33675
-
#20475 Hát elvileg ez a megoldásuk:Válasz
Na ha az ellentétjét csinálom, mint amit írnak, akkor lemegy készenlétbe, csak ugye ekkor nem tudom feléleszteni vele. -
#20474 XP-t használok. Illetve használnék. -
#20473 XP-t használsz vagy Vista-t? -
#20472 Sajnos manapság C2D a nyerő, alázza az AMD-ket, mondom ezt úgy, hogy én is elfogult vagyok, hiszen a 386-osom óta csak AMD-m volt... (Nem baj, majd a nyolcmagos K10 megmutatja! ) -
#20471 Ez a gép tényleg szivat téged! Ha egy jó kis AMD-t vettél volna nem lenne ilyen gondod!
[egy kicsit elfogult] -
#20470 De már megy. Viszont inkább már nem mondok semmit, mert ha megoldódik valami, akkor jön egy újabb szoppantyú. Most pl. az S3 készenlét el se indul (azért raktam újra a rendszert, mert nem tudott belőle visszajönni), így szép hátralépés volt minden. Ugyanis a kis köcsög szerint a HID- compliant Cordless Mouse eszköz eszközillesztője megakadályozza a számítógépet, hogy készenléti üzemmódba váltson.
Egy frissítés szerinte megoldaná a problémát. Még szerencse, hogy eddig is ez a driver volt, mivel csak egy CD volt hozzá, akkor meg ment.
Most mondjátok meg. Ilyenkor tudnám szétb***** az egész gépet. -
#20469 Bizony-bizony használható!!!
Csak szegény Kirolnak nem akar összejönni. -
#20468 Na egy kis regedit buhera után felment és elfogadta a kódot. Hurrá. -
#20467 Bocs! Most látom, hogy fent van a szerveren a 4.0-ás. -
#20466 Melyik everest-et használjátok?
Nekem csak egy 2005-ös Everest Home edition 2.20 van meg, de úgy látom, hogy létezik 4.0-ás is, de az fizetős. -
#20465 persze, hisz az ugyenennek a gyártmánynak az újabb vinyója.
meg abban 16 mega cache van gondolom, ebben meg 8 -
#20464 mert szar:D 1.7-es athlonXP(2100+)
pedig ultra dma 5 megy... -
csgj #20463 nem is gondoltam, hogy benne vagy, csak azért kérdeztem tőled, mert rohadt sok gamet fordítottál már... :) legalábbis úgy tom :P -
#20462 Hát nem rossz, de Lord Myn vinyója nagyon odab@sz ehhez képest is. -
#20461 Most kezdtem feltolni a TombRaiderAnniversary-t talán valamikor éjszaka felér. -
#20460 A CPU-dat is tekeri rendesen!!! -
#20459 Az a baj, hogy a fordításhoz anyagot mi is csak akkor szoktuk megkapni, ha már szinte teljesen készen van a játék eredeti szöveganyaga. A Warhammer: MoC fordításánál egy kicsit be is szívtuk, mert az előzőleg gondolt angol szövegek jelentősen módosultak a végleges verzióhoz. Nem mondom, hogy duplán fordíttunk, de így is volt vele többletmunka rendesen.
(A The Awekened-hez amúgy nincs közünk nekünk sem.) A másik gond (elkészülési szempontból), hogy mostanában az egyszerűbb játékok sem fukarkodnak a karakterekkel, és rendesen kell gépelni, hogy időben készen legyen. Ezt követően rendesen le kell tesztelni, hogy minél kevesebb hülyeség legyen. -
#20458 nekem ilyen:
-
#20457 Ok, köszi. -
#20456 Már feltettem a "Everest test Kirolnak" mappába. -
#20455 Köszi, ráér. Úgyis 4 körül érek csak haza. -
#20454 Most csomagolom utána felteszem. -
#20453 Hát én tegnap felraktam túlzás nélkül 12x, de sose fogadta el. Ha van kedved egy "aktivált" könyvtáradat feldobnád 2-eskére az én installosom mellé. Hátha úgy elindul. Mert ugye a trial-os nem mutat CPU hőfokot. De amúgy mi a fenéért nem megy rohadtul nem értem. -
#20452 Igen teljesen ugyanezt kapom. -
#20451 Hát a máj 31 helyett most már azt írják, hogy nyáron. Hihetetlen, hogy még a fordítást se tudják megcsinálni időben. -
#20450 Egy kérdés Cedega ügyben (hátha tudja valaki).
Hogyan lehet ablakban futatni a játékokat? -
#20449 Elírtam. 2 db 2 ezrest akartam írni.
Hát, ha nem jelenik meg az Awakened, akkor eliszom az a kétezres ;-) -
#20448 Hát mostmár akkot tökönszúrom magam.
Neked is annyi jegyű, mint a képen? Mert mint látod és beírom, de nem válik aktívvá az OK. -
#20447 Igen, itt megadtam a kulcsot és müködött. -
#20446 Arra akkor legalább 2x 2db ezres kell, nem?
Awakenedet meg elhalasztották máról kitudja mikorra. -
#20445 Bár a feleségem még nem tudja (és valószínűleg ez így is marad még néhány évtizedig), de már félre tettem az a 2 db ezrest, amit a Runaway 2-re és az Awakened-re szánok.
Valószínűleg mindkettőt be tudnánk szerezni innen-onnan, de én most támogatni fogom ezt a nemes célt, hogy minél több kaland jelenjen meg magyarul. Na meg egy hangyányit, nagyon áttételesen, de Imyke munkáját is. -
#20444 Őszintén szorítok neked -
#20443 Hát akkor hajrá!
A The Awakened -et nem te csinálod? -
#20442 A NWN2 HUN-ban [ahogy az első részben sem] nem vagyok benne.
Most tiszta erővel a Runaway 2-őt fordítom. Jövő hét hétfőra, ha cigány gyerekek potyognak az égből, akkor is késznek kell lennem vele... -
#20441 Sajna, otthoni netre - albérlet költségei miatt - nem jut. Pedig tervben volt. -
#20440 Köszönöm a kérdést, öregesen, problémákkal terhelten, de azért még élek.
Hál' Istennek, újra van munkám, igaz, nem olyan jó, és nem annyira fizetős, mint a korábbi, de nem finnyáskodhatok. -
#20439 Ezt a képet láttad:
-
#20438 Akkor szerintem nyugodtan feltolhatod. Majd mi is teszteljük. -
#20437 Most tettem fel a melós gépemre is minden gond nélkül!
Mikor indítod felugrik egy ablak aminek a bal alsó sarkában van
(Enter Key). Klikk és megadod a kódot majd OK. Nálam ment rendesen! -
#20436 Az nfo file-ban van egy ilyen sor:Streetday: 01.06.2007
Gondolom emiatt írták, hogy nem fog elindulni de szerintem ez csak a megjelenés ideje.
Everest:
Az az igazság, hogy már nem emlékszem mit írt ki ketelepítettem mikor kérte a kulcsot bemásoltam és elinult. Várj egy kicsit megpróbálom a melós gépemre feltenni pill: