33675

-
Tudod amit te is mondtál. Hogy a nevemen végigpásztázna a fénnyaláb, majd a végént teljesen kiírja. Mint ahogy a videóban is van. Meg az se lenne rossz, ha kicsit jobban látszódna a srác, mert így nagyon beleolvadt a háttérbe. Nekem amúgy mindig Freeman jut eszembe róla valamiért. :) -
Mit is akarsz pontosan, most van 4 napom szabad talán szakítok rá időt és megcsinálom! -
Hát nem. Beírtam mit akarok, de még veletlenül se reagált senki.
-
Ja, ha szeretne szívesen csinálok neki. Tudakold meg mi az elképzelése és ha tudom megcsinálom. -
Imyke-re gondoltam. arra az üzenetre válaszoltam. -
Ami most van azt is én csináltam csak megkért, hogy szekesszem át de sajnos nincs rá időm. Elképzelésem már van róla mi is szeretne de még nem jöttem rá, hogy csináljam meg. -
miért, lenne neki logód?
-
engem érdekelne! -
Ja majd elfelejtettem, Imyke-vel mi van visszatért a régi kerékvágásba? -
Sziasztok!
Hú de rég nem jártam erre, sőt egyáltalán nem látogattam a fórumot.
Úgy látom lesz mit olvasgatnom... ááááá átléptük a (20000)-et?!
Ha már Stalker nekem 2GB ram mellett is tekeri a vinyót bár csak ritkán.
Ja nálam 1280x1024 fullon megy! (Nem nagyzolni akratam csak megemlítem)
Kirol: Látom a logóddal még nem történt semmi, nem segítenek a logóműhelyben? -
A menü az magyar és a párbeszédek is, de az animációk alatt nincs felirat. na most nem tudom, hogy ezt be lehet-e valahol kapcsolni, vagy eredetileg sincs. Naplót még nem néztem, mivel nem is tudtam, hogy van olyan.
Egyébként valószínűleg a gyenge közepesnél én is vehetem feljebb a grafikát, mivel szerintem a swap-olás miatt szagat annyira. -
Hát én is minden max-al indítottam, mert ugye új a gépem és nem igen van olyan progi, ami ne futna max-al. (Persz nem is vettem lejjebb semmit, nehogy már azt gondolja, hogy ő a nagy progi, és majd ő dirigálhat. :))
Na de ez a STALKER nekem is megállás nélkül pörgeti a vinyót, nagyon idegesítő. Nem értem mit tudtak így elcseszni, mert pl. egy Far Cry alatt sose töltött még ezredét se.
Mik is ezek az indítási paraméterek pontosan?
A magyarítás már teljes? Minden szöveg, anim, napló is? -
Köszi!
Pont ilyen csodakapcsolókra volt szükségem, mivel nem olyan a játék, hogy egy vállrándítással elintézzem és töröljem a vinyómról. Sajnos újabb 1 giga ramra pedig most nincs pénzem. -
Köszönöm a gyors válaszokat. Axonnak van igaza: valószínüleg a kártyával van gond. -
Indítsd -noprefetch -nointro paraméterekkel!
Olvasgasd a megadott linket, elég jól lehet konfigurálni a játékot.
Swap-olás még 2 GB ramnál is lenne, mert kissé túl sok vackot akar egyfolytában a memóriában tartani a játék, ezért a -noprefetch opció általában hatalmasat lendít a játszhatóságon.
Ha még mindig lassú lenne, akkor a -noshadows opciót is használd! -
úgy érted, mikor behozod a bios-t? amúgy elindul a gép? -
Mármint bekapcsoláskor jelenik meg a szürke képernyő? Tehát semmilyen kiírás nem jelenik meg bekapcsoláskor?
Ha nem nyúltál a BIOS-hoz, tehát nem frissítetted, akkor az nem szokott meghibásodni. Valószínűbb, hogy a monitorkártya nem ad jelet a monitornak és azért látod a szürke képernyőt. -
Tud valaki segíteni abban, hogy a gép nem látja a BIOS-t? Helyette egy nagy szürke képernyő jelenik meg. Hogy lehetne újból feltenni az alaplapra? -
Végre kipróbáltam a STALKERT (pont akkor amikor megjelent hozzá a magyarítás is). Így elsőre rettenetesen tetszik.
Kezdésnek odanyomtam neki minden grafikát fúllra. Játék indulása után olyan volt, mintha kifagyott volna a program :-)
Közepesig visszavéve a beállításokat, már csak kicsit lehetett észrevenni a szaggatást. Ami nagyon zavart, hogy a játék megállás nélkül swap-ol, ezért folyamatosan szaggat is. Gondolom kellene neki a 2 giga ram (nekem csak 1 van), mivel méréseim alapján 880 mega swap-ot használt az 1 giga ram mellett. -
A logokat egyből átnéztem, de ott semmi hibát nem találtam.
Körülnéztem a neten és ez a hiba másoknál is előfordul. Csak és kizárólag az Ubuntu/Kubuntu disztribucióban fordul elő ez a hiba. Van akinek a betárcsázó programnál, van akinek a modem installkor, van akinek egyébb perifériák konfigjakor írja ki.
Úgy veszem észre, hogy a működést kevésbé befolyásolja (legalább is konkrétan nem lehet ráfogni semmire). Cedegaval is sikerült elindítanom egy nemrég megjelent új játékot, így bizakodó vagyok. -
Kérdésem lenne.
A Dreamfallból milyen verziók léteznek, emrt ami nekem van az orosz vagy miylen telepítőjű, de választható angol nyelv is, viszont állítólag nincs benne angol felirat. -
Először is nézd meg a rendszerlogokat, milyen device-t akar becserkészni és miért nem sikerül neki. Segíthet egy symlink a /dev -be.
Lehet Xlib, QT csomag/verzió hiba is.
-
"X Error" szerintem grafikai hiba. talán.
a 169 meg talán videokari. de elég halvány találgatás...
Akkor megint... mert mintha senki se vette volna észre:
ja, vagy egy IWIW-es meghívóm feleslegben.
Azé, aki először szól, hogy kell.
ITT szólj, hogy kell, és ha előtted nem szólt senki, akkor priviben írd meg az email címet, amit meg kell hívni. -
csgj #20052 jesszusmária... mi ez? :D valaki biztos tud segíteni, de én vhogy nem vágom :D Itt egy csomó mindent nem vágok, az igaz... -
Sőt!
A vmware is kiírja induláskor:
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Major opcode: 147
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
Failed to open device
Mondjuk ettől függetlenül a Virtualbox és a vmware is tökéletesen működik. -
Arra lenne jó rájönni, hogy mi is az a device 169.
Ugyanezt a hibaüzenetet adja a Virtualbox nevű pcemulátor is:
Qt WARNING: X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Qt WARNING: Failed to open device
Qt WARNING: X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Qt WARNING: Failed to open device
-
Lenne egy kis problémám a Cedega-val. Idemásolom a hibaüzenetét, hátha mond valamit valakinek:
/usr/lib/transgaming_cedega/gddb.py:24: RuntimeWarning: Python C API version mismatch for module gddb_parser: This Python has API version 1013, module gddb_parser has version 1012.
import gddb_parser
Failed to open device
Failed to open device
Ezután persze elindul a cedega és telepíteni is tudja a játékokat, de valamiért egyik sem indul el. Van a Cedeganak egy tesztje, ami végigzongorázza a grafikai és hang rendszereket, de azok tökéletesen lefutnak és mindent rendben talál. -
csgj #20048 áhh, értem... én nem is faggatóztam xD puszta kíváncsiságból kérdezgettem :) Na jó, hát így is lehet definiálni... Ja, erről eszembe jutott egy poén: "Tegnapi álmomat úgy definiálom, hogy de fini álom." Hehehe... nem is vicces mi? -
ezt nem kérjük, ezt kapjuk:D
ha eljön az ideje, kapsz majd egy privit.
ha nem faggatózol. -
csgj #20046 még privátban sem?
-
nem publikus -
csgj #20044 de hoooool van ez a szerver??? mindenki erről beszél, hogy mi mindent feltesz a szerverre... én meg nemtom mi az! -
A hétvégén söprögetem a márciusi anyagokat(17-21), aki még nem cuccolta le őket, kapkodja magát. -
Vááá ez kész:D -
De ugye nem az ott lévő megoldás tradicionális kínai vagy japán vagy mi az fordítottátok le és oldottátok meg? 
Mert az nem ér?
Nem tudsz valami hasonlót, mint ez volt? -
csgj #20040 láttam, de nem nagyon értem, hogy miért nem szabad megmondani, hogy mi ez a szerver... -
Erről a Falu című film jut eszembe. Nem tudom láttad-e.
Tudod ez az "amiről nem beszélünk" :-) -
csgj #20038 nemtom, biztos én vagyok hülye, de mi az a szerver, amire mindig feltoltok valamit? :D -
Ha DOSBox-ot használsz, akkor a hangal nem kell pöcsörögni, meg lehet ablakban is játszani, ami azért itt a melóhelyen mindenképpen előny :-) -
Ha jól emlékszem működik az Dosbox nélkül is:D
Amúgy jó kis játék, csak egyrészt rövid, másrészt nem annyira Cthulhus:(