33675
-
#20556 Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert egy PC házat szeretnék venni a mostani konfigomhoz, ami lent olvasható. MErt már unom, hogy száz ventit kell hozzárakni, meg az oldallapot se tudom rárakni a meleg miatt. Ezer éveg gagyi házam van.
A legfontosabb, hogy jó legyen a hűthetősége/szellőzése, ki is nézzen valahogy, és nem ártana, ha beleférne a 8800 GTS-em, valamint a CPU hűtőm, ami 150 mm magas, tehát a szélessége is fontos, na meg ne legyen nagyon drága, nincs 40 ezrem egy házra.
Köszönöm előrre is a segítségeteket. -
#20555 Nekem is van egy "100%-hogy-fizet" játékom:
Befizettek 16000 Ft-ot, 4 évig megy a játék és 4 év múlva a tízszeresét kapjátok vissza, de nem kell félni akkor sem, ha véletlenül közben megállna a játék, mert azonnal visszakapjátok a pénzeteket.
Ezt úgy kb. 15 évvel ezelőtt hallottam a suli büféjében, egy menedzser külsejű fickó mondta két munkásembernek, még 1 kicsit ragozta is, de arra már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy nehezen bírtam röhögés nélkül. Azt tette be a kaput, amikor az egyik munkás megkérdezte, hogy: - Jó-jó, de ez milyen játék? Mire a válasz: - Ez nem játék! Na ekkor felröhögtem hangosan, pedig ott ültek pont mellettem.
-
#20554 Taky: tudod hogy itt mindenféléről lehet beszélgetni, de az ilyen erős spam-eket kerüljük légyszíves.
Utólagos engedelmeddel a a témához kapcsolódó hozzászólásodat töröltem. -
#20553 gyűjtöm a vírusokat, szal nem gáz:D -
#20552 Na már megérte! -
csgj #20551 kapna egy finom kis trójait :D :P -
#20550 Ha tényleg kapnál érte pénzt, akkor majd feltétlenül szólj és rácuppanunk mi is :-)
Még a betárcsázós kor hajnalán erőszakoltam rá a gépemre vagy 7-8 ilyen pénzkereső micsodát. Egy rakás ablakban folyamatosan mentek a reklámok. Volt a gépen egy csomó becsapós izé. Mozgatták az egerem, hogy azt higgyék a nemtudomkicsodák, hogy dolgozom a gépemen, meg ilyesmi szir-szar. Az lett a vége, hogy a gép munkára már teljesen alkalamtlan volt. Na de minek dolgozni, ha hamarosan úgy is multimilliomos leszek.
Soha nem kaptam semmit érte... -
#20549 Off:
Mivel itt szinte mindenki rengetegett olvas ezért töletek kérdezem:
Most olvasom Mika Waltari egyik regényét a Szinuhe-t.
Úgy hallottam és a neten is megtaláltam, hogy ebből a regényből film is készült (The Egyptian) címmel. A magyar címe nincs meg és nem is tudom, hogy egyáltalán megjelent-e nálunk?
Kérdésem, hogy valakinek megvan-e vagy valaki körül tudna-e nézni magyar torrenteke?
Ha megvan szívesen venném!!
Köszönet előre is.
On: -
#20548 Pedig már 2006 nyarán bejelentették, azóta pedig akár több kép is megjelenhetett volna 4 db -nál. -
Tomsess #20547 Na igen, ez a név tényleg kultusz. Viszont azt én sem tudtam, hogy a Gray Matter-t magyar fejlesztők készítik. Mindig tanul az ember valamit... -
#20546 Igen, kicsit vicces lenne, ha Jane Jensen-ből csinálnának kalandjátékot...
Aki nem ismerné, szégyelje magát, mert J.J.-nek köszönhetjük az egyik legjobb kalandjáték trilógiát, a Gabriel Knight-ot. Egyébként nagyon jó thrillereket ír (könyvben), csak nálunk nem lehet kapni, még angolul sem. -
#20545 Tudod hányszor hallottam már, hogy "ez most tényleg fizet", meg "egy ismerősöm tényleg kapott pénzt tőlük".stb.stb. Mind átverés, elhiheted. -
#20544 Persze ehhez még gondolom hozzá kell adni 1 év késést minimum. -
#20543 Mondjuk itt elkúrtam, mert a játék neve Gray Matter, és a Vezető tervező: Jane Jensen.
Kiadó: DTP Entertainment
Fejlesztő: Tonuzaba Games
Magyar kiadó: TBA
Kategória: Kaland
Platform: PC
Egyéb platformok: -
EU megjelenés: 2008. első negyedév
US megjelenés: 2008. első negyedév
Státusz: Fejlesztés alatt
Motor: -
Physx kártya támogatás: Nincs
Kiegészítő lemez: Nem
Online játékmódok: TBA -
#20542 Ennek első ránézésre tényleg nagyon igényes grafikája lesz. Lehet közelebbit tudni róla, hogy hol tartanak, kész lessz e az idén, mi a sztori, lineáris vagy sem ? -
#20541 Tudtátok, hogy hazai csapat csinál most egy kalandjátékot?
A Jane Janssen -t.
Képek -
#20540 És ez komoly? Te ilyenekben hiszel? Tényleg pénzt kapnál csak úgy? -
#20538 Hát...öööö. nem'tom. a mai multinacionális világban ez nagyon is elképzelhető. -
#20537 az evm az nem az 576 egyéként? -
#20536 Pedig most tényleg a Sherlock Holmes-os Awakenedről beszéltem. Az EVM kiadó hamarosan megjelenteti magyar nyelven.
Info:
www.evm.hu -
Tomsess #20535 Hopp, kevertem. Azt hittem az Awakened az most a Sherlock Holmes, de most ugrott be, hogy ez valszeg ez a börtönös kaland. Most akkor megjelent vagy sem? -
#20534 Már csak azért is furcsáltam volna, mivel még meg sem jelent :-) -
#20533 Az előbbi visszavonva. Összekevertem egy másik játékkal.:) -
#20532 Az Awakened fennt van torrenteken, most néztem, mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet.De érdekes, mert sehol nem írtak róla, hogy megjelent. -
#20531 Most lapozgatom az 576 KByte nyári katalógusát. Ott már megrendelhető a Runaway 2 és az Awakened (tehát nem előrendelhető, hanem már meg is jelent szerintük). Mondjuk nem ez az első baklövés részükről. Emlékszem amikor valamelyikben benne volt a Residen Evil 4 és majd egy év múlva jelent csak meg. -
#20530 Hmm...hmm, na majd meglátom, hogy lesz-e kedvem heggeszgetni. A scummvm valóban nagyobb vizuális élményt jelent, nem is beszélve egy sereg kényelmi funkcióról. Már csak azt kell eldöntenem, hogy a játékra fordítható szűkös időmből érdemes-e elrabolnom egy adaggal a bíbelődésre :-) -
#20529 Jumit félretettem télire a BS4 pedig hamarosan jön, csak végigtolom a BS1-et, majd pedig a közepe fele félbehagyott BS3-at is megpróbálom befejezni ha ismét fel nem adom (már említettem itt a fórumon többször is miért megy nekem ez a játék olyan nyögvenyelősen), ezután jöhet a BS4.
megj: 2-3 napja frissítették a BS3 magyarítását, ha valakit érdekelne. -
#20528 Én is játszottam sokat a Jumurdzsákkal, a 4. nap elejéig el is jutottam, de már nem vettem elő vagy 2 hónapja. A BS4-et nagyon ajánlom, nagyon jó kis játék lett, csak azt nem értem miért húzza le majdnem mindenki, szerintem méltó folytatása lett a BS sorozatnak. -
#20527 Nem is kell, hogy meglegyen, ugyanis az a "sima" BS1-ből van alakítva, hogy kisebb helyet foglaljon. De nem muszáj betömöríteni, megy az úgyis, hogy csak simán felmásolod a fájlokat a könyvtárba, csak a mozikat kéne újra tömöríteni, de azokat meg le lehet szedni a scummvm.org-ról 1-2 perc alatt (30 MB). Szerintem a magyarítás is működik vele, érdemes kipróbálni.
Btw: tudom, hogy van win-es verzió is, nekem egyben van a 2, csak W9x-es játékokat nem szeretek XP alól tolni, mert jöhetnek kellemetlen meglepetések. -
#20526 Én már kb 4 hónapja a jumurdzsákkal játszogatok, befejeztem Tunguskát. Közben Tomb Raidert is nyomok. Meg készülök BS4-re. -
#20525 Nekem nincs meg a scummvm-es verzió, na meg nem tudom, hogy bele lehet-e integrálni a magyarítást.
Készítettem a 2 db cd-ről cdképeket, hogy ne töltögessen állandóan a cd-ről. Amikor kész lettek, akkor láttam, hogy nincs a laptopomon daemon tools és mindig elfelejtem rárakni. Amikor meg játszok, akkor nincs kéznél, így marad a cd-ről töltögetés, ami szörnyen zavaró tud lenni. Szerencsére a BS1-nek már készült a DOS-os verzió mellett win-es verziója is, így nem próbálgattam a különböző emulátorokat. -
#20524 Én is tolom a BS1-t, Írországnál tartok, de szerintem jobb ScummVM alatt játszani (legalább lemezt sem kell cserélni). Egyébként kipróbáltam DOSBox-val is, az 0.70-es verzióval már tökéletesen fut. -
#20523 Milyen kalandot toltok éppen most?
Én újra feltettem a Broken Sword első részét. Nagyon régen végig toltam angol nyelven, de amikor elkészült hozzá a magyarítás, akkor megfogadtam, hogy valamikor újra végigviszem. Még most is elismeréssel adózok a készítőknek, hogy mennyire remek is ez a játék. Ma is megálná a helyét, akárki akármit is nyafogna a grafika miatt. Szerintem az is tökéletes. Ez a stílus így szép és nem kell neki 3D-s poligondömping.
Tetszett, hogy installkor ragaszkodott a directx2-es verziójának telepítéséhez. Én olyat anno nem is láttam, pedig egyből elkezdtem ismerkedni a win95-el. Akkor én már a directx3-at kaptam egyből hozzá. Az külön bónusz, hogy amíg települ a program, addig lehet falbontó teniszt játszani. Ilyet sem láttam még eddig sehol-sem. Látszik, hogy mennyire ügyeltek a részletekre.
Szóval, ti mivel kalandoztok? :-) -
#20522 Nincs mit. Így meg pláne. :) De ne rontsd itt nekem az oldal hírnevét! :) -
#20521 Elhiszem de nálam nem működött.
Tulajdonképpen mindegy mert a "Paul" féle mentés működik és játszható a gamma. Azért köszönöm a lehetőséget! -
#20520 Hát csak én 20k -val seedeltem és rajtam kívül még van 56 ember. Úgyhogy érdekes. Ez az oldal nagyon zsír, más is megmondja, mindig max-al jön a jó cucc, elhiheted. -
#20519 Az lehet de megpróbáltam megint és csak 10k-val jön. Nálam valami gáz van vagy a seed-elők korlátozták le a feltöltést! -
#20518 Pedig jön az tuti. -
#20517 Igazad van, de végül is megy:D
Upgrade meg majd ha...
Amúgy kíváncsiság+dölöttXP volt az ok:D -
#20516 Na megcsináltam én is (Paul) tutira működik nálam is!!!!
Szuper tehát nem kell letöltenem a másikat!
Kirol:
Azt mondtad jön teljes sávszélességgel.... hát nálam csak 20kb-al jön és azt egy kicsit gyengusz.