33675

• IMYke2.0.0.0
    Én a KQ7-ből épp ma raktam fel azt a verziót (Roberta Williams), ami - szerintem - menni fog. Talkie.
  • Lord Myn
    Elkezdem feltolni a CD-s Sierra játékokat, az SQ4 es a Urban Runner már "ScummVM-ready" állapotban van, a többit majd ki kell hámozni az ISO-ból.

Felrakok egy kis különlegességet is (hogy teljes legyen a pakk) egy pár point'n'click játéknak a 16 színű EGA-s verzióját, ezek baromi ritkaságok és csak művészi értékük van, de mivel nagy Sierra-fan voltam, anno beszereztem őket.

Más: a jelenlegi ScummVM nem támogatja a 32-bites Sierra játékokat, úgyhogy KQ7, PQ4, PQ5 SWAT, Larry 6 SVGA, Larry 7, SQ6, Phantasmagoria 1-2, Gabriel Knight 1-2, stb. ezek nem is fognak működni (még). Így a Larry 6 CD-s verziójából a VGA-sat kell kihámozni, az még 16-bites.
  • Lord Myn
    Merlin, mint ahogy irtam régebben is nekem megvan majdnem az összes Sierra játéknak a talkie-s CD verziója (már amelyikből készítettek) én is most tesztelem a ScummVM-mel őket. Btw, a legújabb SVN-nel már működik a Urban Runner is, ha kell fel tudom tolni ezeket.
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök. Nagyon szívesen!
    Végre valamit én is fel tudtam tenni a polcra. Mondjuk, ez kis kötet volt.
  • MerlinW
    Jó lett, semmi hiba.
  • MerlinW
    Köszönöm/köszönjük:)
    Mindjárt ellenőrzöm.
  • IMYke2.0.0.0
    MerlinW: A polcon a kötet. OlvassEl-ben minden infó.
    Le tudnád tesztelni, hogy sértetlenek? SFV mellékelve.
    A saját képet kissé elszúrtam, mert nem profi gépem van, és én sem vagyok fotóművész, ezért mellékeltem más képeket is, hogy látható legyen a kötet tartalomjegyzéke.
    S igen, ez hangos könyv.

• IMYke2.0.0.0
    Kis gikszer történt, és emiatt manuálisan megy a felhelyezés - a FlashFXP felül akarta írni a már polcon lévőt, és reggel a visszaellenőrző kérdés fogadott, így nem nem fejezte be a munkát.
    De ma vélhetően meglesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Jelen állás szerint, holnap délelőttre fenn lesz a "King's Quest"-szériát rejtő könyv a polcon.
    Információt majd pakolok mellé.
  • MerlinW
    000_DOSBox-ba került ~1000 új játék.

Mára asszem ennyi, jó szórakozást:)
  • MerlinW
    ----------------------
    - G105 (2011.01.26) --
    ----------------------

hozzáadva: Island of Dr Brain (DOS/English)
  • MerlinW
    ----------------------
    - G104 (2011.01.26) --
    ----------------------

hozzáadva: Eco Quest 1 (DOS/English)
    hozzáadva: Conquests of Camelot (DOS/English)
    hozzáadva: Conquests of the Longbow (DOS/English)
    hozzáadva: King's Quest 1 VGA (DOS/English)
    hozzáadva: King's Quest 4 VGA (DOS/English)
  • MerlinW
    Tárgytalan, megtaláltam Eco-t is:)
  • MerlinW

----------------------
    - G101 (2011.01.26) --
    ----------------------

hozzáadva: Quest of Glory 1 (DOS/English)
    hozzáadva: Quest of Glory 2 (DOS/English)
    hozzáadva: Quest of Glory 3 (DOS/English)

(elértük a 100 játékot:))
  • MerlinW
    SQ4 valóban van és megy, nem tudom miért írtam bele. Valami más hiányzik akkor..:) Majd utánanézek:)

Persze, ha bármelyik felsorolt játékból van valakinek beszélős/CD verziója akkor az szóljon. Ahogy eddig is:) Scumm pakknak t ö k é l e t e s n e k kell lennie
  • Axon
    Nekem van Space Quest 4-em, de azt beleírtad a listába is. Eco Quest is rémlik. Holnap megnézem és ha megvannak akkor feltolom.
  • mandm
    Már régóta van a Popcorn-nak 50e körüli lejátszója. Anno az A110-s, majd utána az A200/210-es. Ez utóbbiak egy-két kiegészítő híján (előlapi kijelző, rádiós táv, HDD gyors dokkoló ill., teljes DB menü kezelés) ugyanazt tudják, mint a nagyobb C200-as.

És mindegyik bírja a torrentezés mellett a HD filmnézést.
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben. S az eredetiségét igazolom is majd :)
  • MerlinW
    Köszi persze, hogy jó, előttünk az élet:)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ez a beszélős verzió.
    Ha jó lassan is, akkor holnap behozom, és elkezdem a felpasszírozását az összesnek.

A 4 CD összesen 2.3 GB. 15 játékkal. Ha csak a KQ7 kell, az láthatóan ~550 MB.
  • MerlinW
    Lassan is mehet, ha van rá affinitásod:) Nem tudom mekkora. Mondjuk ha a csomagban vannak beszélős verziók is, az öröm lenne az ürömben:) Amiket belepakoltam, azok a sima floppy-s 5-10MB-os verziók.
  • IMYke2.0.0.0
    Original lemezen megvan ez: "Roberta Williams Anthology" - rajta 7. részig a KQ.
    Csak tudod, feltölteni nem tudok gyorsan... :=(
  • MerlinW
    Frissítettem a Scumm csomagot:

-----------------------------
    - ScummVM G98 (2011.01.25) --
    -----------------------------

hozzáadva: Castle of Dr. Brain (DOS/English)
    hozzáadva: Codename: Iceman (DOS/English)
    hozzáadva: Eco Quest 2 (DOS/English)
    hozzáadva: Freddy Pharkas (DOS/English)
    hozzáadva: Jones in the Fast Lane (DOS/English)
    hozzáadva: King's Quest 5 (DOS/English)
    hozzáadva: King's Quest 6 (DOS/English)
    hozzáadva: Leisure Suit Larry 2 (DOS/English)
    hozzáadva: Leisure Suit Larry 3 (DOS/English)
    hozzáadva: Leisure Suit Larry 5 (DOS/English)
    hozzáadva: Leisure Suit Larry 6 (DOS/English)
    hozzáadva: Laura Bow 1 (DOS/English)
    hozzáadva: Laura Bow 2 (DOS/English)
    hozzáadva: Police Quest 2 (DOS/English)
    hozzáadva: Police Quest 3 (DOS/English)
    hozzáadva: Space Quest 3 (DOS/English)
    hozzáadva: Space Quest 4 (DOS/English)
    hozzáadva: Space Quest 5 (DOS/English)
    módosítva: ScummVM 1.2.1

Teljes info

(Szóljon akinek van Eco Quest 1, Space Quest 4, King's Quest 7, mert ami nekem van, azt nem szereti a Scumm)

• MerlinW
    ScummVM daily buld ismeri már az Urban Runner-t (Y)
  • kirol
    Hát én annak a gépemnek a paramétereit most fejből nem is tudom, de AsRock Alive NF7GFULLHD alaplap van benne olyan 2,8-as AMD CPU-val talán.
    De a fő baj szerintem, hogy nincs benne VGA, szóval az alaplapi integrált VGA miatt nem bírhatja szerintem a 720p feletti anyagokat.
    Szóval DXVA szóba sem jöhet.
  • moonster
    Én is agyaltam rajta!
    Öcsémnek ASUS O!Play Air HDP-R1 HD Media Player van a taulajdonában. Jóféle, letolt mindent. Még torrent klienst isleeht rátenni, bár olyan kevés a saját memója, h vagy a kliens fut rajta vagy a medialejátszó :)

Akkor, mikor vette, csak WDTV meg ASUS volt a megfizethető, no meg a 100e körüli Popcornok.

Időzavar miatt nem veszek én sem, mert már lassan tele lesz a vinyóm HD filmekkel.
    Kirol:
    Próbáld ki a DAUM PotPlayert!
    Letöltés: 32bit 64bit
    A Kmplayert készítő srác csinálja, heti frissítéssel.
    Kevesebb erőforrásigénye van.
    A konfigom: C2D 2.2ghz, 9600GT, 2gb RAM. Ezen frankón viszi a HD filmeket, még a BD filmeket is.
    Alapból támogatja a DXVA-t, azaz felhasználja a videóprocit(GPU) is.
  • IMYke2.0.0.0
    És én is akartam - de engem meg a gagyi 5.1-es hangrendszerem ráköthetetlensége tántorított el, meg az, hogy többnyire PC-n, széken ülve néztem eddig filmet, kis ablakban, miközben csináltam mást a gépen.

Sajnos, mivel nem a saját kialakítású világomban élek, az ágyból kényelmes filmnézés kilőve így a monitor + médialejátszó kombó is oka vesztetté vált a szememben.
  • trmn #32327
    Én akartam, és még nem vettem meg, mert mostanában meghalni sincs időm, nemhogy filmet nézni )))
  • kirol
    Egyszer valaki itt rajtam kívül is akart venni médialejátszót.
    Én még azóta sem vettem. Ki volt az? És vett már?

Nálam most megint felvetődött e kérdés, mert a gépem, nem bírja lejátszani az 1080p-s anyagokat.
    Régebben a WDTV HD Live-ot néztem, de most találtam egy ilyet, ami nagyon tetszik:
    Novatron iamm NTR83WT
  • kirol
    Van arra már sok. De konkrétumot nem tudok, mert PS3-on nem warezolok. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Itt viszont már 48 játék van felsorolva rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - gyakorlatilag totál fel van törve a PS3.
    Az más kérdés, hogy akkora méretűek a lemezek, hogy sávszélesség kell a fel- és letöltéshez is :)
    S még nincs is olyan sok WRZ rá. Én eddig 1 darabot láttam.
  • enlightened
    Nem bírom ki, hogy minden játék PS3-ra jön ki, szóval elhatároztam veszek egyet. Állítólag van rá már valami USB-s cucc, amivel lehet írott gameket is tolni rajta és akkor nem kell megvenni. Ti hallottatok erről valamit?
  • takysoft
    bizony:D
  • szotyimutyi
    Igen...Ezt jól meghatároztad!Szerintem, így tökéletes. Csak valahogy úgy leegyszerüsítve nem ugrott be rögtön...
  • moonster
    Talán, hogy jó, kalandos, fejtörős, fordulatos, hangulatos, nagyszerű, remekmű, magával ragadó, elvarázsoló, frenetikus, gyöngyszem, elképesztő?
  • szotyimutyi
    Ma egy fórumon a Longest Journey "segyenge" jelzőt kapott. Azon gondolkodtam, ez most mit is takar valójában?
  • trmn #32317
    Közben megoldódott )))
  • trmn #32316
    Magyar Secret files 2-nek a crackjét fel tudná rakni valaki a polcra ? Plusz van valami mentés is mert bug-os a játék.
  • kirol
    Nálam sem jó.