The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Lázadó tizenéves koromban, amikor hosszú hajam volt, egyik haverom apja folyton Gizinek szólított... <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Azért volt ott, mert a codec 30 napos próbaverziós volt,mint kiderült. Azért köszönöm a segítséget Ersiman.
Neked is köszönöm Tomsees!
IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Volt egy haverom, pontosabban egy barátom haverja volt. Nos õt Zsuzsának szólituttuk, esetleg jó pár korsó sör után Zsuzsinak... õ is jó fej volt...

IMYke2.0.0.0
Andie az Andrea / Andreas becézése. Emellett, gondolom én, András-nak hívják. Családos. Programozó. Amúgy jó fej.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
öööööööö..... nem értelek....
Vagy csak nem egészen értelek. Szóval fiú, akinek lány neve van.
Szóval õ amolyan "olyan" fiú.
Akkor már értem, hogy miért vette olyan hisztisre a figurát a weblapján.
Majd küldünk neki cserébe egy rózsaszín tangát, had vigasztalódjon :-)

szotyimutyi
Mi lehet ennek az apropója?

IMYke2.0.0.0
Andie...

Axon
Te kis liliomtipró! :-)))
Most Andi nem tud kenyeret adni a 15 gyerekének. :-)
Szegény kislány biztos bevonul valami apáca zárdába.

Látod, és ezt csak neked köszönhetjük, összetörted egy ilyen önzetlen fiú lelkivilágát, pedig õ csak jót akart (na meg egy kis pénzt...) <#vigyor>

via_mala
Hazatértem szabadságról én is, holnaptól megkezdem a TLJ tesztelést.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Nem lehet hogy nem a VirtualDub hanem a használt encoder rakja be azt a feliratot?
Én is úgy tudom, ezért csodálkoztam ezen az unregistered feliraton.
MerlinW
Sziasztok, hazajöttem😊

VirtualDub: teljesen ingyenes.

Imyke: Lehet nem tellett neki fentartani a weboldalt...😊

[merlinw.org]

De a VirtualDub az ingyenes, nem? Én csak vágtam vele, de nem jelent meg semmi ilyen felirat a kész filmen. Esetleg ki lehet próbálni helyette az Avidemuxot, az biztos free program!
IMYke2.0.0.0

Be kell szerezned hozzá egy crack-et ... megcrackelni (felülírni az .exe fájlt) és kész 😊

Szisztok!Tudna valaki segíteni a VirtualDub programból szeretném eltüntetni a unregistered version feliratot,mert a film képben középen végig ott van.
IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

szotyimutyi
Köszömjük a segítségedet YohAsakura barátommalmegyütt.Olyan ember szerintem még nem volt, akinek ne segítettél volna.Még fórumosnak sem kell lennie hozzá. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem létezik hozzá.

sziasztok!
Egy kis segítség kéne tudna valaki ajálani magyarositást sony vegas 5. programhoz,mert megvan fullon,de angol és nem igen megy az angol nyelv.
Lord Myn
Nem lehetetlen, a Monkey 2-3-hoz, DOTT-hoz talán kevés a 2 óra, de az Indy 3, Loom és a Full Throttle, ha nagyon belehúzol 60-75 perc alatt végigvihetõ, így több idõ marad a hosszabbakra.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Ez lehetetlen!!! Még ha mindet játszotta is korábban.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

szotyimutyi
Szerintem is lehetetlen a dolog. Vannak, akik csalásokkal végeznek így igen rövid idõ alatt a játékokkal. De mi értelme?

Axon
Enyhén kalandjáték õrült.
Mondjuk az száz százalék, hogy már mindegyiket végigtolta nem is egyszer és, most csak mechanikusan végigkatogtatta mindegyiket.
Ezekbõl egyet sem lehet 2 óra alatt végigtolni, ha életében elõször játszik vele az ember. Némelyikre még a 24 óra is kevés, ha jól elakad valahol.

kirol
12 kalandjáték 24 óra alatt

Mit tennél, ha lenne felesleges 24 órád és a kezed ügyében lenne 12 remek kalandjáték? Nos, a válasz egyszerû, végignyomnád az összeset. Ha azt hiszed ez nem lehetséges, akkor tekintsd meg a mellékelt videót, ahol is 12 remek LucasArts kalandjáték kerül terítékre 1 nap leforgása alatt.

Videó

Ez a srác, tuti nem normális.<#szomoru1>

kirol
A Funcom lelkes szakemberei beírták magukat a zeneipar történelmébe is, hiszen a Dreamfall: The Longest Journey fantasztikus muzikális aláfestése miatt "kellett" indítani egy vadiúj kategóriát az MTV Video Music Award fesztiválon. Az emíltett kalandjáték szinte mindenhol hatalmas sikert aratott a kritikusok és a stílust kedvelõ fogyasztóközönség körében - és a hangulat megteremtésénél kulcsszerepet játszott a csodaszép, szimfonikusok által elõadott zene, ami minden bizonnyal megnyeri majd ezt a patinás elismerést.

HCGamer

szotyimutyi
Köszi.

Randal
Ment privi.

szotyimutyi
Ismeri valamelyikõtök a Tsubasa, Blue Gender és Inuyasha c. animációs filmeket? Esetleg meg is van?

Atomreaktor
Köszi, én nagyon örülök neki!! Régóta meg akartam szerezni.

Én már leszedtem.
IMYke2.0.0.0
A TLJ-teszterek mind beszerezték a tesztmagyarítást?
Mert akkor törölném a hibásat a 2S-kérõl.

Legközelebb már a tesztelt menne fel.

Na most már végérvényesen fent van a The Feeble Files. Ha már most sem megy, akkor nemtok vele mit csinálni <#nemtudom>

kirol
De akkor most van valami spoiler amit nem láttam?

MA már nem tudsz tölteni? Rakom fel éppen és asszem lassan felér.
A Hitchkock - Final Cut-ot pedig köszi, én idõközben beszereztem, de sztem Atomreaktor még mindig igényt tart rá <#alien2>

takysoft
mondtam..
a harmadik választ a minden kérdésedre
...
és feltesz még tízszer annyit😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Na megnéztem a Kocka 2 -t is, ez jobban tetszett, mint az 1. Valami kis történet is volt benne legalább. Bár itt sem derül ki szinte semmi. Csak kár, hogy megölik a végén Mariel-t, bár a halála szükségszerû volt a film miatt.

"Egyébként a 2. rész végén levõ szpojler bõven elég hogy megértsük." MerlinW

A végén én nem láttam semmi spoilert. A vége nálam az volt, hogy Mariel -t fejbelövik a katonák.

kirol
FPS nézetes?
Na megnézem a demoját.

Randal
Hitchkock - Final Cut felért a 2-esre.

szotyimutyi
Igen. Köszi.

takysoft
tudjuk
már teszi fel Tomsess a teljes ISO file-t a cd2 könyvtárba.
ugye te is a 2. CD-rõl beszélsz?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Nálam a Feeble files közül a 20 és a 26 nem jó. ?

Randal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megy fel a 2-esre a Hitchkock - Final Cut, ha tényleg kell még, senki se jelzett vissza😞

takysoft
amihez még egyszer gratula!

takysoft

Axon
...és még mit készítettetek azon a nászúton? ;-)

RaveAir
Jelentem, hogy én is sikeresen megérkeztem a nászútról. És most már tudom azt is, hogy mi az a Via Mala... amirõl sok képet is készítettem.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
A fejezetcímeken 1 percet sem agyaltam, és még akkor kerültek fordításra, amikor elkezdtem az egész projektet - a címeket a játék egy Chapters.ini fájlban is tárolja, a mentéskor innen olvassa ki azokat.
Mindenképp korrigálva lesznek, mégpedig a teljes, átfogó történet fényében akár még elrugaszkodva is az eredetitõl, hisz most megtehetjük: ha megváltoztatjuk a szöveges részét , a videon is meg tudjuk már tenni és az egész tökéletesen egységes lesz.
Ellenben a korábbi állapottal, ahol még csak az eredeti feliratozott videok aljára tudtam rátenni a magyar feliratokat... de az már a múltté.