33675

• csgj
    kösz, google a barátom, eddig is vele kerestem :D De találtam képeket, thx!
  • takysoft
    Itt is rengeteg van.
    meg itt van egy még jobb kereső feltétel
  • takysoft
    próbáld itt vagy itt
  • csgj
    húha, nem találok concept art képeket a TLJ-ből... pedig a játék extrájában van bőven (kéne az oldalhoz)
  • csgj
    hm..jó kérdés, pedig nemrég volt szintvizsgám nyelvtanból xD
  • takysoft
    ja, akkor ok:D én aszittem havonta szedi le az egyenleged:D

zene: nemtom hogy müxik. talán quicktime kell neki. 2.0.3-as firefoxxal vótam

tényleg.. nyelvtan firefox+val=firefoxxal?
  • csgj
    kicsit azért idegesítő, hogy én nem hallom a zenét... de lényeg, hogy más hallja :D
  • csgj
    csak egyszer kell fizetni...
  • takysoft
    ti fizettek a weblapért????
    nem mintha az enyém olyan szép lenne, de most őszintén: ha tényleg nem elég a html, és neked tényleg php kell, akkor vegyél egy php könyvet:D(van egy pdf-ben, elküldjem? :D)
    elég ha a netér' fizetek:D
  • csgj
    a kékre gondoltál fent? na mert azt nem én állítom be sajnos :D
  • takysoft
    a háttér nagyon csúnya.(valahogy világosítsd, vagy sötétítsd el, mert így nem szép.)
  • takysoft
    nemtom. nálam szól a zene:D
  • csgj
    bizony, a g-portal sem ingyenes :) Van kredit, és az mínuszban indul. Legalább 192 Ft kell sms-ben, hogy 0-ra emeld a kredited, és akkor megmarad az oldalad.... Ami ingyenes, az meg túl sz*r
  • takysoft
    pénzed? ezt nem értem. sry.
  • csgj
    Itt van. De még van mit rajta dolgozni :D Az a baj, hogy erre a nagyon nagyon nagyon egyszerű gportálra volt csak elég pénzem, és eszem :D Mert hát ezt egyszerű kezelni is :) De a zene naon idegesít, hogy nem megy....
  • takysoft
    belinkelhetnéd
  • csgj
    ti tudjátok, hogyan lehet zenét lejátszani gportálos oldalon? mert hiába van 1 mega alatt a fájl, nem játsza le a nyomorék
  • csgj
    gondoltam itt már mindenki végigtolta, és csak én halogattam ennyi ideig :( Ja, nagy imádatom révén elindítottam egy gportálos TLJ oldalt :D
  • takysoft
    itt most haveri társaság van, így nincs gond ezzel, de máshol azért ilyeneket majd /spoiler -be:D
  • csgj
    Na, kijátszottam a The Longest Journey-t! :) A credits után van még valami, mert kidobott a végén hibaüzivel....?? Ja, az extrákat (a Titkok Könyvét) már megnéztem. Vannak benne jópofa dolgok :D Ja, és ööö Lady Alvane-nál mit keresett Varjú? Nem lehet, hogy ő April Ryan? xD Lényeg, hogy Varjú sokáig fog élni, April meg a fene tudja... a Dreamfallban leszúrják, de hát csaknem hal meg. Biztos megtalálja majd vmi gyógyító, elvégre létezik mágia. Naa'an vagy kicsoda, a zöldbőrű csaj például meggyógyíthatná... Na jó, nem bírom ki, hogy ne játszhassak vmi folytatást, vagy vmi új TLJ játékot :D Ilyen nagyszerű játékkal még sosem játszottam!
  • serito
    Letöltöttem egy oldalt a hozzá tartozó linkekkel együtt.
    Csaknem 2GB lett a végére. Otthon akarok szétnézni az oldalon de nincs netem (költözés miatt), ezért kell így hazavinnem. Még jó, hogy pont 2GB-ás a pendrive-om.
  • takysoft
    sok ilyen van. teleport, webzip.
    annyira okosak, hogy átírják a linkeket dynamikusra, de annyira nem, hogy php-t vagy egyéb programozott oldat le tudjanak szedni(mert hogy ott a server futtatja a scriptet, így annak forráskódja nem hozzáférhető)
    vagy csak régi szar html-es oldalakkal müxenek.
  • serito
    Köszi pont azt találtam én is!!! Valami régebbi verzió de működik.
  • trmn #19812
    teleport pro, de lehet, hogy dinamikus weboldalt nem tud. Én régen használtam talán azóta fejlesztették.
  • serito
    Off:

Tud valaki olyan porogit amivel egy teljes weboldal leszedhető a hozzá tartozó linkekkel együtt?

On:
  • MerlinW
    Utólagos engedelmetekkel takarítottam ketteskén a 2 hónapnál régebbi cumókat.
  • Travelos
    köszi, ki fogom próbálni

nekem Trust lézeres egerem van, de komoly probléma minden játékban, hogy annyira érzékeny, hogy le kell vennem az érzékenységet gyakorlatilag minimumra mindig

egyébként a bevezető videok is szaggatnak, ehhez is lehet köze az egérnek?
  • monomojo
    csak tipp, de
    szerintem az egérdriverrel van a gond :-)
    próbáld meg kikapcsolni a hardvergyorsítást (acceleration),
    vezérlőpult->egér

nekem logitech van
  • Tomsess
    Mondjuk úgy, hogy jóból is és rosszból is kaptam ízelítőt Egyébként semmi gondom a hölgyekkel és elnézést kérek, ha megsértettem vkit!
  • Travelos
    látom rossz tapasztalataid vannak a másik nemet illetően :)
  • Tomsess
    Lehet, hogy a nőnemű TLJ verziót szerezted be. Ez esetben soha az életbe nem jössz rá, miért dobott ki
  • Travelos
    aha!!
    win98 módban nem szaggat, viszont a bevezető után kidobott :(

sehogy se jó :(((
  • takysoft
    az baj.
    mert akkor nemtom.
  • Travelos
    XP SP2
    ATI X1900XT Catalyst 6.10
    legújabb DirectX
  • takysoft
    milyen oprendszer alól játszol? win98, xp, vista, linux+wine/cedega ?
    win98-nál egy directx frissítés segíthet.
    nvidia esetén nem muszáj a legújabb drivert használni, marajdhatsz a 8-as szériánál.
  • Travelos
    szerintem is valami ilyesmi lehet, a játék 20-22 fps-el megy, pedig állat gépem van :)
  • csgj
    hm...furi. Lehet, hogy vmi kompabilitási probléma. Pedig nem kéne, hogy legyen... Nemtom, talán állítsd át a kompabilitási módot windows 98-ra (jobb egérgomb ikonon, tulajdonságok, kompabilitás)
  • Tomsess
    Sajna ma suliban elmaradt az infó, így nem tudtam belenézni a könyvbe. Magamtól pedig egyenlőre még semmire sem jutottam
  • Travelos
    sziasztok!
    Most kezdtem el játszani a TLJ-vel, de valamiért akad a kép. Ahogy húzom az egeret meg-megakad, a videókat is így játsza le, akadozva.
    Mivel van a gond?
  • takysoft
    az encarta az MSN-nek amolyan kérdez-felelek cucca, még kicsit beta, ezért nem nagyon reklámozzák.
    vedd fel partnernek a [email protected] címet, és már müxik is.