The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
be kell szerezni az adott gamestar-t. fel kell õket hívni, vagy körbenézni vaterán, vagy ilyenek. esetleg torrent.
de a magyaríts még a 2 cd-ssel sem megy tökéletesen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Van -e élet a halál elött?
De a magyarítás azzal sem kooperál tökéletesen.Nincs napló, idõvel lefagy.
Dracula 1, elsõ cd-je kb másfélóra múlva a ketteskén. A második cd-t már tömörítve és darabolva teszem fel.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
amugy van egy police patch.. bar az nem garazs.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Olvastam hogy másnál is kijön a 4 cd.s verziónál a következõ hiba.A 3. pályánál amikor belépek a garázsba és ott valami lyukon leakarok menni akkor hiba üzenet és lefagy valami "00000200.isn"-t hiányol
tudnátok segíteni?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Btw: Szegény egyeskét nagyon mellõzük mostanság... <#nevetes1>#nevetes1>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Btw.: Axon, te mint "õskalandor", tudtad, hogy megjelent a King's Quest III AGS remake-je beszéddel, meg átvezetõ animokkal (~130MB tömörítve). Ha kell feldobom vmelyik szerverre, mert a honlapról néha nehéz letölteni és lassú is.
Egy haverommal közösen raktuk fel, ki-ki a maga gépére. Neki disznókat gyártott a kovács, nekem viszont nem nõttek meg a fák csak közepes méretig, azt meg nem vágta ki a favágó, így hamar elfogyott a fa. Így neki kardja nem volt, én meg nem tudtam építkezni. Ezért is nem játszottam a 3. részzel, majd csak a negyedikkel, de azzal sem sokat.
már azt se tudom, hanyasnál járnak..
de a második magyon tetszett.
Nem tudom, azt tudtátok-e, hogy a Settlers 3 idejében kísérletezgettek elõször CD-copy protection tehcnológiákkal játékoknál.
A bevett szokás az volt, mint ma... ha nem eredeti, nem idnul el...
A settlers 3 készítõi viszont viccesebbre vették a figurát😄 (ezzel valójában a protection is értelesebbé vált). Ugyanis, ha a játék észrevette, hogy nem eredeti a CD, akkor magát a játékot tette lehetetlenné azal, hogy a kovácsmûhely disznókat gyártott😄 nem, nem bug volt😄DDD
a warez piac meg ezen szívott hónapokig😄
Érdemes rászánni egy órát. Annyi pont elég a fertõzéshez, ha meg ennyi idõ után sem hat valakire, akkor tényleg nem érdemes eröltetni.
A pikantériája a dolognak, hogy nekem a Settlers elsõ része volt az abszolult kedvencem. Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet életemben, még anno a 386-os , 4 mega ram-os gépemen. Annyira megszerettem, hogy ezután a 2. rész nem is igen hozott lázba és inkább az elsõ részt toltam tovább. Én személy szerint jobban örültem volna az elsõ rész újrakiadásának. Na, de ezt nem hangoztatom, mert még megköveznének érte, mivel a 2. részt kiáltották ki az abszolult gyõztesnek a sorozatból.
Szerencsére a 2. rész még nagyon sokmindenben hasonlít az 1. részre, nem úgy mint a 3. és 4. rész. Az 5. részrõl már nem is beszélve, ami a Settlers nevet alázta a porba.
Szóval nem szeretek csapatokat írányítani, 1000-felé figyelni egyszerre,stb. Azért vagyok "kalandor", mert azt szeretem, amikor egy valakit írányíthatok és beleképzelhetem magam a helyébe, hogy én mit csinálnék az adott szituban. Ezért várok 1x egy olyan kalandjátékot, ahol tényleg nagyon nagyfokú szabadságot kap a játékos... (mondjuk azért volt 1-2 probálkozás már: pl. Blade Runner, Fahrenheit stb.).
1 unpack
2 burn or mount
3 install and use : 1038-75823-0699 or 1781-51883-2946
4 run
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Aztán most mindenki foglalja imába a nevem, és reszteljen píszben jól😊
[merlinw.org]
Így kibirom még néhány óráig ;-)
Elõre is köszi!
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Forces
Team Fortress
Mondjuk nekem a telepítéssel valami gubanc van, mert a steam.exe nem találja a steam.dll-t. <#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%