The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Neked is köszönöm Tomsees!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy csak nem egészen értelek. Szóval fiú, akinek lány neve van.
Szóval õ amolyan "olyan" fiú.
Akkor már értem, hogy miért vette olyan hisztisre a figurát a weblapján.
Majd küldünk neki cserébe egy rózsaszín tangát, had vigasztalódjon :-)
Most Andi nem tud kenyeret adni a 15 gyerekének. :-)
Szegény kislány biztos bevonul valami apáca zárdába.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
VirtualDub: teljesen ingyenes.
Imyke: Lehet nem tellett neki fentartani a weboldalt...😊
[merlinw.org]
Egy kis segítség kéne tudna valaki ajálani magyarositást sony vegas 5. programhoz,mert megvan fullon,de angol és nem igen megy az angol nyelv.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mondjuk az száz százalék, hogy már mindegyiket végigtolta nem is egyszer és, most csak mechanikusan végigkatogtatta mindegyiket.
Ezekbõl egyet sem lehet 2 óra alatt végigtolni, ha életében elõször játszik vele az ember. Némelyikre még a 24 óra is kevés, ha jól elakad valahol.
Mit tennél, ha lenne felesleges 24 órád és a kezed ügyében lenne 12 remek kalandjáték? Nos, a válasz egyszerû, végignyomnád az összeset. Ha azt hiszed ez nem lehetséges, akkor tekintsd meg a mellékelt videót, ahol is 12 remek LucasArts kalandjáték kerül terítékre 1 nap leforgása alatt.
Videó
Ez a srác, tuti nem normális.<#szomoru1>#szomoru1>
HCGamer
Mert akkor törölném a hibásat a 2S-kérõl.
Legközelebb már a tesztelt menne fel.
A Hitchkock - Final Cut-ot pedig köszi, én idõközben beszereztem, de sztem Atomreaktor még mindig igényt tart rá <#alien2>#alien2>
a harmadik választ a minden kérdésedre
...
és feltesz még tízszer annyit😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Egyébként a 2. rész végén levõ szpojler bõven elég hogy megértsük." MerlinW
A végén én nem láttam semmi spoilert. A vége nálam az volt, hogy Mariel -t fejbelövik a katonák.
már teszi fel Tomsess a teljes ISO file-t a cd2 könyvtárba.
ugye te is a 2. CD-rõl beszélsz?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Mindenképp korrigálva lesznek, mégpedig a teljes, átfogó történet fényében akár még elrugaszkodva is az eredetitõl, hisz most megtehetjük: ha megváltoztatjuk a szöveges részét
Ellenben a korábbi állapottal, ahol még csak az eredeti feliratozott videok aljára tudtam rátenni a magyar feliratokat... de az már a múltté.