33675
-
#21038 Csak 40GB-os van. -
#21037 Nincs nektek se rossz 60GB-os Maxtor winyótok?
Az elektronika kellene nekem róla, vagyis a lap, mert kiröt egy tű, és lehetetlenség visszaforrasztani. -
#21036 Istenem, de k**va jó, június 25 óta, még mindig nincs semmi hír az alaplapomról. -
#21035 Remélem utána voltál gyónni? -
Tomsess #21034 Hát nemtom, annyi logika van benne, mint úgy az összes Myst részben összevéve :D Ha bárminemű segítség nélkül megcsinálod, akkor küldök neked egy macisajtot! Nekem nehezebb volt annó, mert annál a résznél nem gondoltam "olyasmi" dologra és mindent végigjártam vagy tízszer ... és ezek után is szentségtörést kellett elkövetnem, hogy tovább jussak... -
csgj #21033 hallottam már arról a kecskés részről... olyan nehéz? -
Tomsess #21032 Sztem az első a legjobb...bár a kecskés részt azért kihagyhatták volna -
csgj #21031 Na, végre megvan a Broken Sword első része is :P Eddig azon kívül az összeset kijátszottam (többször is) :) Hát igen, mindig is a kevdenceim közé tartoztak... vhogy megfogott a hangulatuk (meg az a jó kis humoruk) -
#21030 Az elmúlt években már egyáltalán nem néztem tv-t. Na ez így nem teljesen igaz, mivel a Rémrendes Családot meg szoktam nézni a Cool-on, de az már olyan mintha egy dvd-t néznék. Egyébként sikerült a netről leszednem az első 6 évadot. Ha meglesz mind a 11 évad, akkor már a Cool-t sem nézem.
Ettől függetlenül tudom, hogy a Cobra11 az német sorozat (szerencsére egyetlen részét sem láttam). -
csgj #21029 az más, én a német vígjátékok színészeire gondoltam (meg a többi MAI német filmekre)... :P -
#21028 Tényleg olyan :-) -
#21027 Mi bajod a német színészekkel? :-)
Orion űrhajó kalandjai megagiga-katarzis :-)))) -
csgj #21026 hehh... a képeken a kurzor olyan, mint ami Syberia-ban volt :) -
#21025 Nem hinném. -
Tomsess #21024 Ismerem, de már meg is jelent? -
#21023 Újabb Benoît Sokal kalandjáték: Sinking Island -
#21022 Semmi bajom a brit színészekkel. Az a bajom hogy a játékban nincsenek színészek, csak brit proletárok. -
csgj #21021 ja, az baj, ha az alaplap 50 fokos? (a speedfanban az első az...) -
csgj #21020 mi bajod a brit színészekkel? nemcsak az amcsik a jók... (ha a németeket mondtad volna, akkor megértenélek :D) -
#21019 -
Tomsess #21018 Huh...aztaa..noir. Imádom a noir-t. Ezt azonnal be is szerzem. De ez a másik sem rossz (Vigil -Ep. 1), a képek alapján először a Renaissance film ugrott be. ÉS tényleg olyan -
#21017 Fate by Numbers egy sorozat. Az első epizódja kemény 1 órányi játékidőt nyújt, többfajta befejezéssel.
- Színészek pocsékok, antipatikusak, nagyon Brit.
- Szöveg, sztori primitív, poén egy volt.
- Egyszerű mint a faék, ráadásul az 1 óra játékból 40 perc videó.
- Zene olyan hogy nem is emlékszem rá.
- Ugrálnak a hangok.
Nem ajánlom..:) -
#21016 De persze, feltolom. Amúgy is nagy adag szerencse kell a gamershell-es letöltésnél (én sem torrentezem), ráadásul nem támogatja a megszakított letöltés folytatását sem, hiába használsz dl-managert (nekem szerencsém volt, amikor töltöttem 5-600 kB/s-vel jött, úgyhogy bő félóra alatt lejött). -
#21015 Én is így vagyok. Nekem nagyon tetszik.Szerintem is az élmény számít igazán. -
#21014 Egész ígéretesnek tűnik. Nem tudnád feltolni a szerverre? Torrentezni nem tudok, a gamershell-es szerverről meg már hetek óta nem tudok letölteni. Mindig visszadob valami hibaüzenetet a tűzfalunk. -
#21013 Én most járok kb. a felénél és nagyon élvezem, csak az a gondom, hogy esténként tudok egy szűk órácskát játszani vele. Nem tudnám megmondani, hogy miért fogott meg ennyire.
Ha a Syberiát veszem számomra etalonnak a modernebb kalandok közül és élménynek az 1-től 10-es skálán tizest kap, akkor a Dead Reefs nálam mindenképpen megkapja az előkelő 9-est. Most csak játékélményről beszélek (semmi grafika, hang, irányítás, stb.), mivel nálam egy kalandnál szinte csak az élmény számít. -
#21012 Új ingyenes(!) letölthető kalandjáték van a neten, ráadásul FMV point'n'click (mint a Phantasmagoria, Gabriel Knight 2 vagy a Jumurdzsák gyűrűje). Fekete-fehér sci-fi, '50-es évekbeli film-noir hangulattal. 2 féle verzió tölthető, 800 MB-os és 1.2GB-os méretben (a videók/hang minőségében különböznek). Én már leszedtem a nagyobbik verziót, ahhoz képest, hogy amatőr munka egész jónak tűnik, de majd meglátjuk...
Fate by Numbers -
#21011 Ez a Dead reefs gamma a rossz irányítás ellenére nem volt rossz.
Kemény 1 nap alatt végigtoltam. Az is igaz, hogy a magyarításnak köszönhetem mindezt. -
csgj #21010 :D kösz... a "B" értékelés miatt sztem megpróbálom vhonnan leszedni :) -
#21009 Bemutató, értékelés (angol)
Demo
Screens
Gugli a jóbarátod:) -
csgj #21008 Ismeritek ezt a játékot: Legacy: Dark Shadows ?? Vmi sci-fi kalandjáték, és gondoltam, hogy leszedem vhonnan... csak úgy néz ki, hogy mégsem tudom leszedni :D De ha amúgy sem jó game, akkor nem is keresem... ezért kérdezlek titeket :) -
#21007 Ez tényleg nagyon kemény!!!
Egy bizarr poreszbe még simán beleférne! -
#21006 Szívesen! :)) -
#21005 Köszönjük! :) -
#21004 Bocsánat, nem ellenőriztem le. Pótoltam.:)) -
#21003 Nem tudom ki rakta fel a Legacy of Cthulhu-t, de hiányzik az r11-es file, ha lehet pótolja. Egyébként köszi neki! -
csgj #21002 ja, ezt azért nem mertem még kipróbálni, mert túlságosan egyedi a grafja... :P meg a nagyon kicsi mérete is gyanús -
#21001 Vigil.Episode.1.Blood.Bitterness-Unleashed
Két egérgombos Sci-fi-noir-furcsa hangulatu érdekes kaland az egyszerübb fajtából... Ha annyira nem is jó, de legalább érdekes:)
Weboldal -
#21000 Bakker, még mindig nincs alaplapom (41 napja). Már tényleg kezdem k****ra unni a dolgot. -
#20999 Nehéz rá megfelelő jelzőt találni, de a "nagyon durva" közelít hozzá