33675

• via_mala
    Khmmm:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UFO.Extraterrestrials.PC.Game.2007.DVDClone.Skullptura
  • MerlinW
    29_Settlers_2_10th_Anniversary_Update_v11757-HATRED
  • trmn #20153
    Sziasztok

Két hír: elkészült a Penumbra végigjátszás, illetve a másik aminek jobban örülök: megcsinálták a Fahrenheit magyarítás béta verzióját és nemsokára elérhető lesz a végleges verzió.
  • kirol
    Délután megpróbálom tördelve felrakni.
  • Lord Myn
    Remélem majd azért sikerül...
  • kirol
    Nálam.
  • Lord Myn
    Ezt hogy érted? Nálad volt a baj vagy a ketteskénél?
  • kirol
    Én kezdtem el, de valami miatt mindig behalt.
  • Lord Myn
    Hali mindenkinek! Rég jártam itt, de mostanság kevés játékidőm volt... Van valami újdonság kaland-fronton? Btw: A Sam & Max Ep4-5 könyvtár miért van fent a ketteskén? Valaki feltölti vagy várunk hátha feltölti valaki? (nem mindegy... )
  • kirol
    Hát semmi újat nem vettem azóta.
  • MerlinW
    ha nem vettél azóta új monitort, vagy videokártyát, akkor igen, okozhatja driver is. Telepítsd újra a drivert, vagy állíts mindent default állásba benne, hátha valamelyik okos program belepiszkált.
  • kirol
    Mondjuk az az érdekes, mintha eddig nem lett volna ilyen. Pl. elég rég nem játszottam Test Drivve Unlimited-el, és most elindítva a száguldozás során itt is szar a kép, pedig ebben nincs is Vertikális szinkron.
    És anno nem tűnt fel, amiszerint valami megváltozott.
    De mitől lehetett most ez ilyen látványos?
    Driver okozhatja?
  • RaveAir
    Ami teljes volt, tehát borító + kézikönyv + játékszöveg (+ezek utólagos patch-ei):
    Gothic III
    Warhammer: Mark of Chaos
    Anno 1701
    Europa Universalis III

Most meg jelenleg az Attack of Pearl Harbor fordítást csináljuk (a játékszövegek már készen vannak, de még nem kaptunk kézikönyvet és borítót).

Plusz ezeken kívül volt még néhány borító + kézikönyv fordításom.

Szóval vertük a karaktereket rendesen az elmúlt hónapokban.
  • IMYke2.0.0.0
    Nocsak, részleteket is közölhetsz? Milyen projektek voltak eddig ill. vannak folyamatban?
    Én az EVM-mel vagyok - GMiki-n keresztül - kapcsolatban. "Játékmagyarítások fórumában" ott a lista, a hivatalos honosításaim [a két Delta Force és a Joint Ops-on kívül - ezek Ecobite-esek voltak] mind EVM-esek.
  • RaveAir
    Kösz! De szerencsére egy ideje a SevenM már ellát komolyabb fordításokkal is, amik talán nem is sikerültek olyan rosszul.
  • IMYke2.0.0.0
    Ejha és egyben gratula - az más kérdés, hogy "elbántak" a szöveggel...
  • RaveAir
    Tudok róla. A BG és IWD sorozatoknál már mi készítettük el a magyar fordítást a borítón (arról meg nem tehetünk, hogy a SevenM-nél elgépelték a szövegeket, és nem teljesen azt írták rá, amit mi küldtünk el nekik).
  • IMYke2.0.0.0
    TESCO, MediaMarkt, CDGalaxis...
  • IMYke2.0.0.0
    A Baldur's Gate Deluxe 3.990 Ft-ért már megvehető - benne a BG 1 Classic + Tales of The Sword Coast és a Baldur's Gate 2 + Throne of Bhaal.
    Hiába van meg a díszdobozos első rész, a többi miatt meg fogom venni ezt a kiadványt.
    Gondold végig, mennyien fogják ezek után várni MÉG a magyarításokat :))))

• kirol
    Hát figyelj. Te játszottál bármelyikkel is?
    A Hitman-ben rohadtul nem kell bujkálni, tehát nem értem ezt a nevetést most komolyan. Ott szakszerűen pl. balesetnek álcázva egészen véletlenül ráesik valakire egy lift vagy valami stb. Mész tovább, nem kell bujkálni, hogy egy ember se vegyen észre. Itt nem lőnek rád észnélkül, mint SC-ben, ha kilógsz az árnyékból. Bár SC-t nem nagyon ismerem, csak demót próbáltam.
    Hitman-ben szépen kidolgozod a tervet, alaposan lépésről lépésre és végrehajtod a tökéletes gyilkosságokat. Én nem észnélküli mindenkit halomra lövök technikával viszem végig a pályákat, hanem csak a célszemélyt küldöm az örök vadászmezőkre minden egyéb nyom nélkül.

Most komolyan nem értem ezt a reakciódat!!
  • RaveAir
    Megmondom őszintén, hogy nagyon szeretném, ha valamelyik BG elkészülne. Csak sajna nekem mindig közbeugrik valami más... sajna már ígérni sem merek semmit.
  • csgj
    á, ha kész lesz teljesen, akkor tuti kipróbálom! A Fahrenheit a kedvenceim közé tartozik :)
  • takysoft
    amikor te linkelsz mindig azt remélek kész lett vmelyik Baldur's Gate :D nemtom mér
    De azért ennek is örülök.(de egyszer igazam lesz, és akkor marha boldogok leszünk:D)
  • RaveAir
    Hátha valakit érdekel... ;)
  • takysoft
    hitman + "nem szeretek lopakodni"

ejha:D
  • kirol
    Én se szerettem, de a Hitman 4 az valami istenkirály játék.
    SC-t még sose próbáltam, utálok lopakodni.
  • MerlinW
    Nemszeretem hitment, szplinterszellt, meg társait:)
  • kirol
    Aha köszi.
    Hitman 4 alatt nálatok is ilyen?
  • MerlinW
    Nem kell, csak ha látványosan zavaró nélküle.
  • Axon
    Hirtelen azt hittem, hogy az Amigás Neverending story érdekel...
  • kirol
    Tehát TFT-knél be kellene mindig kapcsolni ezt a funkciót?
  • MerlinW
    VSynch szinkronizálja a horizontális frekvenciát a verikálissal(vagy fordítva, most lassú vagyok ehhez:)). Ezáltal a maximum FPS csak a monitor beállított frenvenciája lehet, így nem esik szét a kép.
  • csgj
    mindennel, mindenhol és mindig ilyen a vertikális szinkron... én mindig bekapcsolom, ha lehet, mert nagyon idegesít a darabosság
  • kirol
    A vertikális szinkron mit jelent?

Mert pl. Hitman 4 alatt TFT-n ha elsétálok egy szekrénysor előtt, akkor a függőleges vonalak befűrészelnek kb 80-as FPS mellett. (A TFT-m 2ms-os!!)

Vertikális szinkront bekapcsolva ugye csak 60 FPS-t ad, így nincs fűrészelés.

Ez most véletlen, vagy TFT-knél be kellene mindig kapcsolni ezt a funkciót?
  • kirol
    Na mindegy, megtaláltam a megoldást.
  • kirol
    De nekem itthon sose jelent meg. A "Legutóbb játszott fájlok" inaktív is.
    A másik gépen meg alapból ott vannak a lejátszott fájlok. :(
  • Randal
    Jó, ilyet találtam, de közületek játszott vele valaki?
    A WMP-ből asszem ilyen kis tuningprogramokkal ki lehet törölni. Vagy esetleg nézd meg a könyvtárát, hogy nem logolt-e oda.
  • kirol
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Media Player Fájl menüjéből hogyan lehet eltávolítani, az előzőekben lejátszott fájlok listáját?
    Vagyis hogy ne mutassa sose?
  • kirol
    Rengeteg infó
  • Randal
    Hali!

Játszott közületek valaki a Neverend című játékkal?
    Tudnátok róla mondani valami érdemlegeset, mert sehol se találtam semmi infót (igaz a játék megvan:D).