The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.576.hu/aruhaz_platform.php?id=1
Itt is szerepel a játékok között a RE4, de itt már mellé van írva, hogy elõrendelhetõ.
Egyáltalán mire jutottál?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- választásos lesz a végleges telepítõ és ennek függvényében:
- tartalmazni fogja a 4 CD-sre írt Police Station Fix-et
- tartalmazni fogja a 2 CD-sre írt 1.57-es Patch-et
Más telepítõ készítõ programot fogok használni, mert ez bolond módjára a projetk nevével kiegészíti az útvonalat...
De az a baj, hogy az InstallShield-hez nem értek... pedig az igencsak extra progi... a 11.5-ös meg is van.
Pedig régebben írtad, hogy mindenki csak "tovább, elfogadom, tovább, tovább, befejez" stílusban telepít, nem olvas, én meg magamban csak helyeseltem.
Lám én is tudok ilyen homályökör lenni!
Mentségemre legyen szólva, azt hittem, hogy a patch tejes egészében bele van építve a magyarításba, ezért nem erõltettem külön telepíteni. A játék honlapját nézegettem ott teljesen külön van szedve: "Hogyha neked 2CD-s vagy DVD-s változatod van, akkor az 1.57-es patch, de ha 4CD-s, akkor meg nyelvtõl függõen a másikat" persze angolul, és ez kissé megzavart.
Most feltettem a patchet, majd a magyarítást, aztán sirály!!!
Vagyis a gyengébbek (és a magamfajta kedvéért)jól ki kellene hangsúlyozni a patchelés szükségességét(akinek még nincs feltelepítve).
A könyvtár elnevezését már rájöttem, hogy a telepítõ adja, mert hát ugyebár a telepítõ-alkalmazás így van megírva. Csak nem tudni, hányan futnak bele ebbe a külön mappásdiba.
A kötelezõ könyvtárválasztás megkövetelése jó ötlet, biztos ami fix.
Egyébként ég a fejem, mert nem vagyok kezdõ számítógépes, mégis meg tudom bonyolítani a helyzetet, de teljesen laikusként próbáltam eljárni, hogy minél "bolondbiztosabb"-ra sikerüljön a magyarítás.
A játék amúgy magyar lett, minden reklamálás nélkül szalad, már a tojásos-patakos "elõjátékot" sikerült legyûrni.<#eljen>#eljen>
Köszi az infót.
Viszont valamit lehet én élrtek rosszul, de
- a telepítõ alapértelmezett útvonalát semmi értelme elfogadni, hiszen mindenki máshova telepíti a játékot
Tehát, a telepítés során a SAJÁT gépeden lévõ elérési útvonalat kell megadnod.
Így a magyarítás - függetlenül, hogy milyen és mennyi adathordozóról is került a gépedre a The Longest Journey - mûködni fog.
A The Longest Journey magyarítás nem véletlenül "1.57 HUN 1.0" útótagot kapott
Mivel a mai kalandorok nagy része csak a tavalyi játékmelléklet képében rendelkezik a TLJ-vel, ezért preferáltabb a 2CD-s verzió. DE!, mivel a magyarítás eleve tartalmazza az (2CD-s verzióra írt) 1.57-es Patch által feltett, módosult anyagot, hihetnénk, hogy nem kell feltenni azt a játékra... Nem így van!
A telepítõben fel is hívom rá a figyelmet!
A játékra fel kell tenni az 1.57-es Patch-et, s csak utána a magyarítást.
A szituációt az bonyolítja, hogy akadunk néhányan, akik a 4 CD-s verzióval (is) rendelkezünk...
Mivel ez az egész TLJ-magyarítás dolog voltaképpen egy nyílt bétateszt, a visszajelzésedbõl azt szûröm le, hogy a végleges magyarítás telepítõjét úgy kell elkészíteni, hogy abban KÖTELEZÕ legyen kiválasztani a The Longest Journey telepített verzióját - átfedések nélkül - és csak aztán mehet fel az anyag a gépre.
A hibajelzést köszönöm!
Remélem, ezektõl függetlenül már magyarul tudsz játszani a játékkal...
Ha nem, azt is jelezd, és akkor személyreszabott neked megírom a megoldást, vagy ha kell, akkor idõt szakítok még az 1. Patch kiadása elõtt egy újabb telepítõ eszkáblására...
Hangsúlyozom, csak segíteni szeretnék azzal, hogy leírom a tapasztalataimat
(NEM reklamálás és nem kötözködés!!!):
Észervételek a telepítésnél:
A 4CD-s változat (ami nekem van) a Program Files-ban alapban "TLJ" nevû könyvtárat csinál, a magyarítás telepítõ a "The Longest Journey 1.57 HUN" nevû mappát favorizálná.
Lehet, hogy a patch-elés miatt kellett így.
Mindegy, megoldom, tovább...
Telepítés után, ha nem írom át az elérési utat, van egy TLJ és egy The Longest Journey 1.57 HUN könyvtáram. Tulajdonképpen az utóbbi a magyar,de a futtatandó alkalmazások a másikban vannak.
A tartalmakat manuálisan összemásoltam, a játék nem indult, csak hibát jelzett.
Újratelepítettem, és hibakeresés gyanánt a játék fõkönyvtárában lévõ futtáshoz szükséges fáljokat egyesével kezdtem kicserélni azokra, amelyek a magyarítással érkeztek.
Eredmény:
DX_Module.dll cseréje után a Game.exe nem indul, hibaüzenet.
A szövegeket mappástól manuálisan cseréltem, valószínûleg mûködniük kell, de még nem nézetem.
Egyébként azt olvastam a játék honlapján, hogy a 4CD-s változathoz más javítás van, mint a 2CD-shez.
Szerintem a patch beépítése miatt a magyarítás nem teljesen kompatibilis a különbözõ kiadású változatokkal.
Most patch nélkül folytatom.
Egyelõer ennyi, remélem segítettem, vagy csak magamat szívattam, hogy az én verzióm gyagya...
Gondolom a pénz befizetése után kapnék egy levelet vagy telefonhívást, hogy éppen most nincs a polcon, de bármelyik pillanatban megérkezhet, így várjak csak türelemmel.
Az mindenesetre örömmel tölt el, hogy pont a szülinapomon fog megjelenni :-)
[merlinw.org]
Van itt UPC? Mennyibe kerülnek az elõfizetések? Melyik a legolcsóbb? Milyen sebesség lesz elvárható?
Nem akarok és nem is tudok 20 ezreket netre költeni...
Ellenben:
- a 2000. év elején napvilágott látott verzió: 4 CD-s. A magyarítás tökéletesen mûködik vele.
- a 2003. évben kiadott verzió: 2 CD-s. A magyarítás tökéletesen mûködik vele.
- a GameStar tavaly teljes játék mellékleteként kiadott verzió egyenlõ a 2 CD-s verzióval. A magyarítás tökéletesen mûködik vele.
Ami kimaradt ebbõl a 142 MB-os verzióból az nem más, mint a magyar felirattal módosított átvezetõ animációk. Nélkülük is élvezheted a játékot, de a teljesen hibátlannak kikiáltott verzió majd ezeket is tartalmazni fogja. A várható mérete ennek a magyarításnak viszont 300 MB körüli lesz.
Ha már úgyis netet nézel.
GTS.Datanet-nek igen jó ADSL árai vannak, és valahol azt hallottam, hogy nem kell hozzá telefon elõfizetés, mert bérelnek volnalat t-comtól.(mindez persze tcom teruleten) de lehet, csak tervezik, hogy ne kelljen telefon. nem tudom.
persze az ADSL hátulütõje, hogy szinte nincs feltöltési sebességed.
n is netcserén gondolkodom. a jelenlegi már majdnem 2 éves, és kezd drága lenni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
576:
Platform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Akció
A patinás túlélõ-horror sorozat negyedik epizódja remek grafikával, izgalmas történettel és látványos akciókkal szögezi a rajongókat a képernyõ elé. Leon az elnök elrabolt lányának megmentésére indul: a kis spanyol faluban azonban soha nem látott szörnyûségek várják. A száz százalékos borzongás garantált!
Várható megjelenés: 2006.09.15.
Ár: 5 999 Ft
A termék jelenleg nincs készleten.
[merlinw.org]
Axon: 6.000 Ft. Mondanám, hogy nem sok, de én soknak tartom ezt a 20€-s árat is.
A Resident Evil 4 az 6 ezer forintba kerül, ami egy új játéknál még barátinak is nevezhetõ. Bár az is igaz, hogy csak PC-n számít újnak.
Ott a dátum alatt😊
[merlinw.org]
Kérlek is, hogy jelezz!
Tervezem, hogy valamilyen FAQ-szerûségben összegyûjtöm a már jelzett hibákat, hogy mindenki láthassa, mit kell és mit nem kell már jelezni...
A hibajelzéssel kapcsolatban: óriási segítség lenne, ha tudnátok képet is mellékelni a dologhoz
via_mala és Ersiman így jelezte, köszönöm is, szotyimotyi pedig nagyszerûen körbeírta a szituációkat, így sikerült is kijavítanom a jelzett hibákat!
Tehát, minél egyértelmûbben kapom meg a hibák jelzését, annál könnyebben tudom beazonosítani a 297 fájl közül az érintettet!
A Resident Evil 4 már kapható?! Hú...
A francba, és nekem mostanától nem lesz netem, a fene egye meg!
Köszi a TLJ magyaríást, még nem játszottam a játékkal, vártam, hogy magyarul menjen. Máris kezdem, nekem a 4CD-s verzió van meg. Szóval játék és teszt egyben. Ha találok benne valamit, jelzek.
Mégegyszer köszi!
Már bocs, hogy itt a Longest Journey magyarítás lázának kellõs közepén ilyesmikkel hozakodok elõ. Természetesen engem sem hagy hidegen, csak én már javában nyüstölöm egy ideje a játékot az elõzõleg feltett magyarítással, bár abban nem láthatók a videók, de bízom benne, hogy a majdani végleges verzióban már láthatók lesznek.
Ez amolyan cyberpunkos diablo szerûség. Olyan jövõben játszódó RPG. Képek alapján ígéretes, a magyar nyelvû támogatás miatt pedig felettébb vonzó.
Mind a hárman ( Taky, Imyke, Via_Mala ) szuperok vagytok!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Ketteskén, könyvtár:
- a weblap
- a weblap háttéranyaga <1.57 Patch és a magyarítás, RAR-okban>1.57 Patch és a magyarítás, RAR-okban>
//880-900 kb/s-el csúszik fel 😊)))
más:
nekem nagyon fontos volna beszerezni a part 8-at a holnapi 3-as vonat elõtt.
leszedtem már a játékot is, meg a patchet, meg a magyarítás 90%-át.
már tényleg csak a part8 kell, és a szüleim játszhatnak magyarul a TLJ-vel.
ezután kb egy hónapig nem jövök haza, így szeretném még holnap megoldani ezt.
segítesetek, részben ez miatt maradtam itthon eddig.
part8, ketteskére, hamar. aztán mehet a többi is, biztos másnak is kell.
köszönöm. tényleg.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
K***A ATW!!!!!!!!!!
Hogy a jó....
törölték az oldalt...
VALAKI!!!
már csak a 8-as part8 volt hátra.
ha valaki leszedte, akkor kérem tegye fel a ketteskére a magyarítást.
KEZDJE a PART 8 -al!!!
kérem!!!!!
Az elsõ hibajavítás-csomag 2 héten belül érkezik!
Addig is, tessék bõszen játszani és a hibákat jelezni itt, a topikban! Ez a legbiztosabb hely, e-mailt nem mindig nézek...
Bezzeg, a letöltés onnan 7-900 kb/s!!!