33675
-
#20958 Feltettem.
A MouseAim2 az a 2.0-ás verziója az egér modnak, míg a MouseFix-ben levő .dll filét feltétlenül be kell másolni a játék alkönyvtárába, mert csak így működik a MouseAim. Ne kérdezd, hogy miért :-) -
#20957 Megköszönném, ha feltennéd így egyben, mert nem tudom mi hiányzik nekem belőle. Egér nélkül meg piszok nehéz irányítani. -
#20956 A Ti4200 nem tudja az SM 2.0-t, csak az 1.3-at (mégcsak az 1.4-t sem tudja, amit a Radeon 8500 már tudott), az első SM2.0-ás kártyák a GeForceFX-ek voltak. Ettől függetlenül elindulhat rajta egy 2.0-as játék is, csak sanszos, hogy lesznek benne grafikai anomáliák... -
#20955 Mármint sima SDRAM-ot? (Szóval nem DDR) Nekem van 2 db 256MB-os PC133-asom, lehet elboltolom. -
#20954 Hali!
Tudom, hogy ez nem hirdetőfelület, de nem tud valaki jó áron eladó 512 MB SDRAm-ot, mert amiket boltba árulnak azoknak eszméletlen áruk van. -
#20953 Közben egy kis megjegyzés a Dead Reefs-hez. Az irányítási problémára egy kis orvoslás. A vezérlő pulton kiválasztottam a billentyűzetet és abban beállítottam, hogy a lenyomás utáni ismétlés között a legkisebb idő teljen el, majd az alatta levő csúszkán az ismétlés sebességét levettem a minimumra. Így már játszható a játék, bár azért még mindig szokni kell, főleg a forgásokat.
Egyébként nekem nagyon bejön ez a játék, hétvégén minkét éjszaka toltam egy kicsit. Most a kastélyban bolyongok és amikor a szobám szekrényében egy síró kislány hangját hallottam, akkor legszivesebben ész nélkül menekültem volna a kastélyból. Na nem úgy a karakterem! Nem véletlenől Ő, őfelsége a király nyomozója. Igazi szőröstökű profi, akinek a szeme se (akarom mondani poligonjai sem) rebbent. -
#20952 Nekem elindult egy 4200 Ti-n és ha jól tudom az már támogatja az SM 2.0-t (nem esküdnék meg rá).
Ez egy munkahelyi gépben van és az egér patch miatt indítgattam rajta. Nem sokat játszottam vele, de amíg ment addig teljesen szaggatásmentes volt (800x600-ban). -
#20951 A textúrákat pedig mindjárt lehúzom és majd tesztelem. -
#20950 Egér patch-ből a 2.0-ást használom és még ehhez is van külön egy fix amit rá kell tölteni, hogy működjön. Ha nem lenne meg minden, akkor szólj és felteszem a szerverre. -
#20949 Resident 4 textura patch-ek: http://resi4.uw.hu/index.html -
#20948 Na megtaláltam, 2007 június 25-én adtam fel először az alaplapomat. Pedig nekem gyanús, hogy régebben, nem értem. Kidobtam a feladószelvényt sajna.
Akkor végülis még csak 5 hete meg a hercehurca. -
#20947 Tudom min mész keresztül, nekem anno az X800XT kártyám sz*rt be és amíg a gari intéződött, addig kénytelen voltam egy Riva TNT2 (!) kártyát használni (hardveresen DX6-ot tud), mondanom sem kell, semmi játékkal nem tudtam játszani. (Akkor fogadtam meg, hogy soha többé ATi, eddig 3 ATi kártyám volt, mindegyikkel volt valami szívás, nem mondom, hogy rosszak a Radeonok, de nekem nem volt velük szerencsém...). -
#20946 Azért ez így nem igaz, hogy rosszabb, mint a GF2 MX400, inkább úgy mondanám, hogy kb. ugyanaz, talán a MX440 egy kicsit gyorsabb, az emelt órajelek és optimalizált memória miatt. Mondjuk így 5 év távlatából lehet mondani, hogy egyforma sz*r mindkettő... :D -
#20945 Ezzel nincs is semmi baj, mi tudtuk, hogy mit tud ez a VGA, csak a tv kimenet miatt kellett a tesóm gépébe. Neki ez bőven jó volt anno, mivel kb a hónapban 2x kapcsolja be, és akkor se játékra használja.
De mivel most az én gépem nem jó, mindjárt visszanézek, hátha itt is beírtam, hogy mikor küldtem el legelőször a lapomat, mert elfelejtettem, ezt használom.
Bár nem tudom, lehet segítene az MX440-en, ha a házra ráraknám a GeForce 8800 GTS-emet. (Ha másban nem is, stabilabban állna a szőnyegen. Persze az a FS -s gép valami öntöttvanból van, mert vagy 20 kg, az tuti.) -
#20944 Sajna a GF4 MX440 egy nagy rakás szutyok kártya:( Rosszabb mint a Gf2 mx400-as. Azt még egy GF3 is veri. Ezt utáltam mindig is a gyártókban, hogy mindeféle csili-vili neveket adnak a kártyáknak aztán az ember meg próbáljon eligazodni köztük:( -
#20943 Ok, köszi megnézem majd, de közben én is találtam egy nagyon jót, YouTube FLV to AVI Suite Pro -t. -
Ersiman #20942 Nekem van. Keresd a szokott helyen!
Üdv
Ersiman -
#20941 Nincs valakinek progija, amivel *.flv -ből *.avi -t tudok csinálni, és full verzió? Mert nem akarok bele + vízjeleket, stb-t. -
#20940 Csodálkoznék, ha menne, mert a leírás szerint SM 2.0 kártya kell hozzá, a GF4Ti meg ezt nem tudja, bár lehet, hogy el lehet indítani. A párom gépében is Ti4200 van és sikerült elindítani a Dreamfall-t rajta (szintén SM 2.0 a minimum a játéknál), de 1-2 textúra hiányzott és a víz helyett kékesfehér villogó sokszögek voltak (nem tudta megjeleníteni a tükröződést). -
#20939 Hát emiatt a VGA miatt, szerintem sok játék nem indul el mostanság... A RE4-hez egyébként SM 2.0-s kártya kell (GF 5700+/R9500+). -
#20938 Igen, akartam írni, hogy ha már váltasz, akkor jobban jársz a Core2Duo-val, mondom ezt úgy, hogy 10 éve csak AMD procim volt (most is), de sajnos most az erő a másik oldalon van... Bár az is lehet, hogy meg kell várni míg kijönnek az új AMD procik (ősszel). -
#20937 A resi4.uw.hu-n megtalálod a linkeket. Az GameCube-os verzióból szedték ki a textúrákat (ami sokkal szebb, mint a PC-s, rejtély, hogy miért...) és konvertálták át PC-re (elég nagy). Nekem viszont az egér-patch nem akart működni... :( -
#20936 Nekem rémlik valami, mintha anno próbáltam volna, de bár elindult, de full fekete kép volt rajta. Na mindegy. -
#20935 Nálam ment egy Gf4-en, bár az Ti volt, ami ha jól tudom az akkori csúcs :-) -
#20934 Miért úgy szebb lenne?
Lehet én is kipróbálnám, mert már lassan 2 hónapja nem játszottam semmivel, lentebbi probléma miatt.
Hátha ezen is menne a RE!.
A gépem amúgy amit használok: P4 2,4 Ghz, 1 GB RAM, GeForce 4 MX440.
Bár gondolom a VGA miatt lehet el se indulna. -
#20933 Nem úgy volt, hogy a Nancy Drew sorozatnak a 11. rész lesz az utolsó része? Na, de ez aztán már tényleg az "utolsó-utolsó", így nyilatkoztak a készítők. Ettől függetlenül éppen most néztem bele a White wolf-ba, ami a sorozat 16. része. Lassan vetekszik a brazil szappanoperákkal a hosszúsága és lehet, hogy a minősége is. Nem túlságosan szokott érdekelni a grafika egy kalandjátékban, de az feltünt, hogy pont úgy néz ki ez a 16. rész is mint az első.
Mindenesetre ennek nem fogok helyet szorítani a következő DL-es dvd-n :-) -
#20932 Honnan lehet lehúzni ezt a GC textúra-packet?
A tegnapi patchelést egyébként egy munkahelyi gépen készítettem ami nem éppen villán gyors, de érdekes módon a RE4 egész türhetően ment rajta szaggatás nélkül. Ami mégfontosabb, hogy működött az egér patch is, és végre egérrel is tudtam irányítani. -
#20931 ASUS alaplap nvidia570, A64 3800 AM2, 2x512MB Geil Ultra, MSI X1600 XT ennyi a lényeges benne (van hangkártya SB, WD vinyó 250 gb, meg egy meseszép tápegység, típusát már egyszer leírtam a fórumban (most nem jut eszembe), de a lényeg, hogy gyönyörű és néma)
Nem akarom elkiabálni, de van egy apró reménysugár, hogy sikerül a gépemet lecserélnem bizonyos bartel üzletek lévén talán augusztusban). Most rakosgatom magamban össze, hogy mit is szeretnék:
Tetszik ez az AMD X2 5200-es proci, mert már 2x1 MB cache van benne.
Alaplap maradna egy asus nvidia 570-es chipkészlettel
2x1mb 800Mhz-es memória (a STALKER miatt )
Monitorkártyára egy 8600 GT vagy GTS (árban nagy különbség, de játéktesztekben minimális fps különbségeket láttam)
Egyelőre ennyi. Hangkártya, vinyó, táp az maradna a régi.
Na persze ez még roppant képlékeny és tanácsokat szívesen fogadok. Például jó lenne egy táblázat, ami nagyjából megmondja, hogy melyik AMD procinak melyik Intel proci felel meg sebességben (körül-belül). Bár vallási okokból AMD párti vagyok, de sok jót hallottam a Core 2 Duo-ról és ha árban is megfelelő akkor esetleg... talán... de akkor át kell keresztelkednem
Alaplap az most itt kisebb szerepet kap és csak akkor változna ha intel proci kerülne bele. Memóriában viszont nem tudom, hogy ki tudnám-e használni egy nagyobb órajelűt mondjuk 800 Mhz helyett egy 1066 Mhz-est AMD procival.
Videokártya pedig szintén dilema, mint fentebb is említettem én csakis kizárólag játékra használnám ezt a gépet és néhány játéktesztben majdnem ugyanolyan eredményt produkált egy GT mint egy GTS, holott van köztük vagy 15-20 ezer forint különbség. Erre is varjatok gombot ha megkérhetlek benneteket -
#20930 Megéri, mert lesz különbség látványilag (pláne ha a GC texture-packet is felrakod a patch mellé). Egyébként áruld már el milyen géped van, mert most már kiváncsi vagyok. -
#20929 Elképesztő!
Most patchelem a Resident Evil 4-et 1.0-ról 1.1-re. Már 25 perce megy és kb. most jár a felénél! -
#20928 Amikor kiírtam a Myst4-et még 10 ropiért árulták. -
#20927 Nekem egyből felismeri a Nero (bár a nerolinuxot használom, de elvileg mindenben megegyezik a win-es verzióval). -
#20926 Köszi az infot. Tényleg odanyomtam neki mindent, de azt álmomban sem gondoltam, hogy kevés neki a gépem (pláne egy kalandjátéknak).
Remélhetőleg este folytatni tudom. -
#20925 Én a Myst4-et és a Myst3-at raktam rá cipőkanállal egy DL-es dvd-re. Ha jól emlékszem ott keményen "herélnem" kellett az anyagot :-)
Kikerült minden felesleges sallang az iso-ból (directx, acrobat reader, mindenféle nyelvű kézikőnyv). Szóval rápréseltem és tényleg megérte a "pazarlást" :-) -
#20924 Nos tuljadonképpen ezeket a dvd-ket a munkahelyemnek veszem. Veszek havonta tizet-huszat-harmincat - mikor mennyi kell - és ezek között mindig van 1-2 DL-es is. Az ár nem lesz feltünő a neve pedig ennek is DVD. -
Tomsess #20923 SK-ban olcsóbb a DL DVD, most meg már főleg. Én még akkor ilyen 600FT árban vettem, és mivel a szerverről lenyúztam a Myst 4-et (ami 4 nyelvű - magyar is benne van), sztem megérte. Persze ezek után láttam a Tesco-ban az említett áron, de hát akkor már kész volt. -
#20922 A Nero automatikusan felismeri, hogy milyen a lemez (DVD5/DVD9), de a jobb alsó sarokban van egy fülecske ott is állíthatod (ez inkább image-file készítésénél jön jól, mivel írtam, hogy a lemezt automatán felismeri). -
#20921 A Myst4-re főleg... 990 Huf-ért lehet kapni a magyarnyelvű verziót. ;) -
#20920 Nekem csak 6-7 db van (500 huf-ért vettem őket, Verbatim és Fuji DVD+R DL). Eddig 2-t használtam el, szerencsére sikerültek, egyébként úgy vigyázok rájuk, mint a hímestojásra. Szerencsére az írom (Samsung) eddig egy lemezt sem rontott el soha (kopp-kopp-kopp). -
#20919 Egy ilyen DL lemezt a Nero simán felismer. Úgyértem ha imagéból akarok ráírni, kondjuk a Runaway 2-t, akkor csak beteszem a lemezt az íróba és már írhatom is, mert a Nero tudja, hogy az DL, vagy valamit át kell állítani? Csak ezért,mert pont most készülök venni néhány lemezt és van ára rendesen, szóval nem akarom elcseszni. Ja meg az is érdekelne, hogy milyen sebességgel érdemes ezeket írni?