The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én rohadt kíváncsi vagyok, hogy pl nekem mit mutatna.
Egy emberén a hírekben: 2x meghalt, terhes volt, stb, közben meg férfi.
Nem tudjátok, hol lehet ezt megnézni?
[merlinw.org]
Amúgy most nézem az árakat. 25 ezerbõl (ami nem vészes) kijönne egy alaplap és egy sempron 3300 -as, mivel a 400-as 1giga ramot nem akarom eldobni, és az agp-s gt6600-ast sem.
2. Ez egy kis cég, ahol a tulajt már 6 éve ismerem és szervíz is volt egyben pár éve.
3. Szombatonként be szoktam nézni (az online focimanager miatt). 😊
Munkahelyrõl nem tudsz valamit hazavinni? Csak van ott a minisztériumban valamelyik sarokban porosodva egy Turion X2-es procis MSI laptop, amit senki nem hiányolna... :-)
Én egyszer találkoztam hasonlóval, amikor egy villámlást követõen tönkrement egy munkahelyi gépünk. Na abban a proci is meghallt. Meg minden más is a kis floppy meghajtótól kezdve a cdromon át a memóriákig és az összes kártya (video, háló) is halott lett. Gyakorlatilag csak az üres (tápegység nélküli) ház maradt és a csavarok.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A G3 végülis elég jól fut, vkinek van hibája vkinek nem. Igaz vannak benne bugok, de dolgoznak rajta a készítõk.
A Gothic 3 topicban olvasom, hogy tele van bug-al. Te kipróbáltad már?
Érdemes vele foglalkozni vagy nem éri meg a veszõdést. Mert ha a bug-ok ellenére játszható akkor az is érdekelne a Dark Messiah mellett.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A Settlers II 9800-as patch-éhez nincs crackje valakinek? (jó volna multiban is elmenteni a játékot😞 )
ha valakinek van vmi, akkor köszi, én nem találtam
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Van Gothic 3 is, SW Empire at War kieg is, FEAR kieg is, Battlefield 2142 is, PES 5 is😊 Lehet elõrendelni😊
Bár perpill mind jól seed-elt az isohunt, torrentspy, demonoid, torrentnews oldalakon.
[merlinw.org]
Köszi elõre is.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Elhoztam az otthonából, a hétvégén újratelepítem, oszt mehet a buli.
[merlinw.org]
Ketteske ügyében valami segítséget nem tudunk adni?
Na ez pehhhh...
Addig is használhatjuk az egyes szervert. Megpróbálhatjuk rekonstruálni a kettes szervert rajta. Én például visszatöltöm rá a Solarist, amit sokaknak nem sikerült lehúzni. Még szerencse, hogy olyan gyors voltam :-)
Ha valaki közben megtalálná az Empire Earth - Art of Conquest-et, akkor bátran tolja csak fel az egyesre.
Hirtelen ennyi az ötletem
[merlinw.org]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Köszi én most nem kérem mégsem.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Köszi mégegyszer is!
Köszönet érte. Bármelyik kapcsolaton szívesen látom.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
Szóval egyáltalán nem irigylem. 😞
Remélem, hogy hamarosan egyenesbe jönnek a dolgai.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Tunguska segítség kellene ha valaki játszik vele.
Tudna valaki segíteni?
Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, mûködött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a csapdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity