The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TLJ HUN Team!
Egy újabb csomag a talált hibák képeivel.
TLJ hibák 3._csomag
mandm

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Lord Myn
Pedig már kész van rég (Omikron).

A Dracula 1 egy magyarnyelvû kalandjáték (van belõle 2. rész is).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
HL Anthology fent van, játszható😊

[merlinw.org]

via_mala
A 2S-kén fent van egy 2 CD-s valami, arról érdeklõdtem.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

mandm
Hogy érted ezt: "Dracula 1: ez melyik?"

trmn
Köszi
Az Amenophis-t leszedtem. Feltöltenéd a Forever World-öt is?

via_mala
Az Omikron-The Nomad Soul lehet, hogy érdekelne, de még nincs odaírva, hogy kész a feltöltés.

Dracula 1: ez melyik?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
<#wink>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Mindenki írogassa be a textbe mit ne töröljek, mert október elején takarítás lesz. (TLJ elõtagu könyvtárak maradnak)

[merlinw.org]

MerlinW
Feltörtem a Half Life Anthology-t. A napokban majd feldobom.

[merlinw.org]

Bocsi, kijavítom magam: ne magyarítást keressen, hanem végigjátszást!
Nem mindegy!
Helló!
TLJ magyarítás tesztelésével kapcsolatban.
Bocs, már régen jelentkeztem, nem sokat tudtam foglalkozni a dologgal, de a héten rajta leszek. Egy kis segítség a 4CD-seknek: Flipper garázsában, ahogy lemennénk a lyukba, a 4CD-s game kifagy. Ennek oka az egyik fájl. Nem tudom, hogy a 2CD-ssel jó-e, de a 4CD-s változathoz nem passzol, vagy nem jól van becsomagolva. Majd javítani kellene.
Szóval a játék folytatható úgy, hogy az eredeti fájlt vissza kell másolni. Igaz, így a lyukban elhangzottak nagy része angolul jelenik meg, de legalább tovább lehet menni. Lesz ott így is magyar szöveg, amikor a Apryl a monitort nézi. Ez azért van mert az a rész másik fájlban van.
Szóval az ideiglenes megoldás: a játék 2.CD-jérõl a 39-es könyvtárban lévõ 01-es könyvtárból a 01.xarc fájlt bemásolni a gépen lévõ TLJ\39\01 könyvtárba, a magyarított helyére.
Ha valaki nem boldogul angolul a játék ezen részével, keressen egy magyarítást és lesse ki belõle az ide vonatkozó teendõket. Ha nem megy, segítek.
Ha valakinek nem tiszta, írjon.
Axon
Most olvasom, hogy elkészült a Sam And Max Episode 1. Aranylemezen van és hamarosan kapható. Ha jól értem, akkor ez egy sorozat lesz, viharos gyorsasággal érkezõ részekkel. Nem is tudom, hogy most ennek, akkor örüljek-e. Lehet, hogy minden rész végén nyitot szálak sokaságát kapjuk, amiket persze a következõ részben sem lehet majd felgöngyölíteni. Olyan X-aktás érzésem van, amikor sosem derült ki semmi egyetlen részben sem.

Egyébként a demo letölthetõ, bár én még nem próbáltam ki.

Axon
Az Amenophis Resurection elkezdett felcsordogálni az egyesre.
Jó lenne ha mindenki lehúzná az egyesrõl a Myst 4-et mert törölni kellene. Gyakorlatilag mióta fent van használhatatlan az egyes szerver. A Myst 4 és a TLJ együtt 8 giga.

trmn
Köszi

MerlinW
Ahm, ma is tanultam valamit😊

[merlinw.org]

Axon
Na nem felejtettem el végre és behoztam a melóhelyemre mind a kettõt. Még a mai napon elkezdem a feltöltést, szerintem holnapig felér.

mandm
Pécsen, már ninc silyen, hogy csendháborítási idõszak. Indokulatlanul zajongani és ezzel mások nyugalmát zavarni nem lehet (ezeket általában önkomrányzati rendeletek szabályozzák). Errõl például egy társasház házirendje is rendelkezhet.
Tehát, meg kell próbálni elõször szépszóval kérni, majd utnána hivatkozni a rendeletekre. Késõbb bizony hatósághoz is lehet fordulni.
Mi volt, hogy kihívtuk a rendõrõket, mert kisség hangosra sikeredett a szomszéd bulija. A rendõrök nagyon korrekten és higgadtan véget vetettek a hangoskodásnak.

MerlinW
Az AC3 kodeket használók igen. Tök jó, mert a 2csatornásat és szétdobja ügyesen.
Az Mp3-as avikat logikusan sztereóban nyomja, de azt a hangkártyamixerben (audigy) be lehet lõni hogy 4 vagy 6 csatornán szóljon

[merlinw.org]

kirol
Köszi. Kb én is ennyit csináltam.
És neked így csak a valóban 5.1-es avi -k szólnak 5.1-ben?
Mert nekem vagy mind, a stereo is, vagy semmi. 😞

Axon
Kösz, hogy szóltál. Ha hazamegyek beleteszem a dvd-ket a cipõmbe, hogy reggel otthon ne felejtsem õket :-)

trmn
Axon
Ígérted, hogy két játékot feltolsz az egyesre:
Amenophis Resurrection, Forever Worlds

Köszi

MerlinW
1. - semmihez nem kell nyúlni, csak a hangerõhöz ha nem felel meg, ill az elsõ fülön a csatornák számához. Ennyi.
2. - úgy konfigold lehetõleg hogy az adott lejátszóbol érd el (amelyikben lehetséges. Mint pl BDplayerben a jobbklikk, options - filter -ac3 menü.)

Valamint érdemes az xp - vezérlõult - hangok-at is 5.1-re állítani, ugyanúgy a hangkártya mixerét is.

[merlinw.org]

kirol
Nekem a config -jában csomó mindent lehet állítani pedig.

kirol
Hát az utcánk az közút.

MerlinW
Amíg nem közúton nyomja, szerintem nincs gond, illetve a hangerõ is csak a csendháborítási idõszakban számít, azaz este 10 és reggel 8 között. Ergo véleményem szerint nem tehetsz ellene semmit, max udvariasan megkérheted a szülõket, hogy vigyék ki a kölköt a halál fa**ára motorozni😊

[merlinw.org]

mandm
Felgyógyulsz, lemész, és orbanyomod. <#ravasz1><#boxer>

MerlinW
Nincs semmilyen "beállítások"
#17796-ben leírtam.

[merlinw.org]

kirol
Na felraktam 1.01-et, itt meg minden 5.1-ben szól.
Valaki leírná priviben a beállításokat, hogy ne itt offoljunk.
Mert van pár fül, lehet az alap beállítás miatt szól minden 5.1-ben.

kirol
Hát akkor visszarakom megnézem milyen lesz. Köszi

Most a 1.09 el azt sikerült tegnap elérnem, hogy minden 5.1-ben szólt, még a sztereó is, na de ezt meg nem akarom, mert a valódi 5.1-es avi hekkor hülyén szólt.

kirol
Hát ezekszerint szerencsém volt.

MerlinW
negatív

[merlinw.org]

deadcode82
Láma kérdés lesz, de a játékban nem lehet beállítani a felbontást?

Lord Myn
Megnéztem, én is 1.01a-t használok és ezzel semmi bajom nem volt, sztem cseréld le (downgrade-ld <#nevetes1>).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
1.09a sztem kaki. 1.01a jól szól. Egyébként bsplayernél a film betöltése után(!) beállítások-filterek-ac3, és ott belövöd a csatornákat. Mplayernek van saját ac3 kodeke, abban optionsban ugyancsak be tudod lõni.

[merlinw.org]

nagykispeter
A rendõrség többnyire szarik az ilyenre.
Inkább önkormányzat,de ez is a helyi viszonytól függ!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Akkor jól csináltad!
Hogy sikerült ennyiért eladni?

Axon
Többnyire csak a tehetetlen düh marad számodra, mert semmit sem tehetsz törvényesen.
A rendõrök ki sem fognak jönni, ha meg véletlen kijönnek az rosszabb, mivel maximum figyelmeztetik a kis pöcsköszörût, aki ezután bosszúból mégjobban bõgeti majd a motrját.
Ha nem cigány és nincs nagydarab bátyja vagy apja, akkor megpróbálhatsz erélyesen rászólni, hátha segít. Vagy pedig még mindig ott van a megalázkodó, beteng hangon esengõ, szépen megkérõ dolog. Nos az vagy segít és nevetségessé tesz egy életre, vagy nem segít és nevetségessé tesz egy életre.
Nincs könnyû dolgod...

kirol
Na nem tudom hogy ezt melyik topikba kellene megkérdezne, ha valaki tudja, szóljon. Újat meg nem akarok nyitni ezért.

A szomszédban van egy kis faszkalap gyerek kb 10 éves, eddig volt valami nyomorék motorja, de most vettek neki egy terepmotort és a jó k**** édes annyát itt b@sztatja a két ház között meg az utcán. Enyhén idegesítõ, pláne most beteg vagyok, feküdnék, erre ezt kell hallgatnom.

A rendõrségnek szólhatok, elvégre kiskorú nem nagyon motorozhatna az úton? Meg a hang sem túl derítõ, bár nincs dB mérõm, hogy bemérjem, túllépte e a nappal megengedettet.

kirol
AC3 Filter 1.09a van most fent.
Fogalmam sincs mit változtattam, már letöröltem minden codec -et és újra fel is raktam, de nem jó.
Nem értem miért.

kirol
Tegnap este adtam el a 996-ot 17000-ért.
Hétfõn hozzák majd az újat, az végülis egy Samsung 931BF lesz.

Lord Myn
Pedig az kell hozzá, melyik verzió van fent? (Amúgy tökmindegy, mivel írtad eddig mûködött, mit változtattál meg azóta?)

nagykispeter
És kicserélted már?

kirol
OFF

Ti sem tudjátok, hogy mit kell felrakni, hogy az AC3 5.1-es avi tényleg 5.1-ben szóljon?
Fent van ac3 filter, eddig jó is volt, de vagy 3 hete már nem a centerbõl dumcsiznak. És nem bírom visszaállítani.

MerlinW
Mikor letöltötted a fordítást olvashattad hogy teszt verzió, és még nem tökéletes. Egyszer majd az lesz.

[merlinw.org]

Hello

A Gamestar-os 2cd-s verzióra felraktam a magyarítást kb 1 óráig mûködött de mikor a fõnökömtõl kikunyerálom a fizetésemet a metrójegyre, nos onnantól kezdve csúsznak a feliratok a párbeszédhez képest sõt teljesen más feliratok bukkannak fel.

Segítséget kérek.

serito
Akkor megnyugodtam, a hétvégén már bele is kezdek.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Tényleg te voltál.
Hát nekem is csak annyit akarnak adni érte. 😞
Erre voltam kíváncsi.

Nincs vele semmi gond, csak az volt, hogy nem volt feldarabolva zip-ekbe, hanem egészben és sokan panaszkodtak, hogy úgy sokáig tart/lassan jön. Ezért felkerült a RELOADED-es darabol változat is. Azután törölve lett az elsõ, tehát most csak 1 van fent. De mûxik sztem mindkettõ<#vigyor2>