33675
-
#20716 Sajnos én már rengetegszer megjártam ezzel és javítottat kaptam vissza!
Nem is működött sokáig!!! Ha ilyen van akkor reklamáld meg!! -
#20715 Köszi!
Javítottat? Csinálnak ilyet? -
#20714 Szorítok, hogy náluk is jelentkezzen a hiba és ne kössenek bele a hiányzó fedlapba így egy csere lapot kapsz vissza.
Nem elkeserítés képpen de azt is remélem, hogy nem javítottat hanem egy zsír újat kapsz vissza! -
#20713 Jajj, ma van a nagy nap. A mobilom itt figyel szokás szerint az asztalon, és várom is meg nem is, hogy megcsörrenjen az adott számról. Kicsit izgulok, mert azért elég sok zsé forog kockán. -
#20712 ühüm -
#20711 Én mostantól nem nyúlok semmihez mondom. Ház aljára max lefolyik a cucc, beviszem majd úgy ha kell. Ennyi.
Mondom az északi hidam melegebb volt mint a CPU-m, ami már vicces.
Na mindegy, ha ma nem is, holnapra ott lesz a lap, aztán már előrre félek felvenni a telót, hogy mit mondanak majd. -
#20710 És ez tud mindent, amit a Nero? Audio CD, Boot CD, Film DVD, UDF DVD, DVD-RAM stb. írás megy vele? -
#20709 Hát én sem cserélnék hűtést a videókártyán az biztos, pedig azt mondják a Thermaltake HR-03-as nagyon jól sikerült (pont 8800-asokra tervezve) akár 15 fokkal is hidegebb lehet a kártya (igaz, hogy elfoglal 4-5(!) slot helyet a kártyával együtt). De ha nem tudod visszarakni a gyárit, úgy hogy ne tűnjön fel, akkor buktad a garit... -
#20708 Nero-s problémákra: ajánlom Nero helyett az Ashampoo Burning Studio-t Egyszerübb, kisebb(8MB), gyorsabb, kényelmesebb, nem hibázott még soha. -
#20707 Na feladtam. 2000 HUF volt. AN ha nem lesz garis, vissza kifizettetik megint ez és buktam 4000 HUF -t.
Remélem kicserélik.
Amúgy én tök jószándékból vettem le, hogy jobban hűljön, nem tudtam, hogy ez gond lehet.
Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy a VGA-m alapon most 70 fok, mondom arra is kellene egy hűtő, de akkor ha öntöttvasbetoncsészébe viszem is vissza a boltba, akkor is leszarom hány fokos. Ha ez a gyári, akkor legyen. -
#20706 Most tesztelgetem az Aura 2-t. Igazán nem rossz. Na mondjuk nekem bejönnek ezek a belső nézetes kalandok, de tudom, hogy sokan nemigazán szeretik.
Valaki végigtolta már?
Egyébként nálam tökéletesen fut linux alatt cedega-val, ha valakit érdekel. Taky te szoktál ilyesmivel kísérletezni ha jól tudom. -
#20705 Igen, írtam, hogy ez a gáz, hogy webshop-ból vettem Pesten.
Ezért is gáz felvinni a full gépet. De ha muszáj, jövő héten megyek úgyis. -
#20704 Te küldöd pestre? Ezt nem értem. Miért nem a kisker intézi a garanciát, vagy Pesten vetted a lapot?
-
#20703 Na mindegy. Szétszedtem. Becsomagoltam, holnap reggel feladatom valakivel, hogy még holnap lent legyen Pesten.
Aztán imátkozzatok ti is értem légyszi, hogy ott is rossz legyen és kicseréljék!
Mellesleg megszopattam magamat, mert mire ráraktam egy tekercs ragasztót, akkor jutott eszembe, hogy a másik gépen nincs SATA vinyónak csatija, nekem meg SATA-s volt a vinyóm.
Szétszedni meg már nem szedem szét. -
#20702 Este tudunk beszélni ha jó kb 10:00 után vagyok megint, akkor majd fellépek az MSN-re. -
#20701 Igen. Ez az.
Be tudsz lépni most msn-re? -
#20700 Azt hiszem megtaláltam :
ASUS P5W DH DELUXE
Ez az? -
#20699 Melyik lap ez pontosan? -
#20698 Nem kötelesek megmondani, viszont a garanciát kötelesek érvényesíteni!
Minek viszed a CPU-t meg a HDD- is hozzá? Csak a lapot vidd meg a memóriákat, ha úgy gondolod, hogy azokkal is gond lehet! Teszteléshez tartaniuk kellene alkatrészeket, a nagyker szervizében meg biztosan vannak tesztgépek. Amúgy meg mindent állíts vissza eredeti állapotára mert minden gyáritól eltérő, garanciavesztést von maga után! -
#20697 Amúgy az kötelességük megmondani, hogy melyik nagykerből van?
A szar gyári CPU hűtőt is visszategyem, vagy maradhat a Ninja, ami kb 1000x jobb?
Most hogy elkészítettem a másik vinyót, amivel majd elviszem, és csak az utolsó 2 slot -ot használtam, zsírul ment a gép, semmi gond nem volt, se kékhalál se semmi. Visszajön S3-ból mindig, hibernál is. Pöpec.
Kár ugye, hogy viszont a másik 2 hiányában nincs dualchannel. -
#20696 Visszaviszik gondolom. De szerintem úgyse mondják meg. MErt mondom talám a RAM-om esetén kérdeztem, de nem mondták meg. De megpróbálom azért holnap megkérdezni.
Szerdán kérdezd már meg légyszives! -
#20695 Arra a garlapra gondolok, amit a kisker kapott a nagykertől ahol vette.
Bár abban nem vagyok biztos, hogy kiadnák-e neked? Természetesen elég lenne egy másolat is, vagy csak az, hogy melyik nagykerből való!
Ők is visszaviszik a hibás eszközöket oda ahol vették vagy Ők cserélik neked teszem azt a polcról? -
#20694 Szerintem ilyen lappból elég kevés "hulladék" keletkezik! De ha gondolod megkérdezem neked, szerdán megyek Pestre. -
#20693 Valami hulladék lapról nem tudna valaki nekem ilyen díszítőlemezt szerezni?
Ahova viszitek a hibásakat, ott esetleg nem akadna egy ilyen? -
#20692 Nem tudom melyik nagykerből van. Anno valaminél kérdezni akartam, talán tőlük a RAM-om (vagy anno a VGA-t tudod melyiket, nem emlékszek!!), mert az alapból szarat kaptam, rögtön (röpke 3-4 hét) cserélték.
Garlapot kikérni kiskerből? Az nem nálam van?
Valamikor holnap beszéljünk már MSN-en! -
#20691 Hát 2 hét múlva megyek Pestre, így inkább felviszem személyesen.
Hát amúgy ha emiatt garvesztés lesz, nagyon mérges leszek. Mégha valamit átbuheráltam volna akkor oké, vagy venti nélkül szétégetnék valamit, de egy esztétikai dolog miatt elég köcsögség lenne. De majd kiderül. Ha köcsögök lesznek, megint ugrott a tv-m. :(
De mondjuk amikor beviszem, megnézik az indítást stb, ha meg eljutnak oda hogy szétszedik azt látják minden ragyogó tiszta vadiújnak látszik, mert az is. És pont az lenne az első nekik, hogy: "He, nézd már, erre az északi hídra nincs ráírva hogy ASUS!" -
#20690 Küld el nekem én megtesztelem! Melyik nagykerből való a lap? Ha olyan helyről ahol én is megfordulok esetleg tudok segíteni. Kérd ki a kiskerből a garlapját és, hogy hol vették! -
#20689 Már írta, hogy nem tudja úgy visszarakni, hogy ne látszódjon rajta, hogy leszedték... Sajnos sanszos, hogy visszadobják neki. :( -
#20688 Küld be tesztelésre meglehet, hogy az alaplapi memóriavezérlőd szarakodik! Ajánlatos mindent eredeti állapotba hozni a lapon mert (főleg ha kiskergaris) gyorsan visszadobják, hogy garvesztes. -
#20687 Hát drága az biztos. Még most is. -
#20686 Normál bolt = kiskereskedés, akkor kisker garid van. Az a baj, hogy hiába csak a díszitést vetted le, simán mondhatják, hogy a gari ugrott. Úgyhogy a jóindulatukra vagy bízva... Ráadásul ez egy jó drága lap. -
#20685 De alapon megy minden, nincs tuning. És semmi hűtőt nem cseréltem, csak azt a díszítést vettem le, amit a képen láthatsz.
A poén az, hogy most pl. megy megy. Egyszer megy, aztán ha rájön valami, 20x -i bekapcsolásra se indul ez, csak ha 3-as, vagy 4-es -b rakom a RAM-ot.
Amúgy a könyv ezt írja:
A corairomat minden verzióban támogatja, 1 db, 2 db, 4 db esetén is. Ebből 1 db -om van, ezt bármelyik foglalatban támogatja. Tehát bárhova rakom mennie kellene, meg anno ment is.
A crucial a könyv szerint csak párban támogatja, 2 is van, bármelyik azonos színűbe rakhatom. De hát már egyikbe se megy, mert ugye egyik sárga és az egyik fekete rossz. -
#20684 Hogyhogy kiskergaris? Egy normális boltban vettem. Itt milyen gari van? -
#20683 Annyit fűznék a témához, hogy a Nero-nál lehet az is probléma, ha "okos" serial-t használsz a netről, ugyanis ezt észreveheti a program és pár írás után direkt meghülyíti a Nero-t, ez nem városi legenda, ezt személyesen tapasztaltam 6-os és 7-es Nero-nál is (még olyan is volt, hogy le is verify-olta a megírt a lemezt és oké volt, aztán mégis a fele olvashatatlan volt). -
#20682 Nagy valószínűséggel a lap a hibás szerintem is, a készenléti állapot meg persze, hogy nem működik, ha a memóriavezérlés körül valami gikszer van (készenléti állapot, hibernálás stb. csak ATOM-stabil gépnél legyen, de én még ott sem használnám szívesen). Egyébként az is lehet, hogy a Dual-Channel-nél voltak gondjai a lapnak, esetleg nagyon allergiás bizonyos memóriákra (tényleg, megnézted, hogy milyen memóriát ajánl hozzá a gyártó?).
Ha buzeráltad a lemezt, még ha csak díszitő funkciója is volt, simán beleköthetnek a gariztatásnál, úgyhogy ne lepődj meg, ha azt mondják sorry... De azért reméljük a legjobbakat. Legalább kisker garis? -
#20681 Látom ismét garanciális problémák. Sajnos idő hiányában csak felszínesen ismerem a garanciatörvényt viszont a gyakorlati alkalmazását annál inkább.
Szóval ha bármit leveszel az alaplapról és bármilyen fizikai sérülés éri a lapot azonnal garvesztes lesz!!!! Ha cseréled a hűtőt akkor úgy csináld, hogy semmilyen sérülés ne essen rajta, és mikor leadod természetesen tedd vissza az eredeti hűtőt!!!
Hogy a ramjaid vagy az alaplapod a rossz csak tesztelés után lehetne megmndani. Lehet, hogy a tuning az oka, hogy nem futnak rendesen és ez a CPU tuningra is értendő!! -
csgj #20680 jeeee, végre sikerült! Csak frissítenem kellett a Nero-t :) -
#20679 Nem tudom emlékeztek e, de annó mondtam, hogy az új ramjaim, a Crucialok, nem mentek a sárgákban, mert mindig újraindult. Csak a feketében mentek. Eddig. Most ezekszerint már ott se.
És a slágertémám, hogy nem bírnak visszajönni S3 készenlétből, lehet, hogy ez is az alaplap RAM vezérlése miatt volt. Nem?
Az előbb felhívtam a boltot, azt mondták nem biztos, hogy az alaplap a rossz, mert lehet a RAM, de mondom neki ez hülyeség, mert 2 félét is próbáltam, meg a RAM-jaim másik gépben jók. MEg eddig azért csak jó volt. Akkor csak az alaplap a rossz. Végül abban maradtunk, hogy visszaküldöm az alaplapot és megnézik. 3-4 hét ha cserélni kell azt mondtam. Zsír!
Most, hogy csak 1 db RAM van benne a 3. -ban, amivel elindult 45 perce megy orthos és jó. Ami a vicces, hogy az északi hidam melegebb, mint 45 perces full terhelés alatt a CPU-m. Mert előbbi 48 fok, a CPU magok meg 46-47. -
#20678 Most már csak az lehet ciki, hogy ugye van ez az alaplap:
Na én erről, hogy ne legyenek a hidak 70 fokosok, és jobban levegőzzenek levettem a díszítőlemezt. A délié lejött rendesen, de az északié nagy felületen ragadt, és annak a díszítőlemezén látni a csavarhúzóval történő leszedést, mármint az a gagyi kis díszítőlemez vékony lezem, és a hajlítás rögtön látszik rajta.
Szóval emiatt inkább nem rakom vissza, mert nem hinném, hogy présgép nélkül újra tükörsimává tudnám valázsolni a lemezt. Emiatt beleköthetnek a garanciába? Remélem nem, hiszen ez csak egy dísz, viszont az alaplapon volt gyárilag.
Szóval főleg Serito, mint boltos ti mint gondoltok? -
csgj #20677 pff... még firmware frissítést is csináltam, de úgyse ment :(