33675

• szotyimutyi
    Igen, de ezek már valószínüleg mindenkinek a tulajdonában vannak...
  • takysoft
    inkább a "kiadott" szót ként idézőjeek közé tenni...
    ezek gyűjtemények, te lehet másra gondolsz...
  • szotyimutyi
    Én sem nagyon értem, hogy ez mire jó. Mostanában egyre több "újból" kiadott játék van.
  • MerlinW
    Kotort Bioware fejlesztette, de LA a kiadója, mint minden Lucas terméknek (SW, Indy, stb)
  • takysoft
    Star Warsból nehéz... mert ott sok híres olyan játék is van, amik nem Lucasosak. pl kotor.

Adventure kategóriából van a neten egy igen jó kis torrent. FMTOWNS-os Loom, meg Zak nincs benne(csak enhanced pc-s mind2ből), minden más adventure igen.
  • Axon
    A szerveren lévő STALKER 11. fileja nincs teljesen feltöltve. Ki tudnád javítani?
  • Axon
    Szóval ez van benne.
    Csak azt nem értem, hogy ennek mi értelme van.
    Ez nem teljes válogatás egyetlen kategóriából sem (kaland, Star Wars).
  • MerlinW
    THE LUCASARTS ARCHIVES:

Day Of The Tentacle
    Indiana Jones And The Fate Of Atlantis
    LucasArts Super Sampler
    Rebel Assault Special Edition (3 Playable Levels)
    Sam And Max Hit The Road
    Star Wars Screen Entertainment
    Dark Forces (Super Sampler)
    Making Magic
    Rebel Assault
    Rebel Assault II
    Tie Fighter Collector's Edition
    Dark Forces
    The Dig
    The Secret of Monkey Island
    Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge
    Afterlife
    Full Throttle
    Dark Forces [Updated Version]
    Jedi Knight: Mysteries Of The Sith Special Edition (Demo)
    Jedi Knight Special Edition (Demo)
    Tie Fighter Collector's [Updated Version]
    X-Wing Collector's Edition & X-Wing Vs. Tie Fighter Flight School
    Yoda Stories & Behind The Magic - Vehicles Special Edition
  • csgj
    ja, értem, akkor maradnom kell az AGP-nél valszeg, mert a mostani is az, alaplapra meg nincs plusz pénzem... még az is csoda, hogy ennyit kidobhattam pusztán számítógépre, azért, hogy játszhassak... :P
  • via_mala
    Első, azaz PCI-Express. Sajnos. Igazából nem jobbak, csak olcsóbbak. Meg az újabb típusokból már nem csinálnak AGP-s változatot. Vagy csinálnak, de fél év késéssel, lebutítottan, és még akkor is drágán.
    Viszont ha nem cserélsz alaplapot, akkor ez egy fölösleges kérdés, mert az határozza meg, hogy milyen kártyát tudsz bele rakni.
  • csgj
    a PCI-E videokarik a jobbak, vagy az AGP-sek ??? (csak mert új karit akarok venni...)
  • takysoft
    Lucas compilation torreentet találtam egyszer, abban tányleg benne volt minden. mindennek több verziója is. de csak kalandok.
    az volt 4 giga... ISO-ban tömörítetlenül benne voltak még az audiotrackek is.
  • Axon
    Olyasmiben reménykedtem mint az Another World újrakiadása.
    Felspécizett grafika akár 1600x1200-as felbontás, feljavított 7.1-es hangok... hát, szóval ilyesmik.
  • csgj
    hát nem kell feltétlenül star wars játéknak lennie... tudod, Lucas Arts kalandjátékok... Mondjuk abból több száz játék sincs 4 dvd :D xD
  • Axon
    Azt megtarthatják! :-)
  • takysoft
    gondolom egy halom star wars játék:D
  • Axon
    Ilyet láttam az nforce-on:
    Lucas Arts Archives
    4 DVD a mérete!
    Mi lehet ez?
  • Axon
    Azért ha nem szigorúan titkosak az adatok, akkor néha egy hozzávetőleges százalékos arányt jelezhetnél nekünk, miként is áll a fordítás.
    Csakis furdaló kíváncsiságom kielégítésére használnám fel ezen adatokat :-)
  • Axon
    Úgy látom okultak a felhasználók panaszaiból :-)
  • Axon
    Na ez igazán remek hír. Reméljük tartani is tudják majd a határidőt.
  • takysoft
    ennek mind nagyon örülünk:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen! Immáron lelkesen újra belevethetem magam a régi fórumozásos életembe :)))
  • RaveAir
    Megdobtalak egy privát üzenettel, mivel írtad, hogy nem tudtál belépni a Magyarítások Portálra.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudok szerkeszteni, így csak most tudom kiegészíteni...
    Tehát a forrásanyagot kiszerkesztett szövegállományban, ömlesztve kaptam meg - UV örülne neki, ha szinkront készítene, mert hasonló táblázatban van, mint ahogy ő szokta - és így nem is tudom ellenőrizni a játékban.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen tenném, de *.xls-ben kaptam meg az 555.000 karakteres anyagot.
    Épp fél órája beszéltem telefonon GMiki-vel, aki elküldte nekem a hivatalos, angol dobozos játékot, hogy nem lehetne-e rávenni a fejlesztő céget egy /a szerkesztő progi átadására.
    Érdekes mód, a Novalogic - aki hírhedten smucig - annak idején [igaz, 1 hónapnyi tárgyalás után] átadta a később publikussá vált, alig 100 kb-os BIN editorát... pedig előtte 10.000 dollárt kért érte, a hivatalos fórumában.
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. rész nem annyire pixeles... sőt, szereti az AA-t és a magas felbontást is, na meg az erős procit - a videobejátszások alatt nekem legalábbis "recceg" az 1700+ miatt.
  • takysoft
    Ilyenkor de jó lenne szerkeszteni..
    félreérthető voltam.
    arra nem számíthatunk, hogy ő majd ideadja nekünk:D
  • takysoft
    Gondolom Imykére nem számíthatunk magyarítás szempontból.
    egyrészt ő gondolom játékkal nem kompatibilis txt-ket kapott
    másrészt nem veszélyeztetné a fizetését.

de nem aggódom.. megoljuk vhogy:D
  • nagykispeter
    május 30 van kiírva az 576-on
  • Axon
    Én úgy emlékszem, hogy volt már a szerveren.
    Magyarításról meg csak Imyke tudna információval szolgálni. Ha el is készül a magyarítás, akkor még le kell gyártani a cd-ket, majd csomagolni és a boltokba szállítani. Én bízok benne, hogy nyáron mindenképpen megjelenik (vagy hamarabb ).
  • trmn #19965
    Lentebb pár hozzászólással én is ezt kérdeztem, de senki nem szólt semmit, gondoltam, még nem játszott vele senki.

Mikorra lesz magyarítás?

Feltoljam a szerverre?
  • takysoft
    nem.. majd magyarul:D
  • Axon
    Wow!
    Már csak 37 beírás kell a 20 ezerhez. Jobb napokon ennek a duplája is simán megvolt :-)
  • Axon
    A 2. részt próbáltad már? Az is hasonló pixelvadászat, vagy még durvább pixelvadászat, vagy esetleg javítottak a dolgokon és már kevésbé pixel vadászat?
  • takysoft
    Amikor egy kalandjátékkal játszom, mindig olyan helyeken akadok el, ahova ha odaér a barátnőm is, csak rávágja.. megint figyelmetlen voltál.
    Na Runawaybe neki is beletörött a foga.
    Még végigjátszással EGYÜTT sem mindig találtuk meg az adott itemet 5 perc alatt.
    Azért akadjak el egy játékban, mert hülye vagyok.. ne azért, mert a játék hülye:D
    persze a story, meg az összhatás jó volt... de ez a sok keresgetés, meg a 2 pixeles cuccok mindenhol... merőben beárnyékolta az egészet.
  • csgj
    pedig jóóó volt! habár pixelvadászat valóban volt benne rendesen :D Az első részben egyszer vmi szürke erkélyen el volt rejtve egy szürke szivacs... hát egy jó ideig nem találtam meg, mert a mérete is tűhegynyi volt :P
  • takysoft
    Imyke ide, vagy oda, és egy kanyit se adok érte:D
    Első részt is utáltam. Barátnőmmel játszottunk végig, mert neki tetszett.
    Én nem szeretek "pixelvadászni"
  • Axon
    Azért ez sem kisebb hírértékű:

Runaway 2

Ezt ráadásul Imyke fordítja magyarra, így a minőség is garantált.
  • Axon
    Bocs elírtam. Természetesen a Cedega 6-ot Te töltötted fel és én azzal próbáltam. Nekem nem indult el vele.
  • Axon
    Elsőre nem vettem észre, hogy mi is ebben a lényeges, de aztán megakadt a szemem a felíraton (MAGYAR NYELVEN) és elismerően csettintettem egyet.
    Nemrég jelent meg és máris kapható magyar nyelven emberi árért.