33675
-
#20998 A kalnd játékok közül én is szinte mindent ki szoktam írni. -
csgj #20997 pazdet, ez durva... -
csgj #20996 nekem is megvan egyébként, én szinte mindent kiírok, amit letöltöttem :D -
#20995 Ezt nem bírtam kihagyni és muszáj voltam ide beszúrni :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kecskét dugott a cigány
Debrecen - A rendőrség nem talált jogsértést abban, hogy kecskével közösült egy 16 éves fiú. A fiatalemberre azért neheztel a bejelentő, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken. Bejelentést tett a debreceni rendőrkapitányságon egy 52 éves férfi még június 22-én, és az aktust megörökítő videófelvételt is magával vitte. A mobiltelefonnal készült képeken közelről, nehezen félreérthető helyzetben látható a fiú és az állat. Egészségére.
A rendőrség bő egy hónappal később arról értesítette a középkorú férfit , hogy se bűncselekmény, se szabálysértés gyanúja nem volt megállapítható. – Megvizsgáltuk a bejelentést, és a felvételt, de nem találtunk jogsértést – mondta el lapunknak csütörtökön Szőke Bernadett, a debreceni rendőrkapitányság sajtórefernse.
A főtörzszászlós válasza szerint nincs arra utaló körülmény, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett vagy elpusztult volna. A kapitányágon egyébként nem számoltak be még hasonló esetről. A kecskével közösülő 16 éves fiatalemberre egyébként azért neheztel a bejelentő, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken. -
#20994 Én félretettem, de mindenképpen elő akarom/fogom venni. -
csgj #20993 jaja, kipróbáltam, de nem játszottam végig... hangulatos volt, meg minden, csak vmiért annyira mégsem lett a kedvencem (mivel akkor kijátszottam volna :D) -
#20992 A kincses szigetet próbáltad már? Tudtommal az jelent meg a Dead Reefs előtt. Kicsit belekóstoltam és igazán nem volt rossz. Magyarítás is készült hozzá. -
csgj #20991 most hirtelen nagy kedvem lett vmi jó, új kalandjátékkal játszani :D Csak az a baj, hogy nincsen olyan... a Dead Reef-nek vmi irányítási problémája volt a gépemen, úgyhogy az szépen ugrott is :( Mi a legközelebbi kalandgame megjelenés? -
gyuri12 #20990 jeeee akkor mindjá kész:D
akkor ezekkel a gamékkal még várok:)
majd valamikor a 2,ha kész lesz a magyarítás,thx az infókat:) -
csgj #20989 elvileg már folyamatban van (3%-nál tart :P) -
gyuri12 #20988 ajjajj...mikorra várható a 2-höz magyarítás?:)
(bocsi a sok kérdésért) -
csgj #20987 nem, bill+egér irányítás, tps nézetben. De attól függetlenül kalandjáték. a 2. részhez nincs magyarítás, de az elsőhöz van -
gyuri12 #20986 a 2. rész is point&click?
magyarítás van-e hozzá?:) -
csgj #20985 ne rettentsen el! én is először elundorodtam a látványtól, de aztán egy rövid idő után már egyáltalán nem érdekelt. A történet és maga a játék annyira király, hogy nem lehet abbahagyni! A folytatás nem igazán folytatás, csak annyiban, hogy ugyanazon világban játszódik, és az első rész főszereplője is benne van. Dreamfall a címe, és 2006-os game. Meg hjól is néz ki... :D De először sztem ne azzal kezdd, mert nem lesz minden világos. Én is pont így jártam vele... -
gyuri12 #20984 ajjajj a képek alapján inkább kihagyom...:/
van 2.rész? vagy lesz?
és kösz az infot:) -
csgj #20983 point&click kalandjáték, 1 sci-fi és 1 fantasy-szerű világ-ban játszódik (egyszer itt, egyszer ott), überjó a története, jó sz*r gépen is fut, mert '99-es a játék, és érdemes megszerezned :D :P
Mellesleg ITT a róla (-és a folytatásáról) szóló gportálos oldalam. Nincs sok minden rajta, de nyugodtan meglesheted :P -
gyuri12 #20982 lol
az előbbit:) -
csgj #20981 öhh... most a Longest Journey-t kérdezed, vagy a C&C3-at? :D -
gyuri12 #20980 milyen ez a játék,miről szól,milyen gép kell neki?:D
érdemes megszereznem? -
csgj #20979 Sztem a sok nagy felbontású filmes videóbejátszás miatt ilyen nagy. -
#20978 Próbaképpen beszereztem a C&C3-at.
8,5 giga!!!
Elképesztő! Miért ekkora a mérete egy rts-nek?
Na mindegy. Anno az első részt megvettem eredetiben, pedig akkor ez még nagyon nem volt divat. Aztán megvettem eredetiben az addon cd-t is. Eredeti amerikai kiadás mindkettő. A nod-al végigvittem az alapjátékot, de a másikkal véglegesen elakadtam az egyik pályán. Az addon cd-t pedig nem sokat használtam. A többi részét éppen csak kipróbáltam és töröltem. A Generalsal játszogattam és az egyik kampányt végig is toltam. Úgy gondoltam ennek is adok egy esélyt, de a mérete máris elrettentő. -
#20977 Hát ez az, egy csomóról tudok én is, de egyse jelenik meg, pontosan, ahogy mondod! -
csgj #20976 ne merjék! De azért jó, hogy mostanában egész sok kalandjátékot bejelentenek. Csak az valóban nem jó, hogy eddig még egyik sem jelent meg :P -
#20975 Csak majd jól elhalasztják ezt is. -
csgj #20974 nem baj az, ennek csak örülni lehet :D -
#20973 És az érdekes, hogy most jelentették be ezt a A Stroke of Fate -et és évvégén meg is jelenik? -
#20972 Kipróbáltam a Shadow of Memories magyarítását.
Működik.
Számomra most ez a játék kicsit időigényes és bonyolult, így maradok továbbra is a halálzátonynál. Pont megfelelő a szintje a mostani "játszok gyorsan egy órácskát" életvitelemhez, de remélem télire már több időm lesz a komolyabb kalandokra is. -
#20971 Huhh! Végtelen türelme lehetett a grafikusoknak.
Tényleg gyönyörű! -
#20970 Nájsz -
Tomsess #20969 Nézzétek azt az oldalt, nem hülyeségből van ott -
#20968 Aktuális, természetesen.
Gondoltam, hogy egyébb elfoglaltságaid vannak, ezért nem töltöd :-) -
#20967 Ne haragudj, megfeledkeztem az Anderson and the Legacy of Cthulhu horror-akció játékról, amit kértél.:( Aktuális még? Holnaptól tudom. -
#20966 Mostanában csak esténként tudok játszani, pontosabban 23 óra után, úgyhogy majd este újra nekiugrok. -
#20965 Sikerült megoldani,én már túl vagyok rajta!? -
#20964 Köszi! Így már sikerült letöltenem. -
#20963 http://www.adventuregames.hu/letoltesek/deadreefs.pdf
-
#20962 A végigjátszást még mindig nem találom. -
#20961 A magyarítás meg volt, de amikor néztem, akkor még ezen az oldalon nem volt fent a végigjátszás. -
#20960 Te nem szoktad nézni ezt az oldalt http://www.adventuregames.hu/ ?
Épp most rakták fel a végigjátszást és a magyarításat is )) -
#20959 Elakadtam a Dead Reefs-ben, hátha tud valaki segíteni.
Bementem abba a szobába ahol a kísértet volt. Mivel éjfél körül játszottam a játékkal, így nálam igen ütős élmény volt :-)
Nos itt van egy "zenés" feladat. Van egy zenélő doboz, amely elzenél kb. 4 hangot, meg van egy zongora a szobában, amelyen véleményem szerint le kellene játszanom ezt a 4 hangot. Na most én más játékokban is elakadtam a hasonló feladatoknál, mivel teljesen bot fülem van. A CHIZM-ben volt egy emlékezetes feladat még a pálya elején, ahol mindenféle csapos szerkezeten gázok jöttek ki különféle hangokat kiadva, majd ezt kellett nekem valahol visszajátszanom. Na ilyenkor szoktam elővenne a végigjátszást, mivel erre képtelen vagyok.
Szóval 4 hang (talán). Az első nevezzük mondjuk normálnak, a második egy kicsit magasabbnak tűnik, a harmadik az talán megint normál (de nem biztos, a 4. pedig kicsit mélyebb mint a normál... hát izé... ennyi összefoglalva. A zongorán kb. 10 billentyűt használhatunk, de nem tudom melyik legyen a "normál" majd megnyomom a mellette levő magasabbat, de nem biztos, hogy eggyel mellette levőt kell, lehet, hogy a kettővel mellette levőt... na nem is folytatom szóval értitek. Egy ideig nyomogattam én a billentyűket majd meguntam.
Ha le tudnátok írni, hogy milyen sorrenben kell lenyomni azokat a billentyűket, az sokat segítene.