The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ajánlani tudom minden retro érzésû fan-nak.
A HUN packot szerintem már csak holnap tudom feltölteni hozzá. Addig is türelem :-)
Próbált itt. Itt sok helyen kereshetsz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Mondanom sem kell, hogy Internet Explorel-el indítva, tökéletesen jeleníti meg az û õ betûket. Nem is kalaposan, hanem ahogy kell. A firefox ezután a többi weblapon található õ û betût sem jelenitette meg, amit eddig tökéletesen megtett.
Ezután bezárva a firefox-ot, majd újraindítva, már ott is tökéletesen mûködik. Nemtommé'...
Az a nagy kérdés, hogy ha valaki beleír a vendégkönyvbe és nála is hasonló kódlap problémák lesznek, akkor tele lesz a vendégkönyv hülye karakterekkel.
Érdekesség, hogy a #17864-es beírásomban, amikor a negyedik sorban bemásoltam azt a hülye 4 karakterbõl álló karaktersort, akkor az sg fórumának php scriptje, tökéletesen lefordította és egy û betût jelenített meg.
Én nemrég jártam így a Monkey Island 3-al.Mindig kérte a cd.-thiába raktam be,mire rájöttem hogy iba.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A gondom viszont a szokásos. û û Õ Û betûk írása. A többi ékezetes betût remekül kezeli, de ennek a négy betûnek a helyén ezn a karakter sor jelenik meg:
ű.
Próbáltam olyat, hogy a dat fileban, ahol tárolja a script az üzeneteket, manuálisan átírom az õ û betûket. Ha átírom õket, akkor a script a kalapos õ û betûket jeleníti meg, ami bár szörnyen ronda és ellenkezik egy magyar oldal elveivel, attól még olvasható.
Van vami ötleted?
Elõször is:
Heroes 5 HUN (nemrég jelent meg a magyar verzió, talán megvan valakinek)
7 sins (7 fõbûn néven jelent meg magyar nyelven)
Restricted Area (ennek is megjelent a magyar verziója)
Egyipt 3: The Fate of Ramses (ebbõl is a magyar verzió érdekelne)
Régi kérésnek eleget téve, elkezdtem feltolni a kettesre az Atlantis Evolutiont. Már eddig is el volt kezdve a feltöltés hónapok óta, de csak az 1. cd volt fent, az sem cd képben, hanem a cd tartalma közvetlenül volt felmásolva az ftp-re. Nos én ezt letöröltem és újra elkezdtem a feltöltést, de mostmár a cd képeket és mind a 4 megy felfele. Szerintem valamikor vasárnapra ér fel.
A könyvtár neve azt sejteti, hogy ez a magyar verzió. Nos ez az angol verzió, de mellé lesz téve a hun pack is és így tekinthetõ magyar verziónak. Egyébként ez csak a feliratokat jelenti és nem a szinkront.
Csak a freshmeat-en néztem szét és ott nem volt semmi, ezért kiabáltam segítségért. Közben lehúztam a netrõl egy magyar nyelvû php könyvet, hogy egyáltalán, ha meglenne a php kódom, azt hogyan tudom összepofozni az apache szerveremmel. Nos a köny 1800 (!!!) oldal, úgyhogy van mit bogarászni :-)
Más:
Tegnap a nagy kapkodásban elfelejtettem elindítani a Forever World feltöltését. Cserében ma 18 órakor elindítom, de most max. sebességen, így kb. két óra alatt felér az egész.
Egy újabb csomag kép a javítandó dolgokról:
4.csomag
Egyébként elcsúszás van a Könyvtár-helyszínnél is, ez a TLJ\3e\02\02.xarc fájlban van.
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy TFT-n, pl a TLJ, mievel ez 640*480-as felbontású szarul néz ki, mert középre teszi és körülötte feketeség van.
Vagy rosszul emlékszek?
Csak azért, mert nekem fullon adja a képet, ugyan úgy, mintha 1280*1024-ben futna és nem néz ki semennyivel sem gázabbul, mint a CRT-n a felbontást illetõen.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ha érdekel valakit feltehetem.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Ennek már több mint 20 éve...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
[merlinw.org]
A mai napon elkezdem feltolni a Forever World-öt is.