The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A full is akkor csak szöveges lesz.
A videokat azért nézzétek meg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert én szeretem az ilyen kihívást jelentõ problémákatm és hátha meglehet mégis csinálni.
Nekem a Gamestar dvd-s verzió van meg és nekem sem játsza le a kezdõ videókat.
Most beállítottam a Vegas-t azoknak a paramétereknek megfelelõen, amit a RAD Tools az eredeti fájlról leolvas, lerendereltem a Funcom logo-t - a játék eleje - és utána beraktam a helyére: NEM JELENIK MEG!
Azt hiszem, hagyom a francba az egészet!
Amúgy, akit érdekelnek a MAGYAR videok és megvan a tesztmagyarítás - a *.bbb kiterjesztést írják át *.bik-re
Felhívom a figyelmet ezekre:
Nem hazabeszélésbõl, de a fejezet átvezetõk majdnem olyan jók lettek, mint az eredetik! 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
S most akkor renderelhetem õket újra 😊))
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A 4CD-s verzió filmjei:
640*365/29.9 frame
A 2CD-s verzió filmjei:
640*365/15.0 frame
Addig is:
A magyarítást KÜLÖN KÖNYVTÁRBA tegyétek!
A külön telepített "Global" könyvtárban találtok egy xarc alkönyvtárat és benne sok *.bbb fájlt - na azokat NE MÁSOLJÁTOK BE A JÁTÉK KÖNYVTÁRÁBA - Töröljétek!
Hangsúlyozom: [b]csak a *.bbb fájlokat töröljétek, ne az egész Global könyvtárat!
EZUTÁN az egész külön telepített magyarítást az 1.57-re feljavított TLJ könyvtárába másoljátok be és írjátok felül a régi, ottlévõket!
A videok így maradnak angol feliratosak.
Letelepítettem a két különbözõ verziójú TLJ-t, és néhány perce felraktam csak a 2CD-set és rá a teszt magyarítást... Nekem sem játssza le a videokat!!!!
Feketeség - ESC...
Na, most agyalhatok a megoldáson...
Nekem a 4CD-s és a 2CD-s TLJ is fel volt telepítve.
A magyarítás teszt anyagát - a telepítõt - az én módosított, 4CD-s könyvtáramból alkottam, s benne maradt a Game.exe is a projektben, így azt is feltelepíti a magyarítás telepítõje a gépetekre!
Ajánlat:
A magyarítás telepítése elõtt a feltelepített játék könyvtárában készítsetek biztonsági másolatot a "Game.exe"-rõl!
a hatalmas fekete képernyõ az indításkor csupán annyit jelent, hogy NEM MÜXENEK AZ ANIMOK!
nyomnom kellett egy ESC-et minde animnál, vagy nem ugrotta át a hatalmas fekete képet.
csak nálam nem mennek az animok?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
lefele OK, de felfele szenvedés...
pegid olya sok jó dologgal el tudnálak letni benneteket...
Bár a Bone 2 crackrõl a mai napig nem kaptam visszajelzést...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Eddig senki semmit - a játékról.
Ez nem tudom mit jelent...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szóval örültem, hogy végre jöhettem a melóhelyemre "dolgozni" :-)
Természetesen tudok tesztelni. Küldheted a kódot nekem is.
Nekiállok és végigolvasom :-)
Ha igen, máris küldöm a 10 telepítõ kódból a megmaradtat.
!!! A hibákat pedig ebbe a topikba
ez az elsõ myst játék amivel játszok és el vagyok bûvölve 😊
még 1x <#eljen>#eljen> ja és: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Kocka 1
Kocka 2: Hypercube
Kocka 3: Cube Zero - ez a rész az elsõ részben szereplõ csapat elõtti csapat élményeit mutatja be, de itt az irányító központ szemszögébõl😊
[merlinw.org]
A telepítõ is, a magyarítás is tesztanyag - a végleges sokkal profibb lesz, ígérem 😊
1. Az üdvözlõ képernyõn a textbox fölötti szöveg harmadik sora nem látszik.
2. A telepítõ végén és a readme.rtf-ben TLH TEAM van TLJ TEAM helyett.
(A képernyõm 1024x768-as felbontásra van állítva.)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A 3. rész (Zero) meg olyan film, hogy semmilyen. Aki kíváncsi mivel magyarázzák a készítõk at elõzõ 2 részt, az megnézi. Aki nem nézi meg, az sem marad le semmirõl.
Egyébként a 2. rész végén levõ szpojler bõven elég hogy megértsük.
[merlinw.org]
Deus Ex: FPRPG - Deus2, System Shock, Morrowind, Oblivion, stb - tehát egyetlen közös pontja az FPS-sel hogy First Person😊
[merlinw.org]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Amúgy elsõre(meg másodikra) nem sikerült feltenni a TLJ magyarítást....
ez MÉG lehet badsector hiba is.
másodikra nem a játékra raktam, hanem külön könyvtárba.
a global\xarc\
0002,0602,0802 fileok olvashatatlanok. mondom, lehet bad sector. kitomorítem újra, ha akkor is hibásak, akkor nem hibásak, megy a chkdsk.
amúgy az eredeti 0002.bbb stb. fileokkal se megy, de ez még mindig lehet a hülyeségem is.
Következõnek felrakom elõtte a patchet... bár mintha az install azt mondta volna, hogy nem kell..
Hát egy problémám van csak vele, hogy nincs benne történet. Elindulnak kifelé és csõ.
Itt ugye felvetõdik a kérdés, hogy kerültek oda, miért, meg ilyen apróságok, de még halvány lepkefingnyi utalás sincs sehol.<#nemtudom>#nemtudom>