The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CrucifX: rossz szavam nem volt😊
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Már a felvetésemet is azzal kezdtem, hogy mit szólsz majd mindehez, de roppant diplomatikusan zártad rövidre a témát.
Továbbra is mindannyian hálásak vagyunk, hogy azt a 20 gigát a rendelkezésünkre bocsátottad eddig is.
De most mond hogy nincs igazam, nem fértünk el eddig is kényelmesen?😊
Egyébként van még egy 160-as vinyo a gépben ami nincs bekötve...😊 De van még 4 másik szerverem is😊
Április óta nem volt törlés kettesen, 16GB-nál járunk, és már az adatok 90%át mindenki magáévá tette. Tényleg nem látom értelmét a bõvítésnek😊
Juteszembe, a text fileba írjátok már be mit törölhetek majd, és mit nem.
[merlinw.org]
A másik, meg cseréljünk jelszót akkor szerintem minél elõbb!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Másfelõl a szerver erõsen az üzeti céljaimat szolgálja és nem szeretnék warez szervert üzemeltetni. Kizárólag 24 órás próbaidõre fenntartott szoftverek ideiglenes szórását😊
(megj. így is többen használják a tlj részét a szervernek mint ahány hozzáférést szétosztottam. (22accot számolok, ha egy emebr 2 ip-n mozog az 44 login. Namost dsl-ip csere miatt órás bontásban, volt hogy 1 órán belül 62 ip-ról jött kérés) Még nem morgok, majd ha nagyon eldurvul a dolog. Max elképzelhetõ egy jelszócsere a közeljövõben.)
[merlinw.org]
Néhány értékelés:
05.09.2006
Hier ein paar weitere Wertungen und Zitate zu unserem Adventure-Highlight:
Gamestar 10/2006: 83%
"Klassisches Adventure im besten Sinne..."
Michael Trier meint: "Gutes Spiel, kaufen!" und "Geheimakte Tunguska ist ein rundum gelungenes Adventure mit cleveren Komfortfunktionen, niedrigen Hardware-Anforderungen bei trotzdem schöner Grafik und sehr gutem Sound."
Sigrun Rüb meint: "Geheimakte Tunguska hat mich begeistert." und "Der geschichtliche und myteriöse Hintergrund macht die Handlung doppelt so spannend." und "Neues Lieblings-Genre".
PC Action 10/2006: GOLD AWARD mit 85%
"Klassisches Point-&-Klick-Adventure mit schicker Grafik und ausgereifter Bedienung."
"So wenig zu meckern und doch kein Neunziger?" ..."Denn das Ende kam - wie die meisten Männer - viel zu schnell und lässt Raum für Spekulationen. Oder eine Fortsetzung....? Da wären wir sehr gern dabei!"
PC Powerplay Sept. 2006: 83%
Georg Valtin meint: "Geheimakte Tunguska ist das beste Adventure, dass ich seit langer Zeit gespielt habe. Inhaltlich und technisch überzeugt es auf ganzer Linie, vor allem das gewissenhafte Rätseldesign sowie die interessante Story heben sich klar von der Konkurrenz ab."
Demo eredetileg német volt, aztán pár napja kiadták az angolt.
Amúgy nagyon nem lehet meglepõdni, hogy a demó oder full milyen nyelvû, mivel ha olyat indítassz el, hogy "Secret Files Tunguska.exe", akkor már csak a név nyelvébõl kiindulva elég nagy sansz van rá, hogy az angol, mig a "Geheimakte Tunguska" német.<#awink>#awink>
Másodszor nagyjából felmérni, hogy mennyi pénz jönne össze, így az ígéretek alapján.
Én is hozzájárulnék 1000 Ft-al.
Megnéztem egy árlistát. 200 gigások 18-24 ezer forint között mozognak márkától függõen, de például egy 250 gigás maxtor kereken 20 ezer. Na mondjuk az nem egy életbiztosítás.
Egyébként szerintem 200 gigára egyelõre minden felférne. Nekem 11 db DL-es DVD-m van tele kalndjátékokkal, az úgy kb. 95 giga. Én minden játékot átkonvertálok ISO formátumba, ezzel nyerve rögtön cd-nként kb. 100 megát, majd WinUHA-val összenyomom. Így a régebbi játékoknál nem ritka, hogy 1 cd összemegy 200 megára. Ezt csak azért mondom, mert például 100 gigányi játéknál már akár 20-30 gigát is meg lehet takarítani, ami nem elhanyagolható. Mondjuk az újabb játékoknál már közel sem lehet ilyen jó arányt elérni.
Mindenesetre várjuk meg az elsõ lépsnek az eredményét.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szerény számítások szerint már jócskán túlléptük rajta az eredetileg tervezett 10 gigás keretet.
Egyébként anno amikor poénkodtunk, hogy összedobunk egy közös vinyóra, nos az nem is lett volna olyan rossz ötlet. Egy 200 gigás vinyó ára már igazán nem sok és arra simán ráférne az összes kalandjátékunk. Ezt a vinyót MerlinW beszerelné a szerverébe és máris lenne egy közös kaland backup-unk.
Természetesen a pénz begyûjtése, vinyó vásárlása, majd annak eljuttatása MerlinW-nek olyan sok megoldhatatlan részfeladatból állna, amit véleményem szerint úgysem tudnánk megoldani.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Axon mester?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Indítom a kettesre.
Az baratok kozt is maximum 2500 forint. Kihagyhatatlan ajanlat.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
MerlinW írom hogy megnéztem a honlapot és nem találom sehol a paradise teljes magyarositásának a fáljait.
Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB---------->ez kellene nekem ha megvan valahol.
Szevasz
Day of The Tentacle, Sam and Max, Full Throttle, Syberia 1,2, Black Mirror, Still Life, Paradise, stb
[merlinw.org]
Amúgy rapidshare-n fenn van egy image, ami régi LA játékokat tartalmaz. A file neve: SCUMMVM_CD.iso Abban is lehet mazsolázni, s egy keretprogramot ad a telepítõ.
No, de ez nem az a fórum. A TLJ nagyon szép és jó hangulatú, azt hiszem még nem találkoztam hasonlóval. Imikének és a többieknek pedig köszönet a munkájáért, így sokan élvezhetjük végre.
Üdv,
l00ser
XP-n 4CD-st érdemes win98 kompatibilitásban futtatni. Több ötletem nincs...
[merlinw.org]
Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy az egyes jelenetek, mondatok, cselekedetek között hosszú másodpercre beragad a játék, az egérkurzor is megáll. A legelején tartok, a Fionával történt hosszú csevej után kiléptem a szabadba, ahol lementettem a játékot s kiléptem. Néhány órával késõbb visszatöltve a 'kettétörött' egérmutató fogad és az égvilágon semmire sem tudok kattintani (egy férfi ül a padon). Tudjátok mi lehet a gond?
Üdv,
l00ser
[merlinw.org]
Nos mivel ez a legakítívabb fórum így ide írtam. Ez a 483 MB-os verzió érdekelne. Hogy lehetne beszerezni? Odaadjátok a Magyarosítások Portálnak? Nálauk csak van hely.
Zolcsi
[merlinw.org]
Akkor semmi remény, a feliratos videóra?
Nem tudja egy haverod felrakni, vagy valami?
Duplán ezért nem írtam le a szöveget. S mivel a végeredmény nem követelte meg a forrást
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert nem "felmondásból" kerül a szöveg a képre.
Olyan kár.<#szomoru1>#szomoru1>
MerlinW: nem akarok követelõdzni, de még nincs fenn az anyag a lapodon... Nem is teszed fel?
Kirol: a feliratok nincsenek meg szövegfájlban - a Sony Vegas-szal feliratozáshoz nincs is szükség ilyesmire.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.