The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy lista:
http://konyvtar.scifi.hu/gyorgyia/sztbooks.htm
Ebbõl a listából egyedül a legutolsó nálunk kiadott könyvük hiányzik:
A kárhozott város (természetesen ez is meg van a polcomon)
Úgy felét olvastam az írásoknak és gondosan beosztom õket.
Jössz a hétvégi szektagyûlésre, ahol az Intel legújabb processzorából fogunk egy ládára valót elégetni? :-)
Nagyon jó, de nem az a könnyed esti szórakozás amit bármikor be lehet nyomni a videóba.
Amúgy ajánlom a Sztugackij testvérek bármelyik könyvét.
Következõ gép is a vallási irányvonalnak fog megfelelni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A nézõk egy része el volt ájulva: "Az oroszok már a spájzban..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Athlon64 AM2 3800+ 64 bit 45828 Ft
ASUS M2N-E nF570U, DDR2, PCIE, GLAN,7.1 30912 Ft
Kingmax 512 MB DDR2 667MHz 2db 10 656 x2= 21 312 Ft
MSI PCIE ATI X1600XT 256MB TV Silent 48 228 Ft
Nos az MSI kártya azért ilyen húzós árú, mert nincs rajta ventilátor, hanem hõcsöves, így teljesen hangtalan.
Vinyót nem veszek, mert meg vagyok elégedve a 160as SATA-s vinyómmal, meg azt késõbb is vehetek, majd egyszer SATA2-est. A régi házam is jó, abban egy 550 W-os táp van. Monitorom meg hajszál pontosan olyan mint az Imyke-é. Az is marad :-)
A proci kivételével már ott van a boltban. Péntekre igérték a prockót, de lehet, hogy csak jövõhéten lesz meg. Mondjuk nem életbevágóan sürgõs, így ez sem probléma.
Egyébként már várom, hogy megjelenjen a Lem összes 2. része.
Nekem is mindig ez a cím jut eszembe elõször a kiberiáda könyvcím hallatán :-)
Egyébként valamelyik általános iskolai olvasókönyvben (persze még az énidõmben) volt egy novella ebbõl a könyvbõl. Nem is értette meg azt szinte senki. Nekem már akkor nagyon tetszett, de fogalmam sem volt ki is az a lem, nem is nagyon érdekelt. Évekkel késõbb, amikor a könyvet olvastam, akkor meglepõdve találkoztam újra ezzal a novellával.
Taky: volna, de te most pihenj, rádfér. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Andrej Tarkovszkij: Solaris <1972, felirat: SRT, 2CD>1972, felirat: SRT, 2CD>
Így is megvan:
Andrej Tarkovszkij: Solaris <1972, HUN + RUS, 2DVD>1972, HUN + RUS, 2DVD>.
Egyik sem az enyém, de haveromhoz átugrok, megkapom, szóval, mégis 😊
[merlinw.org]
Most roppant fellengzõsen hangzana, ha kijelenteném, hogy volt már mindenféle barátnõm (szõke, barna, fekete, vörös, alacsony, magas, telt és abszolulte manöken). Ezért nem mondok ilyet ;-)
Abban megegyeztek, hogy mindegyiket szerettem valamilyen szinten és izgalamsak voltak.... egy darabig.
A feleségem sem szõke, hanem gyönyörû mélybarna színû haja van és szerencsére sohasem festi/festette. Viszont a kebel méretei.... hajaj.... :-)
Nekem az Éden nagyon tetszett, de a Solaris sem volt rossz, bár engem kicsit megzavart az az amerikai film, ami nemrég készült belõle.
Lemtõl régebben olvastam a Kiberiádát. Na az aztán egy igazi agymenés, még csak hasonlóval sem találkoztam soha.
Amit még nagyon várok a sorozatban, az Pirx kapitány kalandjai :-)
gondolom feltetted a patchet😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nekem elvbõl nem kellett a Firefox, a nagy hájpja miatt.
A Mozilla 1.7.5-el meg annyira meg vagyok elégedve, hogy csak na. 😊
A melóhelyen meg az IE 6.0.2900.2180 SP2
Firefox 2.0 béta
"Az új változat két legnagyobb újdonsága egy on-line helyesírás-ellenõrzõ (a blogolók és fórumozók nagy örömére),....."

kivéve 1 sor... azt majd fordítsd le valahogy:
A választás a tiéd, April. Mint mindig, a választás a tiéd.
####April_Yes or no? #3
For what it's worth...perhaps not. Still, you need to come to the decision on your own.**********
####April_Yes or no? #4
Ezesetben a válaszom "igen, mentsük meg a világot".
(a csillagokat én írtam bele, a fileban is benne vannak, hogy könnyen megtaláld)
ketteske gyökerén a file.(helyesírás ellenörzés ráfér😄)
meg azt is ellenörizd, hogy a sortörések jól vannak-e😄
szerintem a csillagos sok ennek a sornak a válasza:
####April_Yes or no? #27
It's not much of a choice, is it?
ezesetben pedig valami ilyesmit jelent:
Hát igen, eleve adott döntés.
A játékban kéne megnézni majd.