása alá kerültem. Kár, hogy a grafika, messze nem nagyfelbontású.
(és bűn, hogy a Heavy Rain csak PS3-on van. Talán kölcsönzök valahonnét egyet) -
#32304 Ahh Fahrenheit!
Bele kellene kezdeni megint..mert anno abbahagytam..csak nyomasztó.. -
#32303 Hát igen, kb akkora játék most, mint anno a Fahrenheit volt. És lényegében abban a kategóriában, amit ők ketten képviselnek, nincs is más játék. -
#32302 Kár volt, mert most már mégjobban hiányzik -
#32301 Popcorn A200.
Meg vagyok vele elégedve (talán az aktív hűtés nem tetszik, de hát ez van. Az utódja az A210-es már fémházas és passzív hűtésű)
Mindent lejátszik, torrentezik, stabil, gyors, "okos", rendszeresen frissítik a firmware-t, jól működő aktív közösség van mögötte, jól kiszolgálja a tv-met. -
#32300 Persze, hogy nem kell. Ez egyértelmű.
De jobb játékot a HR-nél még nem láttam.
És hogy miért nem?
Mert a mai játékok 95 %-a így néz ki legyen az PC vagy konzol:
- sztori: kb. 0
- grafika: hát vegyük elő az előző motort, jó lesz az még most is
- hang: kit érdekel, csak 5.1 legyen
- játékélmény: úgyis megveszik, ha előző rész megvették
- újítás: Az mi? Még ha értenénk is ezt a furcsa szót, akkor se kellene.
Milyen a Heavy Rain?
- Sztori: A legtöbb A kategóriás mozifilm elbújhat mögötte
- Grafika: lenyűgöző, döbbenetes (bár néhol látni elnagyolt dolgokat az igaz.)
- Hang: művészi (DTS)
- Játékélmény: leírhatatlan
- Újítás: akad benne, meg hát eleve különleges
Emiatt nem fogom sosem eladni a HR-t, míg az Unchartedet, GoW3-at simán eladok, ha végigjátszom. -
#32299 Alap, hogy nem hagyják abba a PC-re fejlesztést, hiszen a hardvereladások 90%-át a játékok indukálják.
mandm: milyen médialejátszót vettél? ASUS v WD?
tapasztalat? -
#32298 Tessék Heavy Rain "PC-re" -
#32297 Tökön szúrástól távol állok, csak kipróbáltam volna (és, ha jó végig is játszanám). Na de ezért nem veszek PS3-at, helyette inkább vettem egy médialejátszót
Amúgy van elég játék PC-re (számomra még sok is) -
#32296 Van még jópár amit fel lehetne sorolni.
Részemről az össze Metal Gear is hiányzik. (Box-osokat nem sorolok, azokkal már tudok játszani. :) )
Kalandjátékok szerencsére elsősorban pc-re jönnek. -
#32295 Szerintem sem tragédia. Muszáj egyébként pc-t is kiadni, marad piaca bőven. -
#32294 A "Heavy Rain" miatt nem szúrom t*k*n magam. Kismillió jó játék van még, amivel nem játszottam az elmúlt évek során - pótlom őket.
-
#32293 Csak kontroller (FIFA-hoz vettem), a játékot természetesen PC-ről nyomom. Nem vagyok híve a konzolnak, eddig csak egy játék hiányzott a PC-ről, a Heavy Rain. (De hát mint tudjuk hosszú évek óta: A PC-s játékoknak leáldozott! ) -
#32292 Van xbox-od is vagy csak kontrollered? -
#32291 Na igen, a mélyszegénység :)
Én is közel HD-ben, 22"-on, kényelmesen hátradőlve toltam.
Várom a következő részt. -
#32290 Én is toltam. Kiraktam a 42"-es plazmára, a felbontást meg fullHD-ra tettem. XBox kontrollerrel szépen irányítható. A hang meg a házimozin jön.
Végre!
Nem a gép előtt gubbasztva, hanem kényelmesen a kanapéról lehet játszani már kalandjátékot is. Tiszta filmes érzés. -
#32289 Backstage photo:)
Jut eszembe..toltam a Vissza a jövőbe játékot...
Olyan hangulata van, h teljesen elvarázsolt, és mikor 1 óra játék után nem tudtam menteni, akkor nem voltam mérges, örültem, h újra láthatom, hallhatom, ÁTÉLHETEM !!!
10/10
-
#32288 jó ez a kép :) -
#32287 Én most játszom vele, nekem tetszik. -
#32286 Kellemes kaland. -
#32285 Ne haragudjatok ha sokat kérdezek, de most láttam egy másik gamet, Memento Mori a címe. Valaki játszott vele? Érdemes egy próbára? -
#32284 Még nem próbáltam. Amúgy én nem adok soha a kritikára. Kipróbálom, majd úgyis kiderül. -
#32283 Valaki játszott az Alternativával? Elég rossz kritikákat kapott:S De lehet ki kéne próbálni. -
#32282 Ezzel induljon kalandjaink sora 2011-ben! Már nagyon várjuk! :)) -
#32281 Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!! -
#32280 -
#32279 BUÉK mindenkinek, sok sikert az új esztendőre mindenkinek! -
#32278 A tavalyinál SOKKAL BOLDOGABB új évet kívánok mindegyikőtöknek! -
#32277 B.U.É.K! -
#32276 Boldog Új Évet kívánok mindenkinek:)) -
#32275 Ezen felesleges ennyit rugózni, nincs is sajnos semmilyen Syberia 3. :)