The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy Rendeljem meg?
A GameStar oldalán 2001-2004-s példányok vannak.

IMYke2.0.0.0
Vagy összekutyulta a tegnapi rettenetes és kegyetlen szélvihar... <#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Vagy a nyúl miatt..

[merlinw.org]

kirol
Bakker, ezt nem hiszem el, mik történnek.
Nyomtatnék ki egy fényképet, és látom szar. Csinálok fúvókatisztítást, szar. Ellenõrzõ mintán a 3 alapszín helyett olyan szinek voltak, hogy még.
Kiveszem a patronokat, és látom (mivel átlátszó parton) hogy a sárga festék feketés zöldé változott. Hát ilyet még nem b@sztam pályafutásom során.

A nyomtatófej tökéletes tiszta, tehát nem folyt össze semmi semmivel.

Láttatok már ilyet?
Biztos ez is a globális felmelegedéstõl van.

Feladom! Annak idején WIN98-al angolul simám lement a 4 CD-s verzióm. Ma Win 2000el elfagytam angolul is. A hely: A 4.fejezet elõtt, amikor bemegyek a Határ-házba. Magyarítással a garázsban fagytam el...
Esetleg valaki tudna egy két CD-s torrentet?
serito
Nagyon úgy néz ki a 4cd-s verzsönt használók nagyon szívnak. :-(

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

ok.

kirol
Mindig lehet rendelni a megmaradtakból.

Még lehet kapni a 2005/szeptembert?

IMYke2.0.0.0
Srácok!
Két magyarítás verziót kell kiadni - ez most már 1000%.

Kell egy a 4CD-shez és kell a 2CD-shez. Nincs mese.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Igen minden megy rendesen a beszélgetés napló és April naplója is.
Ja a 2cd-s verzsön van meg.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

via_mala
"GameStar 2005 szeptemberi mellékletén pl. De már párszor leírtuk ezt."
Lásd.: #15447

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

berczy
köszi, így már sikerült, de most elõjött olyan, hogy a kurzor alatt a kép mindig egy kis négyzetben elhomályosodik és ahogy húzom a kurzort akkor folyamatosan az egész kép, amerre húztam. Ezze lehet valamit kezdeni, valami ötlet?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Honnan tudnám megszerezni

Bettetem a gallériámba a hiányzó fájlról készült képet

Amikor beléptem Flipper garázsába, hiányolt egy fájlt, úgyhogy neki állok megkeresni a 2 Cd-s változatot.

IMYke2.0.0.0
Az a gyanúm, hogy egy teljes sorozat fájl header kimaradt. Ez okozhatja, hogy ezek a buborék szavak kimaradtak.

Minnelli Szekrényénél az van, hogy Minelli's locker.

IMYke2.0.0.0
Rendben, ha találsz még, jöhetnek!
Nem számít, mennyire jelentéktelennek tûnik is a hiba, jelezd! A lehetõ legtökéletesebb magyarítást szeretnénk faragni belõle!

Újabb képek az angolul maradt feliratokról.

NEKED MEGY A NAPLÓ????

serito
A korábban leírt hibán kívül, (#17351) még pár apróságot találtam.
Arcadia-ban a tértépárus felirata ( mikor ráviszed az egeret )amgolul jelenik meg, és a piactér is más néven (Akadály)-ként feliratozódik. Ugyanezt a hibát találtam a Városkapu mellett lévõ hangszerárusnál, és a többi árusnál is.
April naplójában is vannak apró hibák ( vesszõk, elírások , kimaradt betûk, szókzök stb) de ezek nem olyan feltümõek. Westhouse-al való elsõ találkozásnál járok ( Arcadia-ban )a térképárus most küldött el hozzá. Este folytatom.

Ezer köszönet a fordítóknak, nagyon élvezem, hogy magyarul játszhatom és még értem is a történetet.<#worship>

Sziasztok!

Nem megy a magyarítás. A játék telepítésénél a Customot és a Moviest bejelöltem, a magyarítás sikeresen feltelepült, mégsem magyar a játék. Tudna valaki segíteni?
Jó reggelt TEAM!
TLJ hibák képekben, egyelõre ennyi, lassan folytatom:
http://rapidshare.de/files/30172539/1._csomag.zip
A képek elnevezése utal a hibára, vagy az esetlegesen oda illõ fordításra. Némelyik lehet, hogy szõrszál-hasogatásnak tûnik, de akkor azzal ne foglalkozzatok.
A Gallériámba rakom a képeket a hibákról.

AA bekapcsolása:
nekem nvidia-m van,
ott a jobb alsó sarokban a tálcán NVIDIA beállítások ikonon jobb gomb -> Teljesítmény és minõség ->Vonalsimítás->2x

kösz a tippet ;-)
tényleg jobb így

serito
Nem tudom írta-e már valaki, de Stanley és utána Emma-val való beszélgetés feliratai és a kérdések nem a megfeleõ sorrendben jönnek. Jók a mondatok csak nem a megfelelõ idõben jelennek meg.
Egyen lõre itt tartok de a hétvégén még folytatom.

berczy
Hello, nem tudja valaki, hogy hogyan tudom ráerõltetni a játékra, hogy használja az AA-t, mert így nem az igazi...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10375313631156062542.jpg&x=640&y=480&galeria=Hib%E1k

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10375313631156008223.jpg&x=357&y=276&galeria=Hib%E1k

Ez nem lett lefordítva

IMYke2.0.0.0
Ez a tesztelés. Nyílt teszt van.

A hibákon dolgozom.

Imyke!
A TLJ magyarítást nagyon köszönöm. Bár még csak belekóstoltam, de meggyõzõdésem, hogy ez alkalommal is a Tõled megszokott minõségre számíthatunk.
A telepítõ már közel sem nyerte meg a tetszésemet.4 CD-s verziót mondhatok a magaménak. Az elsõk között próbálkoztam a TLJHUN 1 felrakásával.Eredmény a DX_module.dll hibaüzenet. Játék kitöröl, regisztry-bõl FUNKOM kitöröl.
Új install után Beoceka (#17333 hsz.)tanácsát követve, az általa említett hét fájlt,magyarítás után visszaírtam az eredetire. Eredmény: Magyarítás megy!Napló lefagy.
Kicsit játszogattam, élveztem a magyar szöveget, aztán ismét letöröltem mindent, (játék, regisztry))Új install, aztán durr neki a TLJHUN1.1. És mit látok? Ismét DX_module.dll hibaüzenet. :-((( Valaki írta, hogy az elsõ lemezen lévõ "game.exe" segít. Kipróbáltam, valóban elindítható vele a magyarítás.Megpróbáltam az elsõ lemez game.exe fájlját visszamásolni az installált közegbe, de így már nem mûködött a dolog. Ezek után már rutinból másoltam vissza az eredeti installból kimentett 26 db. kis fájlt, ami után természetesen megint ment a magyarítás. Mondandóm lényege, hogy az 1.1 magyarítás is ugyanazt a hibaüzenetet generálja (nálam), mint a TLJHUN 1.
Kár, hogy ezek a hibák a tesztelés során nem jöttek elõ, mert így csak az említett "trükközések" után használható a magyarítás
Üdv.
Már végigjátszottam papír nélkül, de gyûlytöm a relikviákat de megsérült a fájl.

Egyábként köszi.
kirol
Igen tessék! De azért nem ajánlatos papírból játszani!

Végigjátszás

Valakinek megvan még a végigjátszás?

A PCLife oldalt jelenleg nem tudom elérni.
Az elsõ fejezetben a kávézóban, amikor Emmával meg Marcussal beszélsz, na ott is rengeteg az elcsúszás. Más a magyar szöveg, és más az angol. Gondoltam szólok hátha segít.

\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"

<#nyes><#nevetes1><#nevetes1><#nyes>ez állat kemény

_Atti_
Frankó igy megy, köszi😊 tartottam tõle hogy megint installálás lesz belõle..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

itt a kép:

nekm megy a 4 cd-s változattal,de csak akkor,ha megnyitom manuálisan az 1. cd-t és a rajta lévõ game.exe-vel indítom!!!

egyébként nekem is ez a helyzet:

Kössz mindent, már csak a napló nem megy, de az meg javítás alatt van, ha jól tudom.
_Atti_
trükközés nélkül az 1.01 el sem ment nekem..ma ujra feltettem de sajnos megint nem sikerült:\ valakinek ment már fel ez trükk nélkül 4cdsre?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Köszi A gyors választ, most telepítek, aztán írok.
A sok kis fájlt (nem olyan sok) én kicseréltem, kivéve ezeket:
audiere.dll
data2.tag
DX_Module.dll
game.exe
l_module.dll
s_module.dll
w_module.dll
Nekem most így megy. A kis fájlok a fõkönyvtárban a menük, a fejezetcímek és a telepítõ magyarítását tartalmazzák. De ha ezeket nem cseréled, akkor is simán játszható.
Kinek így, kinek úgy jó, meg kell próbálni, de elõtte érdemes biztonsági másolatot készíteni ezekrõl (csak a fõkönyvtárban lévõ) kis fájlokról.
IMYke2.0.0.0
Úgy, hogy letöltötte az 1.01-es verziót a honlapjáról.

Vagy:
- a magyarítást külön mappáaba telepítette és az annak gyökerében sok kis fájl kivételével az össze könyvtárat rámásolta a TLJ-ben lévõkre...

Valakinek megy a magyarosítás 4 CD-s változaton?

Ha igen, írja már le hogyan csinálta.
kirol
Nem tartotta meg, hiába állítottam be, stereolett így x óra után. 😞
Nem kellene hozzá valami külön AC3 bigyó, bár nekem van fent AC3 filter.

kirol
A GS mellékleteként olcsón meg lehet venni.

MerlinW
Csupán annyi a különbség hogy jobban tömörítették, ill tartalmazza az 1.56-os patch-et.

[merlinw.org]