The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Azt írja "nincs jogosulsága a lap megtekintéséhez".
Laser: megint szívok : 11 ????? Egy mindíg kimarad, méghozzá a legelsõ.
Litle help?
On:
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Olyan ritkán törlök le véletlenül dolgokat, hogy arra nem érdemes külön idegesítõ szolgáltatást fenntartani. (a system restore.. na az már más... millenimuban kikapcsolandó hatász sz*r volt, de az XP rendszer-visszaállítása nekem nagyon bejött.. azért azt beállítom, hogy a vinyónak max 1%-át vegye el erre a célra. 250 gigábol nem is olyan kevés au az 1% 😄)
Amiben igaza van: GetDataBack az ami neked kell(csupán csatlakozni tudok az elõtted szólókhoz)
Amiért azért mégiscsak írok, hogy értelme is legyen.
DGB iszonyúan idõigényes. Ha gyorsabb megoldás kell, ott a Restoration for Windows
Ha nem sérült az adat, akkor 100%-osan hozza vissza a file-okat, bár nem mindne törölt file-t talál meg... pl egyszer töröltem egy rar-okból álló csomagot.
22 rar fileból állt, az r17-et, meg az r18-at nem találta meg sehogy se.. azokat újra le kellett tölteni. de a többi 20 file-t visszahozta gyorsan.
Persze ha már írtál valamit a felületre, akkor inkább GDB, mert az pontosabban vissza tudja hozni... elemzi az integritást, meg ilyenek...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Javascript, DHTML mekka
Forráskódok mekkája
A mekka.
[merlinw.org]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nekem is lenne egy segítség kérésem, bár nem ilyen veszélyfaktorú a dolog😊 Kollegám olyan menüt szeretne a honlapjára, ami a scroll-bar-al együtt mozog és csak akkor nyílik le, ha az egeret ráviszed. Tudtok ilyen egyszerû szerkesztõ progit, ne adj isten html kódot?😉 Kösz elõre is
<#wave>#wave>
Most az otthoni gépemrõl van szó, így haza kell vinnem ezeket a programokat.
Szerencsére nem a rendszer particióról töröltem, hanem az adat particiómról, így elvileg még semmi változás nem történt rajta.
A legtutibb, ha a vinyót kiszeded és átrakod egy másik gépbe, ahol elötte telepítitek a helyreállító progit. (én Az R-Studio-t ajánlom. egyeskére fel is raktam)
Utána azzal már csak "másolni" kell az adatokat úgy, hogy a másolás célja véletlenül se az a partíció legyen ahonnan helyre állítasz
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
"A GetDataBack a fájlok visszanyerésében segít önnek, ha vírusfertõzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérült a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérmappa. Sõt, a GetDataBack akkor is vissza tudja állítani az adatokat, ha a Windows nem ismeri fel a meghajtót. Ugyanúgy használható akkor is, ha a teljes mappainformáció - nem csak a gyökérmappa - hiányzik. A GetDataBack kíméletes. Írásvédett, ami azt jelenti, hogy a program sohasem próbál meg írni a visszaállítani kívánt meghajtóra."
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
GetDataBack for NTFS. Arra vigyázz, hogy ne arra a particióra telepítsd a progit és ne arra a particióra állítsd vissza a fileokat, mint ahonnan törölted.
Milyen programot ajánlotok a visszahozására?
Törlés után rögtön kikapcsoltam a gépet, így jó esetben még semmi nem került arra a tárterületre ahol az adatok voltak, így szerintem nem kell valami minden gondot megoldó "csodaprogi", hanem egy sima undelete program is megoldaná.
Nem nagyon csináltam még ilyen visszaállítást, így tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Csak azért mondom mert jó lenne valami egyszerû ingyenes program és nem valami fizetõs cucc, amit elõször regisztrálni, majd feltörni, meg mindenféle machinációval mûködésre lehet bírni.
Egy cd-re szeretném kiírni, hogy ne keljen a vinyóra másolni, és a gép elindulása után, már rögtön lehessen is a cd-rõl futtatni.
Ezután is úgy érzem, hogy a poén kategóriába bármi belefér és mint olyan helyet kaphat a TLJ topikban is.
[merlinw.org]
"nincs szükség a Gy. csomagra, mogoldható a helyzet megszorítások nélkül is"
na ja... max V kormányban nem "megszorítás" lenne e neve, és nem az emberek háta mögött csinálnák.(pl. kevesebb pénz a fejlesztésekbe(autópálya, útfelújítások, rendõrségi eszközök, térfigyelõ rendszer, anyámtudja..), ezzel biztosítva, hogy(bár a jelen embere kevésbé érzi meg a szar szagát amiben lépkedik) a jövõ magyarjai is ugyanott tartsanak mint most.)
Itt csak arról van szó, hogy most szívjunk, vagy 4-5 év múlva. V bácsi azt használja ki, hogy az emberek nem szeretnek most szívni.
Éj, ráérünk arra még... (max összeomlik a gazdaság, de kit érdekel)
Gy bácsi meg.... lop, csal, hazudik, és inkább bukik pártostól, de mártírkodni akar...
egyik se jobb, mint a másik...
hagyuk a politikát.. (volt az elvem nekem is, míg nem kellett tandíjat fizetni.😞 )
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nehogy azt hidd már, hogy ha V királyság lenne, akkor adócsökkentés, meg fizuemelés, meg kánaán lenne. (Neki igen.) Vagy szerinted igen?
Hetek óta ott ba****k magukat, mondtak egy szót is, hogy õk mit hogyan csinálnának? Nem. Csak szapulnak, meg mondjon le mindenki, még Pistike is ,meg Ödönke.
Az újabb feldolgozás nekem nem igazán jött be, de ezt a filmet viszonylag könnyû beszerezni a neten.
A könyvet pont az idén olvastam el, és ennek tükrében még kevésbé tetszik a film.
A régi szovjet verziót viszont még nem láttam, pedig arra nagyon kíváncsi vagyok.
Még arra is emlékszek, hogy pont ment az aktuális vasárnapi Walt Disney, és megszakították, mert meghalt a miniszterelnök.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Apropó - fõszerkesztõm megdobott egy MYST-el PSP.re: kimondhatatlanul kibaszottjó (már elnézést) élmény 16:9-ben, tûéles képen, egy ekkora kis géppel játszani. Remélem jön a többi Myst is mert a széria eddig nekem sajnos kimaradt, kiv utolsó két rész (azok is csak megtekintés szintjén) 😊
Mi lett ezzel?
Mégse csinálták meg?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
az endless már egy ideje összeolvadt a skyline trackerrel, így õk már közösben futnak.
a bithumen jelenleg magyarország egyik legkedveltebb trackere, minõségi letöltések, és gyorsaság jellemzi. Ennek megtartása céljából igyekszenek a assú feltöltõket(mint én) kiszûrni.
[merlinw.org]
Feltelepítem a játékot és ha a crack-et rátöltöm, akkor szépen indul is az 1.00-ás verzió.
Megjelent hozzá 3 patch. Elvileg mindegyiket fel kell telepíteni egymás után, de nekem már az elsõ sem települ, hanem kiírja, hogy nincs telepítve a Heroes 5. Egyik patch sem települ, pedig újratelepítettem és nem másoltam rá az 1.00-ás crack-et sem, de így sem települnek.
Bocs az off-ért. Tud valaki adni egy bithu-s vagy endless meghívót? Cserébe pretorians-t tudok felajánlani.
on
Akinek nincs kedve fájlokat cserélgetni, meg lehet próbálni az itt linkelt mentést, amellyel a hibák után folytatható a játék.
A mentést a TLJ\Save könyvtár megfelelõ részébe kell másolni, ha már van ilyen sorszámú mentés, át kell nevezni ezt a következõ sorszámra. Nem biztos, hogy mindenkinek megy, de néha rá lehet bírni a játékot, hogy más mentését betöltse, próbáljátok ki.
Ja!
Én a 4CD-s verziót nyúzom, a mentés azzal készült.
Hibák 5. csomag
Savegame_4CD
TLJ magyarítás-teszt ügyben (ha még érdekel valakit...)
Ugyebár a 2CD-s változat a Káosz-viharnál lefagy. Hát a 4CD-s is. Mindez a TLJ\50\00\00.xarc fájl miatt van, ami hasonlóan rosszul lett becsomagolva, mint a TLJ\39\01\01.xarc fájl, amit már a #17819-ben említettem.(Flipper garázsában a lyuknál lefagyott.)
Megoldás: az eredeti fájlt vissza kell másolni a magyarított helyére. Így egy darabig ismét angol lesz, de ez a rész elég rövid.
A képek gyûlnek, majd legközelebb felteszem.