33675
-
#20515 Hát én elfelejtettem profilt váltani az tuti. Na de már késő bánat. :) -
#20514 Aktiválásról mesélj:) -
#20513 Nem értem, nekem működött. Bemásoltam Documents/Eidos könyvtárba, utána a játékon belül profilt kellett váltani (Paul) és voilá ott voltak az állások. -
#20512 Már én is letöltöttem de csak este tudom tesztelni!
Ha nem megy akkor bizony Hatred letöltése következik Kirol jóvoltából!!! -
#20511 Igen. De már mindegy. -
#20510 A GCW-s 100%-os mentésről beszélsz? -
#20509 Ilyen gépre Vista-t rakni...
Egyébként nem úgy működnek a dolgok, hogy ami működött W98-cal vagy XP-vel az a Vistával is fog. Pl. a 3Dfx kártyák működtek W95/98/ME-val, de XP-vel már nem...
Az SB Live!-od nem is fog működni soha (hacsak valaki nem csinál vmi hackelt drivert) az Audigy-k is csak részlegesen működnek (pl. EAX effektek meg egy sor mást is felejthetsz el, örülj ha hangot ad ki). Egyedül az X-Fi család Vista Ready. Btw: az alaplapi hangok általában jól működnek, ha az alaplap is Vista kompatibilis.
IMO ha Vistát akarsz használni, ráférne a gépedre egy "kis" upgrade... -
#20508 Nekem se mentek. -
#20507 Hidd el, nem a levegőbe beszélek, kipróbáltam és működnek a GCW-ről leszedett mentések. -
#20506 Felment a Vista... nem volt könnyű szülés:D
Nem ismerte fel a hangkártyám, meg a hálókártyám....
Azt a hálókártyát, amit amúgy a Win95, 98, ME, XP, 2003 azonnal felismert, de már a Digiwiz féle MiniPE is azonnal becumizta.... (3Com 10/100 belső, tökátlag)
Mind1, MiniPE alatt volt net, szedtem egy win98-as drivert, azt megette:D
De ami még furább.... hangkártya.... most azért a Creative Sound Blaster Live! 5.1 ... hát azért az nem egy ismeretlen kártya....(XP-nek ezzel se volt gondja)
node itt persze a sima régi driverek se mentek:D (állítólag az INF file force telepítésével vmi mono/stereo módot el lehet érni, de nagyon pattog meg recseg néha).
Mind1, találtma vmi KX driver packot azzal megy, feltett egy drivert, meg egy mixert.... Hang addig votl a Windowsban, amíg a mixel el nem indult:D.... ki kellett tiltani, most megy minden f*szán...
látszik picit, hogy a 768mb ram picit kevés, de már telepítés eőtt is tudtam, hogy nemsokára mem kell majd(256+512.. a 256-osat cserélem majd 1024-re, igy lesz 1.5giga meme, annyi meg elég).
a 2100+ athlonXP se vmi nagy. de azért megyeget, játékot még nem teszteltem, kivéve a Deus Ex-et, az megy:D
Alcohol is megy...
majd még írok ezt-azt, ha lesz vmi, és érdekel is vkit:D.. -
fradi #20505 HI
Az elején hogy lehet lejutni a metróhoz?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki -
#20504 Nálam semmilyen mentés nem működik, bemásoltam a régi mentéseimet és semmi. Máséval még nem próbálkoztam de azt írják a topic-jában, hogy a Hatred-es Crack-el már elindul és a mentéseket is viszi.
Este kipróbálom...?? -
#20503 Segitsetek, kerlek benneteket. Ekezeteket most nem tok, mert MiniPE-rol irok.
Meghalt a WinXP/m, gondoltam, kiprobalom a Vistat, meg nem tettem, fel de ha esetleg feltesyem, nem akarom elrontani.
Milyen modot ismertek, hogy ne kelljen a aktivacioval vacakolni?
Ha addig nem valszoltok, akkor egy OEM BIOS emulation Toolkit-em van, azt probalom majd ki.
Koszonom. -
#20502 GCW-n van 100%-os mentés és működik ezzel a verzióval, ott mazsolázhatsz... -
#20501 Na néztem mit írnak a Prince of Persia filmről és ot van egy videó:
Nem semmit a srácok.
Amúgy mi lehet a szám címe a videó alatt? -
#20500 Na tényleg odalettek a mentéseim. :(
Valaki tudna egyet adni a dínós részhez? -
#20499 Vannak különbségek, az új mozgások, motor miatt, de nagyrészt hasonlít az első rész színtereihez. Történet is ugyanaz, illetve a szereplők, monszterek, stb. -
#20498 Volt egy olyan urban legend, hogy június 1. után ez a verzió nem fog elindulni. De úgy látszik "csak" a régebbi mentett állások nem működnek... -
#20497 Lejött végre a Tomb Raider és kipróbáltam. Nekem simán elindul, mindenféle telepítés, crack, serial nélkül. Elmdhatnátok mi is volt vele a gond.
Más: Én úgy tudtam, hogy ez a rész az 1. rész felújítása. Igaz ez? Mert nekem nem ismerős az első pálya. -
#20496 Meggyőztél! -
#20495 Hogy Neked mi volt a másik azt nem tudom,de én ennek a tipusnak utánna néztem jobban és jót nem sokat írtak rolla!
A Médiába akartam megvenni,de az eladó is inkább lebeszélt.
Sokat visszavittek belőlle különböző hibával,de Te tudod. -
#20494 Hát én már nem is emlékszek, mi volt a másik. -
#20493 Ne vedd meg!
1 éve 180 000 volt az ára ,de nem igen vették mert sok gond volt" van" vele.
Akkor is mondtam LCD.-t vegyél lassan ugyanannyiba kerül mint a másik.
Amugy pont ez és egy LCD közt választottunk,azért mondom hogy biztos nem szabad megvenni! -
#20492 Most próbáltam rá, hát sajnos a mentett állásaim elvesztek, és csak új játékot hajlandó indítani. Most éppen a Croft Manort csinálom annak a mentését megtartotta. Nem tudom még mit lehet tenni vele de ha új játékot enged akkor ti még elkezdjhetitek....azt hiszem ezt teszem én is. :-((( -
csgj #20491 aztarohadt... hát örülnék neki, ha ilyenünk lenne :P -
#20490 Ja, aki csak a gépre költ... :)) Viccet félre téve nekem is 6 éves már a Daewoo 72 cm-es TV-m, de én megvagyok vele elégedve még most is, úgy sem nézek még HD vagy BlueRay filmeket. Egyébként 6 év alatt egyszer sem volt baja (talán azért, mert Made in France és nem valami tajvani gagyi, míg a 6-fejes VHS-em is Daewoo volt - made in Taiwan - be is szart 1,5 év alatt). -
#20489 Miért erőlteted ezt a standby módot? Nekem is sokszor volt vele gondom, azóta leszoktam róla. A gépen kb. 1 perc alatt bebootol az XP. Ha pedig dolgozom sok mindenen és valamiért el kell ugranom, akkor csak a monitort kapcsolom ki. -
#20488 Lehibernáltatjuk esetleg magunkat. -
#20487 Há' ja :)))))
-
#20486 Csak majd oda tudjunk gurulni a számítógép elé a tolókicsijainkkal :-) -
#20485 Nekem egy kb 15 éves 51cm -es Samsung-om van. Csak már annyira szar a képcső, hogy kék gyakorlatilag mincs is a képen. Már mint írtam több mint egy éve gyűjtök egy tv-re, de azóta sem vettem. Neten 160.000 körül van, itt a PhotoHall-ban meg mint írtam is 89000 HUF. Érdekes! -
#20484 A gyerekeimnek van ilyen !!
Viccelsz? Egy ratyi Orion tv-m van meg egy másik 37' -es a gyerekeknek.
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet? -
#20483 Már pontosan 14 hónapja készülök TV-t venni. Most a Photo Hall-ban van egy ilyen tv (89900):
TV
Esetleg nincs valakinek ilyene? -
#20482 Fogalmam sincs mert az otthoni gépemen van, ma este meg egész hétvégén nem leszek otthon.
Gondolom a topic-jában biztosan írnak róla. -
#20481 ...csodán. -
#20480 Én kivárom a NeuroPC-t :) Amikor már neuro processzorok dolgoznak, nem lesz szükség memóriára (RAM), meg merevlemezre, a játékok 2x szebbek lesznek a valóságnál, egy filmet 0,001 másodperc alatt Hololemezről DivX 18-ba tömörít és a 12.1-es hangrendszeren dübörög majd a Matrix Re-Revolutions 2, miközben a szemem majd kigúvad a látványtól, amit a már nem emberi szereplős film nyújt a 7680*6144-es felbontású LCD-Plazma Duo4 -es TV-csoda. :))))))))))))) -
#20479 Mondjuk ilyenkor jut eszembe, hogy a ****-nak kell nekünk villámgyors, hipermodern PC, meg rádiós lézeres bill., egér. Csak a gond van velük. Elég lenne egy abakusz és kész. -
#20478 És ma elindul? -
#20477 -
#20476 Felért! [038]