The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
19410122: TLJ magyaritás szövegelcsúszásokkal ugyan de müködik 2D-sel biztos.
CrucifX: rossz szavam nem volt😊

[merlinw.org]

CrucifX
En nem toltottem semmit honapok ota! 😊

Mit nem értesz? A Tunguzka meteor belevágott IMYke vincseszterébe, ezért most Imyke nem található meg a neten. A TLJ magyarítás megsérült, ezért most sem a két, sem a négy CD-s verziókkal nem kompatibilis. De nem baj, mert a szerverhez csak huszonkét embernek volt hozzáférése. Szerintem ezért is csapott le a Tunguzka...<#mf1>
RaveAir
Hülye vagyok vagy csak nem értem? 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
A szerverrõl a Pathologic-ot nem húztam még le, na meg a TLJ honosítás legújabb verzióját. A többit már leszedtem.

Axon
Értünk a szóbol :-)
Már a felvetésemet is azzal kezdtem, hogy mit szólsz majd mindehez, de roppant diplomatikusan zártad rövidre a témát.
Továbbra is mindannyian hálásak vagyunk, hogy azt a 20 gigát a rendelkezésünkre bocsátottad eddig is.

szotyimutyi
Én is benne vagyok a közösben, szóval hozzájárulok.

MerlinW
22 acc, fejenként ezresbõl ki is jönne😊

De most mond hogy nincs igazam, nem fértünk el eddig is kényelmesen?😊
Egyébként van még egy 160-as vinyo a gépben ami nincs bekötve...😊 De van még 4 másik szerverem is😊

Április óta nem volt törlés kettesen, 16GB-nál járunk, és már az adatok 90%át mindenki magáévá tette. Tényleg nem látom értelmét a bõvítésnek😊

Juteszembe, a text fileba írjátok már be mit törölhetek majd, és mit nem.

[merlinw.org]

kirol
Szerintem is törölni lehetne szinte mindent.

A másik, meg cseréljünk jelszót akkor szerintem minél elõbb!

Lord Myn
Ja, akkor ezek szerint sztornó az egész.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Én is beszálnék egy 1000-essel... <#taps>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Vinyotémával kapcs, ingyen szolgáltatok nektek, és csakis nektek ebben a témában. Eddig is elfértünk a 2x10 gigán, illetve ha nem, én akkor sem szóltam. Most is majdnem 20-nál tartunk, de amíg van hely és nem zavar, addig no para. Végtére is "transfer" módon használjuk, nem adattárolásra. Erre meg bõven elég a 20-30GB.

Másfelõl a szerver erõsen az üzeti céljaimat szolgálja és nem szeretnék warez szervert üzemeltetni. Kizárólag 24 órás próbaidõre fenntartott szoftverek ideiglenes szórását😊

(megj. így is többen használják a tlj részét a szervernek mint ahány hozzáférést szétosztottam. (22accot számolok, ha egy emebr 2 ip-n mozog az 44 login. Namost dsl-ip csere miatt órás bontásban, volt hogy 1 órán belül 62 ip-ról jött kérés) Még nem morgok, majd ha nagyon eldurvul a dolog. Max elképzelhetõ egy jelszócsere a közeljövõben.)

[merlinw.org]

kirol
Én már régóta mondom, hogy szuper lesz, és tényleg az lett.

Néhány értékelés:

05.09.2006
Hier ein paar weitere Wertungen und Zitate zu unserem Adventure-Highlight:

Gamestar 10/2006: 83%
"Klassisches Adventure im besten Sinne..."
Michael Trier meint: "Gutes Spiel, kaufen!" und "Geheimakte Tunguska ist ein rundum gelungenes Adventure mit cleveren Komfortfunktionen, niedrigen Hardware-Anforderungen bei trotzdem schöner Grafik und sehr gutem Sound."
Sigrun Rüb meint: "Geheimakte Tunguska hat mich begeistert." und "Der geschichtliche und myteriöse Hintergrund macht die Handlung doppelt so spannend." und "Neues Lieblings-Genre".

PC Action 10/2006: GOLD AWARD mit 85%
"Klassisches Point-&-Klick-Adventure mit schicker Grafik und ausgereifter Bedienung."
"So wenig zu meckern und doch kein Neunziger?" ..."Denn das Ende kam - wie die meisten Männer - viel zu schnell und lässt Raum für Spekulationen. Oder eine Fortsetzung....? Da wären wir sehr gern dabei!"

PC Powerplay Sept. 2006: 83%
Georg Valtin meint: "Geheimakte Tunguska ist das beste Adventure, dass ich seit langer Zeit gespielt habe. Inhaltlich und technisch überzeugt es auf ganzer Linie, vor allem das gewissenhafte Rätseldesign sowie die interessante Story heben sich klar von der Konkurrenz ab."

kirol
A tunguska már megjelent tegnap is "mindenütt", de ez német.
Demo eredetileg német volt, aztán pár napja kiadták az angolt.

Amúgy nagyon nem lehet meglepõdni, hogy a demó oder full milyen nyelvû, mivel ha olyat indítassz el, hogy "Secret Files Tunguska.exe", akkor már csak a név nyelvébõl kiindulva elég nagy sansz van rá, hogy az angol, mig a "Geheimakte Tunguska" német.<#awink>

Az 5letet jónak tartom,de nekem nehezen megoldható sajna. Nemtom, hogy menne át Szlovákiából, megérkezne-e egyáltalán. Már a postai küldeményekkel se nincs jó tapasztalatom <#rinya>

Axon
Elõször az a legfontosabb, hogy mit szól ehhez MerlinW.
Másodszor nagyjából felmérni, hogy mennyi pénz jönne össze, így az ígéretek alapján.
Én is hozzájárulnék 1000 Ft-al.
Megnéztem egy árlistát. 200 gigások 18-24 ezer forint között mozognak márkától függõen, de például egy 250 gigás maxtor kereken 20 ezer. Na mondjuk az nem egy életbiztosítás.

Egyébként szerintem 200 gigára egyelõre minden felférne. Nekem 11 db DL-es DVD-m van tele kalndjátékokkal, az úgy kb. 95 giga. Én minden játékot átkonvertálok ISO formátumba, ezzel nyerve rögtön cd-nként kb. 100 megát, majd WinUHA-val összenyomom. Így a régebbi játékoknál nem ritka, hogy 1 cd összemegy 200 megára. Ezt csak azért mondom, mert például 100 gigányi játéknál már akár 20-30 gigát is meg lehet takarítani, ami nem elhanyagolható. Mondjuk az újabb játékoknál már közel sem lehet ilyen jó arányt elérni.
Mindenesetre várjuk meg az elsõ lépsnek az eredményét.

Atomreaktor
szerintem simán betelne a 200 Gb😊
de persze én is beszállnék😉

RaveAir
Ha ad egy bankszámla-számot, akkor oda megy a pénz, ebbõl megveszi a vinyót, berakja a gépbe. Talán megoldható...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

CrucifX
Szerintem megoldhato, MerlinW bankszalmajara utalni, o megveszi, beszereli - en fel is ajanlok indulaskepp 1000 FT-ot 😊

Axon
MerlinW szerverét õ maga tartja karban :-)
Szerény számítások szerint már jócskán túlléptük rajta az eredetileg tervezett 10 gigás keretet.
Egyébként anno amikor poénkodtunk, hogy összedobunk egy közös vinyóra, nos az nem is lett volna olyan rossz ötlet. Egy 200 gigás vinyó ára már igazán nem sok és arra simán ráférne az összes kalandjátékunk. Ezt a vinyót MerlinW beszerelné a szerverébe és máris lenne egy közös kaland backup-unk.
Természetesen a pénz begyûjtése, vinyó vásárlása, majd annak eljuttatása MerlinW-nek olyan sok megoldhatatlan részfeladatból állna, amit véleményem szerint úgysem tudnánk megoldani.

Wanted
Felért.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Ha van hely valamelyiken, szívesen felteszem.
Axon mester?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

A Tunguskát köszi. Az Age of Pirates viszont engem érdekelne 😊
Axon
Kipróbáltam a Tonguska demoját. Meg voltam gyõzõdve róla, hogy német nyelvû lesz, de gondoltam, hogy legalább egy kicsit mászkálhatok benne és jól megnézem magamnak. Erre kellemes meglepetésként ért az a tény, hogy angol nyelvû a demo. Bekolbászoltam a múzeumot és nagyon ígéretesnek tartom. Kíváncsian várom a teljes verziót.

Wanted
Nincs mit.
Indítom a kettesre.

CrucifX
"Aspyr Media has announced that, due to the "hugely successful release of Dreamfall," it will be re-releasing the adventure game's prequel, The Longest Journey, for PC. priced to move at $9.99."

Az baratok kozt is maximum 2500 forint. Kihagyhatatlan ajanlat.

Izé, kérlek titeket, hogy a Myst 4-et még pár napig hagyjátok fent nekem, mert veszek dupla rétegû dvd égetõt, így megoldható lesz a kivitelezése <#alien2> Köszi...

A Huánes gyerek a TSZ-bõl engem is érdekelne<#vigyor2>

szotyimutyi
A Juarez nagyon magas gépigényû, olvassatok bele a fórumba, érdemes. De nagyon gyönyörû a grafikája és jó játéknak tartják akik játszanak vele.

MerlinW
Egyszer.

[merlinw.org]

via_mala
A Call of Juarez-re beneveznék. Köszi!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Wanted
Ha valakit érdekel a Call of Juarez és az Age of pirates, csak szóljon.

És mikor lesz nete?
MerlinW
Olvas, aztán kérdez.

[merlinw.org]

nagykispeter
Már többször is leírta hogy ez nincs

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Hello mindenki.
MerlinW írom hogy megnéztem a honlapot és nem találom sehol a paradise teljes magyarositásának a fáljait.
Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB---------->ez kellene nekem ha megvan valahol.
Szevasz
MerlinW
"Azt is egérrel kellett irányítani." Pedig rengeteg csodás hasonló játék van.
Day of The Tentacle, Sam and Max, Full Throttle, Syberia 1,2, Black Mirror, Still Life, Paradise, stb

[merlinw.org]

Ez felteszem a GS-es változat (1.2 GB a telepítõ). Az 1.57 fent van. Nem baj, kísérletezek. Ez a játék csodálatos. (Engem nagyon emlékeztet a COTMI-ra. Azt is egérrel kellett irányítani. Bocs 😊 Utolsó hasonló hangulatú játék nálam a Schizm volt.
Amúgy rapidshare-n fenn van egy image, ami régi LA játékokat tartalmaz. A file neve: SCUMMVM_CD.iso Abban is lehet mazsolázni, s egy keretprogramot ad a telepítõ.
No, de ez nem az a fórum. A TLJ nagyon szép és jó hangulatú, azt hiszem még nem találkoztam hasonlóval. Imikének és a többieknek pedig köszönet a munkájáért, így sokan élvezhetjük végre.

Üdv,
l00ser

MerlinW
Ha 4CD-s akkor az 1.56-os patch, ha 2CD-s akkor az 1.57-es fent van?
XP-n 4CD-st érdemes win98 kompatibilitásban futtatni. Több ötletem nincs...

[merlinw.org]

Hahó Ifjak!

Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy az egyes jelenetek, mondatok, cselekedetek között hosszú másodpercre beragad a játék, az egérkurzor is megáll. A legelején tartok, a Fionával történt hosszú csevej után kiléptem a szabadba, ahol lementettem a játékot s kiléptem. Néhány órával késõbb visszatöltve a 'kettétörött' egérmutató fogad és az égvilágon semmire sem tudok kattintani (egy férfi ül a padon). Tudjátok mi lehet a gond?

Üdv,
l00ser

Zolcsi 84
Oké. nem sûrgõs a dolog.

Zolcsi

MerlinW
Hely mindenhol van, honosítás is van, Imyke is van, viszont internete nincs. Majd ha lesz, lesz videós honosítás is.

[merlinw.org]

Sil3nt
most egy idore eltunt imike a netrol mert koltozik+egyeb mas okok miatt igy ido hianyaba nemtudta feltolteni!

Zolcsi 84
Az oldalon azt írtad, hogy Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB

Nos mivel ez a legakítívabb fórum így ide írtam. Ez a 483 MB-os verzió érdekelne. Hogy lehetne beszerezni? Odaadjátok a Magyarosítások Portálnak? Nálauk csak van hely.

Zolcsi

MerlinW
Fent van a cucc.
(én sem érek rá mindig😊)

TLJ HUN 1.01 Teszt, Paradise HUN 1.00 Teszt

[merlinw.org]

kirol
Nem, nem ismerem a Vegast.
Akkor semmi remény, a feliratos videóra?
Nem tudja egy haverod felrakni, vagy valami?

IMYke2.0.0.0
A Vegas-ba írtam be. Ha ismered a Sony Vegas-t, akkor tudod, hogy a feliratozás készítése benne nem igényel külsõ fájlt, a textet közvetlenül a programba gépelve, azt bármilyen formába öntheted, bárhová helyezheted és effektelheted.
Duplán ezért nem írtam le a szöveget. S mivel a végeredmény nem követelte meg a forrást , így nem is volt értelme *.txt-be gépelésnek, onnan Ctrl+C és Ctlr+V-zni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Pedig valahova csak be kellett írnod nem?
Mert nem "felmondásból" kerül a szöveg a képre.

Olyan kár.<#szomoru1>

szotyimutyi
Jelentkezz, amikor csak tudsz!(amint valahonnan lesz alkalmad!)

IMYke2.0.0.0
Most tudok utoljára írni:

MerlinW: nem akarok követelõdzni, de még nincs fenn az anyag a lapodon... Nem is teszed fel?

Kirol: a feliratok nincsenek meg szövegfájlban - a Sony Vegas-szal feliratozáshoz nincs is szükség ilyesmire.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.