The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
A Dracula 1 egy magyarnyelvû kalandjáték (van belõle 2. rész is).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Dracula 1: ez melyik?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Nem mindegy!
TLJ magyarítás tesztelésével kapcsolatban.
Bocs, már régen jelentkeztem, nem sokat tudtam foglalkozni a dologgal, de a héten rajta leszek. Egy kis segítség a 4CD-seknek: Flipper garázsában, ahogy lemennénk a lyukba, a 4CD-s game kifagy. Ennek oka az egyik fájl. Nem tudom, hogy a 2CD-ssel jó-e, de a 4CD-s változathoz nem passzol, vagy nem jól van becsomagolva. Majd javítani kellene.
Szóval a játék folytatható úgy, hogy az eredeti fájlt vissza kell másolni. Igaz, így a lyukban elhangzottak nagy része angolul jelenik meg, de legalább tovább lehet menni. Lesz ott így is magyar szöveg, amikor a Apryl a monitort nézi. Ez azért van mert az a rész másik fájlban van.
Szóval az ideiglenes megoldás: a játék 2.CD-jérõl a 39-es könyvtárban lévõ 01-es könyvtárból a 01.xarc fájlt bemásolni a gépen lévõ TLJ\39\01 könyvtárba, a magyarított helyére.
Ha valaki nem boldogul angolul a játék ezen részével, keressen egy magyarítást és lesse ki belõle az ide vonatkozó teendõket. Ha nem megy, segítek.
Ha valakinek nem tiszta, írjon.
Egyébként a demo letölthetõ, bár én még nem próbáltam ki.
Jó lenne ha mindenki lehúzná az egyesrõl a Myst 4-et mert törölni kellene. Gyakorlatilag mióta fent van használhatatlan az egyes szerver. A Myst 4 és a TLJ együtt 8 giga.
Tehát, meg kell próbálni elõször szépszóval kérni, majd utnána hivatkozni a rendeletekre. Késõbb bizony hatósághoz is lehet fordulni.
Mi volt, hogy kihívtuk a rendõrõket, mert kisség hangosra sikeredett a szomszéd bulija. A rendõrök nagyon korrekten és higgadtan véget vetettek a hangoskodásnak.
Az Mp3-as avikat logikusan sztereóban nyomja, de azt a hangkártyamixerben (audigy) be lehet lõni hogy 4 vagy 6 csatornán szóljon
[merlinw.org]
És neked így csak a valóban 5.1-es avi -k szólnak 5.1-ben?
Mert nekem vagy mind, a stereo is, vagy semmi. 😞
Ígérted, hogy két játékot feltolsz az egyesre:
Amenophis Resurrection, Forever Worlds
Köszi
2. - úgy konfigold lehetõleg hogy az adott lejátszóbol érd el (amelyikben lehetséges. Mint pl BDplayerben a jobbklikk, options - filter -ac3 menü.)
Valamint érdemes az xp - vezérlõult - hangok-at is 5.1-re állítani, ugyanúgy a hangkártya mixerét is.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Valaki leírná priviben a beállításokat, hogy ne itt offoljunk.
Mert van pár fül, lehet az alap beállítás miatt szól minden 5.1-ben.
Most a 1.09 el azt sikerült tegnap elérnem, hogy minden 5.1-ben szólt, még a sztereó is, na de ezt meg nem akarom, mert a valódi 5.1-es avi hekkor hülyén szólt.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Inkább önkormányzat,de ez is a helyi viszonytól függ!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hogy sikerült ennyiért eladni?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A rendõrök ki sem fognak jönni, ha meg véletlen kijönnek az rosszabb, mivel maximum figyelmeztetik a kis pöcsköszörût, aki ezután bosszúból mégjobban bõgeti majd a motrját.
Ha nem cigány és nincs nagydarab bátyja vagy apja, akkor megpróbálhatsz erélyesen rászólni, hátha segít. Vagy pedig még mindig ott van a megalázkodó, beteng hangon esengõ, szépen megkérõ dolog. Nos az vagy segít és nevetségessé tesz egy életre, vagy nem segít és nevetségessé tesz egy életre.
Nincs könnyû dolgod...
A szomszédban van egy kis faszkalap gyerek kb 10 éves, eddig volt valami nyomorék motorja, de most vettek neki egy terepmotort és a jó k**** édes annyát itt b@sztatja a két ház között meg az utcán. Enyhén idegesítõ, pláne most beteg vagyok, feküdnék, erre ezt kell hallgatnom.
A rendõrségnek szólhatok, elvégre kiskorú nem nagyon motorozhatna az úton? Meg a hang sem túl derítõ, bár nincs dB mérõm, hogy bemérjem, túllépte e a nappal megengedettet.
Fogalmam sincs mit változtattam, már letöröltem minden codec -et és újra fel is raktam, de nem jó.
Nem értem miért.
Hétfõn hozzák majd az újat, az végülis egy Samsung 931BF lesz.
Ti sem tudjátok, hogy mit kell felrakni, hogy az AC3 5.1-es avi tényleg 5.1-ben szóljon?
Fent van ac3 filter, eddig jó is volt, de vagy 3 hete már nem a centerbõl dumcsiznak. És nem bírom visszaállítani.
[merlinw.org]
A Gamestar-os 2cd-s verzióra felraktam a magyarítást kb 1 óráig mûködött de mikor a fõnökömtõl kikunyerálom a fizetésemet a metrójegyre, nos onnantól kezdve csúsznak a feliratok a párbeszédhez képest sõt teljesen más feliratok bukkannak fel.
Segítséget kérek.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64