33675

• Axon
    Végre leszedtem a Call of Cthulhu - Prisoner of Ice nevű remekművet.
    Mérete 300 mega. CD-s DOS-os játék, DOSBox-al tökéletesen működik.
    Ha érdekel valakit, akkor feltolom a szerverre.
  • Axon
    Azért most jöjjön valami igazán vicces :-)

Az általam egyik legviccesebbnek tartott video:

video

Nyelvtudás nem szükséges.
  • Axon
    Az a 2. videó szörnyen undorító volt. Smároló férfiak látványa először is undort kelt benne, majd dühöt, haragot. Ezt a témát semmilyen formában nem tartom viccesnek.
  • takysoft
    ja, vagy egy IWIW-es meghívóm feleslegben.

Azé, aki először szól, hogy kell.
    ITT szólj, hogy kell, és ha előtted nem szólt senki, akkor priviben írd meg az email címet, amit meg kell hívni.
  • takysoft
    bazzz... megmutattam a barátnőmnek...
    megette 4 perc 40 mp alatt....
    behalok neki.
    megkértem csinálja meg még egyszer, akkor is ment... nem csak szerencse...
  • kirol

A felismerésért meg +10 IQ pont!
  • takysoft
    Ja! bár z sehol se volt leírva, intuitíven rájöttem, hogy a cél az, hogy mindenkit át kell juttatni a túlpartra.
    ezért a felismerésért kapok -5 percet? :D
  • takysoft
    NA, megvan!
    ÁT: Rendőr meg a Rab
    VISSZA: Rendőr
    ÁT: Rendőr meg egy fiú(lehet lány is, akkor minden nemet cserélni kell)
    VISSZA: Rendőr, meg a Rab (vagyis 1 fiú már átjutott)
    ÁT: Apa meg a másik fia
    VISSZA: Apa
    ÁT: Apa és Anya
    VISSZA: Anya (a család hímnemű fele odaát:D)
    ÁT: Rendőr és Rab
    VISSZA: Apa
    ÁT: Apa és Anya
    VISSZA: Anya (a család hímnemű része, a rendőr és a rab odaát)
    ÁT: Anya és lánya
    VISSZA: Rendőr és a Rab
    ÁT: Rendőr és a másik lány
    VISSZA: Rendőr
    ÁT: Rendőr és a Rab

TADAMM!!! (sajna 20 perec volt:D)

• takysoft
    Hmmm... a negyedik gyereket a rendőr viszi át.
    szülő nem viheti.
    ha X szülő vinné az egynemű utolsó gyereket, akkor:
    -Y nem lehet a túlparton, mert eleve megenné X nemű gyereket.
    -Y szülő nem lehet innenső parton se, mert akkor meg X szülő enné meg a túlparton az Y gyereket.

Addig eljutottam, hogy Anya, Apa meg 3 gyerek átment, így a rendőr simán átvihetné a gyereket.. ha azon az oldalon lenne a tutaj... na még majd agyalok:D
  • kirol
    Nézzétek már meg a 26-ost ketteskén. Megtudja ezt valaki csinálni.
    Már megőrülök tőle.
  • csgj
    nem sértettél meg, véglis ezt látom minden nap a világban :P
  • takysoft
    nem hittem, hogy valakit megsértek ezzel a linkkel
    ne haragudj.
  • csgj
    hát másnak is biztos tetszene, meg röhögne rajta... csak én nem annyira bírom ezt a fajta fekete humort...
  • takysoft
    ízlések és pofonok. és majd belehaltam a röhögésbe:D hatalmas a szöveg.
    és ne érts félre, nem fogom 6 éves gyerekeknek mutogatni:D a másodikat se:D
  • csgj
    Hát, én egyiken se röhögtem túl sokat, az elsőt még néha megmosolyogtam... De az egy kicsit durva dolgokat tartalmaz, ha belegondolsz. És akkor ott van a sok kisgyerek a klipben... A második meg gusztustalan, undorító és hányingerkeltő volt, végig sem bírtam nézni :P Ok, hogy ez poén, de nem bírom ki, ha két férfi smárol...
  • takysoft
    Ez semmi!
    Ven két videó... a talán leviccesebb video, amit valaha a neten láttam
    Azt hittem, ba***ok a röhögéstől
    MINDKETTŐ ISTENKIRÁLY!

Ez első: Get a New Daddy!
    A második: Tomboy - OK2BGAY

MINDENKI nézze meg, aki tud angolul!!!
  • csgj
    EZT próbáljátok ki, és nézzétek meg a videót is, nagyon állat! :D :P Jót röhögtem rajta, szumózó kockaemberekkel kell játszani benne, de csak vmi techdemo... van benne egygépes multi is :) 2 másodperc alatt ki lehet ütni a másikat, mert nagyon részegesen mozognak xD De utána még érdemes végignézni, hogy hogyan próbálnak a meccs után talpon maradni...
  • kirol
    Hát én azt nézném meg, aki magától végignyomja a Jumurdzsákot.
    Elég elvont ötlet is előfordul benne.
  • takysoft
    volt egy haverom, aki segítség nélkül magától végignyomta a Monkey Island 3-at. 2 hétig játszott vele:D
  • Axon
    Köszi a 11. filet! Remélem többször már nem nyafogot itt neked :-)
  • Axon
    Először is:
    Átléptük a 20 ezret!!!
  • via_mala
    A 11. állomány komp lett!
  • csimpok
    Jaja azóta voltak már érdekes beszólásai :)
    Viszont lenne egy kérdésem: Van ember a földön aki segítség nélkül végigviszi a játékot??? Megmondom őszintén én nem vagyok egy nagy kalandjátékos, de amit Rubacavában kell művelni, az elég durva :)
  • takysoft
    Az a fickó mindig magyarul káromkodik. majd beszartam a röhögéstől, mikor először meghallottam.

majd lesz ott dolgot többször is. meg lehet szakandi az ürgétől
  • csimpok
    Sziasztok!

Most játszom a Grim Fandangoval, és Rubacavában a tetováló műhelyben elhangzott egy magyar mondat, kb ilyesmi: "Seggfájdalom, mér nem fogod be a pofád?" :D Ez hogy kerülhetett ide? Majd szívrohamot kaptam... :)
  • nagykispeter
    Inkább várj egy kicsit és mindenképp LCD
    Össze se lehet hasonlítani a kettőt.
  • MerlinW
    ne tippelj, menj el egy media marktba és nézd meg őket...
  • kirol
    Aha. Bár nem hinném, hogy LCD-t vennék, mert nincs annyi pénzem, de ebből még nem értem, az én monitorom látószöge (H/V) 160˚/160˚ (CR>5). De a képminőség akkor is más. Főleg a fekete lesz olyan fura színű. LCD nél is csak ilyen lehet nem?

Bár egy 300.000 -es kategóriában már biztos jobb lehet, de csak tippelek.
  • MerlinW
    Sérülés sosem a képernyőn van, hanem a burkolaton. Általában alig látható.
    Látószög 170fokos minden irányból. Házhozszállítás meg igaz plussz pénz, de nem értem rá elmenni érte, és miután minden darabból 1-2 példány van max, ha nem veszed meg amikor van, akkor nagy az esélye annak hogy más viszi el előtted. Mellesleg kihozzák, kibontod, nem felel meg, visszaküldöd. Utánvét powa, ennyi.
  • kirol
    De mi volt a sérülés rajta?

Biztos zsír lehet. Ez a házhozszállítás gázos, mert ha olyan a sérülés, hogy mégse kell, akkor még netalántán bezúzzák az arcomat.

Az LCD TV az más mint az LCD monitor? Még sose láttam. De ott hogy van x ms, meg a látószög? Mert a monitorom elég zsír, de oldalról nem nagyon látni meg oldalmozgásra érzékeny. (Ablak oldalmozgásra beszőröz.)
  • MerlinW
    82-es Panasonic HD LCD-t vettem januárban. 120-ért.
    Megnéztem Media-ban milyen a cucc, kipróbáltam (ott 179 volt az ára).

Nem tököltem, felhívtam grx-et és házhoz rendeltem.
    Lepecsételt garanciapapírt benne volt a (nem original) dobozban, friss dátummal, nem volt probléma. A masina lassan 4 hónapos, semmi gond nincs vele.

Nem voltam személyesen a boltban, így nem tudom hogy sunyik-e. De sosem érdekelt. x dolog y-ba kerül, ha kell nekem kifizetem, adják oda, nem szoktam bájcsevegni senkivel.
  • kirol
    Te milyet vettél? Mennyiért? Mikor?
    Mit jelent az, hogy: A leggyakoribb esztétikai hiba, hogy a csomagolás megdörzsöli a tv káváját.

Meg tényleg sunyi alakok vannak ott? A hiba mellett még lopott is lenne?
    Meg gondolom akkor mindenképp le kellene oda utaznom, hogy megnézzem a cuccot. Neten van valami távolságmérő oldal?

Jó sok kérdés.
  • MerlinW
    grx-en van olyan csomó.
  • kirol
    Utóbbi hülyeség. Nekünk vagy 12 éves 51 cm-es természetesen 50 Hz-es Samsung tv-nk van. Még ha egész nap néztem se fájt semmim.

Véletlenül nem Mónikasót néztél, amikor fájt a fejed?

Amúgy valami 100 HZ-es 82 cm-es CRT-t akarok venni, olyan max 90 körülit.
  • takysoft
    ja... Plazmát ne! igaz, nagy... de ronda a képe(bár úgyse közelről nézed), de főleg azért ne. mert max 5 évig él(aztán aztán kisülnek a pixelek szépen egymás után). meg megnézheted a villanyszámlád is:D kizárólag gazdagoknak:D

LCD-TFT drága. nagyon jó, de drága:D ha van pénzed persze:D

CRT: csak ha 100HZ-es. nekem 55 centis 50 hz-es van itthon(30-ér ez volt max.... meg ugye muszáj volt belvárosban venni, mert kocsim nincs, és hazavinni innét se volt egyszerű), mindenesetre 50hz-et max 2-3 órán át bírod nézni utána már fej a fejed.
    Nekem már az esti kis "barátokköszt" után féj a fejem:D
  • takysoft
    húúú, ahol a mosógépet vettem.... ott lehet tv-t is kapni. ilyen... szépséghibás bolt, keletitől nem messze, de nemtom pontosan hol...
    ha fontos, felhívom a főbérlőm, ő tudja a címet.
    de elég sunyi alakok voltak ott.(viszont vettünk egy 1200-as Ariston mosógépet 42-ér':D)
  • kirol
    Ja már látom. A főoldalon még nem jártam. Akkor meg nem is olyan jó ez az ár.
  • kirol
    Miérte lenne bármi is megkarcolva?
  • MerlinW
    Ez a bolt miért nem jó? Ennél olcsóbban nem kapsz TV-t. Az hogy meg van karcolva a borítás, ki lehet otthon javítani. Én is innen vettem a TV-met, semmi gond vele.
  • kirol
    Nem tud valaki valami jó boltot, ahol TV-t lehet venni. Már múlt nyár óta akarok venni egyet, de még azóta sem jutottam odáig.

Valami hasonló boltot keresek mint ez:TV

Meg ha van valakinek konkrét ötlete, hogy melyik lenne jó, melyik nem jó azt is megköszönném. Ami fix, hogy min. 72, de jobb lenne egy 82 cm-es TV.

Amúgy meg minden megoldás érdekel (remélem értitek ), mert nem vagyok sajna milliomos.