33675

• MerlinW
    http://www.dafont.com/
  • takysoft
    Erre megoldás az új Word!
    Nem vagyok nagy Microsoft párti, de tényleg hihetetlen jó lett...
    Office 2007... esküszöm, gyorsabb, mint a 2003, pedig ezen a gépen aminél most ülök(barátnőm húgának a gépe, 1.7ghz celeron 256 ram) 2 mp alatt betölt.
    Nem minden sz*r a kezdőlapra van sűrítve, hanem szépen fülekbe rendezve.(igen, újra összekutyulták, picit nehéz megszokni a felületet, de normális logikával 2-3 óra után undorodsz majd a régitől... persze ecdl vizsga betanult mozdulatai mellett...:D)

Mind1... játék manualt fordítottam vmi ismeretlen betütípusban, és akárhányszor ő,ű-t nyomtam az Times-ban szúrta be:D aztán visszaváltott eredetire.
    más betűtípusnál meg más olyat használt ő esetén ami hasonlít arra amiben gépelek. ugyanúgy dőleté, vagy akár vastaggá teszi meg minden... észre se veszed.
    Korrektúra rész kiváló.
    Word97 óta OpenOffice-t használok, de most maradok MS Office-nál. még szépen is néz ki... és tényleg alig van hardver igénye..
  • csgj
    hát akkor elég hiányos a magyar betűkészlet-tár :I
  • Ersiman
    Üdv!
    Hiába magyar a program, ha az adott betűkészletben nincsenek benne az ékezetes karakterek.
  • csgj
    van egy kis Office Word 2003 problémám... a szép betűtípusoknál (szinte minden más ami nem Times New Roman) nemtok használni magyar betűket (úgy értem, hogy pl. Ő, Ű, Ú...) De ez már régóta így van sajnos :( pedig a program is magyar
  • csgj
    Most néztem meg a Nagy Hal című filmet, mivel naon bírom Tim Burton-t, és ezt pl kihagytam... kár volt kihagyni, mert fantasztikus film. Olyan keser-édes, mesés, mégis valóságos is. De a legjobb szó rá az egyedi, ahogy a legtöbb Burton filmre is... :)
  • serito
    Első és utolsó volt, előre is köszönet érte!!
  • MerlinW
    Mindenhol megy a türelmetlenkedés... legalább itt ne. Szemem a neten, RSS Feeder-ben sípolni fog ha bárhol feltűnik az egyik neves releaser csapat munkája, valamint olvasgatom néha nforce fórumot is. Higyjétek el, kikerülés után 1-2 órával ott lesz a helyén.
  • serito
    Van már valami okosság a Bioshock-ra??
  • Axon
    Készül a Runaway 3

A Pendulo Studios bejelentette, hogy a Runaway második része nem csak Nintendo DS-re, hanem Wii-re is el fog készülni. Ennél viszont izgalmasabb, hogy a csapat megerősítette, hogy egy ideje már komolyan dolgoznak a Runaway 3-on, amelyről azonban semmi mást nem voltak hajlandóak elárulni, mindössze annyit, hogy ezúttal Japánban fogunk kalandozni. Részletek később. /PC Dome/
  • Axon
    Akkor gondolom ezért nem indult el a demo itt a munkahelyi gépen (egy GF 5900XT kártya van benne).
  • Axon
    Előre is köszi!
  • csgj
    á de rossz... itt fájó szívvel nézem az Airborne, meg a Bishock demó gyönyörű képeit, miközben én nemtom kipróbálni a ratyi kártyám miatt... :( Nem baj, majd százszor újrajátszom a neverwinter nights 2-őt, az még századjára is jó :P Meg előveszem a régi kalandjátékokat, úgyis majd az újakat is be sm 3.0-ázzák, aztán dx10 megy rá, meg sm 4.0... :(
    És azon lepődök meg a legjobban, hogy mindenki írja, milyen jól van optimalizálva a Bioshock meg az Airborne :O
  • csgj
    ja, az kell neki, de olvastam róla, hogy vmi srác elkezdte "sm 2.0-ásítani" (hülyén hangzik tom :P)
    és kezdek naon kíváncsi lenni arra a ketteskére, meg hármaskára, de egyeskére is :P xD na befogom, mert tom, hogy ez vmi szupertitkos dolog, de azért ezt a kommentet még elküldöm... :D
  • serito
    Pontosan!!!:)
  • MerlinW
    Hagyjuk, jó lesz az még valamire:)
    Azt mondod hogy aktív, meg update-el, meg mindenféle táncot lejt?
  • serito
    Köszönet előre is akkor nem keresem torrenten, a "ketteskéről" úgyis hamarabb lecsorog.
  • serito
    Ha igaz amit csgj írt és kell neki a SM 3.0-ás VGA, akkor nem hiszem, hogy elidul a gépeden.
  • serito
    Szívesen, ha nem kell másnak és kell a hely törölhető!!!
    Azt hiszem csak te kérted, hogy toljam fel.
  • MerlinW
    Sztem nem komoly, mondom ne is próbálkozz vele, amint lesz valami, ketteskén megtalálod (szerverre 5 perc alatt leér a cucc).

2 gépen próbáltam a demo-t, a gyengébbiket írom:

Intel 3Ghz Prescott(800FSB), 2GB/400/Dual RAM, GF6600/256DDR1(nem GT), Audigy1

Ezzel 800x600-ban minden maxon ment tűrhetően, egyedül a High Shader opció volt kikapcsolva, de sztem enélkül szebb is volt. (nem volt olyan olvadt műanyag érzés mint Doom3-ban)
  • takysoft
    amúgy mennyire komoly a képfile?
    esetleg egy 4.10-es Daemon meg egy 1.3-as Yasu elbánhat vele?
  • takysoft
    Várom egy ideje, bár nemtom elfut-e a konfigomon:D
    1280 ddr ram 233 mhz-es lassu szar, 2100+ amd, 9800se.... meglátjuk...
  • MerlinW
    Bioshock:

- tegnap jelent meg
    - képfile már van róla (a többi torrent 99%-ban kamu cucc)
    - törés még nincs.
    - ~6.4GB lesz a cucc
    - ketteskéről seedelem (király arány javító stuff) így nektek is hamar meglesz:)

Amint lesz valami normális, működőképes kiadása kipróbálom, hogy valóban az-e, és bedobom azonnal a kalandrészlegünkbe.
  • Axon
    Köszönet a Vistaért. Lehúztam.
    Ki akartam próbálni először Vmware környezetben, de nem engedte telepíteni, mivel 32 bites a procim. Azt gondoltam, hogy ez nem fogja zavarni, de mégis. Összekevertem a Qemu-val ami nem pc emulátor, hanem processzor emu és ott nem gond, ha egy 64 bites procit kell emulálnia, akkor sem ha 32 bites procid van.
    Mindegy, ha meglesz az új gépem, akkor készítek egy dual boot-os rendszert (Vista és XP).
  • Tomsess
    Néztem a kommenteket és senki nem tudta még elindítani. Mivel nem csak crack kell hozzá, hanem neten keresztül kell aktiválni. Amolyan STEAM szerűség lehet. Ha meg kijön a feltört gém, akkor azt úgy is le kell tölteni RELOADED-os vagy mittoménmilyen változatban, mert az alaphoz biztos nem adnak ki sima crack-et. Szóval türelem...
  • Axon
    A Bioshock fent van vagy ezer torrent oldalon, most néztem meg. A 6 gigás mérete miatt viszont meggondolandó a letöltése a lassú torrent oldalakról.
  • csgj
    nekem mindegy mikor jön ki a Bioshock, nincs sm 3.0-ás karim hozzá :P persze nem örülök neki, de nemtok mit kezdeni, nincs rá pénzem...
  • Axon
    A Bioshock megjelenéséről nem hallottam, de ha tényleg megjelent, akkor szerintem 1-2 napon belül feltörik :-)

A kiadónál nem próbálnak ki egy játékot mielőtt kiadják? 5 ezer forint az ára és ha használhatatlan, akkor nagy égés a kiadónak. Javító patch-eket meg nem sűrűn szoktak kiani hozzájuk.
  • Tomsess
    Tegnap jelent meg a Bioshock PC-re. Bár sztem még nem törte fel senki, de ami késik nem múlik
    Egyébként én azt hallottam, hogy a Star Heritage magyar verziója annyira bugos, hogy kifagy pár perc után. Még az eredetinél is bugosabb...nemtom igaz-e
  • Axon
    Na igen. Jó lenne ha felkerülne a ketteskére, méghozzá a magyar nyelvű verzió :-)
    A Bioshockj tudtommal még nem jelent meg PC-re. Tegnap húztam le a demoját (1,9 giga!!!), de még nem tudtam kipróbálni.
  • Tomsess
    Én igen. Lényegében kaland-akció rpg elemekkel. Látványos, de amit az orosz fejlesztésektől általában kapni szoktunk, állatira bugos. Azért ha vkinek meglenne, ezt is szívesen látnám a ketteskén
    Gondolom Bioshock még nincs meg senkinek...
  • MerlinW
    Lassan 1 hetesek, semmi baj velük. Halkak és 60-100MB-al másolnak ideoda.

500-as Westernek jobbak annyiban hogy 3 év gari van rájuk és 0 zajszintjük van.

Lényeg, hogy okésak ezek a Samsungok, már amennyit 1 hét alatt tapasztalni lehet.
  • kirol
    Mármint ez az, amit én írtam, ugye? A Samsung SpinPoint T166 HD501LJ?

És jók?
  • MerlinW
    Én ebből vettem most kettőt:
    500GB Samsung 7200rpm SATAII 16MB cache - 24.800 HUF
  • serito
    Már írtam, hogy minden 32bit-es alkalmazás fut rendesen játékok, programok...stb. Eddíg a 3DMark2005 nem akart indulni Vista alatt.
  • Nenzy
    kösz, de asszem emlitettem h 2 végigjátszás is megvan, de mást adott ki a játék mint kellett volna. köszike azért...
  • kirol
    Hú hát ha visszanézném a topikot kiderülne, hogy már kitudja hány hónapja kinéztem ezt a vinyót, de még nem vettem meg.

Van azóta ennél jobb cucc: Samsung SpinPoint T166 HD501LJ
    Vagy legalábbis ez elég jó még mindig, nem?
  • Axon
    Lentebb egyszer felvetettem, hogy a 64 bites vista tudja-e futatni a 32 bites programokat (játékok/felhasználói programok)? Mert csak így van értelme a közös adat particiónak.
  • csgj
    pontosan :)
  • serito
    Igaz, de "legalább"( mint írtam ) 2 kell.
    csgj problémája gondolom nem a partíciók mennyisége, hanem, hogy nem elég nagy a vinyó.