The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nem tudtam eladni odaadtam anyámnak.
Amúgy 10-15 ezret adtak volna érte bizományba.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Kíváncsi vagyok, mennyiért tudta eladni.
Bocs, de elfelejtettem, ki volt az.
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
lerajzolod:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ott van a dom szigeten épp a bejárat mellett:D
Lehetséges, hogy valahogy hozzájussak a listádban található két kaland játékhoz?
Ezekrõl lenne szó: Amenophis Resurrection, Forever Worlds
tudtok valahol jó kis ingyenes web-tárhelyet?
ATW szar... márhol meg szendevni kell 2-3 megával.
nekem olyna kéne, ahová lehalább 50-100 megát fel tudok dobni.
de nem privát, hanem free. amit bármikor bárkinek tudok akár ajánlani is.
oldalam láttad már?
De tényleg ne beszéljünk politikáról, legalább ezt a fórumot hagyjuk meg a játékoknak, a jó sztoriknak meg egyéb jó dolgoknak, így legalább elkerülhetjük az értelmetlen veszekedést, ami mostnában (sajnos) nagy divat...
ON:
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mondjuk ez attól még mindig a gyerekes csíny kategóriába tartozik és messze áll a kõkemény hazugságtól.
Egyébként én is találkoztam már "rendes" rendõrökkel. Volt jó pár kisebb-nagyobb közlekedési stiklim, amikor szimplán elengedtek egy ejnye-bejnyével, így rosszat a közlekedési rendõrökre nem mondhatok.
A Max Payne tetszett, de ez az El Matador kicsit vérgõzös számomra.
Az autoversenyek pedig mindig is kivül estek az érdeklõdési körömön.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Néhány haver már hívott, õk már kint vannak debrecenben, mivel ott is készül a tüntetés. Ha fajul a helyzet és indulnak pestre, akkor megyek én is. Ennyi... talán a szavak ideje lejárt és jöhetnek a tettek, de az is lehet, hogy ez is szépen kialszik és maradnak ismét a szavak...
Addig is a véleményeim róluk:
Company of Heroes
Nem igazán szeretem az RTS-eket. De ezt 2 nap alatt végigjátszottam, csodálatos. Viszont hihetetlen gépigénye van.
El Matador
Max Payne mínusz zenék és a sztori. Ebbõl kapunk egy szépke grafikájú észnélküli (rohadt nehéz) drogháborút.
GTR2
- Tökéletes autóhangok, fizika
- 1-2 éves grafikai színvonal, de nem csúnya
- kizárólag kormánnyal játszható. (billen 0% esély, egérrel 50%)
[merlinw.org]
Nem ittam csak két sört!
Holnap pedig azt is letagadom, hogy sörözni voltam és csak ettõl az újfajta sörízû rágógumitól bûzlök mint egy görény <#awink>#awink>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Na, ne mesélj! Volt az tizennégy is... <#nevetes1>#nevetes1>
Company of Heroes
El Matador
GTR 2
<#worship>#worship><#worship>#worship>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Most pedi szeretném bevallani, hogy 4 évig hazudtam nektek!
Na jó csak vicceltem! <#awink>#awink>
Sosem szoktam hazudni, csak legfeljebb füllenteni, vagy kicsit ferdíteni. Mondjuk azt, hogy "Csak 3 sört ittam szivecském a haverokkal a kocsmában", holott négyet ittam <#vigyor>#vigyor>
Szóval nem szoktam hazudni, talán azért mert nem vagyok MSZP tag.
Elnézést ezért a politikai intermezzoért, de nem tudtam kihagyni <#awink>#awink>
on:
Ezt az osztott képernyõs dolgot a mostani felújított verzióba is beletették?
Nem hallottam a KQ3-ról, de nagyon örülõk a hírnek. Természetesen most azt mondanám, hogy töltsd fel a szerverre, de látom, hogy ez idõközben megtörtént. Mindjárt töltöm is lefele.
Majd reflektálj, hogy tetszett a Settlers 2.
amúgy egyik legjobb game a világon:) legalábbis top 10 tutkó
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
inkább játszódok az LBA-2vel! Legalább annyira jó mint a TLJ és tökéletes a magyarítása .<#integet2>#integet2>
LBA2 szuper!