The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Paradise HUN by i2k mérete: 436 MB
Tartalma:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes videofeliratozás.

Ez tehát azt jelenti, hogy elkészült.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

j0nNyKa
na, koszi, fable megvolt, tlj2 megvolt, marad a broken sword 3
thx again

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

IMYke2.0.0.0
Akkor:
Broken Sword 3
Fable
Dreamfall: The Longest Journey 2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

j0nNyKa
na igen, nekem meg pont ilyen beyond good and evil-es akcio-kaland, 3d-ben stilusu jatek kellene :]

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, ez a topik régesrég nem csak a TLJ-rõl szól... rólunk, benne lakókról.
Az általam ajánlott játékok pedig a klasszikus point'n'klick, de legalábbis a tradícionális, feladványos kalandjátékokhoz tartoznak.
A Beyond Good & Evil inkább akció-kaland, 3D-ben... <épp utóbbi miatt nem élt meg a gépemen 30 percnél többet.>

j0nNyKa
elolvastad a hozzaszolasom, es ertelmezted ?
a topicban szereplo jatekhoz hasonlo stilusu jatekokat keresek, KIVEVE A BGE-t, mert azt ismerem
remelem, felfogtad
... igen feldobtad a reggelem
imike: koszi

MerlinW
Ez feldobta a reggelemet, komolyan😊

"...ha ESETLEG a jatekrol is szolna 1 picit a topic?"
Oszt jól belekérdezel BG-be, a TLJ topikban😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Discworld Noir 1-2
Syberia 1-2
Paradise
Broken Sword 1-2
Grim Fandango
Schizm 1-2
The Black Mirror

j0nNyKa
nagy gaz lenne, ha ESETLEG a jatekrol is szolna 1 picit a topic ? na . legyszi .
tehat: a beyond good and evilen kivul tudtok ilyen stilusu jatekokat?

kirol
Aha értem, köszi.

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet egy audigy drivert legyalulni tökéletesen xp alól? Mert hiába uninstallálom, köv. indításkor újratelepíti magát valahonnan. A baj meg az, hogy valami szar verziójú drivert tettem fel, ami állíndóan pattog, ráadásul újraindul a gép ha a hangkari panelére kattintok.
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni.

IMYke2.0.0.0
Most végzett---
Hát totál befirgultam, komolyan.
Na mindegy, márcsak 2 video és kész vagyok.

via_mala
TLJ fordítás helyzetjelentése:
A 33_00.txt állomány fordításának állapota: 83%

Remélem azért nem füstöl el a géped, kár lenne a sok munkáért...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Akkor elmesélem:
A Paradise a VIDEO könyvtáráaban *.wbp kiterjesztésû videoarchívumokat tárol.
Ezek voltaképpen erõs tömörítésû *.bik fájlok.
A BIK fájlformátumról tudni kell, hogy iszonyatosan szépen tömörített video / hang anyagokat készítenek általa. Az ára viszont, hogy a kitömörítéskor egy átlagos, fél perces video simán megvan 1.5 GB!!!
Nos, a Paradise-ban 5 olyan film van, ami hosszabb fél percnél...

Illusztrálom:

kirol
Csak érdeklõdéképpen kérdezem, hogy hogy lesz neked 4,04 gb a fájl? A játékban a legnagyobb amit láttam 73MB. Az én tv tunerem, amirõl a legjobb jóindulattal sem lehet elmondani, hogy felvétel közben tudna rendesen tömöríteni, de még ez is 4GB-ra felvesz egy órát.

IMYke2.0.0.0
Szétrobbanok... komolyan!

IMYke2.0.0.0
Rohadt szemét RAD Tools!
Ha használom a gépet miközben nyomorítja a videot, akkor felugrik +1-2 órát a hátralévõ idõ!
Most egy 4,04 GB-os - feliratozott - nyers avit 5 és negyed óra alatt fog betömöríteni!
Elmegy ám a jó &#xycxycxc-ba!
S még két ilyen nagy video visszavan!

kirol
Én is így vagyok. Nekem is bepittyeg ebben a nagy hõségben ha max terhelésen megy minden. Ezért naplózok mindent, a tálca tele van hõmérsékletekkel.
A mért fok nem éri el a határt, mégis csinálja néha. Nem értem én se a dolgot.

IMYke2.0.0.0
Basszus!
Már több, mint 24 órája kódolgat a gépem!
Még éjjel is ment!
Délután pedig már sípolt az alaplap - elõször azt hittem, hogy valami rettenetesen nagy gáz van, oldallapot mint a villám lekaptam, de semmi sem füstölt, egyik ventillátor se állt le...
Rögvest, a fülsüketítõ sípolgató alaplap felé fordítottam a szobaventillátort... s láss csodát: kb. 20 mp múlva abbahagyta!
Fogalmam sincs, hány fokos lehetett a gép, de emlékeim szerint, az alaplap BIOS-ában valami horribilis értéken áll a riasztási szint... s (mégis) megszólalt.

Most hûl szegény, s közben az utolsó 3 videot kódolja a Paradise-ból.

IMYke2.0.0.0
GetDataBack for NTFS... ez is remekbeszabott program.
Nekem 6x GB-nyi anyagot varázsolt vissza egy 80-as vinyóról.

j0nNyKa
maybe van megoldas
Recover.My.Files.v3.94.4350.WinAll.Cracked-CRD
keress ra erre torrenteken, ez elmeletileg vissza tudja hozni a file-jaidat
gl

IMYke2.0.0.0
Részvétem... <#sir><#shakehead><#schmoll2>

Na kérem. Tegnap este kb. 100 giga játékom röppent az örök harcimezõkre. 😞(( Igen! Igen, berúgtam tegnap este egy kicsit ezek után, de ez sem segített. Reinstall (javítás) Windows végén volt a fagyás, és...😞(

MerlinW
több megoldás is van rá, de legkényelmesebb ha letöltesz egy ilyet:
http://www.computersecuritytool.com/
oszt nyomsz neki egy create system restore point-ot. Ez helyre is rakja a SRestore-t. (%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe)

Egyéb jó tulajdonságai is vannak, de amint meglátod rájössz😊 Kellems kis cucc, megkímél jópár percnyi kattintgatástól.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A FlashGet-ben is és a HyperSnap-ben is van egy trójai forráskód.
A kódsor elõbb volt nem trójai - a vírusírtók egyszerûen felhasználták.
Így, a NAV, Avast, NOD32, és számos okos vírnyóírtó természetszerûleg rinyált a FlashGet egyik - akkor új - verziójának feltelepítésekor.
A kód továbbra is benne van a két említett programban, csak a vírusírtók - frissítéseik révén - már hallgatnak róla. Kivéve az Avast-ot. Nagyon helyesen.

kirol
Azért nem vagyok kispályás ezen a téren, nehogy azt hidd, hogy nem próbáltam.

Csak nem tudom említettem e, hogy a rendszervisszaállítást is szétcseszte a drága, így egy üres lap jött csak be, a megszokott helyett. Így meg elég nehezen lehetett volna visszaállítani.

MerlinW
"így jól felb****a az agyam és format céztem az egészet."

Pedig a rendmondi betyárok tettek egy fícsört a rendszerbe, - mondhatni talán a legértékesebbet - aminek neve System Restore😊

Eme eszközt használva, immár 2 éves az XP-m..😊 Probléma semmi.

[merlinw.org]

kirol
A történet röviden:

Amikor leszedtem a NIS-t (már ekkor kikapcsoltam a netet) újraindítás egyebek az AVAST! boot elõtt végigellenõrizte a vinyót. Már ekkor érdekes volt, hogy olyan fájlokat talált vírusosnak, ami tuti nem az, pl. flashget, Hyper Snap stb. Felraktam ment egy fél napig, amikor elkezdtek nem mûködni bizonyos programok Media player, stb, a Firefoxban egyszer ment a net, aztán nem, majd megint (sõt saját maga sem kapott nethozzáférést, mert nem tudott kapcsolódni õ sem 😊).
Ez elég volt, ahhoz hogy miután a fél rendszer már nem ment újrarakjam a régi NIS-t, ami kb 5-10 vírust talált az AVAST! után. Viszont a rendszer többi része azutánse ment, így jól felb****a az agyam és format céztem az egészet.

Most lassan felér minden, és zsírgyors lett a rendszer. Ennyi elõnye legalább lett a dolognak.
Már csak pár progi kell, de ez úgyis menetközben derül ki, mert most úgy se jut minden eszembe.
Na meg a játékok.

Szerintem sem azzal lehet a gond én már kb. egy éve használom, de nem tapasztaltam ilyesmit.
takysoft
Ami ellen persze, mint fordító kézzel lábbal tiltakozom, de tekintve, hogy te vagy a project vezetõje, nincs nagy szavam😄
nincs értelme a telepítõkódnak, kizárólag a felhasználók életét nehezíti

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

via_mala
Szerintem sem az Avast! a ludas, én a Personal változatot használom már majdnem fél éve.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
Hmm mik voltak a tünetek?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem gond, nem veszem magamra.
Azonban az érdekes, hogy eddig sem nekem, sem másoknak nem okozott galibát.
Még úgy sem, hogy volt akinek egy eleve halódó XP-re pakoltam fel...

kirol
Inkább nem írom le a véleményemet az AVAST!-ról, mert így is mindjárt felrobbanok az idegességtõl. Egy mondatban: egy nap alatt hazavágta a rendszert, úgyhogy indítom is a format c-t. Hogy a ******************************************************************
******************************************************************!

Persze nem téged hibáztatlak Imyke, te csak segíteni akartál.

MerlinW
Az nem is vészes.

[merlinw.org]

Axon
12.200 Ft

MerlinW
Hmhm, mit kértek azért a tápért?

[merlinw.org]

Axon
Az nagyon jó lenne.
Csinálok is neki alkönyvtárt :-)

Atomreaktor
köszi<#worship>

via_mala
Az egy vérbeli FPS. Ha nagyon kell, a jövõ héten talán felmasszírozhatom.

Mellesleg felért az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OutRun 2006: Coast 2 Coast
a ketteskére.

IMYke2.0.0.0
A Keepsake is magyarítást kapott...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, check-kolom is

Axon
Nem klasszikus kaland téma, de próbáltátok már a Prey játékot?
Milyen?
Le lehet töltnei valahonnan? Lehetõleg ne torrent legyen, mert az nálam nem mûködik.

via_mala
Én pedig 0.00%-nál a 33_00.txt-ban. De most már ideje lesz megebédelnem, úgyhogy egy darabig nem is fog változni a helyzet.<#hehe>

Meg aztán dolgozni is kéne még ma.<#hehe><#email>

A 79_00.txt fordítása viszont landolt a postaládádban.

via_mala
Vettem, javítottam, és köszönöm az építõ jellegû hozzászólást.

via_mala
Végignéztem a nálam lévõ állományokat, egyikben sem szerepel, de felvettem a "Szótár 2006.txt"-be így:
moolah - zsozsó

Most nézem át a 79_00.txt-t, máris több helyen kijavítgattam magam, jó eséllyel még ma délután átküldöm. Ja, és megkaptam a 33_00.txt-t is.

Mondjuk egyre gyakrabban botlok ilyen nehezen lefordítható szóviccekbe:

Crow mondja, amikor valami olyasmit akar kifejezni, hogy ez nyilvánvaló:
"Can a chick lay eggs? Well, I know you can't, but..."
Ugye itt a "chick" csajt és egyben tojót (nõstény madarat) is jelent, ebbõl ered a félreértés.

Axon
Az az utolsó elõtti le nem fordított file?

IMYke2.0.0.0
50%-nál járok a 39_01-ben.

IMYke2.0.0.0
Hínye, neked is csak a végén kell elárulnod, hogy tudsz angolul?! 😊))
Segíthettél volna korábban - adtam volna egy tucat fordítandó fájlt 😊

_Atti_
"Right. Crow. The sneakiest, dirtiest, most despised bird there is."
"Renden. Varjú. A legsunyibb, legmocskosabb, leginkább megvetett madár ott"

'There is' jelentése itt: ami létezik 😉

jah és hajrá!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Axon
Ma voltam a bótba. Vettem egy új tápot.
ThermalTake TR2 420W
Ez az: http://prohardver.hu/p.php?mod=11&id=15231

A 420 wattos verziót vettem meg. Ránézésre rögtön az jött ki belõlem, hogy ez SZÉP.
Totál hangtalan, van rajta egy 12 centis venti és mindenféle csatlakozó, még külön SATA merevlemezekhez is. Természetesen ezen már a széles extended tápcsatlakozó van, ami elsõdleges szempont volt a vásárlásnál. Így végre lecseréltem az 550 wattos két kisventillátoros Mig 29-eseket megszégyenítõ hangú tápomat.