The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, kösz szépen! <#alien2><#worship>

takysoft
ugyan már.
be kell szerezni az adott gamestar-t. fel kell õket hívni, vagy körbenézni vaterán, vagy ilyenek. esetleg torrent.
de a magyaríts még a 2 cd-ssel sem megy tökéletesen.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ksz😊

Van -e élet a halál elött?

indy32: Ha teheted, nézz körül az eMule-n. Ott van egy 2CD-s, (lengyel verzió).
De a magyarítás azzal sem kooperál tökéletesen.Nincs napló, idõvel lefagy.
mandm
Tomsess!
Dracula 1, elsõ cd-je kb másfélóra múlva a ketteskén. A második cd-t már tömörítve és darabolva teszem fel.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

A 2 cd-s verziót sehol nem találom semmilyen torrenten 😞

De feltettem 😞 sajnos

takysoft
mert ha feltetted, akkor valszeg az a baj.
amugy van egy police patch.. bar az nem garazs.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
magyarítást ugye nem tetted fel?

Sziasztok!
Olvastam hogy másnál is kijön a 4 cd.s verziónál a következõ hiba.A 3. pályánál amikor belépek a garázsba és ott valami lyukon leakarok menni akkor hiba üzenet és lefagy valami "00000200.isn"-t hiányol
tudnátok segíteni?

Köszi szépen<#worship>

Lord Myn
KQ3 fent van!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Aha, szegényke <#buck> Bár onnan még majd kell a Myst négyecske <#alien2>

Lord Myn
KQ3 megy fel ketteskére! <#nezze>

Btw: Szegény egyeskét nagyon mellõzük mostanság... <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

THX! Az összest ami felketült! THX! THX!<#worship>
North & South kemény gamma <#alien2> A KQIII-ra pedig én is neveznék<#nezze>

Lord Myn
Na, akkor letöltöm és adok neki 1 esélyt. 😊 Az az igazság, hogy az elsõ stratégiai játékokat még nagyon szerettem, amik nem voltak ilyen bonyolultak. Pl.: Defender of the Crown (örök klasszikus Amigán!), North & South, History Line 1914-1918 vagy a legelsõ RTS: Dune II.

Btw.: Axon, te mint "õskalandor", tudtad, hogy megjelent a King's Quest III AGS remake-je beszéddel, meg átvezetõ animokkal (~130MB tömörítve). Ha kell feldobom vmelyik szerverre, mert a honlapról néha nehéz letölteni és lassú is.

Axon
Lehet ezt elfelejteni? :-)
Egy haverommal közösen raktuk fel, ki-ki a maga gépére. Neki disznókat gyártott a kovács, nekem viszont nem nõttek meg a fák csak közepes méretig, azt meg nem vágta ki a favágó, így hamar elfogyott a fa. Így neki kardja nem volt, én meg nem tudtam építkezni. Ezért is nem játszottam a 3. részzel, majd csak a negyedikkel, de azzal sem sokat.

takysoft
Én a 2.-al kezdtem... ott be is fejezõdött, mert a 3. teljesen más volt...
már azt se tudom, hanyasnál járnak..
de a második magyon tetszett.

Nem tudom, azt tudtátok-e, hogy a Settlers 3 idejében kísérletezgettek elõször CD-copy protection tehcnológiákkal játékoknál.
A bevett szokás az volt, mint ma... ha nem eredeti, nem idnul el...

A settlers 3 készítõi viszont viccesebbre vették a figurát😄 (ezzel valójában a protection is értelesebbé vált). Ugyanis, ha a játék észrevette, hogy nem eredeti a CD, akkor magát a játékot tette lehetetlenné azal, hogy a kovácsmûhely disznókat gyártott😄 nem, nem bug volt😄DDD

a warez piac meg ezen szívott hónapokig😄

Az elsõ részt én is nyomattam egy ideig, de nem túl sokat. Viszont komolyan érdekesebb volt mint a 2. rész, csak hát anno még én is a kinézetre mentem, így maradt a 2 <#alien2> Az elsõnek nem is Settlers volt a neve, hanem ... itt van a nyelvemen,de nem ugrik be - Serf City. Ez az. A Settlers-et csak aláfestésnek kapta <#lama>

Axon
Akkor a Settlers stratégiát neked találták ki, mivel itt nem kell többfele figyelned. Itt minden mûködik magától és neked elég mindig egyetlen dologgal foglalkoznod, ami éppen érdekel. Ez a játék nem a harcról szól, csak éppen annyi van benne ami szinesíti a játékot. Nem az észnélküli terjeszkedés-erõforráskitermelés-egységépítés hármasában zajlik az élet, hanem szép komótosan lépésrõl-lépésre építgetsz, és közben gyönyörködsz az egészben.
Érdemes rászánni egy órát. Annyi pont elég a fertõzéshez, ha meg ennyi idõ után sem hat valakire, akkor tényleg nem érdemes eröltetni.

A pikantériája a dolognak, hogy nekem a Settlers elsõ része volt az abszolult kedvencem. Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet életemben, még anno a 386-os , 4 mega ram-os gépemen. Annyira megszerettem, hogy ezután a 2. rész nem is igen hozott lázba és inkább az elsõ részt toltam tovább. Én személy szerint jobban örültem volna az elsõ rész újrakiadásának. Na, de ezt nem hangoztatom, mert még megköveznének érte, mivel a 2. részt kiáltották ki az abszolult gyõztesnek a sorozatból.
Szerencsére a 2. rész még nagyon sokmindenben hasonlít az 1. részre, nem úgy mint a 3. és 4. rész. Az 5. részrõl már nem is beszélve, ami a Settlers nevet alázta a porba.

A Settlers-et azért szeretem mert nyugis gém. Nincs benne kemény harci rendszer, ami van az is poénos. Viszont miután már minden épület megvan, eléggé monoton lesz. Kíváncsi vagyok erre az új verzióra, mert a képekbõl úgy láttam, hogy a pályák ugyan azok mint annó a kettesben voltak.<#vigyor2>

MerlinW
Okéoké, de a Settlers nem stratégia. Hanem egy fogalom.😊)

[merlinw.org]

Lord Myn
Grat... <#taps> De most mondok 1 vérlázítót: Nem nagyon szeretem a stratégiát... <#wilting> (sógorom szerint azért, mert ész kell hozzá...)

Szóval nem szeretek csapatokat írányítani, 1000-felé figyelni egyszerre,stb. Azért vagyok "kalandor", mert azt szeretem, amikor egy valakit írányíthatok és beleképzelhetem magam a helyébe, hogy én mit csinálnék az adott szituban. Ezért várok 1x egy olyan kalandjátékot, ahol tényleg nagyon nagyfokú szabadságot kap a játékos... (mondjuk azért volt 1-2 probálkozás már: pl. Blade Runner, Fahrenheit stb.).

Lord Myn
Nekem volt a Sin Ep1-bõl valami steam nélküli verzióm, de az meg úgy óránként kifagyott, úgyhogy töröltem... <#shakehead>

Axon
Amíg ti a Steam-el bajlódtok, addig én a Settlers 2-ben kiépítettem egy hatalmas várost DÜBÖRGÕ gazdasággal ;-)

Én sem szeretem, sõt dettó utálom. Hülye Steam miatt nem is játszottam a Sin : Episode 1-al meg a The Ship-el. Nem volt kedvem keresgetni, hogy indítsam el. Mert ezeknél a mostani Steam-en keresztül letölthetõ játékoknál már .exe se nincs. Azt is a kliens adja hozzá vhogy.<#levele>

Lord Myn
Lehet benne valami, amit mondasz... 😊 De egyébként is utálom ezt az egész Steam-sz*rságot, örülök, hogy a HL2 Episode 1-ben már nem volt.

Sztem úgy lehet megoldani, hogy felraksz egy sima steam-et vhonnan, nem az image-bõl, mert ahogy szavaidból kiveszem, nem talál ott vmit. HA fent van a Steam, akkor annyi az egész, hogy regelsz egy címet magadnak amivel be tudsz menni. Semmi több, nem kell fizetni, átutalni. Majd jöhet a serial<#alien2>

Lord Myn
Most lehet, hogy megkövezel, de semmi P2P-t nem használok...

MerlinW
Hmm.. láttam torrenten ilyan tört steam vackokat. Talán azzal megy.

[merlinw.org]

Lord Myn
Olvastam, de nem is ilyen serial-t kér, hanem Steam Login-t meg password-ot, úgyhogy nem is igazán értettem mik azok a számok... <#conf>

Lord Myn
Ok-ok, csak megemlítettem... Egyébként a többi cuccot köszi!

MerlinW
NFO-s nem jó?

1 unpack
2 burn or mount
3 install and use : 1038-75823-0699 or 1781-51883-2946
4 run

[merlinw.org]

MerlinW
via_mala kérésére tettem fel. A helyproblémával meg ne foglalkozz, az az én dolgom😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Nekem meg elindítani nem sikerült a Half-Life Anthology-t, mert Steam Acount-ot kér...

Lord Myn
SZVSZ felesleges volt felrakni a BS4-t még1x (bár tudom Kirol kifogásolta az én verzióm...), de most akkor több mint 3 GB felesleges van fent. Na mindegy...

MerlinW
BS4 RELOADED darabolva online.

Aztán most mindenki foglalja imába a nevem, és reszteljen píszben jól😊

[merlinw.org]

Axon
Ezer köszönet érte, már tépem is lefele.

MerlinW
Settlers online.

[merlinw.org]

Axon
Huh... gyorsan lótuszüllésbe helyeztem magam és lassú monoton hangon mantrákat kántálok :-)
Így kibirom még néhány óráig ;-)

Elõre is köszi!

Kösz <#alien2> Jól összetömörítették...

via_mala
Half-Life
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Forces
Team Fortress

Mondjuk nekem a telepítéssel valami gubanc van, mert a steam.exe nem találja a steam.dll-t. <#szomoru1><#help>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Kérdésem az lenne, hogy ez a HL Anthology mit tartalmaz pontosan? Mert picit kicsi lenne az összes kiegészítõ címre. Az úújraátdolgozott Source HL-t vagy csak a sima HL1-et?<#nezze>

MerlinW
Dehogynincs. Kis türelmet😊

[merlinw.org]

Axon
Nincs meg valakinek a Settlers 2? Most jelent meg a RELOAD-os verzió.

Oké, kösz, most helyreállt<#worship>

MerlinW
Néha elõfordul, de nyomtam egy FTPrestartot.

[merlinw.org]

Kösz szépen, várva várt cuccocska<#wink> Egyébként mi van a ketteskével, valahogy nagyon,de nagyon nehezen akar felcsatlakozni<#szomoru1>

Axon
Akkor marad a magyar verzió levadászása, ami gondolom nem lesz könnyû.