The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább elolvasom a telepítõ readme-t, ha abban találom a serial-t😄
a hülye júzerek ellen nincs ellenszer.
de a normális usereket en szivassuk már meg. legalábis ne az én nevem alatt.
azért fordítok, hogy tudjanak magyarul játszani. nem azért, hogy wapozzanak.
az se érdekel, ha ellopják a fordításom, de az se nagyon, ha nem indul nekik a játék.
Ha nem hiszed, megegyezhetünk: kivehetsz a stáblistából, de tedd a kódot a install readme-be.
engem nem érdekel, hogy bálványozzanak.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbblépéshez ird be kik készítették ezt a fordítást?(megoldás a leirásban idézõjelben😊 )
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ordel: no comment.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leszedtem egyszer én is a Vampire magyarítást aztán otthon szentségeltem, mert azt hittem benne van a telepítõben a kód. Mivel otthon nem volt netem, wapolhattam, hogy megtaláljam a kódot😞
Érdekes, itt meg pont a lopást hozod fel ellenérvként... 😊
Ez már csak így mûködik. Ezt el kell fogadni, a filmek és játékok végén sem sokan nézik végig a stáblistát, mert az embereket nem az érdekli, hogy ki, illetve kik készítették az adott produktumot, csak használni akarják. Ezen a hozzáálláson pedig kétlem, hogy pont a te kódjaid fognak változtatni, mint már mondtam, néhány kattintás, CTRL+C, majd V és már mehet is a Next, 5 perc múlva megkérdeznéd tõle, hogy mit másolt be, fogadjunk, hogy fogalma sem lenne róla! Ha valakinak vagy egy kis esze, elolvassa az útmutatókat, hiszen biztos nem hülyeségek szerepelnek benne, de akit egyszerûen nem érdekel, az a kód bemásolása után is ugyanúgy tovább-ot fog nyomni!
De jól van, hanyagoljuk a témát, így is épp eleget offoltunk.
Ha egyszer nem olvassa el a szövegeit, akkor a kódost sem fogj megtalálni benne.
Ellenben, ha a letöltési forrásnál, a link mellett ott van a telepítési infó, akkor nagyobb százalékkal másolja vágólapra a cuccot és teszi a letöltött magyarítás telepítõje mellé egy textbe.
Pl a G1 telepítõjében is le van írva, hogy módosítani kell az ini fájlt. Sokan reklamáltak mert nem volt teljes a magyarítás mivel nem olvasták el, de állítom, hogy ezek után figyelmesebben megnéznek minden egyes magyarítást, és kódot se kell alkalmazni.
Ajánlott olvasmány: #16863 - újra.
The Feeble Files
20. lemeznél azt írja ki, hogy nem tudja kitömörítnai
Ez a 2. CD.
Az elsõ cd-vel nincs gond.
A winrar szerint a 20., meg a 26. lemez hibás.
ezeket fle tudod rakni újra? már kétszer letöltöttem a fileokat...
köszi
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
És errõl indítok, akkor bebootol?
Mert szerintem nem valószínû.
Az alapvetõ probléma szerintem az, hogy nem tudom te mit értessz NG-vel elkészített DVD-s imaget -en, mert mint láthatod én a fentebbi *.v2i fájlt.
átlag user?
átlag user nekem általában megköszöni a fordításom.
emlékszem én még arra, mikor anno internet nélkül(mer az biza nincs mindenkinek!!), mikor suliban floppyra leszedtem a fordítást(DC-rõl), na akkor aztán anyáztam, mikor otthon kódot kért.
és nekem elhiheted, tudtam,kit kell anyázni, mert HATALMAS felirattal volt ott a neved a telepítõben😄
engem alapjában véve nem érdekel, mit adsz ki, engem annyir anem zavar, de amiben az én munkám és a nevem is benne van... na az más kérdés.
De továbbra is kirekesztitek a tudatotokból, hogy a telepítõ kóddal védelme nem a tolvajlások megakadályozáást célozza, hanem a készítõ nevének tudatosítását!
Még egyszer leírom, de akkor már közérthetõbben:
Átlag júzer magyarítást, programot, játékot telepít:
1. warezben / boltban / havertól / CD-n / DVD-n beszerzi a célprogramot
2. telepítõje elindul
3. Yes / Igen - Next / Tovább
4. Next / Tovább
5. Next / Tovább
6. OK / OK
7. No / Nem
8. Finish / Befejez
S ezeket hagyta ki:
Üdvözlõ, figyelemfelhívó szöveg, Végfelhasználói szerzõdés szövege, Minimális követelmények és hibajelentési lehetõségek, Telepítési útmutató, Magyarítással kapcsolatos információk
Csak ezekre figyelt:
Mindig mindent elfogadott, csak továbblépjen a telepítõ - ha neki kell megadni a telepítési útvonalat
Anyázik, mert a telepítõ program végigklikkelgetése és a játék indítása után nem vagy egy mentés betöltése után csak félig lett magyar
a, felmegy a netre és leanyázza a magyarítást készítõt / csapatot
b, lebaszó ímélt küld neki(k)
c, csak egy esetleges válasz esetén gondolkodik el azon, hogy õ is hibázhatott...
Tehát:
A fentiek miatt, már a telepítés nagy "Next - Tovább"-ozása közben szeretném tudatosítani az "átlag júzerben", hogy ki készítette a magyarítást, s minden beképzeltség nélkül, azért a magyar játékosok nagy része, ha a nickemet olvassa, és azt kénytelen beírni a telepítõbe, akkor, ha valami - jogos / véletlen - hiba lépne fel, tudják, hogy kit és hol kell keresni, esetleg kit kell dícsérni...
Capisch?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A NG-vel elkészíted a
Ha meghal az XP, fel sem áll, sötét képernyõ, stb. akkor 1. DVD beteszó, gép róla akar majd bootolni és az image miatt a NG elindul! Nem is kell rajta legyen a DVD-n. Persze, biztonsági alapon felteheted rá a telepített NG-t - azaz, am ár kész image DVD-re egyszerûen másold még rá a NG könyvtárát...
Ennyi.
Tényleg rohadt egyszerû az egész.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Csak még egy kérdés, ha megengeded. Tehát ezzel azt akadályozod meg, hogy ne terjeszthessék más nevén a fordításod. Na már most, ha jól emlékszem, minden egyes telepítõdben, ahol lehet, feltûnteted, hogy te készítetted a fordítást, akkor a kérdésem, így ezek után, mi értelme annak a kódnak, ha egyszer a telepítõbe már "beleégetted" a nevedet? Az miért nem elég, hiszen ha új telepítõt készít, pont emiatt a "beleégetés" miatt, akkor a kódod is ugyanúgy elvész.
A lopással nem lehet mit kezdeni, aki el akarja lopni, az így is, úgy is ellopja, nem tudod egy publikus kóddal azt megakadályozni. Ilyen parasztok vannak, el kell fogadni.
Bár léteznek ilyen mocsok emberek?
Azt viszont kétlem, hogy a tolvaj rászánna vagy x órát, hogy a videót amit Imyke kódolgatott és beírta a készítõket, újrakódolná.
Másrészt igazad van abban is hogy cseszik elolvasni a telepítõ szövegét, de a kódolás erre nem megoldás. Esetleg csinálj egy intro képet/videót amit a játék indításakor vagy telepítéskor jelenít meg.
Jó megoldás a problémára nincsen sajna, de legalább ne külön kelljen lemásolnom egy fájlba a jelszót meg a többit. Apró dolog, de idegesítõ.
Sikerült a legnagyobb tömörítéssel 4,2 Gb -osra megcsinálni.
Hogy tudok egy bootolható DVD-t készíteni magából a Norton Ghostból úgy, hogy mellette legyen a 4,2 Gb-os fájlom is.
Mert a NG nekem *.iso -ban van, erre kattintva a nero cd-re akarja írni, de én meg dvd-re. Boot dvd-ként a NG lemezképfájlt bejelölve nem hagy mást (a rendszerem képfájlját 4,2-t) hozzárakni.
No comment.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
De teljesen mindegy, te fordításod, te döntésed.
2. attól még nem támogatom a rossz döntést.
3. errõl itt nem fogok flamelni, ha hajthatatlan vagy kompromisszumra, max az én honlapomra egy kód nélküli verzió kerül majd fel.
Legalább a licenszszerzõséd végére írd be a kódot... mert:
-Ez a játék 6 éves, és játszanak vele.
-lehet, 6 év múlva is akarnak majd.
-és (már bocs, de) ki tudja hol lesz a honlapod 6 év múlva...
UI: (ilyen kis baromságon nem akarom elveszíteni a barátaim, csak picit szarul esett, hogy a javaslatomra szavazás helyett ilyen választ kaptam:
nem
és miért?
mert eddig se úgy volt)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A tiedben nem lehet kikapcsolni ezt a Wizard-ot? Biztos vagyok benne, hogy akkor sokkal több opcióhoz hozzáférnél.
Holnap tudom csak feltenni a másik felét.
S akkor hétvégétõl lehetne kezdeni a játékot.
Nem tenerálás okán, de akkor szedjük is össze, hogy kik tudnak biztosan tesztelni, valóban - jó anglikánusan - feedback-elni, nem pedig csak elõre begyûjteni a magyarítást és netán hirdetgetni / terjeszteni az ismerõsök között...
Én 8 emberrel számoltam.
Fontos lenne tudni, hogy kik hajlandók ezt komolyan venni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1944 - Battle Of The Bulge (757 M😎
Az igénylõ feladata a könyvtár létrehozásáról gondoskodni.
A telepítõ név/cég/kód triumvirátus használatának indokai:
Bevezetés:
Az e-mailes visszajelzések soran azt szûrtem le, hogy le se szarják a felhasználók, hogy honnan szerezték be a magyarítást, nem olvasnak sem a letöltési forráson
S itt jön a lényeg, amiért a kódolósdi bevezetõdött:
Sokszor csak kerülõúton tudják meg a honlapom címét, a nevemet, az e-mailcímemet - ezeket külön-külön, eygütt és variálva!
Amennyiben megfigyeltétek, a Név, Cég, Kód felépítése nálam:
Név: az enyém, vagy ha csapatban készült, akkor a csapat neve
Cég: mint a név
Kód: egy generált számsor.
S - egy index-Homár-os cikk analógiájára - a "birkamagyar" felhasználó talán így, megjegyzi
1. Elindítod a NG-t és eljutsz idáig:
Tehát, a "Recordable..."-t állítod be!
2. Ezután nyugodtan beállíthatod a tömörítést is, az "Advanced" fülön:
3. Majd utána az összegfzésnél hasonlót kell látnod:
4. Run now
5. a Norton Ghost a betett CD/DVD tárhelyétõl függõen fogja kérni az üres hordozókat...
Tehát, ha 4.3 GB-os DVD-re íraja, és a C-partíciód image 9 GB-os lesz, akkor a tömörítés felénél kérni fog egy újabb DVD-t.
6. Visszaállításnál pedig kérni fogja a 2. DVD-t, miután az elsõrõl feltett mindent...
Dual Layeres lemezeket kb. 1 kHUF-ért már be lehet szerezni.
Megcsináltam a tökéletes rendszeremet, de a Ghost által készített fájl 5,6 GB, amit nem tudok kiírni egy 4,7-es dvd-re. Ezt lehet valamennyire tömöríteni? Bár az a sejtésem, hogy ez már valamelyest tömörítve lehet alapból. Na meg így elég macerás lenne a használata.
Lehet, hogy egyszerûbb lenne egy ismerõsömnél (akinek esetleg van) duplarétegûre kiírni? Mennyit kóstál egy ilyen lemez?
Aki engedély nélkül fel akarja tölteni valahova, az kóddal is ugyanúgy feltölti, egyszerûen mellékeli hozzá és kész.
Amúgy, nem mondok le a kódolósdiról.
"A publikus verzió csak egy kóddal fog rendelkezni."
Ez ellen még mindig kézzel lábbal tiltakozom!!!!
sokszor még a véglegesekben is.