33675

• MerlinW
    végigjátszás
  • MerlinW
    3 particióra. 1. XP, 2.Vista, 3. Adatok.
    Oprendszeres partición nem illik saját adatokat tárolni, mert úgy macerás a reinstall.
  • Axon
    Megjelent a Star Heritage kalandjáték magyarul a sevenm kiadónál.
    Én még nem is hallottam erről a kalandról.
  • Nenzy
    Segitséget kérnék szépen! Asszem a 8. rész végén ahol egyesiteni kell a 2 népet, miután beszéltem a Mesélövel le kéne érkezzek az oceán fenekére. legalábbis a végigjátszások szerint. én végignéztem, semmit nem hagytam ki, mégis egy barlangban vagyok(ahol a fészkek vannak). nemtudok semmit csinálni, csak egy apró bejátszás volt. nem ennek kellett volna történnie. tud vki segiteni?
  • csgj
    hát ezért kell minimum 160 gigás vinyó, nem csak az oprendszerekre kell a hely :D De mindegy, akkor még egy jó ideig hanyagolom a Vistát...
  • serito
    A legjobb ha úgy csináolod(feltéve, ha csak 1 HDD-d van), hogy megosztod legalább 2 partícióra. Az elsőre felteszed az XP-t majd utána a másikra a Vistát. Mikor feltetted a Vistát, az csinálni fog egy boot menü-t amiben indításkor kiválaszthatod melyik oprendszert akarod startoltatni. Arra figyelj, hogy a Vista Ultimate nagyon sok helyet fog telepítés után (ha nem kapcsolsz ki semmit)kb 20GB.
    Nálam a Vistának egy 55GB-os partíciója van.
  • serito
    Igen, minden gamma tökéletesen fut.Pl: DeadReefs, LostPlanet,...stb.
    A hétvégén vagy ha be tudom vinni a melóba a darabolt file-okat akkor már holnap folytatom a feltöltést.
  • Tomsess
    Jaj...ok. Azért csodálkoztam.
  • kirol
    Ez még csak németül jelent meg!!!
  • kirol
    "Szia!
    Sajnos most regisztráltam és még nem tudom használni a fórumot és kérnék töled egy kis segitséget ha lehet...és itt is vagy.
    Elakadtam a TLJ-ben és jó lenne ha vki esetleg tudna nekem segiteni, nem mindennapi problémárol van szó. Kiirnád a nevembe ezt hátha vki tudna segiteni? Adjon egy e-mail cimet v msn címet ha tud segiteni.
    E-mail enyém: [email protected]

Köszönöm! Nenzy"

Tessék beírtam! Bár azért azóta te is beírhattad volna.
  • Tomsess
    Az Ankh készítőitől van a kicsike, tehát elméletileg annyira elvontnak kellene lennie. Valaki nem tudná megosztani a ketteskére?
  • kirol
    Írtam, ezen a gépen el se indult, csütörtökön kapom csak meg a lapot a gariból, majd csak akkor derül ki.

De elvileg több díjat is nyert.
  • csgj
    azt tudom, de milyen a játék? jó, rossz, izgi, uncsi, nehéz, könnyű, szép, ronda, stb...? :P
    MerlinW: kösz, ezek szerint majd új vinyót is vennem kell, ha lesz Vistám... :( 20 giga szabad hely még most sincs, és akkor is, mi maradna ha feltenném, miután felszabadítottam pár gigát? Hát nem sok hely... Vagy csak Vista, vagy csak Xp egy ilyen kis méretű vinyóval.
  • MerlinW
    "Ja, egyébként ha leszedem a Vistát, és feltelepítem, és lesz XP-m is, meg Vistám is..., akkor felezi a merevlemezt?"

Nem felez senki semmit. Úgy lesz, ahogy csinálod. Két külön vinyora, két külön particióra, ahogy jól esik. 20Gb minuszt jelent, semmi mást. Az hogy utána melyik rendszerről bootolsz, az is rajtad áll.
  • kirol
    Egy új kalandjáték. Már lentebb írtam.
  • csgj
    ja, de ezt filmmel megcsinálni már bonyolultabb dolog lenne... (hogy asztali dvd lejátszón meg tudjam nézni...)
    Ja, és milyen az a Jack Keane?
  • kirol
    Én is így jártam a Jack Keane játékkal. 9 MB miatt nem fért fel sima DVD-re. Kiírtam 2 -re. :)
  • csgj
    sikerült :D (sorry a sok kommentért...) Az ekéhez szaladtam, miután felöklelt ez a gonosz kecske :P De utána már a gipszes dologra nehezebben jöttem rá... azaz vmi még mindig hiányzik, de majd megoldom :)
  • csgj
    fú, most vok Broken Swordben a kecskés résznél... remélem sikerül vhogy, viszonylag rövid időn belül :P
  • csgj
    hehh... a CloneDVD persze simán kiírta :P
    Ja, egyébként ha leszedem a Vistát, és feltelepítem, és lesz XP-m is, meg Vistám is..., akkor felezi a merevlemezt? Csak mert 40-40 mega kicsit kevés lenne :P De amíg dx9-es karim van, addig hagyom a dolgot..
  • csgj
    hát besz*rás... 6 mega híján nem fér rá egy üres dvd-re egy dvd film. Ilyenkor mit lehet tenni? Törölni... vagy keresni a legújabb Nero-nál jobb DVD-író programot (megsúgom magamnak: nehéz lesz)
  • Axon
    Nekem mindenképpen kell! :-)
    Általában én is magyar nyelvű oprendszer párti vagyok, de az otthoni gépemen szinte csak játszok, így nem zavar ha angol nyelvű.
  • Axon
    Nam most ezzel a 64 bites verzióval simán mennek a 32 bites játékok is? Mivel eddig szinte majdnem minden játék 32 bites volt.
  • Axon
    Wow! Köszi!
    Dual bootra eddig nem gondoltam, de csak azért mert az otthoni gépemről van szó. A munkahelyi gépemen (laptopomon is) mindig több oprendszer van. Neki is fogok állni kísérletezgetni.
  • kirol
    Az is volt már.
  • Randal
    humm-humm. Akkor arra már référne egy jó nagy registry takarítás.
    Az azért csodákat tesz:)
  • kirol
    Hát 512 van benne, és nem töredezett a HDD, progik msconfigban kezelve. Szerintem csupán annyi, hogy újtra kellene már rakni.

Windows könyvtár létrehozva - MEGKAPASZKODNI !!! -: 2003 Október 25 !!!
  • Randal
    Attól függ mennyi memóriád van, ill. mennyire van széttöredezve a vinyó.
    Másrészt lehet hogy valami kis okosság még fut a háttérben és zabálja a memóriát. Elő szokott fordulni, hogy valami ottragad.
  • kirol
    Mondtam korábban, hogy jövő héten csütörtökön úgyis megyek le Pestre, és majd személyesen veszem át, miután alaposan megnéztem. :)

Nehogy megint az legyen már, mint a múltkor.

De hogy ez a szar gép, amit most használok, hogy lehet ilyen k**** lassú, nem értem. Most megy a Nero 20 perce írja a dvd-t 8x-osan, most 52%-nál tart, mellette megy a firefox, de hogy feljöjjön tálcáról kb 2 percet kell várni. Hihetetlen, pedig a háttérben még csak 1 utorrent, meg 1 MSN fut. Ennyi. Már kezdek komolyan kiborulni, ahogy állandóan beáll a Firefoxy is. Most is írok, és kb leírok egy mondatot, mire megjelenik. Nagyon gáz. De nincs kedvem újrarakni, elég lesz majd az én gépemet. :)
  • serito
    Kell egyáltalán valakinek Vista Ultimate x64 (Angol) feltörve?
    Mert ha nem, azonnal megállítom a feltöltést!!!!
  • serito
    Az alaplapod megjött már?
  • kirol
    Ó, az kár. Olyan nem kell.
    Nekem mondjuk van x64-es Vistam, csak meg kellene majd okosítani.

Mert vártam, hogy ezek a köcsög Campusosok megkössék végre a szerződést, ami max. 3 hónap lett volna a megjelenéstől, de azóta sincs semmi. :(
  • serito
    Angol változat!!!!
  • kirol
    És magyar is? Mert nekem megyar kell. Magyar gépre magyar Vistát!
  • serito
    Nem a 49-es könytárban lévőt kell telepíteni (amit most töltök felfelé)és ha olvasod a mellékelt .nfo-t látod, hogy ez már egy tutira feltört változat! A termék teszt Ok-és!
  • kirol
    Akkor te a 48-as könyvtárban lévővel okosítottál és minden frissítés megy?
    Akkor majd ezt próbálom én is ki.
  • serito
    Vista nfo mellékelve a "ketteskén"!!
    Más:
    Bitefight-ban ha én a 2-es szerveren vagyok meg tudlak találni téged, vagy a klánodat?
  • takysoft
    ez milyen fajta törés? mert ami nekem van, az csak 32 bitessel megy(bios emulációs dolog)
  • serito
    Ha gondoljátok fetolhatom a "ketteskére" (Vista Ultimate x64) töreve mintha eredeti lenne!!!!
  • serito
    Mint ahogy azt utánatok MerlinW is írta én is 2 OP használok (XP, Vista) de vele ellentétben én a Vistát részesítem előnyben és az Xp nem volt már jó pár hónapja elindítva.
    Nálam minden progi rendesen fut és, hogy a javításokkal gyorsabb lenne azt nem vettem észre mert nálam mindíg is baromi gyors volt a Vista.
    Annyit tudok, hogy Stalkernek még a 4GB ram is kevés mert Vista alatt folyamatosan akad, bár ezt driver hiba is okozhatja.
    A minap próbáltam futtatni a 3DMark2005-öt de sikertelenül mert Vista valamilyen oknál fogva visszavágta.
    Az az igazság, hogy mostanában nincs sok időm programok ill. játékok futtatására de amivel próbálkoztam az mind rendesen futott Vista alatt.
    Ja a Vista Ultimate x64 amit használok egy okosított valami mert minden frissítést megkapok hozzá napi szinten. Az új javítócsomagokat is megkaptam autómatikusan.
    Mindezt a 1st-ön találtam!

Ja még valami nem tudjátok mi van 1st-el nem lehet egyik címen sem megtalálni az oldalt pedig 4db is van! Mi lehet ennek az oka?