The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így gyakorlatilag 400 MB ballaszt van abban a verzióban.
A közel 150 MB-os verzió - ami ma felkerül a netre és a Magyarítások Portálra - mûködik, s bár vannak benne hibák, amik javításra szorulnak és javítást is kapnak, jobb, mint az elõzõ.
Inkább azt szerezd majd be és ugorj neki, hogy jelezhesd a hibákat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kirol: a "100% Tesztverzió 1.00" annyit takar, hogy a játék szövegei teljesen le vannak fordítva - ezért 100% - , de ellenben sok más magyarítással, ami a neten kering, ennek itt még nincs befejezett projektje: a hibajelentésektõl, a jobb és fordulatosabb, magyarabb szövegötletek érkezésétõl függõen ugrik feljebb és feljebb az a tesztverzió szám, míg végül közel tökéletesnek kiálthatjuk ki az anyagot.
S közben, a videokat is áttömörítem, visszafogottabb készítõk videót gyártok hozzá és a tényleg végleges magyarítás majd videókat is kap.
A videókban egyáltalán nem dumcsiznak.
Az általam elkészített és majdna a magyarításba is kerülõ videócskák a fejezet címeket tartalmazzák, magyarul. Nélkülük ugye ezek angol nyelvûek lesznek, de a játékélmény egyáltalán nem sérül.
A magyarítás kódos, de nem úgy, ahogy eddig szoktam. Valamelyikõtök ajánlotta, hogy a Telepítõ eleve tartalmazza majd a kódot - nos, tartalmazza, eléggé eltéveszthetetlen módon. Így, a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.
Akkor ne is próbáljam letölteni, mert ez is kódos?
A régi 590 MB volt, ez hogyhogy csak 142?
Mégiscsak kihagytad a videókat?
Ha igen: Sokat dumcsiznak a videókban?
Ez a oldal pici, lényegretörõ, olvasható, mégis szép. Minden infó a helyén.
Tökéletes.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ma délután feltöltöm.
Addig is, a magyarítás honlapja: http://tljhun2006.atw.hu
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Halgass kisfiam, majd megmondja Imyke-bácsi!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
MerlinW: Köszönöm szépen! <#worship>#worship>
Legjobb esetben is, 1 hónapig semmiképp sem lesz netem. Míg a magyar szolgáltatók bekötnek bármit is...
De, elõbb maradjon meg a melóhelyem!
Ha megmarad, akkor
- lesz pénzem albérletre
- megmerem kockáztatni a net beköttetését
Gondolom Imyke erre célzott.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
i2k: Hogyhogy nincs normális neted? Az okés, hogy most koliban vagy (ha jól tudom), de esetleg utánna albérletben vagy otthon lehetne nem? vagy túl sokba kerülne felétek?
Köszönet
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nos ezek az emberek nem hazudnak. Legyenek õk civil szervezetbe, pártba, baráti közösségbe tömörülve.
Ezért kijelenthetem, hogy nem mindenki hazudik.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
i2k-17187: Igazad van, én általánosítottam túlságosan is.
Axon-17189: A probma csak az, hogy mindenki nagyot hazudott. És most furcsa módon az nyert aki kevesebbet. Kár érdemes azon vitázni, hogy a nyertes hazudott és fújoljunk, mert mindenki azt tette<#buck>#buck>
i2k: Angliában van pár ismerõsöm. Ott még a rezsit is egy összegeben fizetik ki, nem havonta.
Lord Myn-17200: Majd mi😊😊😊
Este feltolok egy az eddigi hibáktól és videoktól mentes - nem teljesen véglegesnek kikiáltott - verziót.
Azért nem végleges, mert szándékomban áll még augusztus 31-ig
A Paradise is ilyen sorsra jut.
Serito: Köszi!
Nos, igen. Utánanéztem. Angliában egy mosogatólány - legrosszabbul fizetett helyen is - 5,05 Fontot kap
Tekintve, hogy ott az élet is drágább, eléggé meglepõ, hogy még ennyi bérbõl is simán félre lehet tenni! Ott is heti fizetés van. A lakások bérleti díjait is hetente kell fizetni. Az egészséges kaja nem sokkal drágább, mint itthon.
Persze, azért a heti 60 Font szobadíj soknak tûnik, átszámítva... De valamit valamiért.
"IMYke2.0.0.0 - VIP 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 05. 10. óta regisztrált VIP fórumozó
De a születésnapomon mindenképp publikálva lesz a magyarítás, még ha cigány gyerekek potyognak is az égbõl... S az bizony aug. 15."
Boldog szülinapot IMYKE!
Ja és Isten éltessen még nagyon sokáig.<#wink>#wink>
Amúgy, semmivel sem nehezebb, mint bérbõl és fizetésbõl megélni ebben a posványba süllyedõ, de amúgy szép országban...
Btw: Boldog szülinapot! <#taps>#taps>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Úgyhogy légyszi inkább térjünk vissza a TLJ-hez, az LCD monitorokhoz vagy akár a Batman-filmekhez, csak politikát ne...!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Azért is adtam meg a linket mert ott szépen bemutatják hogy ki ez a Gyurcsány
Második részére pedig azt, hogy igazad van.
Harmadik részére pedig azt, hogy nincs igazad. Ugyanis a hír tv anyagilag csõdbe ment és egy dúsgazdag baloldali káder felvásárolta az egészet (neve nem jut eszembe, de utána lehet nézni). Na akkor voltak ott a nagy likvidálások. Kidobták Kerényit, meg még jó néhány nemzeti érzelmû embert onnan. Mikor megvolt a nagytakarítás, akkor maradtak a langyosabb emberkék és néhány újonnan berakott "megbízható ember". Ezután is egy kicsit nemzeti egy kicsit jobboldali a mûsor, csak annyira, hogy levezesse ezen irányultságú emberek indulatait és megfelelõ mederbe terelje. Gyakorlatilag ellenõrzött információt ad, csak annyit amennyit feltétlenül muszáj.
Ott ebbõl a vitából és más tv-s szereplésekkor elhangzott mondatait írták le egyik oldalon, majd a másik oldalon a szavazás utáni idõszakban (májustól) elhangzott mondatait írták le és természetesen mindegyik alatt ott a dátum és a forrás.
Na az is egy tanulság, hogyan csinál valaki segget a szájából.
Amúgy, ezzel vitatkoznék egy csöppet:
Amúgy meg most is a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak az egyetemekre. Ilyen volt is és lesz is. Szeritned mi értelme van a költésgtérítéses résznek?
- Pécs - PTE FEEFI
- Továbbra is Pécs - költségtérítést fizethet az is, akit rendes, állami felvételin nem vettek fel, de ki tudja fizetni a fél évi 80-160 ezer Forintot
- Költségtérítéses képzésre járhatnak a másoddiplomások is, akiknek az elsõ diplomája vagy nagyon friss <értsd: tavaly végeztek>értsd: tavaly végeztek>, vagy olyan szakon végeztek / járnak, melynek az állami támogatása olyan magas, hogy nem vehet fel mellé állami támogatású második szakot.
- Költségtérítéses lesz az a nappali tagozatos is, aki önhibájából, vagy azon kívül az egy szakján összeszedett 8 hivatali elégtelent
- Költségtérítéses a doktorit
Ugyanis Ebbõl a pénzbõl fejlesztenék az iskolákat (elméletileg) ami azért nem ártana.
Amúgy meg most is a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak az egyetemekre. Ilyen volt is és lesz is. Szeritned mi értelme van a költésgtérítéses résznek?
nagykispeter: a HírTV akkora Fideszes hogy csak LOL
i2k: BOLDOG SZÜLINAPOT<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A munkahelyed pedig maradjon meg!
Azon már én ios többször elkgondolkoztam hogy mi zajlik egy ember fejébe nikor elmegy szavazni.
Mi kell ahhoz hogy valakibõl sorszatosan balekot csináljanak.-
Még Meggyesinél valahol megértettem mert szimpatikus a modora!
Gyurcsányról még ezt sem lehet mondani!
Érdekes hogy egy adó sem (kivéve HírTV) akarja megismételni a Gyurcsány vitát!Itt egy link a 24 megás videót érdemes megnézni végig,nagyon tanulságos!
Arról ad tanulságot amit itt leírtam!
Ez a bolsevik banda még sosem tett olyat, ami nekünk jó lett volna, ez persze azért is történt így mert soha nem is akart jót nekünk.
Én már látom a jövõt, ahol a pénzes szülõk seggidióta gyerekei járnak majd az egyetemekre, akik bármilyen hülyék is lesznek, akkor is átrugdossák õket a tanárok, mert kell a pénz, amit fizetnek.
A szegény szülõk tehetséges gyerekei inkább elmennek valami szakképzésre, mivel "az a biztos", hiszen egy fillérjük sem lesz semmilyen támogatásra.
Az esetlegesen bekerült néhány jótanuló szegény ördögöt pedig kikezdik az ostobák sisere hada. Addig cseszletik, piszkálják õket a millás csávók, amíg teljesen össze nem roppannak, vagy pedig addig csábítgatják õket a különféle szórakozási lehetõségekkel, amíg le nem romlik a tanulmányi eredményük és ki nem csapják õket.