33675
-
#20435 Hogyhogy nem indul el holnaptól?
A ****a Everest meg csak nem megy.
Neked amikor felraktad azt írta hogy Trial, még mielőtt a kódot beírtad volna? MErt én nem emlékszek, hogy anno lett volna ilyen. -
#20434 Most akarnám feltolni a TombRaiderAnniversary-t, de nekem az r55 verzió van meg. Ha igazak a hírek holnaptól már nem fog elindulni.
Azért feltegyem vagy várjak holnapig? -
#20433 hát, esetleg ajánlhatom a Magyarítás hivatalos weblapját? -
#20432 Hálló bádi, hogy vagy? -
csgj #20431 :D thx.. Tényleg, nem tudod, hogy áll az NWN2 magyarítása? -
#20430 Fúúúúúúúj :)))))))))))))))
[Dehogy, király!]
[Hú, de sokat tudok írni, mi?] -
csgj #20429 szóljatok hozzá: ratyi az avatarom, vagy tűrhető? :) Csak azért cseréltem le a TLJ-ről, mert az NWN2-vel többet játszom, és a Forgotten Realms a kedvenc fantasy világom a saját világomon (Avenum-on) kívül :D -
#20428 hűű ez nem semmi, le is kaptam.
köszönöm szépen! -
#20427 Igen! Ő a fiam :-) -
#20426 Ha még megvan a melós gépemen feltolom holnap! -
#20425 :) Kis Axon? -
#20424 A TRA még jó, hogy akadásmentes, hiszen ki van belőle szedve a Legend-nél megismert "next-gen" mód, szóval nagy vas nem kell neki. Btw: nem tudná valaki felrakni a ketteskére, mert eddig csak a demó-t sikerült kipróbálni. -
#20423 Ő a te csemetéd? Amúgy tényleg aranyos! -
#20422 Nálam is észrevehető a 4GB @"3.5"GB ram a játékok alatt.
Stalker Vista alatt akadásmentes, Test Drive Unlimited, Tomb Raider Anniversary ....stb szintén akadásmentes és baromira gyorsan tölt be a game. -
#20421 2 gigával is egész simán fut, de komolyabban nem játszottam vele, mert az első küldetésnél leszednek állandóan. :) Egyébként nem biztos, hogy túl jól jársz az "asszimetrikus" DC-vel, nyomj az everestben egy memória tesztet, hogy így mennyit megy. -
#20420 Na én is mondom anno mondtátok, hogy sok ram-al nem tölt egyfolytában a stalker, és mivel eddig csak 1 gb -om volt, most mondom belerakom a jelenlegi 2 mellé a még el nem adott 1 -et is, ne árválkodjon addig se, és érdekes a bootolásnál azt írja asszimetrikus dual channel. Mondom jól van, tőlem logaritmikus dual channel is lehet.
A lényeg, hogy 3 GB ram-al már tényleg tök simán fut a gép, a vinyó csak nagyon ritkán röccen egyet.
Mondjuk játszani még azóta se játszottam úgy komolyabban vele. Ti igen?
Esetleg nem akar venni valaki egy Corsair XMS 2 PRO PC 6400 DDRII -t örökélet garanciával? -
#20419 Hehe, aranyos:) -
#20418 Megszültem valamit ezügyben. Sajnos a mérete elég nagy lett, így csak az igazángyors vonalakon lesz folyamatos a lejátszás. Persze csak elsőre, mivel második lejátszásnál már nem kell letöltenie.
Nekem a 800 kb/s-os vonalamon éppen csak akadásmentes volt.
Fun kategória, hangszóró legyen bekapcsolva :-)
Itt a video akit érdekel -
#20417 Köszi!
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy szeretem én a Samsung márkát TV-ben, monitorban, na de vinyóban még sose volt ilyenem. Mindig maxtorom volt, és sose volt vele semmi gond. Most meg hogy mondta itt valaki, hogy jelenleg meg a Samsungot szidják? Bár ez a sebeggéskülönbség eléggé szembetűnő. Az árlistákon viszont más nem is nagyon van, maxtor vagy samsung. -
#20416 Egy kis segítséget kérnék. A Youtube-re szeretnék egy videot feltölteni. Egy 43 megás avi fileről van szó, ami még nem tartalmaz semmilyen tömörítést, mivel egy fényképezőgéppel készült. Mérete kevesebb mint 2 perc.
Milyen formátumban lehet feltölteni a Youtube-re, és milyen programmal lehet konvertálni. Azt sem tudom, hogy miként lehet feltölteni. Regisztrálni kell vagy ilyesmi? -
#20415 Hogyne lehetne. -
#20414 Samsung HD403LJ -
#20413 Mekkora egy istenkirály játék az. -
#20412 Everest. -
#20411 Júniusi Gamestar teljes játéka a Syberia 2 lesz! -
#20410 Felért! -
#20409 köszönöm szépen! -
#20408 nem figyeltem, bocs, ez milyen tesztprogi?
illetve akkor is leget mérni vele, ha a vinyóm teli van cuccal? :D -
#20407 takysoft: Nem felejtettem el az ígéretem, hogy feltöltöm a C64-es magyar nyelvű kalandjáték gyűjteményem. Csorog felfele a szerverre. -
#20406 Maxtor 250 Gb SATA 2-es vinyó, de SATA1-es módra van jumperolva, mivel az alaplap csak ezt támogatja. A cache méretét nem tudom fejből, meg kellene néznem valamivel:
axon@axon-desktop:~$ sudo hdparm -t -T /dev/sda
/dev/sda:
Timing cached reads: 834 MB in 2.01 seconds = 414.02 MB/sec
Timing buffered disk reads: 182 MB in 3.01 seconds = 61.82 MB/sec
-
#20405 Photoshop...
[Csak viccel.] -
#20404 Azta milyen értékek.
Mi a konkrét típusa? -
#20403 Nekem sosem volt bajom Maxtor-ral (kopp-kopp), most Samsung vinyóim vannak, mert tény hogy sokkal halkabbak, erre most majd' minden fórumon a Samsungokat szídják, szerencsére nekem ezekkel sem volt gond (kopp-kopp 2).
Egyébként a 400-as Samu-ra kiírt értékek:
Linear Read (Begin) 82.0 MB/s 0% CPU
Linear Read (Middle) 68.2 MB/s 0% CPU
Linear Read (End) 54.5 MB/s 0% CPU
Pedig csak SATA1 módban megy, szóval ahogy írtam is, még nem nagyon számít, hogy SATA1 vagy SATA2, hanem inkább a cache méret számít. -
#20402 Hát mit mondjak:
A Maxtor sosem volt híres a sebességéről. Erre csak annyit, hogy mi nem is forgalmazzuk csak rendelésre, ha valaki egy "maxtort" szeretne.
Nekem is volt már több maxtorom, hát nem bírták sokáig.
Szerintem minimum egy Samsung vagy Seagate, WD .....stb de ne Maxtor!
Sajnos rossz a híre és a tapasztalata is.
-
#20401 Köszi a 'zinfót:) DB 0.65-öst használom. Valahol van nekem is CD-s verzióm, így akkor hát előkotrom:) -
#20400 Jah, most jutott eszembe, hogy a CD-s TF ráadásul protected mode-os (DOS4GW), tehát ott nem is kell EMS-t sem állítani, sajnos a floppy-s az még real mode-os, annál kell, de ha "nem vágodnál zöldre" vele, akkor feltolom a CD-s verziót a ketteskére. -
#20399 Hányas DOSBox-ot használsz? Nekem a 0.70-essel ment a Floppy-s és a CD-s Tie Fighter is gond nélkül (igaz WinXP alatt). Tudtommal config.sys beállításokat nem tudsz rajta eszközölni, de nincs is rá szükség. EMS-t a dosbox.conf file-ban tudsz beállítani [dos] beállítások alatt xms=true és ems=true-ra legyen állítva. -
#20398 Skacok dosbox alatt szerettem volna tie fighterezni, oszt kell neki ems és FILES=30. Hol lehet ezt konfigolni? config.sys nincs benne:) (Linux alatt csinálom) -
#20397 Na erről ennyit:
Az enyém rohadt lassú, pláne a Buffered Read. -
csgj #20396 nálam minden kapna vagy 2 pontot xD