33675
-
#20797 Hát fekete színű állandóan.
De mindegy. Ma eladtam. Mondjuk kicsit sajnálom, mert jó kis monitor volt, meg hát buktam is rajta eleget.
Mostmár csak a RAM-omat kellene eladni. Hogy azon mennyit bukok már le se merem írni, mert rosszul leszek. -
#20796 Szemét nem szemét.... tégy úgy mintha nem is tudnál róla, hogy van egy px hiba! Milyen az a px hiba? Világító fehér vagy valamelyik szín ...stb? -
#20795 Gratula az újabb kis Axohoz! -
#20794 Amúgy az a baj, hogy nem vagyok szemét, mert lehet hogy észre se vennék. Mert ugye csak úgy látni, ha tudod mit kell nézni. -
#20793 Nálam most 12.00 vagy esetleg egy kicsivel több. Most kezdődik meg 2 hetes szabadságom. Semmi tenger és pálmafa. Pelenkák és gyermeksírás között fogom tölteni az időt, de azért ne sajnáljatok :-)
Néha azért benézek a melóhelyre/és_ide mert nélkülem, tudjátok hamar megáll itt(melóhelyen) az élet.
Üdv Mindenkinek! -
#20792 Köszi! -
Tomsess #20791 Gratula! -
#20790 Köszi! -
#20789 Már fent is vagyok!
-
#20788 Pont vagy, belépsz 5 percere MSN-re? -
#20787 Csak ne a bios-át mert azt könnyen kicserélik!!
Memória vagy IDE vezérlőt, esetleg a CPU foglalatot "piszkáld" meg!
Vigyázz ki ne égjen! -
#20786 Ja, igaz ez biztosabb. :) Na majd beszélünk erről. -
#20785 gratulálok -
#20784 Nem akkor be sem lehetne kapcsolni vagy ha mégis akkor nem adna képet!! -
#20783 És akkor lenne rajta pl. 6 db pixelhiba? -
#20782 Köszi! -
#20781 Gratula -
#20780 Köszönöm a gratulációt! :-)
Ha semmit nem tudok kezdeni az alaplappal, akkor majd beleállítom a csavarhúzót :-)
Viccet félretéve, majd egy picit megpiszkálom. -
#20779 Köszönöm! :-) -
#20778 Először is gratulálok Botond fiadhoz!!!
Az alaplapot biztos "hibával" kellett volna leadnod, így akár még teszt OK is lehet!
Kirol:
Igen, de csak óvatosan mert ha megég benne valami akkor garvesztés és csak a biztosító fizethetne neked, aminek intézése elég sok időt és fáradságot jelent.
-
#20777 Mindenképpen garcserés (lenne), de ha a boltban beindul és csont nélkül fut, akkor hiába is állítom, hogy nálam halott a képernyő.
Ma kellett volna visszavinnem a boltba, de az alant vázolt esemény miatt ez most elmaradt :-) -
#20776 Gratulálok! -
Kis felbujtó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LCD vel lehet valamit kezdeni, hogy eltűnjön róla az az 1 db pixelhiba? Vagy lehet esetleg többet csinálni hozzá, hogy kicseréljék? -
#20774 Ma 10.40-kor megszületett Botond nevű fiam (3,2 kg 52 cm):
-
#20773 Kicsit meg kell "dolgozni" és azonnal garcserés lesz! -
#20772 Ehez hasonló eset már rengetegszer előfordult nálunk.
Ilyenkor szoktam mondani, hogy már készrátétellel tudom javítani a gépeket. -
#20771 A Toonstruck-hoz relatíve erős gép kell hogy tudja emulálni a 486/Pentium-ot. A legjobb, ha a 0.70-es DB-t használod és auto/auto-ra állítod (core/cycles), nálam így a viszonylag nagyot zabáló játékok futnak 30 fps-sel SVGA módban (Pandora Directive, Redneck Rampage, Duke3D). -
csgj #20770 oks, vhogy elindítottam, hogy telepítésre mentem (de már fel volt telepítve), kiléptem belőle, és akkor indíthattam a játékot... szóval jó, csak kicsit néha beakad -
csgj #20769 na jó, mégse megy minden... csak telepítés után tudom elindítani... ugyanis hiába írom be a telepítés útvonalát (C:\BURST.....stb), nem jön be, vagy kiírja, hogy invalid command :P -
csgj #20768 jó nem kell már help, kiderült, hogy a dosbox éppen jól volt beállítva, úgyhogy megy vhogy :) Csak a menüben akad :P -
#20767 Szerintem a videokártya környékén kellene keresgélni. Próbáldd meg egy harmadik kártyával, illetve mésik foglalatba tedd a videokáryát, mit amibe eredetileg volt. Ez általában meoldja a dolgot. -
csgj #20766 öö.. egyszer leírta nekem itt vki priviben, hogyan kell dosbox-al elindítani a Toonstruck-ot... na, most újra játszani akarok vele, de már elfelejtettem, mit kell csinálni a dosboxban, hogy menjen... -
csgj #20765 ja, hihi, oké... :D A lopakodós rész később lesz. -
#20764 Én már nem hiszek az ilyen "remek" alkatrészekben.
Corsair XMS2 PRO-m alapból a vásárláskor rossz volt, cserélték.
Most Asus P5W DH Deluxe alaplap rossz. Egyik se márkátlan kétfilléres cucc. -
#20763 Mivel már mindent kipróbáltam, így én is - kizárásos alapon - az alaplapra tippelek. Pedig ez egy remek alaplap az otthoni gépemben is ilyen van.
Na persze ettől még lehet egyedi hibája.
Ez persze nem szolgál magyarázattal, arra, hogy a boltban tökéletesen működik... -
#20762 Én igen. Éppem most. Bekapcsolom a gépet zsírul meg, következőnél kapcsolnám be, csak a ventik pörögnek, semmi kép.
Szerintem a hiba az alaplapi ramvezérlővel van.
De mindezt leírtam már korábban. Azóta sincs alaplapom sajna.
És nekem is egyszer ment, aztán kb. 40x-re be is kapcsolt, majd megint nem ment. -
#20761 Szerintem tényleg legyél ott amikor legközelebb tesztelik, esetleg kérd meg őket, hogy 1 másik monitoron is teszteljék (hátha csak azt az egyet szereti... :D ). Egyébként a szokásos szlogent tudom mondani: "Köszöntünk a számítógépek világában...". -
#20760 Az is egy megoldás:)
De valóban fura hogy nem akar működni.
Esetleg alaplapi probléma vagy hűtő, mivel azt mondtad, hogy a videókártya csere nem segít rajta. -
#20759 ezek nem azok:D
ezek pici robotok. bele kell őket ütni a kicsi lézezekbe, mert akkor felrobbannak a lézerek, és úgy lehet továbbmenni. -
#20758 Na meg veszek egy 20 km-es hosszabító kábelt, hogy az ő konnektorukba dughassak ;-)