33675
-
#20315 milyen? én az X-com 3-at láttam utoljára, de az nem tetszett:D 1-2 rulez:D -
Tomsess #20314 Huh skacok, jó rég voltam már errefelé. Ahogy látom szépen megnőlt a HSZ-ek száma. Az egészet így gyorsan végigolvasva, bennem a Street Rod maradt meg, mert azt annó nagyon sokat nyomattam. A garázs benne vitt mindent a menüjével, sztem a mostani csúcsgrafikás autós gammák garázsait is veri -
#20313 Mi nem működött?
Az emut gondolom el tudtad indítani, a játékok elindítása meg nagyon egyszerű. -
#20312 Most vittem végig a TLJ-t a Dreamfall után először, gondoltam benézek a fórumba...
Nagyon jó volt, de sajnálom hogy a dreamfallt vittem át elsőnek :(
...itt is megy az off rendesen
Azon viszont kész vagyok, hogy még csak 16 vagyok, de a Paperboy-ra, meg a szellemírtókra... tisztán emlékszem :) -
#20311 Sajnos otthon vannak a dvd-re kiírt anyagaim, hétfőre behozom és feltöltöm. -
#20310 általában aki TV-játékra gondol, az valamelyik Atari-ra gondol, mert a magyar lengyelpiacokon ez volt kapható:D -
#20309 miért ne? tudtommal külön van író, és olvasó fej:D bár fele tudja. -
#20308 Egyik vinyóról a másikra másolok. Ha két partició között másolgatsz, akkor tényleg lényegesen kisebb lesz a sebesség. -
#20307 És saját magáról másolsz önmagára?
Mert nekem pl. meg van osztva 3 felé, és ha egyikről másolok másikra, akkor ilyen a sebesség: max 15000 kbytes/s. Amit kicsit keveslek.
Töredezettségmentesítve is van, minden. De néha lemegy 8000- re. -
#20306 Ja ezek is zsír játékok voltak.
De hogy érted, hogy amiről én beszélek az Atari volt. Ez az, amit rákötöttél a TV-re és ilyen kártyákat lehetett beledugni, amin a játékok voltak? Mert ha erről, akkor legalább így x év után megtudtam, hogy mim volt. :) -
#20305 aZ nem TV-játék, hanem Atari!
River Raid rulez!!!
C64-en meg anno a Paperboy volt a kedvencem. Néha már vasárnapig is eljutottam, de sose tudtam végigvinni
-
#20304 Mint írtam nekem is C64-em volt. Én roborzsarura, szellemirtókra, csővezetékes csávóra emlékszek, stb. Na meg a rengeteg fejállításra a kazettás eygségen.
Na meg voltak anno a TV játékok. Mennyi kacsát lőttem, meg bűnözőt. Hú.
Na meg a Kontra vagy mi játék, ezt végig is vittem. :) -
csgj #20303 á, kár, hogy nekem nincsenek ilyen régi nagy emlékeim gépekkel kapcsolatban :D :P De volt c64-em, csak még kicsi voltam akkor :) Asszem a Szellemírtók volt a kedvencem, meg a Terminátoros game :D Vá, az marha jó volt, először egy rendőrt kellett szétverni, aztán motoron száguldoztam, utána meg megint verekedés volt :D Na azért mégis vannak régi gépes emlékeim...csak nem sok... -
#20302 Azt már én is PC-n nyomtam, de tény, hogy Amigán a legjobb. -
#20301 lezsedtem, köszönöm.
nem törlöm. megpróbáltam, nem ment.
ilyesmire nem fogja az ujjam az F8-at...:D -
#20300 igenigenigenigenigenigenigen -
#20299 Ha érdekel, akkor feltehetek egy c64-es magyar nyelvű kalandjáték gyűjteményt. -
#20298 taky: Feltettem a szerverre a két játékot meg mellé az emulátort. Ha lehúztad, akkor törölheted is. -
#20297 A Street Rod-dal én már pc-n játszottam:D -
#20296 Ha már ennyire belemerültünk a retro-ba...
Ugye mindenki ismeri a Magyar C64 HQ-t? Több gigányi C64-es ROM van fenn, orrvérzésig lehet nosztalgiázni.
Én is a WinVice emulátorral vittem végig gyermekkorom nagy kedvenceit, a Ghost'n Goblins-t meg a Hunchback-et, persze sűrű állapotmentésekkel.
A Defender of the Crown-t még C64-en vittem végig sokszázszor, mert olyan verzióm volt belőle, amiben alapból 200 emberrel indult a játék, nem csak 30-cal.
A másik nagy kedvencem, amit C64-en rengetegszer és emun is párszor végigvittem az a Street Rod! Hatalmas élmény volt egy csúcsratuningolt T-Bird-del legyalázni King Corvette-jét, tuningolás közben meg a garázsban szólt a remek Rock'n Roll! -
#20295 Csak szólok, epedve várom a c64-es, meg egyéb C-s játékokat
magyar csodákat olyan ritkán látok, jó lenne párat begyűjteni:D -
#20294 A Csavargás-t se tudtam végig csinálni, tényleg valaki megtalálta a szarvasgombát? A DOTC-t nem ismertem +4-en, mert mire átírták, már rég PC-m volt, de úgy tudom vmi butított verzió volt. -
#20293 A Stalker nálam jól megy, nálad azért nem megy, mert az 1 giga RAM édes kevés neki, amíg nekem is csak 1 GB volt, addig nem tudtam úgy beállítani, hogy ne szagasson, most meg 1024-ben full grafikán jól fut. -
#20292 Jézusom milyen Plus/4-es gammák vannak itt:D
Aliens, Atlantisz, Cuthbert in Space, Csavargás a Gombák Birodalmában (rulez!:D), Defender of the Crown. júúúj. G-man (sose tudtam mikor lesz vége, ha van neki egyáltalán.) Ghost N goblins, óóó Kikstart...., Kung-fu kid...
Nah abbahagyom a sorolást, mert még lehetne írni:D -
#20291 Én most nem azért írtam, mert hűdekirály hogy nekem így megy. Csak azért, hogy pl. a S.T.A.L.K.E.R. mekkora egy trágya, mert az pl. szarabbul fut mint ez a játék, ami ugye csak egy Xbox360 átirat.
A poén, hogy én rohadtul nem látom a különbséget.
Lehet, hogy a tűzeffekt szebb egy kicsit a dx10 alatt, de mást nbem nagyon vettem észre. Bár lehet azért, mert ez pillanatra se lehet abbahagyni a lődözést, és így nincs idő a grafot nézni. :) -
#20290 Na jó, azért hasonlítsd már össze a gépeinket. C2D 6600 vs. X2 3800+ (ráadásul egyelőre alapon használom, te meg még fel is túrtad a tied), 8800 GTS/640 vs. 7900 GT/256. Az lenne a ciki, ha nálad nem menne full-on, egyetlen előnyöm hogy 2GB RAM van a gépben, de úgy látszik ennek nem kell annyira a memó. Egyébként mi a különbség DX9-DX10-es graf. között? Nagyon látványos? -
#20289 Ahogy Randal is említette van egy trükkje, hogy mikor kell nyomni, ha arra rájössz, onnantól kezdve mindig megnyered (engem általában csalásért a báró segédjei leszednek... túl gyors akarok lenni :D ). -
#20288 Tudom, de emuval még nem nyomtam a Bölcsek kövét, amikor az Időlabirintussal játszom, akkor meg elfeledkezem róla, hogy lehet állást menteni. -
#20287 Most nem tudok beelőzni, mert én sem otthoni gépnél vagyok. -
#20286 Igen jó ram de a tunigpotenciálját nem ismerem. Az olvastam egész jól tuningolható de, hogy 1000Hzt. kibírja-e azt nem tudom. -
#20285 Na a problémám, hogy ugye ezzel a ram-ommal már beszoptam. Mármint megy oké, csak k**** drága.
Nem szeretném mégegyszer ezt eljátszani. Ugye érted a problémámat.
Az a Geil jó RAM? Bírja a tuningot?
Mert pl. a mostanim 890 Mhz-n megy. Még nem nagyon volt időm szarakodni, hogy mennyit megy, így itt megálltam, de ment már 1000 Mhz-n is. -
#20284 Olvastam a gondolataidat és erre ilyen memóriát tudok ajánlani
DDR2-2GB/800 DUAL UL (Geil)
DDR2 2x1Gb/800 MHz PC6400 DUAL KIT ULTRA /Geil/ élettartam garancia
Bruttó 28500,-Ft Lehet, hogy máshol olcsóbban is megkapod!!! -
#20283 Ennek megvolt a maga trükkje, hogy mikor kellett megnyomni.
Csak sajna már nem emlékszem rá. Gyakorloni kell, hogy amint leér a lába egyből nyomni kell a spacet:D
Nekem sajna egy idő után már erősen kellett nyomni:( -
#20282 Hát nekem a dx9-es az totál full-ban megy 1280*valami nyújtott -ban.
De dx10 -ben Vista alatt pár dolgot le kisebbre kellett venni.
Valami iszonyat brutál kis progi. Az elején az az óriássáska vagy mi nem rossz, majd a földből kijövő 3 páncélos bigyó, ahogy mozognak, valami nagyon állat.
Ami még érdekes, hogy a barlangban, ahol ezrével keringenek össze-vissza a lények, felveszem a gépányút és jobbra-balra forogva valami hiperfolyamatosan forog. Pl. Hitman 4 -ben egy körbeforgáskor pláne TFT-nél kicsit bedarabosodik a kép, de ebben olyan tökéletes, hogy még.
Először a képek alapján gagyinak tűnt, bár hangsúlyozom csak lövölde azért, de nagyon magávalragadó sodró lendülete van. -
#20281 Pedig hihetetlenül gyorsan lefejeltem a szpészt :-)
Lehet, hogy csalni fogok egy kicsit az eredmény érdekében és alacsonyabbra veszem az emulátor sebességét. -
#20280 Szerencsére ezekben az emulátorokban már alapból lehet menteni akkor is ha magában a játékban nem lehetne. -
#20279 Ha Lord Myn meg nem előz, akkor holnap felteszem őket. Sajnos most egy másik gépnél vagyok mint amire lementettem ezeket a játékokat. -
#20278 Én kipróbáltam, nagyon jó benne a fizika, de erőmű kell hozzá, nálam 1024-ben átlag 32 fps-t hozott a teszt, de játék közben néha be-be akadt. -
#20277 Az Időlabirintus fent van, kell hozzá +4 emulátor (Yape vagy WinVICE). A második azért érdekes, mert az összes 8-bites Commodore-t tudja emulálni (VIC-20, C16, C+4, C64, C128, stb.). -
#20276 Nekem már megvolt a kulcs is, tudtam a végső jelszót is, csak nem értem el a kijárathoz, de 1x végigcsinálom...