33675
-
#20395 Az tényleg durva lenne, még meglehet, hogy kipróbálom.
Csak teszteltem a gépet meg a memóriákat, hogy bírja-e ha 2 játék, letöltés, internek....stb fut egyszerre. Hát bírta!
Csináltam egy tesztet, nekem ilyen lett:
(Samsung 80GB SATA HDD)
-
#20394 Legalább időt spórolsz, rácsapsz két moncsit, és egyszerre 2 játékkal tudsz játszani.
Köszi -
#20393 Ok mindjárt megnézem de éppen 2 geme fut egyidőben .....
Nagyon tetszik ez a rengeteg memória..
Kilépek belőlük és futtatom a tesztet! -
#20392 Hát éreztem én, hogy valamiért lassú ez az én vinyóm. Csak nem tudom miért. Ha lesz időd csinálj már erről is egy everest tesztet légyszi. -
#20391 Nálam a leggyengébb "láncszem" a CPU kerek 5 pontot kapott.
A VGA meg a memória kapott a a legtöbbet 5.9 pont.
A Samsung SATA II HDD 5.3 pont. -
#20390 Aha köszi. -
#20389 Vinyó seb.mérés Everestben: Eszközök/Háttértároló sebességmérés és ahol látod, hogy 'About' az ott lenyíló menüben tudod kiválasztani milyen mérést szeretnél. -
#20388 Na még mindig nem mondtátok, akik a múltkor itt nézték a vinyó átviteli sebességét, hogy Everest-ben hogyan lehet tesztelni. Mert pl. nekem Vista alatt is ez a gyengepont 4,5-öt ad rá.
Na de mivel nagyon elmentünk hardware irányban egy gyorcs csavarral: pénteken pont Egerben jártam, rögtön eszembe jutott Jumurdzsák gyűrűje. Mondom milyen jó lenne, ha pont látnám valamelyik helyszínt és láttam is. :) -
#20387 Mondjuk én nem értem miért fontos ez, mert úgyis bekened pasztával. -
#20386 Igen 6 hőcsöves elég komoly hűtő. Én a tükörsíma csíszolás miatt választottam a zalmant, mert minél símább a felület annál jobb a hőátadás. -
#20385 Mármint a Scythe Ninja Plus Rev.B -re gondolsz itt?
-
#20384 Zalman 9700. Egy kicsit drágább mint az amit kinéztél, bár az is tökéletes. -
#20383 És ez melyik? -
#20382 Egy példa a tükörsíma felületre!
-
#20381 Nem tudom. De ezt javasolták nekem az általam kinézett ASUS helyett:Scythe Ninja Plus Rev.B
Ez 8200 HUF. -
#20380 Hát megnéztem ezt a hűtőt....a CPU-hoz tapadó felülete elég gyéren van csiszolva.
Mennyit kérnek érte? -
#20379 Hát muszáj volt egy ilyen, elvégre 3-4 év múlva is ez a gépem lesz. -
#20378 komolyan nyomod
-
#20377 Sose, Orthos alatt annyi, 3 óra után. Atomstabil. Az alap 2,4.
De már folyamatban van egy jó hűtő vétele. Egy ASUS Silent Square Pro -t akarok venni, ha más nem tud jobbat esetleg. -
#20376 Azért a 67 fok az kicsit sok... Gyári hűtővel én nem nyomnék ilyen erős tuningot (ugye az alap az 2.16 GHz?). Nem szokott soha fagyni? -
csgj #20375 nekem csak ócska 2,8 Ghz-es celeronom van :P -
#20374 Attól függ, milyen CPU-d van.
Nekem a szobában 26 fok van. A CPU-m gyári hűtővel 3,2 Ghz-n max terhelés alatt (2 órája Orthos izzasztja) 67 fokos.
A winyóm pl. 47 fokos. -
csgj #20373 Az normális, ha most a dög meleg, nyárias időben terhelés alatt 56 fok is lesz néha a proci? -
#20372 +1 szavazat a TRA-ra... Na nekem is megvolt a mai tarhálásom. -
#20371 Sőt, ha lenne belőle esetleg 64-bites angol verzió is... -
csgj #20370 ja, rohadt jó lett! Csak akik már előrébb járnak, mind idegeskednek rajta, mert elvileg brutál nehéz... Én mondjuk még eddig nem akadtam nagy nehézségekbe. -
#20369 Most látom, hogy megjelent a Tomb Raider Anniversary. Ez ha jól tévedek, akkor az első rész felújítva.
Feltölthetné valaki a szerverre, akinek megvan. -
#20368 Tarhálás ON
Ha már szóba került megint a Vista, akkor ismét korhincsolok egy kicsit és ha van valakinek olyan verziója, ami működik anélkül, hogy élesíteni kellene, vagy egyébb furmányokkal rábírható a korlátlan működésre, az feltolhatná a szerverre.
Axon újabb tarhálása OFF -
#20367 Télleg, azok nem csak bötük -
#20366 Campusban mikor lesz már Vista, mindjárt letelik a 3 hónap. -
#20365 Bizony! :) -
#20364 Ebben nekem az az előnyöm, hogy minden oprendszer megvan hivataosan, mivel viszonteledók vagyunk és megvesszük a Misrosofttól, és mindegyik oprendszerhez 5-10 licens tartozik. -
#20363 A gigabyte szót is emeld négyzetre :-) -
#20362 4GB a négyzeten nem 16GB?:) -
#20361 Köszi!
Már húzom is. -
#20360 Az tényleg durva lenne, ráadásul a 128GB az csak az op.rendszer korlátja. A 64-bit elméleti korlátja: 4 GB a négyzeten memória, ami ~16.7 millió(!) Terabyte. Szóval soká lesz az teljesen kihasználva...
Egyébként én is szeretnék már valami 64-bites op.rendszert, mert állítólag a 64-bites alkalmazások 40-50%-kal gyorsabbak a 32-bitesnél, csak eddig nem sikerült működő 64-bites op.renszert találnom... -
#20359 várj pár évet.
nem volt még olyan rég, mikor hű, de örültem a 16 megás SD kártyámnak, ami akkor még hatalmas kincs volt(suliban max 4 mega memes képek voltak) -
#20358 Semmi gond nem volt csak nem ismerem eléggé a Windows világát.
Azóta megtudtam, hogy a 32bit-es rendszerek csak 4GB maximális memóriát képesek érzékelni de ebből csak 3.5 Gb-ot mutatnak meg.
Hogy miért elolvashatod itt!
Úgyhogy a hétvégén Vista telepítés lesz mert a 64bit-es változatot kell használmom, hogy mind a 4GB ramot lássa a rendszer.
A 64bit-es Vista Ultimate 128GB memóriát képes kezelni és felismerni.
Ez egy mai asztali gépbe enyhén szólva is durva lenne. -
Tomsess #20357 Nem rossz gém, hajaz az elődjére, de picivel jobbra sikerült.
Engem most a Scratches - Directors Cut érdekelne. Múltkor láttam az egyik torrent oldalon, de nemvok biztos benne, hogy már megjelent (ergo lehet vki szórakozásból nevezte annak). Többek között tartalmaz egy új soundtrack-et meg egy alternatív befejezést is -
#20356 Ha megvan és kell valakinek, szívesen feltolom a szerverre.