The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készítettek ehhez a játékhoz magyarítást? Vagy megvan valakinek ez a magyar verzió?
On-Kettes-Indzsój.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kirol: Még jó h tudja folytatni 2 órát tököltem anno az ftp konfiggal emiatt😊
Tomsess: nincsmit😊
TLJ magyarításosok: 2CD-sel megy elcsúszással, 4CD-ssel nem mindenkinek megy, õk várják meg Imykét.
Broken Sword 4 RELOADED Crack kettesen, jól.
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Köszi. Ma is tanultam valamit.
Nyomod az F5-öt, aztán egy popup jön, hogy akkor most mi legyen? Felülírod (Overwrite), folytatod (Resume aborted download), átnevezed (Rename) vagy elfelejted az egészet (Cancel). 😄
Természetesen a Resume-ot kell választani, és megy szépen, mint a karikacsapás!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
csak mikor másolsz, bedob egy ablakot... megkérdezi, hogy felülírod-e a file-t, vagy hozzáfûzod vagy mi... ott vagy egy "folytatás" pont is.
TC is tud megszakadt le(fel)töltést folytatni
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
amire szükséged lesz: Flashget
Firefox esetén Flashgot plugin.
Behozod böngészõben a ketteske ftp, vagy http oldalát(ftp nem mindig muxik bongészõvel).
belépsz, majd ha megvan a letöltendõ file, akkor jobb gomb rá és: letöltés flashgot-tal.
a belépési nevet meg a jelszót a Flashgot-be is be lehet írni. a letöltést bármikor leállíthatod, majd folytathatod, ahogy neket tetszik. maximális sebesség és megbízhatóság.
de lordnak igaza van, bármelyik download manager megfelel. flashgetet ajánlom😄
sok szerencsét
Én a TC-vel FTP-zek, ott megnyomom az F5-öt és kész.
Ez biztos nem tudja így folytatni.
Ha megszakad valami miatt, bármelyik letöltés-manager-rel tudod folytatni, nem?
Nem vagyok amúgy nagy játékos, egy-egy darabra rákattanok, a Syberia tetszett, a Time Machine is, illetve régen a Kyrandia (hát ennyi a kalandjáték tapasztalatom. Ezért jól jön egy ilyen toplista, ha megint meghibbanok. ,)
Nem akarok kötözködni, de nem mindenkinek van 10GB-es netkapcsolata.
Így ha valami hiba jön a rsz-re, kezdheti elõrrõl az ember.
Így én meg se próbálom.
Gabriel Knight 3
Shadow of Destiny
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Black Dahlia
The Pandora Directive
Fahrenheit
Blade Runner
Na, jó csak 8-at sikerült kapásból, de ha kicsit még gondolkodom, akkor biztos jön még 1 pár darab... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gyûjtöm a listát, mit nem szabad kihagyni. ,)
Most lehet, hogy megköveznek, de ezen erõsen vitatkoznék, kismillió kalandjátékkal játszottam életem során és ez 1 nagyon jó kis kaland,
de kapásból fel tudnék sorolni vagy 10-et ami jobb nála (SZVSZ!).
A The Longest Journey magyarítás a jelenlegi állapotában a tesztelés miatt elérhetõ. Ne várj tõle felhõtlen szórakozást. Gyûjtsd össze az általad talált hibákat és küld el a szerzõnek.
Az említett játék talán a leg-leg-leg sikeresebb a maga fajtájában. Ebbõl kifolyólag számtalan különbözõ verziója jelent meg a világon, amik nem csak nyelvükben, hanem tömörítési módjukban is különböznek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyarítás kizárólag a GameStar 2005/szeptemberi számában kiadott melléklettel hajlandó hiba nélkül együttmûködni. Ha az általad installált játék nem ez a verzió, akkor jobb ha vársz még egy darabig...
Ha egyáltalán nem megy a magyarítás, akkor a hiba a "TE készülékedben van!!!
Hibák, lefagyások elõfordulnak, de némi trükközésel minden verzióval elindítható. Olvass vissza!
te feltetted a játékot...
nemhogy tömörítetlenül, de még nem is ISO-ban.....
így is köszi... de azért máskor küldj már rá egy UHA-t....
a letöltési idõt aár felezni is lehet vele...(feltöltési idõt is)
A starcraft anthology az miaz?
Habár totál új vagyok itt, de hétvégén tettem fel a játékot is és rögtön a magyarítást is, és amikor nem lett mégse magyar, akkor a readme-ben olvastam, hogy létrehozhat a fõkönyvtárban egy másik Longest Journey konyvtárat is, ez esetben, ennek tartalmát kell másolni, és felülírni a gyökér könyvtárait, anyagait. Így nekem ment.
Viszont egy gond miatt regeltem be - egyébként csak readonly vagyok. Szóval megy a játék, szép, érdekes, de a feliratok baromi gyorsak. Egyszerûen olvashatatlan, állandóan a p gombot nyomom, hogy el tudjak egy-egy szöveget olvasni, és néha már bûvészkéz kéne hozzá, hogy mindent lássak...
Ez nem a magyarítás miatt van, alapból így indult. A beállításoknál nem láttam módot ilyen sebesség alakítására, mit tehetek?
Köszi elõre is!
Nim
Nem sikerült magyarítani a Longest Journey-t. A leírás szerint telepítettem a játékot és a magyarítást is, mégsem írja magyarul. Tudna valaki segíteni? Köszi.
Half Life Anthology, StarCraft Anthology a kettesen.
[merlinw.org]
Egyébként részemrõl már a Juares is mehet a ketteskérõl<#nezze>#nezze>
Köszi
"Demója alapján az év meglepetés point'n click kalandjátéka is lehet az oroszföldrõl származó Secret Files of Tunguska. A valós eseményen alapuló programban az 1908-ban, Szibéria területén becsapódott négy kilóméter átmérõjû meteor "valós" történetét és hátterét ismerhetjük meg, amolyan X-akták stílusban. Ugyan a játék minden verziója teljesen elkészült már, a kiadó az utolsó pillanatban visszahívta a gyártósorról a lemezeket, lévén egy-két súlyos hibára akadtak az utólagos tesztelés során. Ennek megfelelõen még két hetet kell várnunk, hogy megismerjük Tunguszka titkait. Addig is érdemes többször is végigjátszani a demót."
PC GURU Online 2006.09.11
Köszönet.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Zolcsi
Zolcsi