33675

• Axon
    Festékboltba menj be és ott kapsz benzint :-)
  • kirol
    Közben eszembe jutott, de úgy mint: Sebbenzin.

De a gyógyszertárban már nem engedik árulni. Így nem tudtam venni.
  • Axon
    lakkbenzin
  • Axon
    Aceton
  • kirol
    Mi is az a lötyi, ami oldja az általános ragasztóanyagokat, meg fémfelületet lehet tisztítani vele? Denaturáltszesz?
  • takysoft
    thx, szedem is:D
  • Axon
    Felért a Call of Cthulhu - Prisoner of Ice!
  • takysoft
    thx
  • Axon
    Akkor feltöltöm.
  • csgj
    á, télleg, fordítva néztem :D a képzeletemnek köszönhetően mindig másképp látom a dolgokat... már megszoktam :)
  • kirol
    Nekem egy Alien fej jut eszembe róla, ami majdnem leharapja a napot eltakaró felhőt.
  • csgj
    mi az a belógó fekete izé :D ? először vmi pisztolyra tippeltem, de vhogy mégsem az...
  • serito
    Csináltam magamnak megint egyet de annyora nem tetszik, azért megmutatom.
    Íme:
  • kirol
    Én tudom.
  • serito
    Ez remélem nem cikizés akar lenni!!!
    Amúgy a vért Kirol kérte, hogy maradjon meg az új logóban is!!!
  • takysoft
    nem votl vele célom:D csak feltűnt:D
    igezed van, abban nem..... bele is tetté később, mert tudat alatt rájött, az kimaradt:D
  • kirol
    Nem is igaz, ebben nem: #20078.

Lehet már annyira unja a nyavajgásom, hogy már a halálomat kívánja. :)

Vagy te mit akartál kihozni a hsz-edből?
  • takysoft
    az utóbbi időben Kirol már 3 logót kapott, mindegyikben vér folyik...
  • serito
    Elég fáradt vagyok mert tartalmas napom volt ma, de csináltam egy másik logo-t. Az a baj, hogy én sem ismerem eléggé a Photoshop-ot ezért nem nagyon tudok fényefektet gyártani.
    Amelyik jobban tetszik azt használod:

(ha lesz kedvem meg időm, még agyalok rajta miként lehetne finomítani vagy jobb fényefektet gyártani hozzá.)
  • kirol
    NA azthiszem megvan, ha ez a kis putri az. Azt hittem nincs rajta a térképen, mert kérte, hogy ne jelölje be. Erre meg ott van.
  • kirol
    Már totál felidegesítettem magamat, hogy nem találom. Még egy ku*** tábla se mutatja, pedig van itt minden vár, anyámkínja, de a múzeumot sehol se írja.
  • kirol
    A Jumurdzsákban Egerben a Néprajzi Múzeum merre van?
    Mert a topikjában napok óta nem bírná megmondani semki.
  • kirol
    Köszi, nagyon rendes vagy.
  • serito
    Na igen, azt elég nehéz megoldani, hogy mozogjon a keze a lámpával együtt meg a fény is változzon. Talán azt még meg tudom csinálni, hogy Alan fixen a bal sarokban van a lámpát meg lassan felemeli és akkor válik olvashatóvá a neved, amire éppen ráfolyik a vér. Még nem tudom hogy fog kinézni, de este kipróbálom.

• kirol
    Köszi szépen, hát igen, az a 20 kb elég kevés.
    Pont 4 nap múlva lejár a VIP-m is, de mekkora mocsokság már, hogy fizetnem kell azért, hogy legyen szerkesztésem.

Az úgy nem lehetne, hogy van ez a legutóbbi logo, viszont Alan végig bent van, csak a fény menne jobbra - balra. Na de mire léítram eszembe jutott, hogy biztos nem, pláne a méret miatt, mert akkor a lámpának is mozognia kellene, mert ha csak a fény meg, az elég fura lenne.

Na jó. Köszi jó lesz ez, vagy mire kijön az Alan Wake, addigra lehet én is profi logomaster lehetek, van még rá pár évem sajna.
  • serito
    Néztem a videót én is, csak mindezt elég nehéz beletömni 150x25 pixelbe meg max 20kb-ba.
  • serito
    Megcsináltam!
    Azt hiszem ennél jobbat nem igazán vagyok képes csinálni, remélem ez már közelebb áll az elképzelésedhez!

• kirol
    Meg oké, hogy pásztázni nem lehet szórt fénnyel, de én úgy gondoltam, , mint amikor pl. egy gyertyát elviszel egy szöveg előtt, akkor mindig azt látod, ami előtt éppen vagy. Vagyis ez is pásztázás, csak nem olyan, mint egy spotlámpa esetén.
  • kirol
    Na mindjárt rakok egy prezentációt, hogy gondolom.
    Itt is van:
    Felirat
  • serito
    OK, A gond csak az, hogy a kezében tartott "gázlámpának" szórt fénye van amivel nem igazán lehet pásztázni. De ha kicsit csalok talán megoldható. Próbálkozom.
  • kirol
    Ja meg ha gépelésről van szó, akkor ne beússzon már a név, hanem csak simán jelenjenek meg egyesével.

Remélem nem baj, hogy ennyit írok. Csak ezek jutnak eszembe.
    A legtutibb az lenne, ha az új kép lenne, a név betűnként jelenne meg, kicsit sötétebb hátteren, majd egy fénnyaláb végigpásztázna rajta, végül elsötétűl, ahogy lefolyik a vér, mint a régin.

• csgj
    nem, senki sem jutott róla eszembe, csak nem sejtettem, hogy Alan Wake...
  • kirol
    Neked is Gordon jutott eszedbe vagy ki?
  • csgj
    a mostani jobban tetszik :D viszont amikor először láttam ezt a mostani logódat, akkor nem is gondoltam, hogy a fickó Alan Wake :P xD
  • kirol
    Hát a fej határozottan jobb, mert látni tisztán, hogy ez Alan Wake.
    A betűstílus is jobban tetszik.
    Viszont ebben egyátalán nincs fénnyaláb. Ezzel kellene valamit kezdeni.
  • serito
    Ha jól megfigyeled mozog a háttér is bár elég nehezen lehet meglátni!
  • serito
  • serito
    Csináltam egy másikat bár még nincs kész, csak írd meg mit és hol változtatnál rajta!

• kirol
    Köszi
  • serito
    Most, hogy mondod tényleg kicsit Gordons. Már agyalok rájta miként tudnám megcsinálni úgy, ahogy szeretnéd de nem megy. Az a baj, hogy 3D mozgást kellne adnom az embernek meg a fénynek is amit persze nem tudok megcsinálni. Azért a napokban próbálkozom vele.