The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor a megoldás: #16962 ... 😞(((

A full is akkor csak szöveges lesz.
A videokat azért nézzétek meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Valaki felrakna egy rövidebb videót, hogy én is kipróbálhassam?

Mert én szeretem az ilyen kihívást jelentõ problémákatm és hátha meglehet mégis csinálni.

Üdv!
Nekem a Gamestar dvd-s verzió van meg és nekem sem játsza le a kezdõ videókat.
kirol
Akkor azt mondod a készben nem lesz magyar felirat az animokon?

IMYke2.0.0.0
Ez eszméletlen!
Most beállítottam a Vegas-t azoknak a paramétereknek megfelelõen, amit a RAD Tools az eredeti fájlról leolvas, lerendereltem a Funcom logo-t - a játék eleje - és utána beraktam a helyére: NEM JELENIK MEG!
Azt hiszem, hagyom a francba az egészet!

Amúgy, akit érdekelnek a MAGYAR videok és megvan a tesztmagyarítás - a *.bbb kiterjesztést írják át *.bik-re , akkor a filmeket gyönyörûen megnézheti.
Felhívom a figyelmet ezekre:

Nem hazabeszélésbõl, de a fejezet átvezetõk majdnem olyan jók lettek, mint az eredetik! 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lord Myn
F*sza... Hát nem írigyellek. (Mondjuk a fordítás után ez már igazán 'kicsi' meló, de azért idegesítõ)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Bezony...
S most akkor renderelhetem õket újra 😊))

Lord Myn
Ez komoly? Úgy emlékszem, hogy a 4 CD-sen is kissé darabosak voltak a videók, nem gondoltam volna, hogy 30 fps-el mennek...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Igyekszem majd én is segíteni a tesztelésben, csak nemrég jöttem haza, aztán most a nyakamba szakadt minden.

IMYke2.0.0.0
Megvan a megoldás!

A 4CD-s verzió filmjei:
640*365/29.9 frame

A 2CD-s verzió filmjei:
640*365/15.0 frame

IMYke2.0.0.0
Mondasz valamit!

Lord Myn
Nem, újra vannak tömörítve a videók (kisebbek és jobb minõségûek 1 picit), ha jól emlékszem az 4 CD-s verzióban ráadásul interlace-esek voltak, a 2 CD-sben már nem azok. Egyébként a méretén is látszik: a 2 CD-s fullra felinstallálva ~ 1.2 GB, míg a régi TLJ-nél a full install 1.1 GB volt, de úgy hogy a videók a CD-ken maradtak, tehát ugyanúgy cserélgetni kellett a lemezeket.

kirol
Ott nem csak magát a fájlokat tömörítették a már sokkal hatékonyabb progival?

Lord Myn
Nem lehet, hogy az a probléma, hogy a 2 CD-s verzió teljesen más videótömörítést használ? (Hiszen pont ez a különbség a 2 verzió között)

IMYke2.0.0.0
Igen.

Addig is:
A magyarítást KÜLÖN KÖNYVTÁRBA tegyétek!
A külön telepített "Global" könyvtárban találtok egy xarc alkönyvtárat és benne sok *.bbb fájlt - na azokat NE MÁSOLJÁTOK BE A JÁTÉK KÖNYVTÁRÁBA - Töröljétek!

Hangsúlyozom: [b]csak a *.bbb fájlokat töröljétek, ne az egész Global könyvtárat!

EZUTÁN az egész külön telepített magyarítást az 1.57-re feljavított TLJ könyvtárába másoljátok be és írjátok felül a régi, ottlévõket!

A videok így maradnak angol feliratosak.

kirol
A GameStar -os verziót használjátok?

IMYke2.0.0.0
Megõrülök!

Letelepítettem a két különbözõ verziójú TLJ-t, és néhány perce felraktam csak a 2CD-set és rá a teszt magyarítást... Nekem sem játssza le a videokat!!!!
Feketeség - ESC...

Na, most agyalhatok a megoldáson...

IMYke2.0.0.0
Lehetséges hibaforrás a késõbbiekre:

Nekem a 4CD-s és a 2CD-s TLJ is fel volt telepítve.
A magyarítás teszt anyagát - a telepítõt - az én módosított, 4CD-s könyvtáramból alkottam, s benne maradt a Game.exe is a projektben, így azt is feltelepíti a magyarítás telepítõje a gépetekre!
Ajánlat:
A magyarítás telepítése elõtt a feltelepített játék könyvtárában készítsetek biztonsági másolatot a "Game.exe"-rõl!

szotyimutyi
Én most szedem le.😊

takysoft
Imyke: tévedtem... a magyarítás eddig is mûködött😄
a hatalmas fekete képernyõ az indításkor csupán annyit jelent, hogy NEM MÜXENEK AZ ANIMOK!
nyomnom kellett egy ESC-et minde animnál, vagy nem ugrotta át a hatalmas fekete képet.

csak nálam nem mennek az animok?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lejött a TLJ magyarítás. Jöhet a kód <#alien2>

Én megköszöntem neked és mûxik is rendesen vele <#worship>

takysoft
ez a bajom nekem is a netemmel.
lefele OK, de felfele szenvedés...
pegid olya sok jó dologgal el tudnálak letni benneteket...
Bár a Bone 2 crackrõl a mai napig nem kaptam visszajelzést...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Köszi megkaptam!
Lejött közben az anyag is. Kiírom cd-re és viszem haza.

IMYke2.0.0.0
Küldtem. S várom a visszajelzéskeet!
Eddig senki semmit - a játékról.
Ez nem tudom mit jelent...

reaper4
nem csodálom h sokáig tartott 😊 én max 12k val tudtam volna tölteni... ki se számolom 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Axon
Hát ez olyan szabadság volt, hogy otthon voltam és minden nap 6-kor keltem és nekiláttam melózni a házkörül a sok lemaradást. Építettem egy új kerítést, betonoztam tûzõ napon. Tetõt burkoltam, téglát és vályogot hordtam. Orgona bokrokat ástam (ez az egyik legkulibb meló a világon).
Szóval örültem, hogy végre jöhettem a melóhelyemre "dolgozni" :-)

Axon
Én voltam és "csak" egy hétbe került míg felért :-)

Axon
Most értem el eddig a beírásig az olvasásban.

Természetesen tudok tesztelni. Küldheted a kódot nekem is.

Üdv újra<#eljen>Jól telt a szabadság?

Kijavítva a hiba. Full mûködõképes Feeble Files a CAT ASH KANE <#wave>

Axon
Na visszatértem a szabadságomról. Látom, hogy távollétemben 146 új üzenet született.
Nekiállok és végigolvasom :-)

OK. Akkor amint lent lesz szólok <#worship>

IMYke2.0.0.0
Tesztelni csak kód ellenében tudsz majd. Szólj, ha letöltötted a TLJ HUN-t és tényleg lesz idõd a RENDES tesztelésre!
Ha igen, máris küldöm a 10 telepítõ kódból a megmaradtat.
!!! A hibákat pedig ebbe a topikba - hogy mindenki lássa - és nekem e-mailben.

Hello. Bocsesz,de idõközben átléptem korlátlan netre és még nem kapcsolták be, viszont a régi már OFF így régen voltam és még egy ideig így lesz. Az üzikra válaszoltam és a kéréseket a 7végén teljesítem. A tesztelésnek meg nekilátom amint lejön, csak az lenne a kérdésem, hogy most ha pl vmi hibát találnák akkor kinek jelentsem? <#vigyor2>

reaper4
1000 hála és köszönet annak aki feldobta a myst 4 hun-t!!!!!
ez az elsõ myst játék amivel játszok és el vagyok bûvölve 😊

még 1x <#eljen> ja és: <#worship><#worship><#worship> 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MerlinW
Megvan, köszi!

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Privik mentek M.A.D., szotyimotyi és MerlinW!

MerlinW
Jaja.
Kocka 1
Kocka 2: Hypercube
Kocka 3: Cube Zero - ez a rész az elsõ részben szereplõ csapat elõtti csapat élményeit mutatja be, de itt az irányító központ szemszögébõl😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszi!
A telepítõ is, a magyarítás is tesztanyag - a végleges sokkal profibb lesz, ígérem 😊

kirol
Mivan? Akkor van Kocka 1, Kocka 2 és végül a Kocka 0,ami Kocka 3?

via_mala
Nekem az installer lefutott. Két észrevétel:
1. Az üdvözlõ képernyõn a textbox fölötti szöveg harmadik sora nem látszik.
2. A telepítõ végén és a readme.rtf-ben TLH TEAM van TLJ TEAM helyett.

(A képernyõm 1024x768-as felbontásra van állítva.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
Anno Kocka 1 nekem sem tetszett, majd a Kocka 2-be beleszerettem, és akkor értettem meg, hogy az 1-2 értéke a full egyszerü, misztikus klausztrofóbia-érzés. 0 gondolkodás, csak beleélés😊

A 3. rész (Zero) meg olyan film, hogy semmilyen. Aki kíváncsi mivel magyarázzák a készítõk at elõzõ 2 részt, az megnézi. Aki nem nézi meg, az sem marad le semmirõl.
Egyébként a 2. rész végén levõ szpojler bõven elég hogy megértsük.

[merlinw.org]

MerlinW
Prey: FPS (Smint Shooter😊) Egyébként Prey idén a legjobb FPS. Tele új jópofa ötletekkel, nem annyira lineáris, mint ami mostanában divatos. Szellem/Fizikai létes logikai okosságok is jopofák. Illetve a szobapörgetéses/portálos megoldások. A 3DRealms-es hülye poénokról ne is beszéljünk😊

Deus Ex: FPRPG - Deus2, System Shock, Morrowind, Oblivion, stb - tehát egyetlen közös pontja az FPS-sel hogy First Person😊

[merlinw.org]

via_mala
Nézd meg a Kocka 0-át, az próbál magyarázatot adni a kérdésekre. Mondjuk éppen ezért nem olyan jó, mint a Kocka 1-2...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
újra kitömörítve. jók a fileok, megy a chkdsk. storno minden, amit írtam-

takysoft
nem, csak a darkstone magyaríás miatt kérdezem.😄DD

Amúgy elsõre(meg másodikra) nem sikerült feltenni a TLJ magyarítást....
ez MÉG lehet badsector hiba is.
másodikra nem a játékra raktam, hanem külön könyvtárba.
a global\xarc\
0002,0602,0802 fileok olvashatatlanok. mondom, lehet bad sector. kitomorítem újra, ha akkor is hibásak, akkor nem hibásak, megy a chkdsk.

amúgy az eredeti 0002.bbb stb. fileokkal se megy, de ez még mindig lehet a hülyeségem is.

Következõnek felrakom elõtte a patchet... bár mintha az install azt mondta volna, hogy nem kell..

kirol
Pl. Astrum InstallWizard 2.01.

kirol
Na megnéztem a Kocka 1 -et, amirõl a múltkor beszéltetek.
Hát egy problémám van csak vele, hogy nincs benne történet. Elindulnak kifelé és csõ.
Itt ugye felvetõdik a kérdés, hogy kerültek oda, miért, meg ilyen apróságok, de még halvány lepkefingnyi utalás sincs sehol.<#nemtudom>

kirol
Hekkeli akarsz?<#hehe>