The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
A Broken Sword 4 elõzõ verzsönével mi a problema? Még nem jutotam el odáig, hogy megnézzem, de ha nem mûködik meg se próbálom hanem lecsorgatom a reloded verziót. Pár napig nem volt gépem mert 2 kondi az alaplapom felpúposodott, amit csak tegnap volt idõm kicserélni. Este megint kaladra fel, de melyik verzió a jó?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

nagykispeter
Lehet rám gondolsz.
Nem tudtam eladni odaadtam anyámnak.
Amúgy 10-15 ezret adtak volna érte bizományba.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

kirol
Közületek kinek is volt FS C996F -je?
Kíváncsi vagyok, mennyiért tudta eladni.
Bocs, de elfelejtettem, ki volt az.

Oké, csak megkérdeztem. Mert azért nem volt piskóta 2,8GB-ot lenyúzni<#szomoru1>

MerlinW
Én követtem el a hibát, hogy reloaded feltöltése után 3-4 nappal töröltem az mdf-eset. Szvsz töröld a régit és Te töltsd a Reloaded-osat, mert az kb ugyanannyi idõ mint amíg valaki feltölti neked.

[merlinw.org]

Lehet picit pimasz lesz a kérésem, de eléggé szûken vagyok a hellyel, meg minden. 95% lejött az csomagolatlan BS4-bõl mielõtt törölve lett, sajnálom kidobni. Lenne-e még rá esély, hogy felkerüljön 1 max 2 napra vmelyik szerverre? 5% kellene és kész. Tudom, hogy nagy darab, de ha mégis megoldható lenne, akkor megköszönném<#worship>

takysoft
amúgy a honlapom (benne az LBA oldal) is hatalmas átalakításon megy át. namsokára feltöltöm(ha befejezem:D)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
most aztán sokan meg fognak verni:D

lerajzolod:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Taky: Igazad van. A dom-térkép ott van a bejárat mellett a falon. De próbáld meg kilopni és kinyomtatni, mielõtt megoldottad volna a feladatot. Én nem találtam olyan képlopó programot, amivel ez sikerült volna. ( Mondjuk akkor, amikor a progi megjelent) Percenként kilépsz, hogy megnézd a térképet?
takysoft
a DOM térkép azért szükségtelen, mert van egy beépítve a játékban is.
ott van a dom szigeten épp a bejárat mellett:D

Axon
Megpróbálom még a héten feltolni õket az egyesre. Azért néha figyelmeztess, mert hajlamos vagyok a felejtésre, itt a nagy kapkodásban.

Axon
Így utána gondolva már eszembe jutott, hogy az elsõ részben is volt osztott képernyõ. Egyetlen egyszer indítottam el így - ezért nem is ugrott be egybõl -, hogy kipróbáljam. Sajnos kellett volna hozzá két egér, hogy játszani tudjunk, de az egér driverek ezt akkor még nem támogatták dos alatt.

trmn
Axon
Lehetséges, hogy valahogy hozzájussak a listádban található két kaland játékhoz?
Ezekrõl lenne szó: Amenophis Resurrection, Forever Worlds

Taky:Nem csak ismerem és nagyon jó véleménnyel vagyok róla, de egy picinyke "téglám" is van az oldalban. Az LBA 1 leírást én organizáltam. Most ismét küldtem valamit: LBA-2 Dom térkép.<#integet2>
extra.hu meg az atw.hu ami elég nagy free tárhelyet ad. Extrán nincs reklám, és 1GB tárhely van. <#alien2>

Atomreaktor
nem tudom mostanit még nem próbáltam:) egéralátéttõl kezdve könyvön keresztül mindent raktunk a monitor közepéhez, hogy ne tudjuk egymást lesni:)) nagy móka, érdemes kipróbálni;)

takysoft
ja volna egy kérdésem.
tudtok valahol jó kis ingyenes web-tárhelyet?
ATW szar... márhol meg szendevni kell 2-3 megával.
nekem olyna kéne, ahová lehalább 50-100 megát fel tudok dobni.
de nem privát, hanem free. amit bármikor bárkinek tudok akár ajánlani is.

takysoft

Omikron - The Nomad Soul felért a ketteskére<#alien2> Jó csemegézést...

Úúúúú a franc ilyen nincs. Vki leszedte a BS4 elsõ változatát a ketteskérõl<#confused> 95%-nál voltam<#rinya>

Köszi, jön lefele. Visszatérve: Bocsi,de én még igényt tartok a Myst 4-re. Megpróbálom mihamarabb lenyúzni, aztán lehet törölni. El Matador,de fõleg a Company of Heroes érdekelne. Utóbbi várva várt játékom, kár hogy torrentrõl ilyen bazi kakául jön<#szomoru1> Szóval ha felkerülne csókolnám a lábad <#taps>

Axon
Akkor gyorsan elkezdünk a soraid között olvasni ;-)

Ne is beszéljünk politikáról (én, aki közel 11 éve áll egy minisztérium alkalmazásában, igaz, 5 éve már mint háttérintézményben...)

Axon
Szerintem is hagyjuk a témát.

trmn
Köszi, de csak a kettest tudom elérni

Lord Myn
Egy kis off: Figyelj én sem rajongok a kormányért (egyikért sem!), de milyen tettekre gondolsz? Ragadjunk fegyvert és csináljunk forradalmat? Annyit nem ér az egész... Úgy sem fog változni semmi, tök mindegy, ki van hatalmon. Amúgy nem az MSZP tagok hazudnak, hanem úgy usque az összes politikus, úgyhogy SZVSZ felesleges azt hinni, hogy bárki kerül is kormányzó pozicíóba, itt valami gyökeres változás lesz... (Ahogy a nagy öregek mondták: "Úgy sz*r, ahogy van!").

De tényleg ne beszéljünk politikáról, legalább ezt a fórumot hagyjuk meg a játékoknak, a jó sztoriknak meg egyéb jó dolgoknak, így legalább elkerülhetjük az értelmetlen veszekedést, ami mostnában (sajnos) nagy divat...

ON:

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Már vagy 10 SMS-t kaptam, hogy Gyõrben az üvegpalota elött lesz atüntetés fél 4-kor. sajna nem tudok menni, ugye a meló.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Azért itt már kevés volt csak a hazugság és egy jó nagy adag szerencse is kellett.
Mondjuk ez attól még mindig a gyerekes csíny kategóriába tartozik és messze áll a kõkemény hazugságtól.
Egyébként én is találkoztam már "rendes" rendõrökkel. Volt jó pár kisebb-nagyobb közlekedési stiklim, amikor szimplán elengedtek egy ejnye-bejnyével, így rosszat a közlekedési rendõrökre nem mondhatok.

Axon
Az elsõt ma szereztem meg, bár eddig még csak a demo-t próbáltam, de maximálisan egyetértek a véleményeddel.
A Max Payne tetszett, de ez az El Matador kicsit vérgõzös számomra.

Az autoversenyek pedig mindig is kivül estek az érdeklõdési körömön.

Lord Myn
Most azt hiszed hülyeséget mondtál, de 1x az egyik haverom, így dumálta ki az ittas vezetést: "Jaj, elnézést kérek de ebéd után, véletlenül, bekaptam néhány konyakmeggyet és valószínûleg azt mutatta ki a szonda..." És a rendõrök elengedték bünti nélkül! <#taps>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Az egyesen fent van az elsõ 3 részt tartalamzó cd magyar nyelven.

Axon
Igazából nem akartam itt politikai vihart kavarni. Ez a fórum nem errõl szól, de annyira parázslik a levegõ, hogy egy poén szintjén azért bedobtam ide is.
Néhány haver már hívott, õk már kint vannak debrecenben, mivel ott is készül a tüntetés. Ha fajul a helyzet és indulnak pestre, akkor megyek én is. Ennyi... talán a szavak ideje lejárt és jöhetnek a tettek, de az is lehet, hogy ez is szépen kialszik és maradnak ismét a szavak...

trmn
Valakinek nincs meg véletlenül az Agon? Tudom, hogy több része van, mindegyik érdekelne.

serito
Csak az a gond, hogy nem 4 évig, hanem 45 óta hazudnak egyenesen a pofánkba a "hülye" magyar meg tûri de sajnos ezt a komcsi idõkben nagyon belenevelték az emberekbe.

serito
És "Õ" az ország igazmondó mártírja!!!

MerlinW
Mehetnek, jah.

Addig is a véleményeim róluk:

Company of Heroes
Nem igazán szeretem az RTS-eket. De ezt 2 nap alatt végigjátszottam, csodálatos. Viszont hihetetlen gépigénye van.

El Matador
Max Payne mínusz zenék és a sztori. Ebbõl kapunk egy szépke grafikájú észnélküli (rohadt nehéz) drogháborút.

GTR2
- Tökéletes autóhangok, fizika
- 1-2 éves grafikai színvonal, de nem csúnya
- kizárólag kormánnyal játszható. (billen 0% esély, egérrel 50%)

[merlinw.org]

Axon
Tegnapig hazudtam, de mától már igaz minden szó mi elhagyja a számat :-)

Nem ittam csak két sört!

Holnap pedig azt is letagadom, hogy sörözni voltam és csak ettõl az újfajta sörízû rágógumitól bûzlök mint egy görény <#awink>

Wanted
Company of Heroes, El Matador, GTR 2 felmehetnek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Lord Myn
Ok, miután kipróbáltam írok, csak most elõtte van 1-2 játék a sorban.

Lord Myn
"Csak 3 sört ittam szivecském a haverokkal a kocsmában", holott négyet ittam

Na, ne mesélj! Volt az tizennégy is... <#nevetes1>

via_mala
Ilyen sorrendben kérném:
Company of Heroes
El Matador
GTR 2
<#worship><#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Wanted
El matador, Faces of war, Gtr2, Company of heroes igényeket jelezhettek.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

szotyimutyi
Szóval, ezentúl hihetünk neked...De kár, hogy ezt így kellett megtudnunk! Akkor hogy is van ez az õszinteség? Csak vigyázz, megint rád ne szálljanak! <#shakehead>

Axon
off:

Most pedi szeretném bevallani, hogy 4 évig hazudtam nektek!

Na jó csak vicceltem! <#awink>
Sosem szoktam hazudni, csak legfeljebb füllenteni, vagy kicsit ferdíteni. Mondjuk azt, hogy "Csak 3 sört ittam szivecském a haverokkal a kocsmában", holott négyet ittam <#vigyor>
Szóval nem szoktam hazudni, talán azért mert nem vagyok MSZP tag.

Elnézést ezért a politikai intermezzoért, de nem tudtam kihagyni <#awink>

on:

Axon
Van benne olyan lehetõség? Fel sem tünt. Majd kipróbálom.
Ezt az osztott képernyõs dolgot a mostani felújított verzióba is beletették?

Axon
Sajnos a Myst 4 kitölti ott a hely 70 %-át és még mindig jelezték az igényeket rá, így nem is lesz törölve egyhamar. Na meg ha letöröljük, akkor megint jelentkezik valaki, hogy kellene neki, én meg nem szívesen tölteném újra fel az a 6,5 gigát, ami majdnem egy hétig csordogált felfele.

Axon
Még csak most tudok válaszolni, mivel hétvégén nekem nincs netem.
Nem hallottam a KQ3-ról, de nagyon örülõk a hírnek. Természetesen most azt mondanám, hogy töltsd fel a szerverre, de látom, hogy ez idõközben megtörtént. Mindjárt töltöm is lefele.
Majd reflektálj, hogy tetszett a Settlers 2.

Atomreaktor
mi osztott képernyõn játszottunk a kettõvel:) az is külön élmény:)
amúgy egyik legjobb game a világon:) legalábbis top 10 tutkó

mandm
Dracula1 fent van a ketteskén Tomsess kérésére

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!

Taky: 10 rugós internet elõfizetés mellett nincs további zsozsóm méregdrága játékújságokat vásárolni. Ha valamnit nem tudok letölteni, akkor annyi!
inkább játszódok az LBA-2vel! Legalább annyira jó mint a TLJ és tökéletes a magyarítása .<#integet2>
LBA2 szuper!