The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mivel az hibás, így nincs sok értelme. A videokat amúgy sem láthatnád, okokat lásd sokkal lejjebb, amikor aktuális volt, kitárgyaltuk.
Így gyakorlatilag 400 MB ballaszt van abban a verzióban.
A közel 150 MB-os verzió - ami ma felkerül a netre és a Magyarítások Portálra - mûködik, s bár vannak benne hibák, amik javításra szorulnak és javítást is kapnak, jobb, mint az elõzõ.
Inkább azt szerezd majd be és ugorj neki, hogy jelezhesd a hibákat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
A régihez 590MB-oshoz nem kaphnék egy kódot?

IMYke2.0.0.0
Nem. A magyarításaim 99%-ban telepítõkódosak. Ezzel sincs másképp. Viszont ez már tartalmazza is, a buták, lusták és az azt ellenzõk kedvéért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
A kódot és úgy értettem, hogy csak pár ember kap.

IMYke2.0.0.0
Köszi taky! Ez is volt a célom. Arról nem is beszélve, hogy éjfél közelében rittyentettem össze az egészet.

Kirol: a "100% Tesztverzió 1.00" annyit takar, hogy a játék szövegei teljesen le vannak fordítva - ezért 100% - , de ellenben sok más magyarítással, ami a neten kering, ennek itt még nincs befejezett projektje: a hibajelentésektõl, a jobb és fordulatosabb, magyarabb szövegötletek érkezésétõl függõen ugrik feljebb és feljebb az a tesztverzió szám, míg végül közel tökéletesnek kiálthatjuk ki az anyagot.
S közben, a videokat is áttömörítem, visszafogottabb készítõk videót gyártok hozzá és a tényleg végleges magyarítás majd videókat is kap.

A videókban egyáltalán nem dumcsiznak.
Az általam elkészített és majdna a magyarításba is kerülõ videócskák a fejezet címeket tartalmazzák, magyarul. Nélkülük ugye ezek angol nyelvûek lesznek, de a játékélmény egyáltalán nem sérül.

A magyarítás kódos, de nem úgy, ahogy eddig szoktam. Valamelyikõtök ajánlotta, hogy a Telepítõ eleve tartalmazza majd a kódot - nos, tartalmazza, eléggé eltéveszthetetlen módon. Így, a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.

kirol
"100% Tesztverzió 1.00"
Akkor ne is próbáljam letölteni, mert ez is kódos?

A régi 590 MB volt, ez hogyhogy csak 142?
Mégiscsak kihagytad a videókat?
Ha igen: Sokat dumcsiznak a videókban?

takysoft
Hát hallod:
Ez a oldal pici, lényegretörõ, olvasható, mégis szép. Minden infó a helyén.
Tökéletes.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Elkészült a The Longest Journey HUN honlapja, de olyan tetûlassú az ATV-feltöltés, hogy a 150 MB-nyi anyagot most nincs erõm megvárni... Késõ van.
Ma délután feltöltöm.
Addig is, a magyarítás honlapja: http://tljhun2006.atw.hu

takysoft
a feeble files 2. CD-jét NE vágjátok még, thx. kb 1-2 napig minimum ne, thx

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CrucifX
Happy barfday 😊 (ahh, vegre meg egy explosm olvaso rajtam kivul 😊

Boldog szülinapot Imyke!!!
_Atti_

Boldogat, sikert, meg sokat😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Anyuuuci, mikoo lesz máá este?
Halgass kisfiam, majd megmondja Imyke-bácsi!<#nyes><#nyes>
IMYke2.0.0.0
Randal: 😊))))))))
MerlinW: Köszönöm szépen! <#worship>

MerlinW
Boldog szülinapot Imyke😊<#eljen><#pias>

[merlinw.org]

Randal
Ahh értem. Akkor sok sikert a melóhelyen. Esetleg ha van pár szerb barátod szólj nekik hogy beszélgessenek el a fõnökökkel, hogy te vagy a legjobb munkaerõ😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
Legjobb esetben is, 1 hónapig semmiképp sem lesz netem. Míg a magyar szolgáltatók bekötnek bármit is...
De, elõbb maradjon meg a melóhelyem!
Ha megmarad, akkor
- lesz pénzem albérletre
- megmerem kockáztatni a net beköttetését .

serito
De ha nincs meló, akkor nincs lóvé, és ha nincs lóvé akkor nincs net sem.
Gondolom Imyke erre célzott.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Randal
Nem hinném hogy ember gondolkozik oldalakban. De mit tudsz tenni ellenük, ha nem lehet õket onnan kirugdosni? Mindegy.

i2k: Hogyhogy nincs normális neted? Az okés, hogy most koliban vagy (ha jól tudom), de esetleg utánna albérletben vagy otthon lehetne nem? vagy túl sokba kerülne felétek?

serito
Most nézegetek a "ketteskén" és ha lehet még ne töröljétek a Prey-t mert szeretném levenni. Legkésöbb hétfõ reggelig megleszek vele.
Köszönet

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Nekem ez a "mindenki" és a "hazudott" bántja a szemem. Ilyenkor mindig az a szörnyû érzés kerít hatalmába, hogy "mindenki" azt hiszi, hogy van két választható oldal (jobb vagy bal, jó vagy rossz, fehér vagy fekete kinek mi tetszik) és abból lehet választani, esetenként két rossz közül a kevésbé rosszat. Én nem gondolkozom oldalakban. Nagyon sok ember tisztán látja a helyzetet és az esetleges kivezetõ utakat, megoldásokat, legyen az politikus vagy politikával foglalkozó, közgazdász, gazda, hazafi, polgár, vagy egyszerû ember.
Nos ezek az emberek nem hazudnak. Legyenek õk civil szervezetbe, pártba, baráti közösségbe tömörülve.
Ezért kijelenthetem, hogy nem mindenki hazudik.
Csak ennyit szerettem volna mondani.

takysoft
boldog szülinapot!!!

Randal
Oké abbahagyom a politizálást, csak még az utolsó reagálások:

i2k-17187: Igazad van, én általánosítottam túlságosan is.
Axon-17189: A probma csak az, hogy mindenki nagyot hazudott. És most furcsa módon az nyert aki kevesebbet. Kár érdemes azon vitázni, hogy a nyertes hazudott és fújoljunk, mert mindenki azt tette<#buck>

i2k: Angliában van pár ismerõsöm. Ott még a rezsit is egy összegeben fizetik ki, nem havonta.

Lord Myn-17200: Majd mi😊😊😊

IMYke2.0.0.0
19410122: köszönöm szépen!
Este feltolok egy az eddigi hibáktól és videoktól mentes - nem teljesen véglegesnek kikiáltott - verziót.
Azért nem végleges, mert szándékomban áll még augusztus 31-ig a további felfedezett hibáktól mentesített verziót feltolni a netre.
A Paradise is ilyen sorsra jut.

Serito: Köszi!
Nos, igen. Utánanéztem. Angliában egy mosogatólány - legrosszabbul fizetett helyen is - 5,05 Fontot kap , azaz itthoni 2200 Ft-ot.
Tekintve, hogy ott az élet is drágább, eléggé meglepõ, hogy még ennyi bérbõl is simán félre lehet tenni! Ott is heti fizetés van. A lakások bérleti díjait is hetente kell fizetni. Az egészséges kaja nem sokkal drágább, mint itthon.
Persze, azért a heti 60 Font szobadíj soknak tûnik, átszámítva... De valamit valamiért.

"IMYke2.0.0.0 - VIP 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó

De a születésnapomon mindenképp publikálva lesz a magyarítás, még ha cigány gyerekek potyognak is az égbõl... S az bizony aug. 15."

Boldog szülinapot IMYKE!

serito
Ez is egy megoldás, de ott is dolgozni kell! Bár mégha a legmocskosabb munkát is végzed jobban kijössz a pénzedbõl mint itt.

Ja és Isten éltessen még nagyon sokáig.<#wink>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.

Amúgy, semmivel sem nehezebb, mint bérbõl és fizetésbõl megélni ebben a posványba süllyedõ, de amúgy szép országban...

Lord Myn
Nekem is megfordult már a fejemben, de az sem könnyû...

Btw: Boldog szülinapot! <#taps>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Hát ez az...

IMYke2.0.0.0
Én négy éven belül úgyis dobbantok innen... <#wilting>

Lord Myn
Teljesen egyetértek! Mindenhonnan a r*hadt politika folyik, legalább itt ne! (amúgy személyes véleményem: tök mindegy, hogy jobb- vagy baloldal van hatalmon, az ország akkora sz*rban van, hogy csak összefogással, több évtizedes munkával lehetne jobbá tenni, de ez úgysem fog megtörténni...)

Úgyhogy légyszi inkább térjünk vissza a TLJ-hez, az LCD monitorokhoz vagy akár a Batman-filmekhez, csak politikát ne...!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Ez itt a Longest Journey fórum! Ha politizálni akartok van elég véresszájú, anyázos fórum mindkét politikai oldal szimpatizánsai számára. Miért kell itt is bekenni fekáliával mindent?
via_mala
A további politizálással szvsz ne ezt a topicot töltsük meg. Van egy erre megfelelõbb is (gondolom a gumiban), vagy pl. ez itt: BestOfGy, ami az eredeti forrása az emlegetett 24 megás klippnek.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

nagykispeter
Az igaz hogy a Fidesz szemszögébõl közelíti meg a dolgokat,de nem ez volt a lényege a lentebb írtaknak

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Igen ez így van,de egyébként sem az volt a lényege hogy fideszes vagy sem,hanem hogy más tv nem adja le újból a vitát.
Azért is adtam meg a linket mert ott szépen bemutatják hogy ki ez a Gyurcsány

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#szeret><#buck>

Axon
Reagálásod elsõ részére csak azt tudom mondani, hogy bár lenne igazad.
Második részére pedig azt, hogy igazad van.
Harmadik részére pedig azt, hogy nincs igazad. Ugyanis a hír tv anyagilag csõdbe ment és egy dúsgazdag baloldali káder felvásárolta az egészet (neve nem jut eszembe, de utána lehet nézni). Na akkor voltak ott a nagy likvidálások. Kidobták Kerényit, meg még jó néhány nemzeti érzelmû embert onnan. Mikor megvolt a nagytakarítás, akkor maradtak a langyosabb emberkék és néhány újonnan berakott "megbízható ember". Ezután is egy kicsit nemzeti egy kicsit jobboldali a mûsor, csak annyira, hogy levezesse ezen irányultságú emberek indulatait és megfelelõ mederbe terelje. Gyakorlatilag ellenõrzött információt ad, csak annyit amennyit feltétlenül muszáj.

Axon
Ne is gondolj bele. Megyünk vissza a barlangba...

Axon
Pont tegnap dobtak be egy kis füzetecskét a postaládánkba.
Ott ebbõl a vitából és más tv-s szereplésekkor elhangzott mondatait írták le egyik oldalon, majd a másik oldalon a szavazás utáni idõszakban (májustól) elhangzott mondatait írták le és természetesen mindegyik alatt ott a dátum és a forrás.
Na az is egy tanulság, hogyan csinál valaki segget a szájából.

Axon
Boldog születésnapot Imyke! <#pias>

IMYke2.0.0.0
Köszi!

Amúgy, ezzel vitatkoznék egy csöppet:
Amúgy meg most is a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak az egyetemekre. Ilyen volt is és lesz is. Szeritned mi értelme van a költésgtérítéses résznek?
- Pécs - PTE FEEFI : szinte mindenki költségtérítéses képzésre jár
- Továbbra is Pécs - költségtérítést fizethet az is, akit rendes, állami felvételin nem vettek fel, de ki tudja fizetni a fél évi 80-160 ezer Forintot
- Költségtérítéses képzésre járhatnak a másoddiplomások is, akiknek az elsõ diplomája vagy nagyon friss <értsd: tavaly végeztek>, vagy olyan szakon végeztek / járnak, melynek az állami támogatása olyan magas, hogy nem vehet fel mellé állami támogatású második szakot.

- Költségtérítéses lesz az a nappali tagozatos is, aki önhibájából, vagy azon kívül az egy szakján összeszedett 8 hivatali elégtelent - természetesen egy Rektori engedély mentén.
- Költségtérítéses a doktorit végzõ, diplomás hallgató is - a költségeket az amúgy sem alacsony, a kutatási területétõl függõ állami támogatásból <ösztöndíjszerûség> kell és tudja fizetni.

Randal
Axon: Fizetni nem akkor kell amikor iskolába jelentkezel, hanem amikor elvégzed és keresel annyit amenyit megállapítanak ahhoz, hogy elkezdhesd. Lehet vitatkozni azon, hogy most ez jó vagy nem, de normális ésszel belegondolva igenis mûködhet.
Ugyanis Ebbõl a pénzbõl fejlesztenék az iskolákat (elméletileg) ami azért nem ártana.

Amúgy meg most is a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak az egyetemekre. Ilyen volt is és lesz is. Szeritned mi értelme van a költésgtérítéses résznek?

nagykispeter: a HírTV akkora Fideszes hogy csak LOL

i2k: BOLDOG SZÜLINAPOT<#taps><#taps><#taps>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok! Úgy legyen!!!

szotyimutyi
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!<#wave>

nagykispeter
Boldog Születésnapot!
A munkahelyed pedig maradjon meg!

nagykispeter
Egy dologba nincs igazad,a szakmunkásképtésért már 90 óta fizetni kell.A gyakorlatért biztos,de az iskolába is van fizetõs eggyik barátom gyereke oda jár és 70-80 ezer körül fizetnek egy tanévért +majdha gyakorlatra fog járni akkor a mesternek.
Azon már én ios többször elkgondolkoztam hogy mi zajlik egy ember fejébe nikor elmegy szavazni.
Mi kell ahhoz hogy valakibõl sorszatosan balekot csináljanak.-
Még Meggyesinél valahol megértettem mert szimpatikus a modora!
Gyurcsányról még ezt sem lehet mondani!
Érdekes hogy egy adó sem (kivéve HírTV) akarja megismételni a Gyurcsány vitát!Itt egy link a 24 megás videót érdemes megnézni végig,nagyon tanulságos!
Arról ad tanulságot amit itt leírtam!

kirol
Boldog születésnapot Imyke!<#integet2>

szotyimutyi
Belegondolni is rossz, mi lesz a vége annak, hogy csak az jár egyetemre, akinek pénze is van. Gyakorlatilag pénzen vásárolják meg a diplomájukat...

Axon
Vajon miért van az az érzésem, hogy az általad olyan szépen felépített - és logikus - gondolatmenet, a valóságban majd teljesen máskép fog mûködni?
Ez a bolsevik banda még sosem tett olyat, ami nekünk jó lett volna, ez persze azért is történt így mert soha nem is akart jót nekünk.
Én már látom a jövõt, ahol a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak majd az egyetemekre, akik bármilyen hülyék is lesznek, akkor is átrugdossák õket a tanárok, mert kell a pénz, amit fizetnek.
A szegény szülõk tehetséges gyerekei inkább elmennek valami szakképzésre, mivel "az a biztos", hiszen egy fillérjük sem lesz semmilyen támogatásra.
Az esetlegesen bekerült néhány jótanuló szegény ördögöt pedig kikezdik az ostobák sisere hada. Addig cseszletik, piszkálják õket a millás csávók, amíg teljesen össze nem roppannak, vagy pedig addig csábítgatják õket a különféle szórakozási lehetõségekkel, amíg le nem romlik a tanulmányi eredményük és ki nem csapják õket.

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit