The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha ennyire fordítanivaló kedved van, akkor NAGYOBB fájlt adhatok... a mind2 fájlom megkaphatod 😊 19 és 16 kilobájtosak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Már megcsináltam õket. De azért leszedem, mert hátha a tiéd jobb sokkal, mint az enyém... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
volt pár szadab percem, így fordítottam gyorsan egy file-t
Imyke, a ketteskén megtalálod a gyökérben, remélem t emég nem csináltad meg😄
ha igen szólj, mert akkor a 17_00-t, meg a 20_01-et nem csinálom meg, amúgy igen😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
tényleg nem egy mai darab.
nekem 2100+-om van, 1700mhz(palomino)
768 ram
szar alaplap (acorp asszem)
9800se

nem sokkal jobb.
ha nem akarsz sokat költeni, végy 512 ramot bele még, meg egy videokarit.
maga a proci húzza még egy darabig.

persze ha sûrûn tömörítesz videót... 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem digitális. Minden darab könyvet megvettem.Összesen 8 rész van meg<#wink>

IMYke2.0.0.0
Basszus!
A video editálás nem is hittem volna, hogy ilyen hosszadalmas lesz!
A Vegas-szal a feliratozás villámgyorsan megvan, ám az összekódolás cirka 1 óra egy 1:23 hosszú videónál!
Utána - épp most ezt csinálja - a RadTools-szal *.bik-be konvertálás 2 óra 18 perc!!!
Beszarok!

Ezért kell egy új gépet vennem! A matuzsálemi PC-m már izzad egy ilyen feladat végrehajtásakor....

PC-m:
Abit KR7-A 133
AMD XP 1700+ (Palomino) <1466 MHz>
512 MB DDR (266 MHz)
ATI Radeon 9500 Pro 128 MB
20 GB Maxtor ATA133
80 GB Seagate ATA100

mandm
Hopp, ezt nem ide akartam .. Bocsi <#wink>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm

Artist...............: Savage
Album................: More Greatest Hits And Remixes
Genre................: Italo Disco / Hi-Nrg
Source...............: CD
Year.................: 1992
Ripper...............: EAC
Codec................: LAME 3.90
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Stereo / 44100 hz
Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3

Tracklist

1. (00:05:49) Savage - Celebrate (Remix)
2. (00:06:42) Savage - Fugitive (Remix)
3. (00:06:53) Savage - Don't Cry Tonight (Remix)
4. (00:06:55) Savage - Only You (Remix)
5. (00:06:17) Savage - Love Is Death (Remix)
6. (00:05:28) Savage - A Love Again (Remix)
7. (00:06:35) Savage - Magic Carillon (Original Instrumental Mix)
8. (00:05:55) Savage - Goodbye (Extended Garage Mix)
9. (00:03:55) Savage - Turn Around
10. (00:14:27) Savage - Megamix (Exclusive Mix By Marek Sierocki)

Playing Time.........: 01:08:57
Total Size...........: 94,90 MB

http://rapidshare.de/files/25225720/Sav.age.rar.html

IMYke2.0.0.0
A záró - Firefly - film ezen a néven fut: Firefly - The Movie
Olyan tömény, hogy azt hittem, a közepén, hogy már 2 órája megy a film... <#buck>

mandm
Ha mégegyszer elfelejtenéd: Advanced Office Password Recovery

takysoft
ha digitális, akkor megoszthatnád.
én is olvastam párat. nem nagyon rámlik már, de mindenféle neandervölgyiek voltak bennük, meg kezek a sziklán😄

más:
Asszem a kisvinyóm meghalt. Ami gáz, mert teli van 120 giga adattal😞
próbálom menthetõ állapotba hozni, de...😞
chkdsk-elni próbáltam, de eltünt róla pár adat (filerekordszegmens olvashahatlan, aszt hihúzta az indexeket.)

nem szeretném, ha még 50 file elveszne róla, így inkább a GetDataback-et próbálom, de azért a Bad sectorokkal kezdeni kéne valamit elõtte.
Estére beraktam egy HDD Regeneratort.... most tart a 3500. bad sectornál, 50%-nal😞

Tudjátok mi a leggázabb? Épp végignéztem a Firefly c. sorozatot, amineka befejezõ része az elveszett fileok között van😄 Serenity. Most meg be vagok paprikázva, mirõl szól.. azt várok.. Hátha a Getdataback csodákra is képes.(so-so volt már képes csodákra... hihetetlen az a progi)

Na, nézem a badsectoráradatot😄
majd tájékoztatlak benneteket.

IMYke2.0.0.0
Ugyan, ne tudd meg, hogy magamat is hányszor megszivattam, mostanság is, de az elmúlt néhány év során is...!
Pedig, minden nagyobb fordítás során igyekszem Szótárt kreálni, és a saját és mások tudásából a legjobbra összehozni - s még így is elõfordult nem egyszer, hogy ugyanazt a szót másra fordítottam, mert bár emlékeztem, hogy már találkoztam vele, s kiötlöttem rá valamit, de IQ-ból akartam megoldani - a Word-öt már lusta voltam elindítani... 😊))

Konkrét helyzetünkben még szerencse, hogy lelkiismeretes vagy, és elõtte kutogattál, és itt is kérdeztél, mert ugye, jó fordítást akarsz kiadni a kezedbõl...
<#worship>

via_mala
Köszi, eszembe nem jutott, hogy a "Szótár"ban keressem, kiestem a gyakorlatból. Pedig dictionary.com, Sztaki szótár, MobiMouse, és Google keresés után tettem csak fel a kérdést, de hát csak sikerült pofára esnem. 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lõrinc L. László? Bírom az irományait, van belõle egy kis gyûjteményem. <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Segítek: az "aren" egy pénznem a TLJ-ben.

####Music guy II
Az szép. A furulya, igaz? És mennyibe kerül a furulya?
####Music guy III
Azt hiszem, az egy aren?
####Music guy again
Azt hiszem, a furulyát egy arenért adja.
####Buy flute
Megveszem a furulyát. Az egy aren, igaz?

S már a kezdetektõl a Szótárunkban is ott van:
• aren = pénznem a játékban (Megtalálható: 2c - 00-ban)

via_mala
Na itt egy kis feladvány, amelynek a második mondata "gyárilag" el van gépelve a TLJ-ben. Kérdés: mi lehetett a készítõk szándéka szerint az eredeti mondat?

You find fallen gods most everywhere these days. They're an aren a hand.

Merthogy olyan szó, hogy "aren" - nincs az angolban!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
Megvaaaaaaan!!😊))) MEgtaláltam egy másik dokumentumban is, aminek már tudtam a kódját😊)

Atomreaktor
😉
akkor olvass egy jó könyvet😉
én most épp Leslie L-t olvasok, bár azt nem mondanám, hogy jó, mert kicsit kiöregedett már, dehát mit tegyen egy rajongó?😊

via_mala
Köszönöm a biztatást, de szerencsétekre:
- a foci nézése sosem érdekelt igazán
- TV-t meg már 7 éve nem nézek

via_mala
Én már kipróbáltam vagy 2 hete, akartam is ajánlgatni itt, de végül elmaradt. Sokat nem vacakoltam vele, de egyértelmûen kalandjáték, viszont fejlett fizikai motor (HAVOC-szerû) és mindenféle csili-vili grafikai effekt is van benne.
Mivel ingyenes, és még 200 mega sincs, így nem vesztesz vele semmit, ha adsz neki egy fél órányi esélyt.

IMYke2.0.0.0
Hajrá Portugália, vesszen náciföld! <#eplus2><#banplz>

IMYke2.0.0.0
Akkor mindenek elõtt pihend ki a pihenést, nézd a meccset is közben - sokkal fontosabb, hogy a szokásos minõségû fordítások kerüljenek ki a kezedbõl, mintsem gyors meló...
<#papakacsint>

via_mala
Ma tértem vissza sovánka 1 hetes nyaralásomból, tehát a fordítás ennyi idõre leállt - részemrõl 😉. Ha még emlékeztek, akkor elõtte meg itt rinyáltam, hogy este 10-11 órakor járkáltam haza melóból 3 héten át, és 13-14 óra munka után már nem volt sok kedvem fordítgatni. Ennek ellenére a 2d_02.txt 1/4-e már készen van, és ha még rá tudom venni magam, akkor fordítok ma is egy keveset.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tessék engem noszogatni, úgy egy kicsit talán elszégyellem magam, és jobban belehúzok.

Atomreaktor
magának a docnak van jelszava

takysoft
képek alapján inkább valamiféle doom

oldalon azt írják, techdemo. lehet játszani is vele?

takysoft
mivel tömörítetted? rar? ace? zip?
vagy magának a DOC-nak is van ilyesmilye?

Atomreaktor
Srácok! Nagyon nagy gondban vagyok! Elfelejtettem a saját jelszavam egy word dokumentumnál😊)) Viszont nagyon sürgõsen ki kéne nyomtatnom, ami benne van. Próbálkozgatok ilyen password recovery progikkal de egyenlõre semmi. Valami tippetek illetve programotok nincsen esetleg?

Skacok...ingyenes kaland a láthatáron. Nagyon is igényes freeware alkotás. Penumbra Itt keressétek <#papakacsint> Én most nyúzom. Jó szórakozást annak aki letölti...

takysoft
magátol csapol, igen.

elõször is... megvannak a hozzávalók biztosan? jó hozzválókat használtál?
én most így fejbõl nem tudom a sorrendeket, de az üvegeket meg lehet szagolgatni.

na, itt vannak a fordítási file-aim:
felhõk+pókháló+katalizátor = láthatatlanság.

szagolgasd, hallgasd meg az üvegeket, és tippelgess😄

van:
zöld green
piros red
kek blue
feher white
sarga yellow

ami eszembe jut:
-invisiblity kell a többi recept megszerzesehez
-light-as-a-leaf kell az egyik üvegcse megszerzesehez

vagyis az (asszem) 5 üvegcsébõl nálad kell legyen 4féle.
ezekbõl lehet kombinálni, hogy meglegyen a poti😄

szotyimutyi
A Barrow hill játék install exe nem indul. Ez dvd beolvasási hiba, ugye?

Sziaszok. Amatõr, bocs, de segítségre lenne szükségem. Igen nagyon le lennék kötelezve, ha valaki, aki eljutott az 5. Chapter alimistájának laborjába segítene. Ugyanis nem akarja April kikeverni az Invisibility Potion-t. Tudom az összetevõk helyes sorrendjét, de nem történik semmi, amikor a harmadikat is belerakom. Azt olvastam egy végigjátszásban, hogy miután az összetevõket belepakoljuk az üstbe, April magától lecsapolja a Potion-t és elrakja. Nálam ez nem mûködik, a csaphoz pedig ugye nem lehet hozzányúlni. Elõre is köszönöm.
IMYke2.0.0.0
#16268.

kirol
Nono!<#ejnye1>
"Hétvégén a Ketteskén - exklúzív módon - tuti fenn lesz."
Nem ám elsunnyogni a dolgokat!<#wink>

IMYke2.0.0.0
Amúgy is vasárnap estét ígértem 😊

Axon
Ha önzõ disznó lennék, akkor azt mondanám, hogy nekem hétfõn is ráér, mivel akkor leszek legközelebb netközelben :-)

kirol
Lesz ma Paradise premier?

Axon
Ez a régi kalandjáték nincs meg valamelyikõtöknek:

MIXED UP FAIRY TALES

takysoft
ejj. nagyobb visszhangot vártam.

kipróbáltam, végigvittem, jó volt. jobb, mint az elsõ rész.
bár nálam olyat csinált, hogy a helyszinek közti betöltés picit sokáig tartott. demoban mintha gyorsbban ment volna. lehet crackhiba😄 de játszható, és jó.

próbáljátok ki ti is. müxik az eredeti oldalról tölthetõ verzióval.

IMYke2.0.0.0
Via_Mala:
Június 19-én küldtem neked két fájlt a TLJ-anyagból <2d_02.txt, és 2e_00.txt>.
Hogy állsz velük?
Ha nem megy, kérlek, jelezd!

Takysoft hiányában, egy újabb jelentkezõt fogadtam be a csapatba, meglátjuk, milyen minõségû munkája van, ha jól dolgozik, megtartjuk és a késõbbi projektekbe is invitálni fogom. A nickneve: rodimus

Már csak ennyi van hátra:

IMYke2.0.0.0
3 napnyi nyaralás... <#wilting><#guluszem1>

Jó nyaralást <#eljen><#integet2>

Kicsit elakadtam benne, úgy 4 órai játszás után, de nem puskázok a netrõl. 😊 -B.H.-

CrucifX
Jo nyaralast, aztan nem szetrugni a haz falat 😊

Axon
Mázlista! ;-)

Jó nyaralást!
Sok sört!
Rengeteg monokinis lány stírolást!

MerlinW
Elmentem 3 napra nyalalni😊 Jóklegyetek<#vigyor><#integet2>

[merlinw.org]

Axon
Ez még csak nem is nevezhetõ a kalsszikus értelemben vett fps nézetnek. Nekem például a Drakula mindkét része nagyon tetszett vagy a Salambo is egész érdekes volt. Ebben a játékban viszont álló képek vannak, tehát nem is tudsz forogni vagy fel-le nézni. Állókép van és ha a kép szélére viszed a nyilat akkor betöltheted a következõ állóképet.
Na ez már nekem sem jön be.

kirol
Én is kifejtettem már párszor a nemtetszésemet az FPS nézetet illetõen. Nem értem, miért kell ezt erõltetni. Én a demot néztem csak, a teljes már az installig sem jutott el.<#shakehead>

Axon
Részemrõl mindent lehúztam, így mehet a levesbe az amit gondolsz.

Axon
Ha már feljött a Barrow Hill, akkor megkérdezem, hogy nektek hogy tetszett?
Én pont tegnap próbálgattam, így még frissek az élményeim. Nem szoktam nagy elvárásokat támasztani grafika és irányítás terén a kalandprogramokkal szemben, de ez az állóképes megjelenítés engem nagyon lehangolt. Annyira, hogy magára a történetre sem tudtam koncentrálni. Nálam sajnos ment a kukába, de ne kövezzetek meg érte :-)

Axon
Megnéztem és 1.0-ás verzió a magyarítás és az én hellfire.exe fileom is. Ettöl függetlenül nem ment.
Na megnézem pontosan mit is ír ki és ha nem boldogulok a hibaüzenettel, akkor bemásolom ide.