The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a verzió mitõl lett 2 CD-s a 4 CD-s hez képest?
Ez aztán jól sikerült! Úgy gépelek, mint a villám....
Ide-oda lecsapok.<#csodalk>#csodalk>
Tulajdonképpen a VirtualDUB az alapja. A DVD tartalmát csak a winyóra kell juttatni(másolásvégelem) az AutoGK-nak megadni a forrást, hangot választani, célméretet választani (AC3 5.1 hangnál 2CD, hogy a kép is normális legyen), aztán a progi megcsinálja a legoptimálisabb beaáálításokkal. Csak divx-xvid kodek legyen a gépen. Meg türelem....
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Tudnátok ajánlani valami jó progit, amivel DVD -bõl AVI-t tudok csinálni, úgy hogy 5.1 -es hang legyen az AVI-n?
Amint megvagy a végigjátszással és a képekkel, feltehetnéd valahová és jelezhetnéd azt nekünk - iszonyú gyorsan le lehetne gyûrni a hibákat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A már említett hibáktól eltekintve nagyon király a magyarítás!
Itt-ott csinálok képeket, ahol a fordítás kissé magyartalan vagy betûelütést, fordítási hiányt látok, persze csak ahol észre veszem...
Majd felteszem valahová és ha godolod és van rá energiád, kedved, meg lehetne nézni.
Ezektõl még simán játszható a game, csak ha már úgyis játszom, közben mentegetem a képeket, nem tart semeddig, és talán egy végleges finomítás során hasznos segítség lehet.
Köszi mégegyszer a TEAM munkáját, jól sikerült a játék!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet, hogy itt is sortörés az oka.
http://i8.tinypic.com/24wzrqr.jpg
Angolul ment.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
1. Akiknek a Gamestar-os verzió van meg: rendesen fut a magyarítás
2. Akinek a 4CD-s, az küzd a helyes telepítéssel.
Az új telepítõcsomag a honlapján immáron nem teszi fel az 1.57-es anyagot, így voltaképp csak a magyarítást tartalmazza, reméljük, már csak a szövegekkel lesznek gondok.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Lehet összepréselem TFT-re.<#nyes>#nyes>
Na meg ilyen apróságokkal nem fogllkozok, nincs benne semmi kihívás.
Egy komplett rotációskapát, fûnyírót szétszedni csavarokra és megjavítani sokkal érdekeseb.
Láttam hogy már dolgoztok a naplós dolgon.
Nálam ezt dobja ki a progi ha ráklikkelek:

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
4 cd-set nem kell feljavítani 1.57-re???
Ha feltennéd a webszerveredre, azzal elérhetnénk, hogy legalább a "4CD vs. 2CD" probléma megoldódjék azok számára, akik csak most szerzik be a magyarítást...
A bugokon pedig dolgozom.
A szövegfelcserélés oka egy sortörés... szóval, gondolhatod, hogy mennyire szívtam! Nézhetem át az egész fejezetet... a program ugyanis nem szereti az extra sortöréseket...
Én még akkor játszottam ezzel a csodaszép játékkal amikor új volt és nagyon hiányzott hozzá a magyar szöveg.Ez a fordítás most újra meghozta a kedvem!!
Tudom ez még nem a végleges verzió,de lenne némi észrevételem.Ha valaki már jelezte,sorry...
Szal az elején amikor April és Fiona beszélgetnek valamiért néhány felirat abszolút nem a helyén van és egy kicsit kaotikus így a dolog.A másik dolog (ami persze nem biztos hogy a fordítás miatt van) az az hogy a menüben April naplójára klikkelve kifagy a játék.Kiírja hogy nem talál vmi. fájlt és csak az OK-ra klikkelhetek ami után már dermed is a progi.Természetesen nem mentettem el
a gémet.Szerencsére még az elején tartok,de akkor is bosszantó hiba.
Amit Beoceka írt a #17281-es hozzászólásban,nálam is elõfordul.Nekem is 4cd-s a játék.
Amúgy nagyon rendben van a fordítás és még1x köszönet a kitartó munkáért az alkotóknak!!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
2és fél éves SIEMENS monitorom van (CRT flatron),de sokszor alig birom kinyitni a szemem mikor felkelek mellõle.
A CORÁ-ba láttam PHILIPS 19-est 8ms válaszidõvel 60 000-ért!
Jó lenne!<#wink>#wink>
A váltót a bicikli setupjában, csavarhúzóval tudod beállítani <#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>
Király vagy! Tanácsaidat követve végre magyarul beszél az én 4CD-s játékom is.
Ott lenne a helyed a "Team-ben"
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#law>#law>
Kezd olyan lenni, mint a bicóm, az is automata váltós néha.
Ez a telepítõ progi védelme.
Megoldás: ne kattints rá! Tovább-ozz, majd Visszázz, s látni fogod!
MerlinW - ha ma felteszek egy javított TLJ-magyarítást a ketteskére
Hálám eddig is, ezután is üldözni fog!
Egyelõre mindenki oldja meg a saját verziójának patchelést, ha szükségesnek érzi.
Nézze meg, hogy patchelés után angolul jól megy-e a játék?
Ha igen, akkor a magyarítást külön könyvtárba telepítve, csak a magyar szöveget tartalmazó mappákat és a menühöz szükséges fájlokat kicserélve már élvezheti is a kalandot.
De lehet, hogy Imyke tud jobbat, várjuk meg a véleményét.
audiere.dll
data2.tag
DX_Module.dll
game.exe
l_module.dll
s_module.dll
w_module.dll
Próbálgatásom során ez az .exe nagyon ragaszkodik ezekhez a .dll-ekhez, nem lehet szabadon cserélgetni a régebbi verzióval.
Nekem most úgy megy, hogy eredeti telepítés, a magyarítást külön mappába telepítettem, és a magyarításból a fenti fájlok kivételével mindent felülírtam a játék könyvtárában.
Patchelés után, magyarítás nélkül nekem a játékban eltûnt a hang és a feliratok csak nagyon rövid ideig jelentek meg. A játékban mintha fel lehetne gyorsítani a párbeszédeket, (lehet, hogy ez történt nálam),de nem tudtam visszaállítani, ezért most patch nélkül használom magyarítva, így jónak tûnik, de a már említett felirat-összezavarodás miatt most nálam pause...
Amíg ki nem derül, hol a hiba.
Gyufát megnézve:
Széket megnézve:
Másodszor a TV-t megnézve:
Fiona-t megnézve:
Remélem, nem nagyon kevertem össze...
Ha megnézte valaki, jelezzen vissza, hogy csak nálam rossz (4CD-s változat) vagy tényleges hibák.
Pl.: Az asztalon a gyufát megnézve a felirat: "Ez Fiona."
A székre kattintva a felirat: "Továbbra is ventillátor. Megfelelö légkondiciónáló nyilvánvalóan sosem volt életképes alternatíva a szállító számára."
Hallottátok min dolgozik az Ubisoft?
Aki szerette a Prince of Persia és a Thief sorozatokat annak itt egy lehetséges gyöngyszem.
Assassin's Creed
Érdemes megnézni!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64