The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ez engem is érdekelne. A rádióban hallgattam egy beszélgetést errõl. Ott el is mondták a weboldalt ahol megnézhetõ, de két csirkecomb elfogyasztása között kiment a fejembõl :-)

Axon
Akkor engem a FEAR érdekelne. Na persze majd ha összeheggesztetted a szervert.

kirol
tegnap láttam a híradóban, hogy a teten mindenki megtudja nézni a TAJ száma alapján, hogy õt illetõen milyen "vizsgálatokat" végeztek el.

Én rohadt kíváncsi vagyok, hogy pl nekem mit mutatna.
Egy emberén a hírekben: 2x meghalt, terhes volt, stb, közben meg férfi.
Nem tudjátok, hol lehet ezt megnézni?

MerlinW
FEAR kieg az singleplayer, PES pedig Pro Evolution Soccer. A szokásos FIFAverõ idei verziója.

[merlinw.org]

Axon
Valóban nem nagy kiadás az új alaplap és processzor, de akkor mi lesz a mostani meghibásodott alaplapoddal és prociddal? Azt mondtad, hogy van rájuk garancia.

Kávézós? Minek? Mikor itt az irodai szobámban nyugodtan lehet netezni? 😊
Amúgy most nézem az árakat. 25 ezerbõl (ami nem vészes) kijönne egy alaplap és egy sempron 3300 -as, mivel a 400-as 1giga ramot nem akarom eldobni, és az agp-s gt6600-ast sem.

Axon
Ajaj, ez bizony patthelyzet. Marad a garancia érvényesítése és függõségi rohamok idején egy óra internett kávézózás.

1. Minisztériumi "háttérintézményben" vagyok. Tehát csõd (ill. monitort, bill. egér... tavaly vittem)!
2. Ez egy kis cég, ahol a tulajt már 6 éve ismerem és szervíz is volt egyben pár éve.
3. Szombatonként be szoktam nézni (az online focimanager miatt). 😊

Axon
Részvétem. A csere tényleg roppant megalázó szokott lenni. Volt olyan alaplapom, amit négyszer kellett kicserélni mire mûködött, de persze mindig engem néztek hülyének. Az utolsó alkalommal már életveszélyes fenyegetéseket kellett bevetnem - amit akkor tényleg komolyan gondoltam -, hogy végre adjanak egy normálisan mûködõt. Na persze addig eltelt majd egy hónap. Gondold csak el, 1 hónap gép nélkül... brrr...

Munkahelyrõl nem tudsz valamit hazavinni? Csak van ott a minisztériumban valamelyik sarokban porosodva egy Turion X2-es procis MSI laptop, amit senki nem hiányolna... :-)

Épp a szokásos 3 havi tisztátást és a szilikonzsírozást csináltam (mármin a procin), mikor megtörtént a dolog. A gond az, hogy kipróbáltuk simán a lapot csak tápfesz, semmi más, és akkor forgott az alaplapi chipset ventillátora. Garancia van még rá 1 év. Mármint az alaplapra. Csakhát 1-2 hét mire meglesz. Ha meg nem, akkor egy újabb lap, és sempron proci? Anyagilag a legjobbkor. 😞

Axon
Alaplap még csak-csak el szokott szállni, de az már igen ritka, hogy megy vele gyütt a proci is.
Én egyszer találkoztam hasonlóval, amikor egy villámlást követõen tönkrement egy munkahelyi gépünk. Na abban a proci is meghallt. Meg minden más is a kis floppy meghajtótól kezdve a cdromon át a memóriákig és az összes kártya (video, háló) is halott lett. Gyakorlatilag csak az üres (tápegység nélküli) ház maradt és a csavarok.

Axon
Csak nem ráborult egy pohár sör? :-)

off:elszállt tegnap este a gépem. alaplapon aprocifoglalat és maga a proci is. athlonxp 3000+ és egy kt600-as alaplap. megszorító intézkedések...

Axon
A FEAR kiegnek van single küldetése vagy csak multiban lehet nyomni?
A PES 5 az micsoda?

MerlinW
Offline - botokkal gyakorlós, Online - egymást hentelõs. Hivatalos szerveren nem lehet ugyan játszani vele, de Hamachi-val (Virtual Private Network) lehet haverokkal, (vagy bárkivel, akivel egyeztetsz) tolni.

[merlinw.org]

MerlinW
Játszható, jah. lvl20-as vagyok benne, kellemes kis játék. A bugokat majd kijavítják. Jó vas kell alá, oszt annyi. Ha Obli ment rendesen, ez is fog.

[merlinw.org]

Randal
A battlefield 2142 az nem online?

A G3 végülis elég jól fut, vkinek van hibája vkinek nem. Igaz vannak benne bugok, de dolgoznak rajta a készítõk.

serito
Elõre is köszi !<#worship>
A Gothic 3 topicban olvasom, hogy tele van bug-al. Te kipróbáltad már?
Érdemes vele foglalkozni vagy nem éri meg a veszõdést. Mert ha a bug-ok ellenére játszható akkor az is érdekelne a Dark Messiah mellett.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Nem, még nincs hozzá. De biztos lesz...

[merlinw.org]

takysoft
skacok, ilyet én fórumon még nem mertem megpróbálni, de az itteni légkör miatt(meg mert haverok vagytok) kipróbálom:

A Settlers II 9800-as patch-éhez nincs crackje valakinek? (jó volna multiban is elmenteni a játékot😞 )

ha valakinek van vmi, akkor köszi, én nem találtam

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Hátöööö, megvan.. majd igyekszem.. Találnom kell egy médiát amire rá tudom pakolni (7.6G😎😊

Van Gothic 3 is, SW Empire at War kieg is, FEAR kieg is, Battlefield 2142 is, PES 5 is😊 Lehet elõrendelni😊

Bár perpill mind jól seed-elt az isohunt, torrentspy, demonoid, torrentnews oldalakon.

[merlinw.org]

serito
Sajnálom a HDD-k meghibásodását, remélem az adatok még menthetõk lesznek. Ha sikerül megint üzembe helyezned a Dark Messiah of Might and Magic-et feltudnád tölteni, ha jól gondolom már megvan neked. Szerintem rajtam kívül mást is érdekel a game.
Köszi elõre is.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Elõször is köszi a jószándékú kérdést😊
Elhoztam az otthonából, a hétvégén újratelepítem, oszt mehet a buli.

[merlinw.org]

A Solarist én is megköszönném.
Ketteske ügyében valami segítséget nem tudunk adni?
A Solaris-t megköszönném az egyeskén, de olyan formában ahogy a ketteskén is volt, semmi csomagolás, mert csak úgytom folytatni<#worship>

Axon
Két vinyó is egyszerre??
Na ez pehhhh...

Addig is használhatjuk az egyes szervert. Megpróbálhatjuk rekonstruálni a kettes szervert rajta. Én például visszatöltöm rá a Solarist, amit sokaknak nem sikerült lehúzni. Még szerencse, hogy olyan gyors voltam :-)

Ha valaki közben megtalálná az Empire Earth - Art of Conquest-et, akkor bátran tolja csak fel az egyesre.

Hirtelen ennyi az ötletem

MerlinW
No. Ketteske két vinyója meghalt, ofkorz egyik pont az amit ti használtok. Másik meg amelyiken a /boot /root /home particiók voltak. Vagyis. Gép elhoz, újratelepít, konfig, visszavisz, visszamásol amit tud. Remélhetõleg a jövõ7 folyamán aktívak leszünk. Addig is szurkolni, virágcsokrokat az ágya mellé, stb😊

[merlinw.org]

Sajna a ketteske most nem üzemel<#szomoru1>

mandm
Sziasztok! Nem tudna vki a ketteskére egy kis szabadidõt feltölteni, hogy neki tudjak állni végre a BS4-nek? <#integet2>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

serito
Ja még egy kérés, mivel a Gothic 3-ról letettem a macera és a bug-ok miatt inkábba Dark Messiah Might and Magic-ot szeretném, ha valakinek meglesz. Tudom még meg sem jelent de gyermeteg kívánságaim azért lehetnek nem? Elõre is köszi annak aki megszerzi.

serito
Most olvasom a topic F.A.Q-jában milyen körülményes az indítása is, és a patch felrakása után sem lesz sokkal jobb. Inkább még várjunk vele lehet, hogy én lemondok róla nem szeretem ha egy game indításával faxni van. Taláûna magyar verzsön ha meglesz valamelyikõtöknek.
Köszi én most nem kérem mégsem.

Lord Myn
Nekem megvan a Gothic 3, de rettenet bugos, a gépigénye meg a csillagos ég, pedig SZVSZ nincs egy rossz konfigom... 😞(( De ha ezek dacára kell, akkor elkezdem feltölteni az egyeskére, de megint csak egyben tudom felrakni (~3.5 gigás ISO file).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
A Gothic 3 magyar verziója meglesz neked??(okt 27-én jelenik meg) Mert ha igen akkor azt oszthatnád meg velünk, ha nem nagy kérés!
Köszi mégegyszer is!

A Sid Meier's Railroads Reloaded-féle változatát elindítottam az Egyeskére. Te töltsd inkább a Gothic III-at, az nekem nincs meg.
serito
A Gothic 3-at ha kérhetem megosztani velem és akit még érdekel!!!
Köszönet érte. Bármelyik kapcsolaton szívesen látom.
<#worship><#worship><#taps>

Sajnos a Rairoads! elsõ verzióját raktam fel, ami not working. 😞 Viszont, már megvan a Reloaded-ed verzió. Sõt a Gothic III is. Meg a legújabb Nancy Drew is.

trmn
azért köszi, hogy megpróbáltad. Rohadt idegesítõ, hogy nem bírok tovább menni ((

trmn
azért köszi, hogy megpróbáltad. Rohadt idegesítõ, hogy nem bírok tovább menni ((

szotyimutyi
Sajnos, már neki sincs meg. 😞. Talán jelentkezik valaki,még játszanak vele.

trmn
a mail címem [email protected]

szotyimutyi
Én sajnos már letöröltem, az ismerõsömet megkérdezem.

trmn
El tudod küldeni nekem is a mentést?

szotyimutyi
Én is így jártam.Egyszerûen nem "látta" a patkányt, csak a patkánylyukat. Úgy kellett szereznem egy mentést vkitõl,mert nem tudtam tuvábbmenni.

RaveAir
Sajnos, szerintem most elég rossz lehet a helyzete. Nem tudjuk, hogy talált-e már magának munkahelyet, és hogy éppen mit csinál. De ha talált is valamit, akkor sem hiszem, hogy az lenne az elsõ dolga, hogy internetet csináljon/keressen. Valahol és valamibõl élni is kell...
Szóval egyáltalán nem irigylem. 😞

Remélem, hogy hamarosan egyenesbe jönnek a dolgai.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

trmn
Off
Tunguska segítség kellene ha valaki játszik vele.
Tudna valaki segíteni?
Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, mûködött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a csapdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek.

Axon
Megvolt a nagytakarítás az "egyeskén". Több mint 9 giga hely. Mehet újra a töltögetés oda is.

A ketteske kb meddig lesz inaktív? mert már tûkön ülve várom a Solaris-t, fõleg, hogy 99%-on van<#vigyor>

serito
Remélem nem lett komoly baja (bár szegénynek van elég)! Egy Internet caffe-ba azért benézhetne, hogy ne aggódjunk minden rendben van vele.

takysoft
nekem a privikre sem válaszolt...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Ezt kérdeztem én is a múltkor.