The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tartalma:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes videofeliratozás.
Ez tehát azt jelenti, hogy elkészült.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
thx again
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Broken Sword 3
Fable
Dreamfall: The Longest Journey 2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az általam ajánlott játékok pedig a klasszikus point'n'klick, de legalábbis a tradícionális, feladványos kalandjátékokhoz tartoznak.
A Beyond Good & Evil inkább akció-kaland, 3D-ben... <épp utóbbi miatt nem élt meg a gépemen 30 percnél többet.>épp utóbbi miatt nem élt meg a gépemen 30 percnél többet.>
a topicban szereplo jatekhoz hasonlo stilusu jatekokat keresek, KIVEVE A BGE-t, mert azt ismerem
remelem, felfogtad
... igen feldobtad a reggelem
imike: koszi
"...ha ESETLEG a jatekrol is szolna 1 picit a topic?"
Oszt jól belekérdezel BG-be, a TLJ topikban😄
[merlinw.org]
Syberia 1-2
Paradise
Broken Sword 1-2
Grim Fandango
Schizm 1-2
The Black Mirror
tehat: a beyond good and evilen kivul tudtok ilyen stilusu jatekokat?
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet egy audigy drivert legyalulni tökéletesen xp alól? Mert hiába uninstallálom, köv. indításkor újratelepíti magát valahonnan. A baj meg az, hogy valami szar verziójú drivert tettem fel, ami állíndóan pattog, ráadásul újraindul a gép ha a hangkari panelére kattintok.
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni.
Hát totál befirgultam, komolyan.
Na mindegy, márcsak 2 video és kész vagyok.
A 33_00.txt állomány fordításának állapota: 83%
Remélem azért nem füstöl el a géped, kár lenne a sok munkáért...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A Paradise a VIDEO könyvtáráaban *.wbp kiterjesztésû videoarchívumokat tárol.
Ezek voltaképpen erõs tömörítésû *.bik fájlok.
A BIK fájlformátumról tudni kell, hogy iszonyatosan szépen tömörített video / hang anyagokat készítenek általa. Az ára viszont, hogy a kitömörítéskor egy átlagos, fél perces video simán megvan 1.5 GB!!!
Nos, a Paradise-ban 5 olyan film van, ami hosszabb fél percnél...
Illusztrálom:
Ha használom a gépet miközben nyomorítja a videot, akkor felugrik +1-2 órát a hátralévõ idõ!
Most egy 4,04 GB-os - feliratozott - nyers avit 5 és negyed óra alatt fog betömöríteni!
Elmegy ám a jó ycxycxc-ba!
S még két ilyen nagy video visszavan!
A mért fok nem éri el a határt, mégis csinálja néha. Nem értem én se a dolgot.
Már több, mint 24 órája kódolgat a gépem!
Még éjjel is ment!
Délután pedig már sípolt az alaplap - elõször azt hittem, hogy valami rettenetesen nagy gáz van, oldallapot mint a villám lekaptam, de semmi sem füstölt, egyik ventillátor se állt le...
Rögvest, a fülsüketítõ sípolgató alaplap felé fordítottam a szobaventillátort... s láss csodát: kb. 20 mp múlva abbahagyta!
Fogalmam sincs, hány fokos lehetett a gép, de emlékeim szerint, az alaplap BIOS-ában valami horribilis értéken áll a riasztási szint... s (mégis) megszólalt.
Most hûl szegény, s közben az utolsó 3 videot kódolja a Paradise-ból.
Nekem 6x GB-nyi anyagot varázsolt vissza egy 80-as vinyóról.
Recover.My.Files.v3.94.4350.WinAll.Cracked-CRD
keress ra erre torrenteken, ez elmeletileg vissza tudja hozni a file-jaidat
gl
http://www.computersecuritytool.com/
oszt nyomsz neki egy create system restore point-ot. Ez helyre is rakja a SRestore-t. (%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe)
Egyéb jó tulajdonságai is vannak, de amint meglátod rájössz😊 Kellems kis cucc, megkímél jópár percnyi kattintgatástól.
[merlinw.org]
A kódsor elõbb volt nem trójai - a vírusírtók egyszerûen felhasználták.
Így, a NAV, Avast, NOD32, és számos okos vírnyóírtó természetszerûleg rinyált a FlashGet egyik - akkor új - verziójának feltelepítésekor.
A kód továbbra is benne van a két említett programban, csak a vírusírtók - frissítéseik révén - már hallgatnak róla. Kivéve az Avast-ot. Nagyon helyesen.
Csak nem tudom említettem e, hogy a rendszervisszaállítást is szétcseszte a drága, így egy üres lap jött csak be, a megszokott helyett. Így meg elég nehezen lehetett volna visszaállítani.
Pedig a rendmondi betyárok tettek egy fícsört a rendszerbe, - mondhatni talán a legértékesebbet - aminek neve System Restore😊
Eme eszközt használva, immár 2 éves az XP-m..😊 Probléma semmi.
[merlinw.org]
Amikor leszedtem a NIS-t (már ekkor kikapcsoltam a netet) újraindítás egyebek az AVAST! boot elõtt végigellenõrizte a vinyót. Már ekkor érdekes volt, hogy olyan fájlokat talált vírusosnak, ami tuti nem az, pl. flashget, Hyper Snap stb. Felraktam ment egy fél napig, amikor elkezdtek nem mûködni bizonyos programok Media player, stb, a Firefoxban egyszer ment a net, aztán nem, majd megint (sõt saját maga sem kapott nethozzáférést, mert nem tudott kapcsolódni õ sem 😊).
Ez elég volt, ahhoz hogy miután a fél rendszer már nem ment újrarakjam a régi NIS-t, ami kb 5-10 vírust talált az AVAST! után. Viszont a rendszer többi része azutánse ment, így jól felb****a az agyam és format céztem az egészet.
Most lassan felér minden, és zsírgyors lett a rendszer. Ennyi elõnye legalább lett a dolognak.
Már csak pár progi kell, de ez úgyis menetközben derül ki, mert most úgy se jut minden eszembe.
Na meg a játékok.
nincs értelme a telepítõkódnak, kizárólag a felhasználók életét nehezíti
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Azonban az érdekes, hogy eddig sem nekem, sem másoknak nem okozott galibát.
Még úgy sem, hogy volt akinek egy eleve halódó XP-re pakoltam fel...
******************************************************************!
Persze nem téged hibáztatlak Imyke, te csak segíteni akartál.
Mellesleg felért az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen?
Le lehet töltnei valahonnan? Lehetõleg ne torrent legyen, mert az nálam nem mûködik.
Meg aztán dolgozni is kéne még ma.<#hehe>#hehe><#email>#email>
A 79_00.txt fordítása viszont landolt a postaládádban.
moolah - zsozsó
Most nézem át a 79_00.txt-t, máris több helyen kijavítgattam magam, jó eséllyel még ma délután átküldöm. Ja, és megkaptam a 33_00.txt-t is.
Mondjuk egyre gyakrabban botlok ilyen nehezen lefordítható szóviccekbe:
Crow mondja, amikor valami olyasmit akar kifejezni, hogy ez nyilvánvaló:
"Can a chick lay eggs? Well, I know you can't, but..."
Ugye itt a "chick" csajt és egyben tojót (nõstény madarat) is jelent, ebbõl ered a félreértés.
Segíthettél volna korábban - adtam volna egy tucat fordítandó fájlt 😊
"Renden. Varjú. A legsunyibb, legmocskosabb, leginkább megvetett madár ott"
'There is' jelentése itt: ami létezik 😉
jah és hajrá!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ThermalTake TR2 420W
Ez az: http://prohardver.hu/p.php?mod=11&id=15231
A 420 wattos verziót vettem meg. Ránézésre rögtön az jött ki belõlem, hogy ez SZÉP.
Totál hangtalan, van rajta egy 12 centis venti és mindenféle csatlakozó, még külön SATA merevlemezekhez is. Természetesen ezen már a széles extended tápcsatlakozó van, ami elsõdleges szempont volt a vásárlásnál. Így végre lecseréltem az 550 wattos két kisventillátoros Mig 29-eseket megszégyenítõ hangú tápomat.