The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Úgy látom két kaland fordítása is kész lesz a hétvégére, márpedig egyik sem, olyan könnyen végigtolható darab, így a melegtõl függetlenül is lesz min izzadnunk :-)
Na, de nem szoktunk megrettenni az eféle kihívásoktól.

Axon
Jesszusom 40(!) új üzenet!
Ne belevetem magam az olvasásba :-)

IMYke2.0.0.0
Via_Mala:
Ha véletlenül a szövegedben találkozol a moolah szóval: a "money", azaz pénz sikátori, szlenges megfelelõje.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vicc akceptálva .
Természetesen, csak a tesztelés idejére lesz ilyen - a netre egy kódos, nem aktiválós telepítõ kerül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
"kapnak egy személyreszabott telepítõ kódot hozzá --- Andie után szabadon 😊))))"

Ez nem jelenthet akadályt😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem kiszúrásból, de nem tervezem.
A Ketteskére feltehetem majd azt a verziót, de a netre csak "fullos" megy.
A TLJ-bõl is ilyen lesz.

IMYke2.0.0.0
Király. Küldöm is.

via_mala
Nem csinálsz belõle egy "only-dialogs-no-videos" karcsúsított verziót is?

Mellesleg: 79_00.txt készültsége immár 100%, persze még át kellene néznem, de jöhet rodimus csomagjából a következõ állomány. <#hawaii>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

nagykispeter
Köszi!
A méret az nem baj "csak legyen".<#wave>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Igen. Terveim szerint a jövõ héttõl.
A mérete bazi nagy lesz - cirka 200 MB.

nagykispeter
Á akkor nemsokára publikus lesz?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

via_mala
Elindult felfelé.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

kirol
Csináltam egyet neked.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#papakacsint>

Atomreaktor
Nekem kéne, mert akkor meglepném vele 12 éves unokatesómat😉
De most nem vok otthon, csak onnan tudok könyvtárat csinálni.

via_mala
A 79_00.txt-ben 80%-nál járok.

via_mala
Ha kell valakinek az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OutRun.2006.Coast.2.Coast-RELOADED (986 M😎
, akkor csináljon egy könyvtárat neki a ketteskén, és elkezdem felmasszírozni. Nekem ez már túl árkád volt, úgyhogy nálam megy a kukába, gondoltam elõtte "felkínálom közgazdasági hasznosításra".
Az egyeskén már nincs hely, oda csak törlés után javallott bármit is felpasszírozni, de részemrõl az is rendben van.

takysoft
OpenOffice-t használok😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
A gép most otthon dolgozik a 3 egész 8 tized gigabájtos video betömörítésén.
Délután kettõtõl pedig a többit fogja renderelni. Hétvégén lehet tesztelni azt is.

kirol
Egy slágerkérdésem: Paradise most már kész van ugye? Le tudta fordítani a srác?

Az AVAST! -ról a véleményemet majd miután sikerül rendberakni a gépemet leírom.

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Atomreaktor
jelen(tkzem)😉

IMYke2.0.0.0
A táblázat jól néz ki... <#hehe>

takysoft
még egy fordítói hír: Darkstone c. játék fordítása elérte a 100%-os fordítói állapotot!

Figyelem! (kizárólag TAG alapon, vagyis akit ismerem régrõl😄)
Tesztereket keresek: tesztidõszak: Jövõ hét végéig.

Teszter feladata:
Jáccol a játékkal. Ha hibás szöveget találsz
-elgépelési hiba: leírod a hibás szót(elõtte levõ és utána levõ 1-2 szó is jöhet)(lehetõleg a reportot ne gépeld el😛)
-helyesírási hiba(egész mondat benne a reportban, mi a hiba, miért az, mi a helyes)
-fordítási/magyartalansági hiba: kizárólag HATALMAS bakik esetén értendõ😄 szintén egész mondat, mi miért😄

Jelentkezni lehet: itt a fórumon(vagy priviben), az anyagot hétfõn kapod meg, addig én tesztelgetem😄

Ha valaki esetleg jelentkezne, akkor annak nagyon szépen köszönöm.

Táblázat Imyke után szabadon😄
(Szigorúan magánvélemény.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
tom... <#nyes>
Sõt, titokban rmeéltem is, hogy jelentkezel.
A többiek is jelezzék majd, hogy tudják-e vállalni az intenzív végigjátszást!
Fontos lenne.

takysoft
Firefoxnak van saját script-blockere.

takysoft
tag vok😄

IMYke2.0.0.0
Nekem ilyet nem produkál.

The Longest Journey:

- Szövegmagyarítás: 94%
- Videok magyarítása: 100%
============================
Kitömörített méret: 642 MB
Betömörített, telepítõs méret: max a fele - még nem tettem bele, hiszen 3 fájl nincs kész.

Miután az a 3 darab is kész, akkor belerakom egy telepítõbe, felteszem a Ketteskére és az addig, lelkiismeretes tesztelésre jelentkezõ tagok kapnak egy személyreszabott telepítõ kódot hozzá --- Andie után szabadon 😊))))
A tesztelés nem tarthat tovább 2 hétnél! Punktum. Uff, én beszéltem.

kirol
Szerintem nem egyre gondolunk. Nekem ez jön be az IE indításkor, és Firefoxnál meg sose.
KÉP

IMYke2.0.0.0
Ez teljesen külön mûködik - böngészõ független.
Ha nem lennének kikapcsolva, akkor nálam az IE6 és a Mozilla ahasználatakor egyaránt üzengetne...

kirol
Köszi szépen!
Még azt vettem észre, amikor véletlenül rákattintottam az IE6-ra, hogy az induláskor bevillank egy ablak hogy indul a script blocker. A Firefox-omnál ez nincs. Nem mûködne ezzel a göngészõvel? (Legalábbis ez a funkció?)

IMYke2.0.0.0
Nos, az Avast alapbeállításai nagyrészt megfelelõek. Szinte mindent alapon hagytam benne, immáron 1 éve.
A "Web védelem" nálam Magas-ra van állítva.

Az "Egyéni" fülre kattintva részletesebb beállítást kaphatsz.
Én ott az "Alap"-nál hagytam neki a 80-ast. A "Web vizsgálat..." és az "Intelligens..." természetesen bejölve és a "Helyi kommunikáció kihagyása" is - LANT3 miatt.
"Web vizsgálat" fülön "Minden fájl vizsgálata"
"Kivátelek" fülnél az alapértelmezettek - természetesen bõvíthetõ.
"URL blokkolás" csak akkor érdekes, ha nem egy emberke használja a gépet - mondjuk tinikorú gyerkõc...
"Speciális" fül alatt a "Csendes mód" beállítva, hogy vírus átjutásakor azonnal szakítsa meg a netes kapcsolatot.

Az "Internet levél" - fõoldal - védelem Magas-ra állítva a két hazai és az 1 külföldi levelezõrendszer használata miatt. Outlook védelmére ott a másik kiszolgáló.

P2P védelem - szintén fõoldal - nálam "Egyéni" beállításon van és be van jelölve minden P2P amit használok.

Ennyi, ami elsõre eszembe jutott - a többi, alapértelmezett beállítás tökéletes sazámomra.

kirol
És hogy állítsam be jól? Leírnád priviben, vagy nekem ide is jó, ha mást nem zavar.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, nem az a jó tûzfal, amelyik csillog-villog meg mindenféle üzeneteket írogat , hanem az, amelyik teszi csendben a dolgát.
Az Avast-é ilyen. Csak elõtte állítsd be jól!

takysoft
norton cuccok szarok. tényleg. nem azért, mert jó ezt mondani, hanem tapasztalat.
kivéve a partition magic, mert annak a forráskódjához még nem nyûltak hozzá, csak megveték

kirol
Na felraktam. De mibõl látom, hogy megy pl a tûzfala?
Mert a NIS a Win biztonsági központban jelentette, hogy be van kapcsolva, most meg csak azt írja, hogy a win tûzfal be van kapcsolva. Nem lenne jó, ha széthekkelnék a gépemet.

IMYke2.0.0.0
A NIS egészen más - az ugyanis specifikusan az internet-védelemre állt rá.
Az Avast ennél többet kínál.

kirol
Aha, és ha ezt pl felteszem: "Avast! Antivirus Professional v.4.6.691", akkor kész és ugyan ott vagyok védelmi funkciókat tekintve mint a Norton Internet Security?

IMYke2.0.0.0
Ja, és a legfontosabbak:
- állandóan frissíti magát
- otthoni használatra teljesen ingyenes - support pedig életed végéig 😊))

IMYke2.0.0.0
NOD32 helyett én az Avast!-ot ajánlom - abban hét kiszolgáló van.
Alap vírus felügyelet, Tûzfal, P2P, levelezés, belsõ hálózat, meg még kettõ mittomén már'...

kirol
Mindegy köszi, a WindowsBlinds csinálta ezt, de csak a címsor betûtipüsát cserélte le, de legalább nagyon pöpec Vista kinézetû lett minden.

Ma még az a kósza gondolat is megfordult a fejemben, hogy a Norton IS helyett felrakom próbaképpen a Nod32-t. De ebben is van tûzfal, levélszemét meg ilyesmi?

MerlinW
Tedd fel a stylexp-t, abban vissza lehet állítani. Más most hirtelen nem jut eszembe.

[merlinw.org]

takysoft
azzal nem tok segiteni😞

kirol
Nem, nekem valami más progi újat tett be alapértelmezettnek, és ezt szeretném visszarakni az eredetire.

takysoft
hát... amennyiben neked is az Atlantis evolution cseszte el...
helyezd át a windows\fonts az arial*.fft file-okat.
indíts újra, majd Sajátgép\c:\windows\fonts mappába mész(vagy ahova a windows telepítve van).
ekkor a Sajátgép ablak File menüjében megjelenik egy pont: Új betûkészlet telepítése
Kijelölöd a kimásolt(áthelyezett) Arial fileokat.
Újra indítasz.
Nekem így mûködött.

Axon
Lemented az ariel betûkészleteket valahova, majd pedig a windoz fontkezelõjét megnyitva törlöd az ariel betûkészletet. Ezután visszatelepíted onnan ahova lementetted.
Gyakorlatilag egy arial betûkészlet újratelepítést kell végrehajtani.

MerlinW
Aham. Kibelezett 160 megás cucc. Amolyan titkárnõ XP😊 De vissza lehet pakolni bele mindent manuálisan ha kell.

[merlinw.org]

Atomreaktor
Halihó! Egy kérésem van: le tudja nekem tölteni valaki a Neverend címû rpg játékot? Én csak DC-t nyomatom, de ott semmi nyoma, pedig már jó pár napja elérhetõ az angol nyelvû verzió. (Neverend topik)
Nagyon jókat írnak róla!
Köszi aki megmenti hónapok óta játékmentes életem😊

Ez mi pontosan? Valami csökkentett Win XP?
Ez igazán nagyszerû hír!