33675
-
csgj #19875 csak vigyázz, meg ne szondáztassanak! :) -
Kiru #19874 Boldog nyulat mindenkinek -
#19873 Nem is emlékszem melyiket "vettem meg" , ha minden igaz ez
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S T A L K E R Shadow of Chernobyl PROPER-HATRED
van meg. Ha te fel tudod tölteni akkor én nem kezdem el mert nem egyezik a verziónk, meg szerintem neked nagyobb sávszélességed van felfelé. -
#19872 Ok,de csak a jövő héten tudom mert az otthni gépemen van én meg vidéken az anyósokéknál vagyok. Már próbáltam átszerkeszteni a logódat, remélem az eredetit megtartottam!!! Photoshop-al csináltam a kiterjesztés természetesen .psd . -
csgj #19871 hm...melyiket is válasszam...? :D mondjuk azt a bal oldali kis kacsát :P -
#19870 Mindenkinek ezt kívánok előrre is:
Esetleg ezt nektek:
Lehet válogatni!
UI: Serito a logóm anyagát passzold már át légyszi mailben! -
csgj #19869 egy dolgot még nem értek... A Dreamfallban sokszor mondogatják, hogy 10 évvel ezelőtt volt az a Collapse. 10 évvel a Dreamfall előtt játszódik a TLJ, nem? Azaz akkor gondolom a TLJ végén kell történnie ennek a Collapse-nak. De nem emlékszem ilyesmire! Hogy tönkremegy az Élgárda, és emiatt lesz vmi Collapse, Összeomlás??? Erre azért kíváncsi lennék... :) -
M.A.D. #19868 Up!
http://www.kreten.hu/images/blog2227_1.jpg -
#19867 Majd kihullot a szemem úgy kerestem a karikát, aztán amikor végkép nem találtam elolvastam a következő beírásodat :-) -
#19866 Ez a verzió tökéletes lesz és a szerda is megfelelő. -
Tomsess #19865 SzervuszVisszatérő lélek... -
Tomsess #19864 Az egyesben is van egy kis easter egg, de gondolom azt sokan ismerik. A szállodában az elején, a TV-n van elrejtve egy gomb. Picit nehéz rátalálni, mert teljesen fekete minden rajta. Ha azt megnyomod, akkor megnézheted a TV-n az eredeti Longest Journey trailer-t -
Kiru #19863 ÜDV! -
csgj #19862 hopp, úgy néz ki, hogy mégsem karikáztam be... de gondolom látjátok. -
csgj #19861 hoppá, mit találtam a Dreamfallban! Egy kis easter egg!
A bekarikázott területen elrejtették az első Longest Journey cd tokját! :D
-
#19860 Valóban nincs szöveg bennük/rajtuk, csak Imyke tett rájuk önszorgalomból. :) -
#19859 Szerdán tudom csak, ha úgy megfelel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erről van szó: S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.EMUDVD-Unleashed -
csgj #19858 a videókban nincs is szöveg.. nem??? Most játszottam ki a magyarítással, és semmi gondom nem volt vele, tökéletes! Na jó, nem egészen az, de nem szúrta ki a szememet egy kemény hiba sem. -
#19857 Ha gyorsan kell szerintem via_mala még ma vagy a hétvégén fel is tölti neked, de ha mégsem akkor kedden feltolom a "ketteskére". -
#19856 MerlinW most csinált egy hatalmas tisztogatást a szerveren, így hely biztosan van rajta. -
#19855 Nabakker, én még nem játszottam vele. De azért nem haragszom. -
#19854 A bivaly gép nálam adott, úgyhogy egy rossz szavam sincs rá, sőt érdekes RPG hentelés. -
#19853 Én már rég feltettem volna, de úgy láttam senkinek sem kell, mindenki fújolta, pedig jó az, csak bivaly gép kell hozzá. -
#19852 A TLJ HUN gyakorlatilag kész, csak a forma kedvéért publikus bétaverziónak nevezve adtuk/adtam ki, a magyaritasok.hu-ról tölthető. 1,3 MB az egész, természetesen a videók nincsenek benne, de az eredeti szöveghez hozzájött még vagy 500 angol kifejezés, amit Sanyi ki tudott nyerni a játékból, és azt is lefordítottam.
Február végén ment ki, azóta csak a telepítővel kapcsolatos észrevételek érkeztek, a fordítást illetőleg senki nem élt kritikával. Ez persze nem azt jelenti, hogy tökéletes, maximum azt, hogy nem csapnivaló.
(Sanyival elterveztük a Dreamfall magyarítását is, de ebben az ő lépésére várok, hogy meg tudja-e oldani az ékezetes karakterek problémáját.) -
#19851 Ha gondolod és MerlinW is engedi a "ketteskére" feltolhatom neked.
Persze csak a jövő héten. (természetesen a STALKER-re gondolok) -
#19850 Szia Imyke!!!
A minap mikor feljelentkeztél a magyarítások topicba már írtam, hogy tartom az ígéretemet miszerint ha megnyerem a lottót vagy ha az üzlet annyira "dübörög" (mint a gazdaságunk) akkor veszek neked egy 2 milliós gépet minden extrával!!!!
Jó látni, hogy egyre többször tudsz benézni a fórumokba!!! -
#19849 Nem vigasztalásként mondom, de a STALKER-t még én sem láttam :-)
Torrentről szedegetem, de mire az a 3,2 giga lejön addig nyárközepe lesz.
Ha nincs géped a melóhelyen, akkor nem sok tanácsot tudok adni. Egyetlen megoldás egy laptop lenne, de ahhoz szintén az a lottó ötös kellene.
Mindenesetre örülünk ha néha be tudsz nézni ide a fórumra. Na és persze szurkolunk, hogy sikerüljön anyagilag megerősödnöd egy saját otthoni (albérleti) net előfizetéshez. -
#19848 Üdv!
Nekem konkrétan gépem sincs.
Bezzeg a régi melóhelyemen egy 3000 MHz-es P4-es csücsült elöttem...
Na, nem kesergek!
Majd, ha rámszakad a Lottó Nyeremény, akkor veszek egy olyan áram disszipáló erőművet, hogy a Paksi Atomerőmű 2-es blokkja leég tőle, ha bekapcsolom...
A régi 1700+ -osom otthon már kerreg, dohog, a "legjobb" játék, ami élvezhetően elfutott ill. fut rajta [800*600] az a FarCry 1 volt - végig is nyomtam kétszer.
Már a Need for Speed Most Wanted-et sem tudtam 1024-ben futtatni élményjavítókkal... beszarok!
S akkor mai ronyg játékokat nem is láttam a monitoron... ilyen STALKER, Bet On Soldier, meg mittomén mik...
-
#19847 Miért nincs a gépeden net. Letíltás, vagy be sincs állítva, esetleg nincs is hálózatban?
Mert rögtön lenne egy rakás tippünk a hackeléshez :-) -
#19846 Szia Imyke!
Egymillió éve nem voltál erre.
Mondjuk a multkor, amikor beköszöntél a magyarítás topikba, azt utólag olvastam. -
#19845 Sziasztok!
Munkahelyen bekönyörögtem magam egy internetes géphez - nem mindenkinek van PC-je és nem minden PC-n van net [az előző munkahely fényévekkel jobb hely volt, mint ez - minden értelemben, de hát a pénz, az pénz] - így tudok gyorsan egy post-ot küldeni:
Köszönöm a linket a TLJ re-hun-hoz. Valahogy majd megpróbálom beszerezni, az újabb bétát.
Amint lesz netem, és még tartanak a munkálatok, természetesen újfent bábáskodhatok a kicsikénk felett - örülök, hogy felvettétek a kapcsolatot Sanyival és a gondok felhőjét is elhesegetitek a TLJ világa felől.
Drukkolok, hogy mihamarabb kész legyen a cucc.
Az átvezető videok feliratozását megoldottátok? Vagy azt hagyjátok angolul? [Igaz, csak a fejezet címek és a stáblista szerepel rajtuk, dialógusok ugye nincsenek.]
-
#19844 Köszi már megoldottam. A .cue hiányzott mellőle de kreáltam egyet. -
#19843 attól függ.. az millióféle lehet.
a legáltalánosabbak: linux bináris(ez ugye natíve futatható), meg CD-image. ilyenkor van mellette egy .cue file, aminek vmi ilyesmi tartalma van:
FILE "filenév.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
egyszerűbb esetben persze... ha audiotrackek is vannak, akkor ugye több a track. meg a mode1 is néha mode2, (talán ha van subchannel).
Alcohol 120%-ot, Daemont meg nem kell bemutani ugye. -
csgj #19842 én meg sirefox-al-t írtam :D még az f-betűt is lecseréltem. hát nem vok ügyes? -
#19841 Off:
A bin kiterjesztést ,mivel lehet megnyit??
On: -
#19840 Én így írnám: firefox-szal -
#19839 sztem explorerrel is biztos megy. gondolkodtam is rajta... 7-es explorer majdnem ugyanolyan, mint a firefox.(már a gyorsbillentyűket is ellpoták(Ctrl+T, Ctrl+"szürkeplusz/minus", Ctrl+U, stb.)
Hétfő-keddig nem leszek:D megyek húsvétolni nettelen tájakra:( -
csgj #19838 hm... hát csak ezzel a sirefox-al megy a zene :D De lehet, hogy ezt a böngészőt is fogom használni az Avant Browser helyett...sokkal gyorsabb. csak szokatlan -
csgj #19837 a quick time-ból a legújabb van fent, mégse hallom. Csak ezért pedig nem lenne jó leszedni a firefoxot -
csgj #19836 pont azt találtam meg, ahol rengeteg van :D