The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A német megvan. Elég csúnyácska a mai szinthez képest, de biztatóan hangulatos. Sajnos a megjelenéskor kb 5 percet tudtam játszani vele, azóta semmit.

De fordítható, ha valakit érdekelne a dolog.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bogyoka
A Black Sails játékot ismeri valaki? Mert arról alig van infó, pedig megjelent már régóta játszom vele.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Azt nem tudom sajnos, hogy angolul mikor lesz, lehet, hogy két hét múlva😊

szotyimutyi
Mikor? Már én is várom. 😊)

szotyimutyi
<#nyes>

bogyoka
Nemsokára jön a Hotel, már láttam németül😊) Jó játéknak ígérkezik😊

RaveAir
Biztos valami nem volt bedugva, és nem meri bevallani. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
új képek az általam nagyon várt New Beginning-bõl.

moonster
Ilyenkor érdemes egy full resetet tolni a routernek.
Azt hiszem a reset gomb 5-10mp való nyomvatartásával lehet elérni.

Atomreaktor
a baltás fenyegetés már sok volt neki 😊)

kirol
Nemtudom. Magic! 😊

Ugyan azt csináltam 100. Megijedt biztos.

szotyimutyi
Hogyan?

kirol
Megoldódott. Huhh

kirol
Azt hiszem agyvérzést kapok.
Tegnaptól új szolgáltatóm van és most be akartam kapcsolni a WiFi routert, de ugye át kell írni benne a felhasználónevet, jelszót.
Át is írtam és a büdös életnek se akar kapcsolódni. Itt a routed kapcsolódik ki tudja mihez, de a gépek a wifi-n nem látnak netkapcsolatot.

Hihetetlen, hogy van egy nyomi quick setup a routeren, beírom felhasználónevet, jelszót, minden biztonság ki és képtelen netkapcsolatot teremteni.

Szerintem szerverem egy baltával!

T-home netet lehet nem lehetne fizikailag routerra kötni? Ez lehetetlenség nem?

Axon
A gond csak az, hogy nem hajlandó feltelepülni az angol verzióra. Erre van valami megoldás?

IMYke2.0.0.0
Szia!

Hát õszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
De, halkan megsúgom: ha letöltesz egy hivatalos HUN javítást (magyar verzióhoz készült Patch) bármelyik online újságról, akkor voltaképp megkapod a magyarítást is... <#nyes>

Csak egy példa: Age Of Empires III: The WarChiefs v1.03 Hungarian Patch

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Egy kérésem/kérdésem van hozzád Imyke. Te készítetted az Age of Empire III-hoz az 1.05-ös magyarítást. Próbáltam volna feltelepíteni, de nem sikerült. Valami olyasmit írt ki, hogy lejárt az idõkorlát. Gondolom nem a magyarítás idõkorlátjáról van szó, hanem a telepítõ programéról.
Nekem az angol verzió van meg, amit 1.05-ös patch-el és a te magyarításoddal toltam. Viszont win 7 x64-el már nem indul el a játék. A legutolsó patch az 1.14-es, de ahhoz nincs okosság, csak az 1.13-hoz, de szerencsére abban már benne van a win 7-hez való javítás és szépen el is indul. Ehhez akartam telepíteni a te magyarításodat. Bár az 1.05-höz készült, de remélhetõleg mûködik az 1.13-al is.

IMYke2.0.0.0
Úgy döntöttem, hogy a teljesen megtöltött, és fizikailag tovább nem bõvíthetõ háttértáram megnövelem egy külsõ HDD-vel.
IPON.hu-ban gondolkodom, és ezek közül választanék: Western Digital
Árkategória: 20-25.000 Ft.
Méret: minimum 1 TB.

Úgy tûnik, az 1500 GB-os lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
Én is utánajártam jobban. A sata2-t sem tudják kihasználni a vonyók, nem hogy a sata3-at. Ami miatt ki lett fejlesztve az az SSD.
Egy olyan rendszervinyóval hasíthat az Oprendszer.
Atomreaktor
hát akkor jó évfordulód lesz <#pardon1> viszont minden rosszban van valami jó, lehet hogy ez valamilyen új lehetõséget jelent, csak még nem tudsz róla 😊

én is nézegetem az állásokat, mert nekem meg nem számítják be a diplomát, akárhogy kérem, de tényleg elég nehéz lehet találni, sok a "töltelék" állás. persze ettõl függetlenül azok is lehetnek jók, ki miben érzi jól magát.

IMYke2.0.0.0
Igen, határozott idejû.
Ráadásul, a munkahelyemnek ingyen vagyok, mert egy program keretében alkalmaz egy MÁSIK szervezet, az általuk megszabott munkaterületen, a Körjegyzõségre kihelyezve - s valójában többet dolgozom a jegyzõségnek 😞
A szerzõdés lejártával nem hiszem, hogy megengedik és megengedhetik maguknak, hogy egy diplomás, nyelvvizsgás emberkét alkalmazzanak, szerzõdéssel, teljes bérezéssel és jutalékokkal...
😞

IMYke2.0.0.0
A több pénzt hozó melónak lesz vége .
A könyvtáros meló heti 3 nap, 2 órával. Tiszteletdíjat kapok érte, ami a Diákhitel törlesztésemre elég <10.000 Ft>.
Ez utóbbi "állás" is majd a januárban vagy elõtte esedékes hosszabbítástól függ - polgármester-váltás történt, és nem biztos, hogy igényt tart a könyvtár létezésére.
De majd meglátjuk.

Eddig, már nyár eleje óta, munkát néztem, kerestem, gondolva a jövõre, de szó szerint semmit sem találtam.
Annál több házaló-, biztosítási-, bank-tukmálós, viszonteladós, hostess-lányos, "fektessen be"-s, meg angolul megnevezéssel ellátott marketinges, termelõ sor mellett álldogálós, vagy valamilyen mérnöki- és közgász-jogász végzettséget igénylõt.

Atomreaktor
😞 a könyvtáros melónak lesz vége? határozott idejû volt a szerzõdés?

Evin
Ok, köszi.
Azt tudom, hogy most idõd semmi.

IMYke2.0.0.0
Á, nagy a zûrzavar az életemben - és "rálustultam" az animékre is.
Sajnos (ne legyen így!), december 31-el megszûnik a foglalkoztatottságom, és így idõmilliomos leszek.
Lehet, hogy sikerül majd erõt vennem magamon, és a (most) sok(nak tûnõ) projektet gatyába, végleges stádiumba rázni.
A vak is megmondta ugye...

IMYke2.0.0.0
Válaszoltam, és itt is jelzem - szívesen segítek, ahogy tudok.

Evin
Bocs, hogy én is ezt hánytorgatom fel, de az utolsó projektekkel lesz majd valami? Borderland, Prototype, stb?

kirol
Írtam privit.

Evin
Azt gondoltam, csak most jöttek ezek az új tárolási technológiák, meg 3 lemezes vagy 4. És egyes teszteken a lemeztõl függõen az 5400-as is 7200-es olvasási/írási szintjén van.

IMYke2.0.0.0
Mostanában (jó ideje) nem fordítottam. Mennyi, mekkora anyagról van szó?

kirol
Magáncélú hirdetésem következik! 😊

Vállal közületek valaki, pl. Imike fordítást? Angolról magyar nyelvre. Természetesen ellentételezném.

MerlinW
Minden méretnél számít. Rendszer, játékos HDD-nek 7200-es kell. Munkára, adattárolásra elég az 5400-es.

[merlinw.org]

Evin
Ó, köszi, pont erre volt szükségem. Bezzeg, ha én keresek, akkor semmi. 😊
Végigolvasom, remélem választ ad arra is, hogy ekkora méretnél mennyit számít az 5400 és 7200rpm "green" környezetben.

IMYke2.0.0.0
Segíthet a döntésben - IPON.hu-s teszt.

Evin
Na elfelejtettem, hogy itt nem automata a link.
Errõl van szó

Evin
Ha már vinyókról beszélgetünk, meg láttam lassan jönnek a 3TB-os kiadások, ez megérné az árát: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=773 ? (7200rpm)
Vagy jobb lenne pl Samsung vagy Seagate, de kicsivel drágábban? Mert eddig Samsung párti voltam, de csak mert korábban senki más nem adott 3év garit.

kirol
Már Sata3 -is van?
Nekem nem is tud szerintem olyat az alaplapom, csak 2-t.

MerlinW
Ebbõl vettem kettõt, jó cucc.

[merlinw.org]

moonster
Akkorát nem akarok .
Valszeg ilyen lesz:

WD 1000GB 7200rpm 64Mb SATA3 WD1002FAEX

IMYke2.0.0.0
2 TB-osat vegyél! <#vigyor5><#nyes><#ravasz1>
Én is azt fogok.

enlightened
500 gigásam van és pillanatok alatt tele lesz:S, szóval mindenképpen 1 TB-osat vegyél szerintem.

Atomreaktor
szerintem 1 TB 😊

kirol
Én is ezen az úton haladok az utóbbi idõkben. 😊

Ha egy ideig nem nézem meg, akkor egyszer csak törlöm.
De játékoknál még nem jutottam odáig, hogy ilyen szituban azokat is töröljem.

moonster
Én is osztom a ne tároljunk fölöslegesen a "majd-egyszer-megnézem" cuccokat nézetet, bár most agyalok egy új winyón, mert szükölködöm azon az 400 GB-on Nyavajás HD-k nagyok 😉Nézegetem az árakat...
1TB vagy csak 500GB? Nem tudom még.
Atomreaktor
én a jelenlegi 20Gb-os winchesterem miatt gondolkodok így <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Jó, stabil, és saját sávszéllel én is így gondolkodnék, esküszöm. <#vigyor5>

Atomreaktor
régen én is nagyon sok dolgot tároltam a gépen, de akkor még nagyban DC-ztem és oda kellett a megosztás, mert a jó hub-okra, csak sok megosztással lehetett bekerülni 😉
de ma már én is úgy vagyok vele, hogy inkább letörlöm a cuccokat, aztán ha esetleg kell még vmikor, akkor leszedem újra.

MerlinW
Semmi extrára😊 csupán 600GB folglalt - szokásos munka, zene, video, játékok - a gépben levõ 2TB-ból, a külsõkön pedig csak az elmúlt 10 év munkássága és pár örökzöld anyag van. Másfél azokból is üres.

Mióta itt tart az internet, nem igazán tárolok semmit. Ha kell valami letöltöm, miután nem használom letörlöm, legyen az film, zene, játék, bármi. Leszoktam a gyûjtögetõ életmódról😊

Ami nagyon jó, azt úgyis megveszem (zene/film), játékokat pedig kizárólag Steam-en, így azokat sem nekem kell tárolni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bele se akarok gondolni, mire használhatod a 4TB-nyi háttered 😊

MerlinW
Egy ideig olyat vettem. Ma már a lemez fogyóeszköz, általában másoknak írogatok ki dolgokat ill. munkára használom. A saját cuccaimnak HDD-t veszek😊

8-10k egy 500GB-os vinyó (100+lemeznyi terület helyett 3,5 inch, és 100x gyorsabb). Ott az eSATA kábel, vagy USB-s rack, menet közben ki-be csatlakoztatható és ilyen felhasználás mellett talán még tovább is élnek, mint az optikai lemezek.

Vettem 4db 500-as HDD-t és azokra mentegetem, ami nagyon kell és nem fér el a 2TB-nyi területen ami a gépben van😊

[merlinw.org]