33675
-
#20918 Nálam ilyen nincs, tök simán megy a játék, de olvastam, hogy sokaknál előjön ez a hiba, állítólag akkor csinálja, ha kevés neki a gép (proci, videókártya), próbálj visszavenni a felbontásból és kapcsold ki a Bloom filtert.
Engem inkább az idegesít, hogy amikor futsz az emberrel, akkor ugrál a kamera is és ez b*szottul bántja a szemem, sétával viszont 1 évszázad míg egyik pontból a másikba eljutsz... Egyébként a játék sztorija tetszik kicsit horroros (főleg amikor már a kastélyban vagy). -
Tomsess #20917 Én eddig két DL DVD-t égettem ki, egyiket a Myst 4-nek a másikat meg a Tender Loving Care-nek. Sztem megérte ezekre "pazarolni". -
#20916 Ne őrjíts már! 50 DB? Az kb maga 50.000 HUF. Hát én inkább becsomizom, és felrakom 2 db sima DVD-re, ami márkás. -
#20915 Nekem kb. 50 db DL-es dvd-m van. A legfájóbb, hogy már hármat vagy négyet elrontottam, amiért majd megszakadt a szívem :-) -
#20914 Ú, elismerésem, hogy ennyi időt szánsz rá.
Nekem azért nincs ennyi, szóval elfér. Csak a szükségeseket szerzem be.
Én DL-t csak 2-t vettem eddig, de sajnáltam bármit is kiírni rá. :) -
#20913 Próbálta már rajtam kívül valaki a Dead Reefs-t?
Igazán megfogott a játék hangulata és élvezettel vetettem bele magam a kalandokba. Azaz csak vetettem volna, de hamar elment a kedvem. Az irányítása katasztrófális. Nem is akartam elhinni. Mozgásnál, ha egyszer megnyomod például az előre nyilat, akkor lép egy picit, ha viszont folyamatosan nyomvatartod, akkor olyan mint amikor gépelsz a képernyőre és elkezdi önteni a karaktereket. Na itt is tudomásul veszi, hogy egy-egy hoszabb billentyű nyomás, megfelel vagy tíz karakternek, így a hősünk ész nélkül elkezd szaladni hiába engedted már rég el az előre nyilat. Jobbra-balra fordulásnál, meg forog körbe-körbe ész nélkül amíg el nem fogy a billentyűzet puferből a leütött karakter kupac. Szóval gyakorlatilag irányíthatatlan.
Ezért érdekelne, hogy másnál is ilyen vagy csak nálam van ez a gond (munkahelyi és otthoni gépen egyaránt).
Egyébként itt valaki említette, hogy alíg 1 hetes ez a játék. Ha ez igaz, akkor tényleg villámgyors volt a magyarítás készítője. Ráadásul a játékban szereplő textúrák is le vannak fordítva. A kikötőben a városnév jelző táblán például a Halál zátony felirat található, miközben mozgatja a szél. -
#20912 Előre is köszi!
Látom, hogy közben MerlinW egy kis kozmetikázásnak vetette alá a szervert. Mondjuk már tényleg tele volt régi cucokkal, na meg hely is felszabadult. -
#20911 Köszi az infot, ezt nem tudtam a Residen Evil 4-ről. A patch-ról sem volt tudomásom, így azt is leszedem hozzá. -
#20910 Nem az áron van a hangsúly. Otthon már alíg férek a cd-dvd hegyektől, így próbálok minél kevesebbet írni, sőt régebbi dvd-kből írok 1 db DVD DL-t, hogy kevesebb helyet foglaljon, így tényleg nem mindegy, hogy mit írok ki. Sőt mindent iso-vá konvertálok (mds,mdf-ből; bin,cue-ből) mert így jóval kevesebb helyet foglal és az iso-kat is betömörítem winuha-val, hogy még kisebbek legyenek és a felírandó anyagokat addig pakolászom, hogy a DL-es DVD-n minél kevesebb hely maradjon, lehetőleg kevesebb mint 5 mega. Van olyan dvd-m amit az utolsó bit-ig sikerült teleírnom :-) -
#20909 Ja meg azt elfelejtettem, hogy MO-on vagy Asus gyár? Gondolom nincs. Akkor melyik országba vitték szerintetek? Kár hogy nem engem vittek utazgatni. :(
Amúgy eddig a posta + autó(benzin) + vonat, szóval eddigi költségek kb. 10.000 HUF.
Szóval lassan újat vehetnék. Kur** ********!!! -
#20908 Na múlt pénteken visszavittem személyesen a boltba az alaplapot, amit elvileg cserének adtak. Ott vették észre, hogy nemelég az a sok hiba amit írtam, hanem még a CPU foglalatban 2 tüske el volt hajlítva.
Szóval ha összeraktam volna, akkor még a CPU-mat is elbaszhattam volna egy kis zárlattal miattuk, meg még kitudja mit. F@szkalapok!
Megmondtam nekik, itt ez a szar lap, nekem ugyan nem kell. Javítsák meg akkor az enyémet.
Azóta már megint péntek van. De semmi hír. Ugye már kb 1,7 hónapja nincs alaplapom, de már nem is emlékszek, mikor küldtem el először. :(
Tegnap felhívtam őket mi van. Azt mondták a nagyker azért se ad újat. Visszavitték a gyárba az enyémet.
Szóval remélem kurva drága lesz nekik a megjavítása! -
#20907 Rendben! :)) -
#20906 A Resident Evil 4-t tartsd meg, mert arra készült a patch is (ég és föld a különbség grafikailag) fel lehet rakni a Biohazard-ra is, csak a registry-t hackelni kell, szóval így egyszerűbb. Btw. én úgy tudom, hogy a Resident Evil az európai/amerikai, a Biohazard meg az ázsiai verzió. A Broken Sword 4-nél csak a címben van különbség. Viszont a Shadow of Memories-ből is van amerikai verzió, Shadow of Destiny címmel (nekem ez van meg), remélem felmegy erre is a magyarítás... -
#20905 Most 100 forint egy márkásabb lemezért sok neked? Most őszintén? -
#20904 Közben utána néztem és már a Fahrenheitnek is van törése. Sokáig csak az Indigo Prophecy-nek volt. -
#20903 Egy furcsa kérdés.
Egy azonos játékból melyiket érdemes megtartani? Az amerikai vagy az európai verziót?
A Fahrenheitből az európai volt jobb, mivel abból nem volt kivágva semmi, de nem volt hozzá törés (nem tudom most van-e), de az amerikaihoz van.
Vagy ott van a Broken Sword 4 amiből szintén két különböző verzió van. Az európai mellett szól az, hogy ehhez készült el a magyarítás.
Ami viszont most konkrétan érdekelne, hogy a Resident Evil 4-et (európai verzió) vagy a Biohazard-ot (amerikai verzió) tartsam-e meg, mivel az egyiket most ki kellene írnom dvd-re a másikat pedig törölni akarom.
Vélemények? -
#20902 Szólok! :-)
Engem tényleg érdekelne. -
#20901 Na majd egyszer belekezdek és legalább 1 végigjátszásig megpróbálok eljutni. Régi gépet meg találok itt bőven a melóhelyemen :-) -
#20900 :) A Anderson and the Legacy of Cthulhu horror-akció. Tegnaptól van "nálam",de még nem próbáltam. Ha kell vkinek, szóljon!
-
#20899 Hát azt nagyon rosszul tetted, mert IMO nagyon jó kis kalandjáték. Én tavasszal nyomtam végig mind a 8(!) befejezését és így már végre megértettem a teljes sztorit is (anno csak 1 befejezését láttam és úgy eléggé ködös volt a történet). Egyébként meg van 1 hatalmas grafikai bug benne: ha 64MB-osnál nagyobb videókártyával nyomod (manapság már a 256MB is kevés), akkor max. 800x600-as felbontással lehet játszani és nem engedi bekapcsolni a video effekteket sem. Úgyhogy a párom gépén játszottam végig, amivel végre láttam teljes pompában a játékot 1024-es felbontással. -
#20898 Nah, ez öröm. Régebben játszottam vele és nagyon megtetszett. Azóta sajna nem vettem elő, de most tolom majd egy kicsit:D -
#20897 Egész jó lett ez a Halál Zátony (Dead Reefs) csak ezen a melóhelyi gépen büdösül szaggat. Még a textúrák is le vannak fordítva. -
#20896 Igen az lesz az.
Sajnos én anno letöröltem egy próba után. -
#20895 Az az a japán vagy milyen városban bolyongós kezdetű idősíkos? -
#20893 Elkészült a Shadow of Memories kalandjáték magyarítása. Akinek megvan, az most magyarul is végigtolhatja. -
#20892 Sok?
Melóhelyemen sima ethernet kábeles modem van. Debian adsl configja egyből felismerte és csak az user:pass-t kellett beírnom. Alap beállításokkal minden tökéletesen működik. -
#20891 Ezt próbálta már valaki:
Anderson and the Legacy of Cthulhu
Elvileg akció kaland, de ennél többet még nem tudtam meg róla. -
#20890 ezért jobb a kábelnet.. nincs az a sok fölösleges belállítgatás:D -
#20889 Még sosem használtam fedorát, így nem ismerem a beállító programjait. Elvileg az ADSL kapcsolatot egyből be kellene állítania. Meg kell adni az adsl beállító programnak az eszköz nevet, elvileg azt amit az lsusb kiír. -
#20888 Mit ír ki erre a parancsra:
lsusb -
#20887 Köszi!
Már húzom is lefele. -
#20886 én GAIM-ot használom. Ez egy IRC, MSN, ICQ, stb kliens egyben. Kényelmes áttekinthető, gyors. -
Tomsess #20885 Köszi a tippeket, majd vmelyiket kipróbálom, meg letiltom barátaimat MSN-ről
Ma egyébként sikerült vmit szórakoznom a modemmel, természetesen nem műxik. Nem ismeri fel az USB-s modemet. Már mondtam, hogy feladom, hisz net nélkül nem sokat ér a Linux, főleg, hogy telepíteni sem hagy, mert a neten keres vmit és miután nem találja kidob az ablakból. De körbenéztem a neten és szerencsére van megoldás. Másik dolog, hogy nem műxik :D Itt a link, itt leírják hogy kell. NAmost, ezt én Fedora 5 alatt találtam meg, feltelepítetem három ilyen vmi linux-atm csomagot. Aztán beraktam két file-t amit itt is ír. Konzollal eljutottam odáig, hogy adsl-config de azt írja ki, hogy nem ismeri az adsl parancsot. Nem teljesen az itt leírtam szerint mentem, hanem innen szedtem az infót, mivel ez pont ezt tárgyalja, igaz szlovákul. De azért a parancsokat meg lehet lesni. Itt leakadtam... valami ötlet? -
#20884 :) Fent van, ahogy én kaptam. -
#20883 ja, egy kiegészítés:
a képeid, letöltött fileaid, meglevő beszélgetéseid a gépeden vannak. DE az MSN-es kapcsolataid a server rögzízi, ezeket nem veszted el.
UI: ha NAGYON nincs linux alá kedvedre való, vagy működő MSN kliens, akkor használj Web-messengert!. MSN kliens böngészőben:D kukkantsd meg:D aranyos.
UI2: van egy kis programom.... érdekes darab.... ha elindítom, és beírom az email címed, akkor te nem tudsz belépni MSN-re.... akárkivel müxik. még nem javította az MS:D
A neve Icecold Reloaded.
kb 3-4 napja még működött.... durva... -
#20882 MSN: Microsoft társalgó szolgáltatása. 2 részből áll:
-server (igen, mind az M$ kezében.)
-kliens. ami nálad fut. feljelentkezik a serverre. ennyi a dolga, meg hogy követi a protocol szabályait.
K. mind1, milyen klienset választasz, én pl MSN Messenger Plus+ -t használok. ez win alatt van csak.
nincs olyan, hogy MSN belépési név, meg jelszó.
ellenben van Microsoft Passport. sokmindent lehet vele csinálni, többek között MSN-ezni is lehet vele. neked is olyan van:D
minden kliensen ugyanazt a belépési nevet és jelszót kell megadni, eleve:D
Amúgy a bejelentkezési nevet, jelszót megváltoztatni, vagy újat regelni az Microsoft Passport oldalon lehet. -
Tomsess #20881 Éppen ez az, hogy ez egy olcsó nethez adott USB modem, semmi hálózati kábel csatlakozás. Remélem azért felismeri Nekem úgy kellene az MSN linux alatt, hogy a jelenlegi windowsos névvel és jelszóval tudjak működni. Ezek működnek a már meglévővel, vagy újat kell csinálni?
Dead Reefs az most jelent meg, talán egy hete. Azt hallottam, hogy semmi extra ... bár én még nem próbáltam. Ha már friss kalandok, akkor nincs meg vkinek az Ankh 2? -
#20880 Jöhet! :-)
Gyors voltál :-) -
#20879 Megszereztem, feltegyem? -
#20878 "de hogy melyik bekötésű UTP kell, arra már nem emlékszem... asszem patch-kábel... "
Biztos, hogy sima patch kábel kell