The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
MerlinW-nek köszönet a levélért, mivel hálás vagyok:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legkorábban jövhéten, de ha kell elkezdhetem feltölteni az Alfred Hitchcock - Final Cut címû gammát

CrucifX
Most epp dontogetek, a tegnap tizezerert vasarolt router ugyanis eletkeptelen. Tobbet PC-s alkatreszt soha!

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok!
Takysoft-ot, és via_mala-t is bõven érheti dícséret!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Így igaz! Nagyon jó (és nagyon várt) fordításokkal lehetünk most gazdagabbak!
<#eljen><#eljen>Ehhez a gigantikus teljesítményhez is GRATULA!!!!
MerlinW
Részemrõl ezen a héten tesztképes vagyok, a jövõhét kiesik (megint nyaral😊)

[merlinw.org]

takysoft
és persze Darkstone! 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

_Atti_
<#wow1><#eljen> Nagy respekt a csapatnak!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

IMYke2.0.0.0
Tehát: A Quett-S-Que tökéletesen megfelel a terjesztésre.
Akik elsõre eszembe jutnak:
- Takysoft, via_mala, MerlinW, Axon, Atomreaktor, Ersiman, Tomsess, Szotyimotyi, Kirol.

S akkor most megnézem a topikot...

Hoppá, mindenkit felsoroltam 😊)))

Lezlie-vel mi van? Mimacsek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az ajánlat nagyon megtisztelõ, de nem sazándékozom külsõsökkel teszteltetni, így nem is akarom másoknak átadni a lehetõséget, csak az itt lakóknak.
Számomra sokkal megnyugtatóbb lenne, ha mi tesztelnénk, s biztonságban is tudhatnám az anyagot - nem lenne "leaked" - hehehe, mint a HalfLife 2, vagy a S.T.A.L.K.E.R, Doom 3 esetében... 😊))))

Holnap már tudom tölteni a dolgot, ma a DC-n túl sok anyagot vittek tõlem, nem férnék bele az 500 MB-ba.

MerlinW
Ha gondolod, mind a Paradise, mind a TLJ teszt számára nyithatok egy külön FTP elérést, s azt megadod akinek szeretnéd.

[merlinw.org]

Tesztelésbe beszállhatok én is?<#vigyor2> Van egy félkész végigjátszásom amit be kellene fejeznem és így 2 in 1<#integet2>

MerlinW
Szólunk CrucifX-nek, õ mostanában ugyis sok szobrot emeltet😊

[merlinw.org]

Gratulálok!
Természetesen a Paradisehoz is!
<#worship><#worship><#worship>
IMYke2.0.0.0
Paradise-szal jól állok.
A TLJ-t pedig úgyis a TLJ-topik fogja tesztelni. Hisz nekik készült. <#nyes>
Ja, és a Stáblista video végén is ott vannak 😊))

Te jó isten, Paradise, TLJ... <#worship>
Aztán tesztelni serényen, hogy mi is rátehessük mohó kis mancsunkat ezen két mûremekre! <#vigyor>

Szívesen <#integet2>

via_mala

Kérésre a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prey-CloneDVD-MDAtje + RELOADED crack
fent a ketteskén!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

szotyimutyi
Ez fantasztikus!<#worship>

nagykispeter
Nahát nahát jobbnál jobb

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Nem fogjátok elhinni!
The Longest Journey HUN Project 2005-2006: 100%

takysoft
Kissé lazább hangvételben, mint a múltkor:
Senkinek sincs kedve Darkstone magyarítást tesztelni?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
marmint neked thx😄

takysoft
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
many thx

via_mala
dehogy baj, akkor úgy lesz benne

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Köszi, check-olom.

via_mala
Nekem a Kafkai utalás tetszett a legjobban benne.
Mellesleg javítgattam rajta, és elküldtem 2 perce újra.

IMYke2.0.0.0
Most újra átnéztem a fájlod...

A Halálos fegyverre és a Hangyák a gatyámban utalások halálosak 😊))a

IMYke2.0.0.0
Tudod mi a baj?
A videokon már nem tudom kijavítani ezt: Via_Mala...

IMYke2.0.0.0
Igen, a ha küldött fájlra gondolsz: minden be van építve. <#nyes>

via_mala
Megkaptad a szombati levelemet?

IMYke2.0.0.0
Mivel a mérete horribilis, félõ, hogy egy új tárhelyet kell reggelnem neki.

MerlinW
Nincsmit, én is fél évig vadásztam rá..😊

[merlinw.org]

j0nNyKa
koszi az infokat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hozzáférni? (bocs)
<#eljen><#eljen>Gratulálok! Honnan lehet majd hizzáférni?
Randal
Thx annak aki feltette az Anachronoxot😊 Naon jó kis game😊

A The Feeble Files felért a ketteskére. Lehet töltögetni <#integet2>

takysoft
csak megelmítem, hogy a "Topicban szereplõ" játék klasszikus point'n'click, smmi köze a Beyond, vagy a Fable stílusához.
A játék "folytatása", bár inkább egy másik játék ebben a világban, ami amúgy késõbbi idõben játszódik, az a Dreamfall - TLJ
Több oka is van, ami miatt nem nevezném TLJ2-nek. ezeket nem sorolom fel. Talán egyet.. a stílusa... darkosabb.. elgondolkodóbb..

takysoft
Csatlakozom. Psychonatuts NAGYON tetszeni fog.
Nekem meg már a Beyond Goon And Evil-t kéne már megnézenm valamikor, mert csak jókat hallottam róla.

Esetleg vess egy pillantást a Psychonauts-ra is.
kirol
Köszi!

IMYke2.0.0.0
0. Windows rendszer + programok, jelszavaid, beállításaid belõve úgy, ahogy mondjuk fél év múlva is szívesen használnád.
1. Norton Ghost feltelepít, ha nincs, még pedig egy olyan partícióra, amelyen NINCS Windows.
2. A Norton Ghost feltelepített könyvtára ezután felmásolható a vele elkészített partíció vagy HDD ghost image mellé is, és akár a DVD-rõl is indítható, ha meghal a gép.
3. A telepített NG könyvtárában találsz egy ilyen exe-t: Ghost Boot Wizard
Azzal gyönyörûen el tudsz készíteni bootlemezt, CD-t, imaget.
4. A Norton Ghost közvetlenül a felállt, haldkoló Windows alól is indítható. Ilynekor megmondod neki, hogy tegye újra a rendszert, kijelölöd neki a partíciót, amirõl márk orábban készítettél image-t és amikor már körbejárta a kérdéssort - te pedig igen-eltél nekije - akkor újraindítja a gépet, elvégzi 10-15 perc alatt a rendszer helyrerakását és újraindítja a gépet. Az induláskor még ránéz a Windows-ra és aztán átadja neked a terepet: mûködik a géped.

kirol
IMYke2.0.0.0 - VIP 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó
2006. márc. 28. 19:52 | Privát | Galéria | Válasz | #14125
Ezért kell használni a Norton Ghost-ot... elkészíted a frissen telepített és jól beállított rendszeredrõl az image-t és utána amikor kell, max 10-12 perc alatt vissza tudja neked tenni az egész rendszert, minden progiddal...!
<Érdemes külön partíción a Windows-t és külön a progikat tárolni és mindkettõröl image-t készíteni>

Valahogy így kell?

Ezután hogy lehet újrarakni? v2i fájlból hogy bootot be? Mert gondolom használat alatt nem lehet egy rendszert felülírni.

szotyimutyi
Elnézte a topicot.

szotyimutyi
<#wave>

kirol
Amint frissíti az update az XP azzal a potom 112 dologgal most már tényleg nyomatok rá egy NGhost-ot. Remélem nem bonyolult a dolog.

kirol
Szuper! <#eljen>

Én is kész vagyok, de teljesen. Tegnap delután kb 20x volt áramszünet egy mp-re, így az õsrégi rendszeremet ma újra kellett rakni, mert nem tett neki jót az a 20xos "leállítás". Még jó, hogy hardware hiba nem lett.

Mostmár egyre erõsebben érzem, hogy venni kellene egy szünetmentes tápot.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Miezafeszültség kéremszépen<#idiota>

[merlinw.org]