33675

• Randal
    Csak 40GB-os van.
  • kirol
    Nincs nektek se rossz 60GB-os Maxtor winyótok?

Az elektronika kellene nekem róla, vagyis a lap, mert kiröt egy tű, és lehetetlenség visszaforrasztani.
  • kirol
    Istenem, de k**va jó, június 25 óta, még mindig nincs semmi hír az alaplapomról.
  • Axon
    Remélem utána voltál gyónni?
  • Tomsess
    Hát nemtom, annyi logika van benne, mint úgy az összes Myst részben összevéve :D Ha bárminemű segítség nélkül megcsinálod, akkor küldök neked egy macisajtot! Nekem nehezebb volt annó, mert annál a résznél nem gondoltam "olyasmi" dologra és mindent végigjártam vagy tízszer ... és ezek után is szentségtörést kellett elkövetnem, hogy tovább jussak...
  • csgj
    hallottam már arról a kecskés részről... olyan nehéz?
  • Tomsess
    Sztem az első a legjobb...bár a kecskés részt azért kihagyhatták volna
  • csgj
    Na, végre megvan a Broken Sword első része is :P Eddig azon kívül az összeset kijátszottam (többször is) :) Hát igen, mindig is a kevdenceim közé tartoztak... vhogy megfogott a hangulatuk (meg az a jó kis humoruk)
  • Axon
    Az elmúlt években már egyáltalán nem néztem tv-t. Na ez így nem teljesen igaz, mivel a Rémrendes Családot meg szoktam nézni a Cool-on, de az már olyan mintha egy dvd-t néznék. Egyébként sikerült a netről leszednem az első 6 évadot. Ha meglesz mind a 11 évad, akkor már a Cool-t sem nézem.
    Ettől függetlenül tudom, hogy a Cobra11 az német sorozat (szerencsére egyetlen részét sem láttam).
  • csgj
    az más, én a német vígjátékok színészeire gondoltam (meg a többi MAI német filmekre)... :P
  • Axon
    Tényleg olyan :-)
  • Axon
    Mi bajod a német színészekkel? :-)
    Orion űrhajó kalandjai megagiga-katarzis :-))))
  • csgj
    hehh... a képeken a kurzor olyan, mint ami Syberia-ban volt :)
  • kirol
    Nem hinném.
  • Tomsess
    Ismerem, de már meg is jelent?
  • via_mala
    Újabb Benoît Sokal kalandjáték: Sinking Island
  • MerlinW
    Semmi bajom a brit színészekkel. Az a bajom hogy a játékban nincsenek színészek, csak brit proletárok.
  • csgj
    ja, az baj, ha az alaplap 50 fokos? (a speedfanban az első az...)
  • csgj
    mi bajod a brit színészekkel? nemcsak az amcsik a jók... (ha a németeket mondtad volna, akkor megértenélek :D)
  • kirol
  • Tomsess
    Huh...aztaa..noir. Imádom a noir-t. Ezt azonnal be is szerzem. De ez a másik sem rossz (Vigil -Ep. 1), a képek alapján először a Renaissance film ugrott be. ÉS tényleg olyan
  • MerlinW
    Fate by Numbers egy sorozat. Az első epizódja kemény 1 órányi játékidőt nyújt, többfajta befejezéssel.

- Színészek pocsékok, antipatikusak, nagyon Brit.
    - Szöveg, sztori primitív, poén egy volt.
    - Egyszerű mint a faék, ráadásul az 1 óra játékból 40 perc videó.
    - Zene olyan hogy nem is emlékszem rá.
    - Ugrálnak a hangok.

Nem ajánlom..:)
  • Lord Myn
    De persze, feltolom. Amúgy is nagy adag szerencse kell a gamershell-es letöltésnél (én sem torrentezem), ráadásul nem támogatja a megszakított letöltés folytatását sem, hiába használsz dl-managert (nekem szerencsém volt, amikor töltöttem 5-600 kB/s-vel jött, úgyhogy bő félóra alatt lejött).
  • szotyimutyi
    Én is így vagyok. Nekem nagyon tetszik.Szerintem is az élmény számít igazán.
  • Axon
    Egész ígéretesnek tűnik. Nem tudnád feltolni a szerverre? Torrentezni nem tudok, a gamershell-es szerverről meg már hetek óta nem tudok letölteni. Mindig visszadob valami hibaüzenetet a tűzfalunk.
  • Axon
    Én most járok kb. a felénél és nagyon élvezem, csak az a gondom, hogy esténként tudok egy szűk órácskát játszani vele. Nem tudnám megmondani, hogy miért fogott meg ennyire.
    Ha a Syberiát veszem számomra etalonnak a modernebb kalandok közül és élménynek az 1-től 10-es skálán tizest kap, akkor a Dead Reefs nálam mindenképpen megkapja az előkelő 9-est. Most csak játékélményről beszélek (semmi grafika, hang, irányítás, stb.), mivel nálam egy kalandnál szinte csak az élmény számít.
  • Lord Myn
    Új ingyenes(!) letölthető kalandjáték van a neten, ráadásul FMV point'n'click (mint a Phantasmagoria, Gabriel Knight 2 vagy a Jumurdzsák gyűrűje). Fekete-fehér sci-fi, '50-es évekbeli film-noir hangulattal. 2 féle verzió tölthető, 800 MB-os és 1.2GB-os méretben (a videók/hang minőségében különböznek). Én már leszedtem a nagyobbik verziót, ahhoz képest, hogy amatőr munka egész jónak tűnik, de majd meglátjuk...

Fate by Numbers
  • serito
    Ez a Dead reefs gamma a rossz irányítás ellenére nem volt rossz.
    Kemény 1 nap alatt végigtoltam. Az is igaz, hogy a magyarításnak köszönhetem mindezt.
  • csgj
    :D kösz... a "B" értékelés miatt sztem megpróbálom vhonnan leszedni :)
  • MerlinW
    Bemutató, értékelés (angol)

Demo

Screens

Gugli a jóbarátod:)
  • csgj
    Ismeritek ezt a játékot: Legacy: Dark Shadows ?? Vmi sci-fi kalandjáték, és gondoltam, hogy leszedem vhonnan... csak úgy néz ki, hogy mégsem tudom leszedni :D De ha amúgy sem jó game, akkor nem is keresem... ezért kérdezlek titeket :)
  • serito
    Ez tényleg nagyon kemény!!!
    Egy bizarr poreszbe még simán beleférne!
  • szotyimutyi
    Szívesen! :))
  • Lord Myn
    Köszönjük! :)
  • szotyimutyi
    Bocsánat, nem ellenőriztem le. Pótoltam.:))
  • Lord Myn
    Nem tudom ki rakta fel a Legacy of Cthulhu-t, de hiányzik az r11-es file, ha lehet pótolja. Egyébként köszi neki!
  • csgj
    ja, ezt azért nem mertem még kipróbálni, mert túlságosan egyedi a grafja... :P meg a nagyon kicsi mérete is gyanús
  • MerlinW
    Vigil.Episode.1.Blood.Bitterness-Unleashed

Két egérgombos Sci-fi-noir-furcsa hangulatu érdekes kaland az egyszerübb fajtából... Ha annyira nem is jó, de legalább érdekes:)

Weboldal
  • kirol
    Bakker, még mindig nincs alaplapom (41 napja). Már tényleg kezdem k****ra unni a dolgot.
  • Axon
    Nehéz rá megfelelő jelzőt találni, de a "nagyon durva" közelít hozzá