The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imyke, a ketteskén megtalálod a gyökérben, remélem t emég nem csináltad meg😄
ha igen szólj, mert akkor a 17_00-t, meg a 20_01-et nem csinálom meg, amúgy igen😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nekem 2100+-om van, 1700mhz(palomino)
768 ram
szar alaplap (acorp asszem)
9800se
nem sokkal jobb.
ha nem akarsz sokat költeni, végy 512 ramot bele még, meg egy videokarit.
maga a proci húzza még egy darabig.
persze ha sûrûn tömörítesz videót... 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A video editálás nem is hittem volna, hogy ilyen hosszadalmas lesz!
A Vegas-szal a feliratozás villámgyorsan megvan, ám az összekódolás cirka 1 óra egy 1:23 hosszú videónál!
Utána - épp most ezt csinálja - a RadTools-szal *.bik-be konvertálás 2 óra 18 perc!!!
Beszarok!
Ezért kell egy új gépet vennem! A matuzsálemi PC-m már izzad egy ilyen feladat végrehajtásakor....
PC-m:
Abit KR7-A 133
AMD XP 1700+ (Palomino) <1466 MHz>1466 MHz>
512 MB DDR (266 MHz)
ATI Radeon 9500 Pro 128 MB
20 GB Maxtor ATA133
80 GB Seagate ATA100
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Artist...............: Savage
Album................: More Greatest Hits And Remixes
Genre................: Italo Disco / Hi-Nrg
Source...............: CD
Year.................: 1992
Ripper...............: EAC
Codec................: LAME 3.90
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Stereo / 44100 hz
Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
Tracklist
1. (00:05:49) Savage - Celebrate (Remix)
2. (00:06:42) Savage - Fugitive (Remix)
3. (00:06:53) Savage - Don't Cry Tonight (Remix)
4. (00:06:55) Savage - Only You (Remix)
5. (00:06:17) Savage - Love Is Death (Remix)
6. (00:05:28) Savage - A Love Again (Remix)
7. (00:06:35) Savage - Magic Carillon (Original Instrumental Mix)
8. (00:05:55) Savage - Goodbye (Extended Garage Mix)
9. (00:03:55) Savage - Turn Around
10. (00:14:27) Savage - Megamix (Exclusive Mix By Marek Sierocki)
Playing Time.........: 01:08:57
Total Size...........: 94,90 MB
http://rapidshare.de/files/25225720/Sav.age.rar.html
Olyan tömény, hogy azt hittem, a közepén, hogy már 2 órája megy a film... <#buck>#buck>
én is olvastam párat. nem nagyon rámlik már, de mindenféle neandervölgyiek voltak bennük, meg kezek a sziklán😄
más:
Asszem a kisvinyóm meghalt. Ami gáz, mert teli van 120 giga adattal😞
próbálom menthetõ állapotba hozni, de...😞
chkdsk-elni próbáltam, de eltünt róla pár adat (filerekordszegmens olvashahatlan, aszt hihúzta az indexeket.)
nem szeretném, ha még 50 file elveszne róla, így inkább a GetDataback-et próbálom, de azért a Bad sectorokkal kezdeni kéne valamit elõtte.
Estére beraktam egy HDD Regeneratort.... most tart a 3500. bad sectornál, 50%-nal😞
Tudjátok mi a leggázabb? Épp végignéztem a Firefly c. sorozatot, amineka befejezõ része az elveszett fileok között van😄 Serenity. Most meg be vagok paprikázva, mirõl szól.. azt várok.. Hátha a Getdataback csodákra is képes.(so-so volt már képes csodákra... hihetetlen az a progi)
Na, nézem a badsectoráradatot😄
majd tájékoztatlak benneteket.
Pedig, minden nagyobb fordítás során igyekszem Szótárt kreálni, és a saját és mások tudásából a legjobbra összehozni - s még így is elõfordult nem egyszer, hogy ugyanazt a szót másra fordítottam, mert bár emlékeztem, hogy már találkoztam vele, s kiötlöttem rá valamit, de IQ-ból akartam megoldani - a Word-öt már lusta voltam elindítani... 😊))
Konkrét helyzetünkben még szerencse, hogy lelkiismeretes vagy, és elõtte kutogattál, és itt is kérdeztél, mert ugye, jó fordítást akarsz kiadni a kezedbõl...
<#worship>#worship>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
####Music guy II
Az szép. A furulya, igaz? És mennyibe kerül a furulya?
####Music guy III
Azt hiszem, az egy aren?
####Music guy again
Azt hiszem, a furulyát egy arenért adja.
####Buy flute
Megveszem a furulyát. Az egy aren, igaz?
S már a kezdetektõl a Szótárunkban is ott van:
• aren = pénznem a játékban (Megtalálható: 2c - 00-ban)
You find fallen gods most everywhere these days. They're an aren a hand.
Merthogy olyan szó, hogy "aren" - nincs az angolban!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
akkor olvass egy jó könyvet😉
én most épp Leslie L-t olvasok, bár azt nem mondanám, hogy jó, mert kicsit kiöregedett már, dehát mit tegyen egy rajongó?😊
- a foci nézése sosem érdekelt igazán
- TV-t meg már 7 éve nem nézek
Mivel ingyenes, és még 200 mega sincs, így nem vesztesz vele semmit, ha adsz neki egy fél órányi esélyt.
<#papakacsint>#papakacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oldalon azt írják, techdemo. lehet játszani is vele?
vagy magának a DOC-nak is van ilyesmilye?
elõször is... megvannak a hozzávalók biztosan? jó hozzválókat használtál?
én most így fejbõl nem tudom a sorrendeket, de az üvegeket meg lehet szagolgatni.
na, itt vannak a fordítási file-aim:
felhõk+pókháló+katalizátor = láthatatlanság.
szagolgasd, hallgasd meg az üvegeket, és tippelgess😄
van:
zöld green
piros red
kek blue
feher white
sarga yellow
ami eszembe jut:
-invisiblity kell a többi recept megszerzesehez
-light-as-a-leaf kell az egyik üvegcse megszerzesehez
vagyis az (asszem) 5 üvegcsébõl nálad kell legyen 4féle.
ezekbõl lehet kombinálni, hogy meglegyen a poti😄
"Hétvégén a Ketteskén - exklúzív módon - tuti fenn lesz."
Nem ám elsunnyogni a dolgokat!<#wink>#wink>
kipróbáltam, végigvittem, jó volt. jobb, mint az elsõ rész.
bár nálam olyat csinált, hogy a helyszinek közti betöltés picit sokáig tartott. demoban mintha gyorsbban ment volna. lehet crackhiba😄 de játszható, és jó.
próbáljátok ki ti is. müxik az eredeti oldalról tölthetõ verzióval.
Június 19-én küldtem neked két fájlt a TLJ-anyagból <2d_02.txt, és 2e_00.txt>2d_02.txt, és 2e_00.txt>.
Hogy állsz velük?
Ha nem megy, kérlek, jelezd!
Takysoft hiányában, egy újabb jelentkezõt fogadtam be a csapatba, meglátjuk, milyen minõségû munkája van, ha jól dolgozik, megtartjuk és a késõbbi projektekbe is invitálni fogom. A nickneve: rodimus
Már csak ennyi van hátra:
Na ez már nekem sem jön be.
Én pont tegnap próbálgattam, így még frissek az élményeim. Nem szoktam nagy elvárásokat támasztani grafika és irányítás terén a kalandprogramokkal szemben, de ez az állóképes megjelenítés engem nagyon lehangolt. Annyira, hogy magára a történetre sem tudtam koncentrálni. Nálam sajnos ment a kukába, de ne kövezzetek meg érte :-)