33675
-
#19915 Freemail GYIK a megmondhatója a POP3 adatoknak, meg az is oda van írva, hogy SMTP-t nem támogtnak, azt meghagyják az internetszolgáltatóknak. -
#19914 Ez a rész nem érdekes, mert Gmailnek van egy kis progija, ami bekonfigurálja az Outlook-ot. Csak a Freemailt nem bírom megcsinálni. -
#19913 kérek se az Outlook-ról, se a Freemail-ről ne kelljen most kifejtenem a véleményem. el tudod képzeni amúgy is, hidd el:D
ha van gmailed, akkor rendben. Lépj be a webes felületre. Menj a Beállítások menüre(jobb felül), ott meg az "Átirányítás és POP" fülre.
Ott lehet engedélyezni a levelep POP3 letöltését.
A kliens beállításához is van ott info. ezt be is linkelem.
de előbb engedélyeztetni kell. -
#19912 De akkor mégis hogyan kell beállítani, hogy az Outlook ne gondolkodjon 2 órát csak azért, hogy a végén kiírja nem tud küldeni. Mindezt a küldés/fogadás gombra kattintáskor. Mert igye itt az összes fiókomat nézi.
Van Gmail-em is amúgy. -
#19911 bármit.
valójában azt írsz be, amit csak akarsz, de a freemailnek akkor se lesz SMTP servere(protocolja). csak letölteni lehet róla. küldeni csak a webes felületen tudsz.
ha normális email servert keresel, akkor regelj a gmail.com -on. 3 giga hely van rajta, megőrizhetsz minden levelet. jól működő POP3, SMTP server.
sose volt vele gondom.
mellesleg ha normális e-mailprogit keresel, akkor meg ajánlom a Mozilla Thunderbird-öt. (a firefox párja a mozilla állatkertben:D) -
#19910 Valaki mondja már meg légyszi, az Outlookba mit kell beírni kimenő szervernek a Freemailnek?
Már vagy 2 éve keresem a megoldást, de semmi.
Mondtak már mindent, de nem jó.
-
#19909 Betegség miatt még nem ment fel. Hétfőn rajta leszek a témán. Bocs. -
#19908 Föltöttem fel:
Windows Vista játékok WinXP-re hackelve csomag.
Sajna a Chess hiányzik, azt nem tudták méh hackelni:D -
#19907 Nem tudjátok mi történt a szerveren levő STALKER-el?
Még csak most jutottam el oda, hogy letöltsem magamnak hétvégére, erre csak üres könyvtárat találtam.
Fel sem lett töltve, vagy valaki letörölte? -
#19906 nekem még a 2. sam and max-hez se müxik a crack.
befagy a játék, ha beszélek boscoval az elején, és ki akarok menni az ajtón.
ha nem beszélek vele, akkor ki tok menni(mármint ha azonnal lelövöm, hogy hagyjon békén...)
bár talán nem is muszáj vele beszélni:D nemtom. -
Tomsess #19905 HA már Sam&Max ... kijött a Reality 2.0, de viszont még a Lincolnoshoz sincs okosság -
#19904 thx, biztos menni fog. -
#19903 Én is köszönöm:)
Sam'n'Max Ep3 crack-et feldobtam. -
#19902 Köszi!
A small-t azt feltelepíted valahova, ahova szimpatikus. Persze csak akkor ha .tgz, ha .deb, akkor simán telepíted.
Ezután elindítod a cedega-t, majd a felső menüsorban kiválasztod a..., most nem jut eszembe melyik menüpontot. Roppant kevés van és valami upgrade vagy micsoda a neve, el sem tudod majd téveszteni.
Szóval ezt a menüpontot kiválasztva megmuatod neki a .cpkg kiterjesztésű file-t. Ezzel lesz teljes a cedega telepítése. Ezután ha frissül, akkor csak a .cpkg file lesz majd mindig szükséged, a small-t már nem kell telepítened.
Ha nem boldogulnál (amit kétlek), akkor majd ha a saját gépem előtt leszek, akkor megnézem, hogy pontosan mi is a neve a menüpontnak. -
#19901 ha nem gond, merlin helyett feltoltam én.
cserébe: elmondod, hogy kell ezt telepíteni? régen (még a 4-esnél..) csak simán kitömörítettem a tgz file-t a gyökérbe aszt kész:D
itt meg vannak ilyen "small" meg "update.cpkg" fileok... -
#19900 én úgy hallottam, hogy emulálni kell vmi oem biost avgy mi... bonyesznak hangzik... -
#19899 nekem megvan, feltolom -
#19898 MerlinW: Megjelent a 6.0-ás Cedega. Ha rábukkansz valahol, akkor feltolhatnád a szerverre. -
#19897 Újabb feltörési módszereket ecseteltek a Vistahoz. Csak a BIOS-t kell kicsit átírni és már kész is. -
#19896 grats nekik -
#19895 Nincs meg valakinek a Robin Hood's Quest?
Ennek is elkészült a magyarítása, de nekem ez valahogy teljesen kimaradt. -
#19894 Remek hír!
Elkészült a Broken Sword 4 magyarítása. Letölthető a gamehunter oldaláról.
Ezzel mind a 4 rész játszható magyarul is. -
#19893 Köszi, már szedem lefele -
#19892 2 CD-s. (2x800egynéhány MB) -
#19891 Mekkora a mérete? Leszedhető valahonnan? -
#19890 Egy próbához máris kedvet csináltatok. -
csgj #19889 Leszedtem, egész jó kis kalandjáték :) Hangulatos "Arrr pajtás" - kalózos + szigetes game, szép grafikával, szemből nézve, point & click irányítással, és eddig logikai + tárgykombinációs feladatokkal. Ja, és a legjobban azon vigyorogtam, hogy többször is kellett eddig zsinótokat meg cérnákat kötögetni... Ez kicsit érdekesen hangzik így xD, de lényeg, hogy amikor 2 tárgyat össze kell kötni, akkor a game mutat ábrákat, amik közül ki kell választani a sorra következő hurkolási módot. Ha elszúrod, akkor előről kell kezdeni... de egyébként egyszerű. A logikai feladatok sem túl bonyolultak, nem egy Myst rész :D :D -
#19888 Én valamelyik nap raktam fel, de nem próbáltam. 1in1-ben a Return to Mysterious Island. Az jó volt, ezzel is biztos el lehet lenni. -
#19887 Úgy látom ez is valami kaland lehet:
Destination - Treasure Island
Tudtok róla mondani valamit? -
#19886 Megjelent az Aura 2. Próbálta már valaki? -
#19885 Feleségem locsolták a barátaim.
Abban a délutáni sörben lehet valami. Vajh, hogyan szerezted ezt a kiválló élettapasztalatot? ;-) -
M.A.D. #19884 Jó reggelt! No, csak nem meglocsoltak? Amúgy, ismerős munkahelyi érzés. :) Én nem melózom, mert a felmentési időm közepén járok. Még van hátra 6 hét. Aztán mi lesz? :(
Kitartás! Hidd le, hogy már kora délután egy megváltó sörre fogsz vágyni. -
#19883 Jóreggelt mindenkinek!
Táskákat felvarrtam a szemem alól, újraélesztő készletemet magamhoz vettem és elmásztam a melóhelyig.
Az utolsó locsoló este 9-kor ment el, addigra már testem 90 %-a csak alkoholból állt. Ha estig valahogy kihúzom, akkor úgy érzem megmaradok. -
#19882 Elküldtem mailbe -
#19881 Screenshot-ot kérek! -
csgj #19880 pedig igen... vagy legalábbis én úgy emlékszem, hogy nem volt probléma. Különben meg se tudtam volna oldani a feladatot :D -
#19879 Nemtudom magyarítás hiba-e,de azért beírom!
Mikor a szigeten 8. fejezet,a vulkán szájába kiírja a jeleket hol,hogy kell beforgatni akkor nem a megfelelő helyet írja ki a jel mellé a teleszkópon.
Nem tudom magyarításhiba-e vagy én értettem valamit félre. -
csgj #19878 ááá, leszedtem a "fantasztikus" Dungeon Lords című játékot, mert azt hittem, hogy jó szórakozás lesz.... Hát, kiderült, hogy a fantasy RPG-k szégyene :P -
Tomsess #19877 Hepi Ístert nektek! Sok nyulat meg tojást ... meg pénzt (már ha adnak) -
Kiru #19876 Próbálok (hisz már biciklin sincs biztonságban az ember)