33675
-
#21078 De nekem full fehér kockák lesznek a betűkből, otthon csinálok róla képet, hogy értsétek. -
#21077 ez nem olyan játék.. ez ilyen nevelgetős.
mint a hősember, meg a teveklub.
csak itt harcolgatni is lehet.
Napi 2 órát lehet menni portyázni is emberekre. Vehetsz felszerelést, meg házat, lehet klánod. olyan, mint egy mmorpg. én imádom:D
Ha a Server 3-ra regeltél, akkor szólj, és meghívlak klánba.
Én már boncmesterként dolgozom:D(lvl8) -
csgj #21076 na, reggeltem, ha már megharaptál... de nem tűnik túl jónak. Elmentem temetőbe dolgozni (mint sírásó :P), és most 59 percet várnom kell... ez vicces... sztem egyáltalán nem izgalmas arra várni, hogy megkapjam a pénzem (1 órát!!!). -
csgj #21075 megharaptál, te rohadék? xD (egyébként csak hallottam róla, de nem próbáltam ki...) -
#21074 BiteFight-ot ismeritek? -
#21073 Nálam is gond van a magyarításal. Sok helyen nem jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Van amikor igen és van amikor nem. Mondjuk ettől még el lehet olvasni a szöveget, de roppantúl zavaró. -
#21072 Nekem is Logitech Bill. van és nálam rendesen futott a Dead Reefs. Magyarítás is tökéletes volt, na persze az irányítás úgy sz@r ahogy van de meg lehetett szokni. Mint azt már korábban írtam egy nap alatt kijátszottam. Persze ezzel csak jól kitoltam magammal mert most nincs mivel agyalni. Ha nincs gamma maradnak a könyvek.
-
#21071 Ha a Jack Nicholson-ost keresed, az megvan. -
#21070 Én sem tudtam. Nekem is a tegnapi van meg. -
#21069 Akkor nézd már megy a magyarosítást, amit írtam, mert pont előtted szerkesztettem a hsz-emet. -
#21068 Nekem egy egymillio éves genius billentyűzetem van és azzal is ugyan olyan rossz a dead reefs. A gépet sikerült 1-2 évente lecserélnem, de a billentyűzet már ősidők óta megvan. Sosem volt vele gondom és nem is szándékozom kicserélni, bár itt a melóhelyemen mindig van 2-3 új billentyűzet tartaléknak.
Most néztem fel a polcra és 4(!) doboz új billentyűzetem van :-)
Na meg annyi használt amenyit csak akarok :-)
Lehet, hogy mégis csak a hónom alá csapok egyet hazafelé indultamban... -
#21067 Láttam. :)
Mindegy, most ráraktam a gépre egyszerre 2 db billentyűzetet, így ha a Dead Reef -el játszok, csak átnyúlok a másikért, amúgy meg használom az enyémet. :) Bár most látom, így hogy rajta van a másik is, megy a Logitech -el is rendesen a kis köcsög.
Viszont a felirat így betöltés után is olvashatatlan. Valami bibi lehet a magyarítással. Nálatok nem volt ilyen? -
#21066 Nem is tudtam, hogy 2 verziója is van. Én valószínűleg az 1980-as kiadást láttam, de sajnos az sincs meg. -
Tomsess #21065 Skacok, lenne egy kérdésem/kérésem. Tegnap megnéztem a Kubrick féle Ragyogást (1980), de van egy 1997-es eredeti Stephen King-es változat is. NA azt keresném én. Torrenteken találtam, de mindenhol csak 1-2 seeder van, magyarul mondva semmi. A torrent maga meg bazinagy, 3 .avi fájl. HA vkinek meglenne, akár angolul, akár magyarul, meghálálnám ha vhogy hozzá tudna juttatni engem -
#21064 A Ugly Prince Duckling-nek most készült el a magyarítása és végigjátszása is. -
#21063 A Dead Reefs még a gyors gépeken is így viselkedik. -
#21062 A vezetések Fujitsu Siemens billentyűzettel megy rendesen, de a VGA miatt kicsit döcög a kép.
És nem is tűnik olyan rossznak. Csak az a gond, hogy a tenger az fehér, ami ugyan még kibírható, but most, hogy beértem a kastélyba, a feliratok kockák lettek mindenütt, a menüben is, nem olvasható semmi. :) -
csgj #21061 én nemtom, nem én írtam... :) -
#21060 Szar ez angolon is, oroszon is. :( -
#21059 Aha, érdekes. Ő is Logitech -et használ.
Nekem is Logitech-em van, konkrétan: Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser szett. Nagyon dekoratív cucc. :)
Viszont a végét nem értem:
"Utánna kiválasztod a nyelvet felül, ha nincs a listában akkor alul hozzá kell adni.
~ Melyik nyelvet?
"Utánna állítsd be felül a default input language-nek és elvileg kész."
Ilyen nyelv nincs, hogy Default input", így ezt nehéz beállítani, angol, meg magyar stb van csak. Szerintem.
-
csgj #21058 ezt esetleg megpróbálhatod az irányításra (vki más írta):
"AZ IRÁNYÍTÁSRÓL
Nekem korábban voltak gondjaim orosz játékokkal, Logitech billenytűzettel
nekem ezt tanácsolták:
Start -> Control panel(vezérlő pult) -> területi vagy nyelvi beállítások(Regional and language) -> languages fül középen -> details
Utánna kiválasztod a nyelvet felül, ha nincs a listában akkor alul hozzá kell adni.
Utánna állítsd be felül a default input language-nek és elvileg kész."
-
csgj #21057 a topicban aki játszott vele, az azt írja, hogy jó... vmennyire :) De elvileg nem olyan nagy durranás -
#21056 Még beszerzés alatt van, esetleg holnap. :)
A Dead Reefs amúgy szar játék? Mert akkor nem sajnálom. -
csgj #21055 nekem is így volt ám a Dead Reefs-el, és ez nem gépigény probléma... vhogy meg lehet oldani, csak nemtom hogyan... :P Azt az Ugly Prince Duckling-ot viszont én sem próbáltam még. Ha jó lesz, akkor írjál! :) -
#21054 Komolyan beszarás, hogy még egy kalandjáték se fut ezen a gépen.
Mondom akkor kipróbálom a Dead Reefs -t, már a menüben késett a pöttyintéstől a léptetés, a játékban meg már a hang elcsúszott a képtől, és a csávó is irányíthatatlan volt. Megnyomtam előrre semmi, majd 7 mp múlva rohant egy km előrre. :(
Na teszek még egy próbát a "HCA - Ugly Prince Duckling" -al, bár ez nem tudom milyen. -
#21053 Bizony.
Aki nem tud felmutatni egy eredeti The Longest Journey telepítőlemezt, az jobb ha nem is ír ide! -
csgj #21052 hát, én egy nem is olyan régi Gamestar számmal szereztem (a TLJ volt a teljes játék) meg. És láttam már itt Kaposváron olyan boltot, ahol régi Gamestarokat árultak, hátha a te lakhelyeden is van ilyen... de ez csak egy pici százaléknyira esélyes lehetőség :( Az én példányom viszont még kell nekem, sztem örökké... :D -
domino9 #21051 Sziasztok! Örömmel venném meg a játékot, de már sehol nem találom. Megpróbáltam lerántani torrentként, de hibás fájlt találtam :( Tudtok segíteni? Minden használható megoldás érdekel (beleértve, hogy megveszem valakitől, akinek nem kell már - bár tudom, ezen a fórumon ilyet írni eretnekség...). Köszi előre is. -
csgj #21050 Tessék, nyitottam egyet... de 80%, hogy topic close lesz :P "Mer' van má' hasonló téma" -
csgj #21049 nemtom, új hír nincs felőle, de az volt, hogy lesz Dreamfall Chapters (nyitottam is neki topicot vmikor)... részenként nyomatják majd, mint a Sam & Max-et -
#21048 Szerintem próbáld meg!
Ha sikerül nyitni egyet, akkor LEHET, ha nem sikerül, akkor nem lehet.
Amúgy a Dreamfall -t nem fogják folytatni? -
csgj #21047 Sztetek lehetne nyitni egy külön kalandjáték topicot (ahol nem mindenféle más gépes problémákat is dumálgatnánk)? Vagy teljesen fölösleges, mert itt van ez? -
#21046 Amúgy lesz angol is nemsokárra. -
csgj #21045 rúgj bele egyet, hátha jobb lesz :).... amúgy, ahogy látom most jól rád jár a rúd gépügyileg. Szopacs, de ilyen mindenkivel megtörténik, és igencsak sokszor... -
#21044 Na mindegy, mert ezek a k**** gépen el se indul. -
csgj #21043 pff.. kár -
#21042 Most szedem a demo-t az német. -
csgj #21041 de ugye nem német? (csak mert a videó az..) -
#21040 Indiana Jones. Mást én se tudok.
A Jack Keane játékot próbálta valaki? Most jelent meg.
Videó
Kaland természetesen.
Jó lenne már valamivel játszani, lassan 2 hónapja nem játszottam a gép miatt semmivel.
Gondoltam befejezem a Jumurdzsákot, de a másik SATA-s vinyómon van, ezen a gépen meg nincs sata. :( -
csgj #21039 pff... hát sajna nekem 80 gigás samsung-om van :(
Ja, és mindenkitől kérdezem, hogy nem ismer-e vki olyan filmet, ami hasonlít a Broken Sword játékhoz? (biztos fura meg hülye kérdés, de most kezd érdekelni ez a titokzatos-kincses-kalandos-izé xD)