33675

• kirol
    Hát elvileg ez a megoldásuk:Válasz

Na ha az ellentétjét csinálom, mint amit írnak, akkor lemegy készenlétbe, csak ugye ekkor nem tudom feléleszteni vele.
  • kirol
    XP-t használok. Illetve használnék.
  • Lord Myn
    XP-t használsz vagy Vista-t?
  • Lord Myn
    Sajnos manapság C2D a nyerő, alázza az AMD-ket, mondom ezt úgy, hogy én is elfogult vagyok, hiszen a 386-osom óta csak AMD-m volt... (Nem baj, majd a nyolcmagos K10 megmutatja! )
  • serito
    Ez a gép tényleg szivat téged! Ha egy jó kis AMD-t vettél volna nem lenne ilyen gondod!
    [egy kicsit elfogult]
  • kirol
    De már megy. Viszont inkább már nem mondok semmit, mert ha megoldódik valami, akkor jön egy újabb szoppantyú. Most pl. az S3 készenlét el se indul (azért raktam újra a rendszert, mert nem tudott belőle visszajönni), így szép hátralépés volt minden. Ugyanis a kis köcsög szerint a HID- compliant Cordless Mouse eszköz eszközillesztője megakadályozza a számítógépet, hogy készenléti üzemmódba váltson.

Egy frissítés szerinte megoldaná a problémát. Még szerencse, hogy eddig is ez a driver volt, mivel csak egy CD volt hozzá, akkor meg ment.

Most mondjátok meg. Ilyenkor tudnám szétb***** az egész gépet.
  • serito
    Bizony-bizony használható!!!
    Csak szegény Kirolnak nem akar összejönni.
  • kirol
    Na egy kis regedit buhera után felment és elfogadta a kódot. Hurrá.
  • Axon
    Bocs! Most látom, hogy fent van a szerveren a 4.0-ás.
  • Axon
    Melyik everest-et használjátok?
    Nekem csak egy 2005-ös Everest Home edition 2.20 van meg, de úgy látom, hogy létezik 4.0-ás is, de az fizetős.
  • takysoft
    persze, hisz az ugyenennek a gyártmánynak az újabb vinyója.
    meg abban 16 mega cache van gondolom, ebben meg 8
  • takysoft
    mert szar:D 1.7-es athlonXP(2100+)
    pedig ultra dma 5 megy...
  • csgj
    nem is gondoltam, hogy benne vagy, csak azért kérdeztem tőled, mert rohadt sok gamet fordítottál már... :) legalábbis úgy tom :P
  • kirol
    Hát nem rossz, de Lord Myn vinyója nagyon odab@sz ehhez képest is.
  • serito
    Most kezdtem feltolni a TombRaiderAnniversary-t talán valamikor éjszaka felér.
  • serito
    A CPU-dat is tekeri rendesen!!!
  • RaveAir
    Az a baj, hogy a fordításhoz anyagot mi is csak akkor szoktuk megkapni, ha már szinte teljesen készen van a játék eredeti szöveganyaga. A Warhammer: MoC fordításánál egy kicsit be is szívtuk, mert az előzőleg gondolt angol szövegek jelentősen módosultak a végleges verzióhoz. Nem mondom, hogy duplán fordíttunk, de így is volt vele többletmunka rendesen.

(A The Awekened-hez amúgy nincs közünk nekünk sem.) A másik gond (elkészülési szempontból), hogy mostanában az egyszerűbb játékok sem fukarkodnak a karakterekkel, és rendesen kell gépelni, hogy időben készen legyen. Ezt követően rendesen le kell tesztelni, hogy minél kevesebb hülyeség legyen.
  • takysoft
    nekem ilyen:
  • kirol
    Ok, köszi.
  • serito
    Már feltettem a "Everest test Kirolnak" mappába.
  • kirol
    Köszi, ráér. Úgyis 4 körül érek csak haza.
  • serito
    Most csomagolom utána felteszem.
  • kirol
    Hát én tegnap felraktam túlzás nélkül 12x, de sose fogadta el. Ha van kedved egy "aktivált" könyvtáradat feldobnád 2-eskére az én installosom mellé. Hátha úgy elindul. Mert ugye a trial-os nem mutat CPU hőfokot. De amúgy mi a fenéért nem megy rohadtul nem értem.
  • serito
    Igen teljesen ugyanezt kapom.
  • kirol
    Hát a máj 31 helyett most már azt írják, hogy nyáron. Hihetetlen, hogy még a fordítást se tudják megcsinálni időben.
  • Axon
    Egy kérdés Cedega ügyben (hátha tudja valaki).
    Hogyan lehet ablakban futatni a játékokat?
  • Axon
    Elírtam. 2 db 2 ezrest akartam írni.
    Hát, ha nem jelenik meg az Awakened, akkor eliszom az a kétezres ;-)
  • kirol
    Hát mostmár akkot tökönszúrom magam.
    Neked is annyi jegyű, mint a képen? Mert mint látod és beírom, de nem válik aktívvá az OK.
  • serito
    Igen, itt megadtam a kulcsot és müködött.
  • kirol
    Arra akkor legalább 2x 2db ezres kell, nem?

Awakenedet meg elhalasztották máról kitudja mikorra.
  • Axon
    Bár a feleségem még nem tudja (és valószínűleg ez így is marad még néhány évtizedig), de már félre tettem az a 2 db ezrest, amit a Runaway 2-re és az Awakened-re szánok.
    Valószínűleg mindkettőt be tudnánk szerezni innen-onnan, de én most támogatni fogom ezt a nemes célt, hogy minél több kaland jelenjen meg magyarul. Na meg egy hangyányit, nagyon áttételesen, de Imyke munkáját is.
  • Axon
    Őszintén szorítok neked
  • kirol
    Hát akkor hajrá!

A The Awakened -et nem te csinálod?
  • IMYke2.0.0.0
    A NWN2 HUN-ban [ahogy az első részben sem] nem vagyok benne.
    Most tiszta erővel a Runaway 2-őt fordítom. Jövő hét hétfőra, ha cigány gyerekek potyognak az égből, akkor is késznek kell lennem vele...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, otthoni netre - albérlet költségei miatt - nem jut. Pedig tervben volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a kérdést, öregesen, problémákkal terhelten, de azért még élek.
    Hál' Istennek, újra van munkám, igaz, nem olyan jó, és nem annyira fizetős, mint a korábbi, de nem finnyáskodhatok.
  • kirol
    Ezt a képet láttad:

• Axon
    Akkor szerintem nyugodtan feltolhatod. Majd mi is teszteljük.
  • serito
    Most tettem fel a melós gépemre is minden gond nélkül!
    Mikor indítod felugrik egy ablak aminek a bal alsó sarkában van
    (Enter Key). Klikk és megadod a kódot majd OK. Nálam ment rendesen!
  • serito
    Az nfo file-ban van egy ilyen sor:Streetday: 01.06.2007
    Gondolom emiatt írták, hogy nem fog elindulni de szerintem ez csak a megjelenés ideje.

Everest:
    Az az igazság, hogy már nem emlékszem mit írt ki ketelepítettem mikor kérte a kulcsot bemásoltam és elinult. Várj egy kicsit megpróbálom a melós gépemre feltenni pill: