33675

• serito
    A hogyant a megvalósításra értettem, bocs valóban kétértalmű volt a kérdés.
    Ja és köszi!
  • Axon
    Jó lenne egy ilyen tippek/trükkök gyűjtemény nekem is, mivel pénteken megjön az új gépem és hétvégén telepítek teljes gőzzel. Otthon nincs netem, úgyhogy jó lenne addig kinyomtatni néhány infót.
    Le kellene csupaszítani a Vistát teljesen, mivel játékon kívül semmire sem kell. Semmi hálózat, semmi felesleges cafrang.
  • csgj
    vagy csak nagyon kevés embernek megy... ez is gépfüggő... én pl sosem tudtam elindítani a starforce-os játékokat, pedig mindent úgy csináltam, ahogy azt leírták. Sőt, még az egyszerűbb védelemmel ellátott Sims 2 is csak crack-el ment!!
  • MerlinW
    Higyj nekem. Nincs.

(De ha nekem nem hiszel, lásd azt hogy 1 hete megjelent, és csak az játszik vele aki megvette. Még nforce és cd.rin.ru fórumon is szenvednek a crackerek/juzerek)

Nyugodtan szakítsd meg a töltést, 6 Giga szemetet szedsz.
  • takysoft
    de van. legalábbis állítólag. sokaknak ment,így sztem a maradék egyszerűen csak béna volt elolvasni az utasításokat.
    Az a verzió, amit Axon mondott.

Én még csak töltöm speciel, de itt az nfo: (nem az én irományom)

Kicsomagolod! Aztán:

1. Mountold/Írd ki lemezre
    2.Telepítsd
    3.Várd meg, amíg a játék tölti a maradék fájlokat az internetről és feldobja a FIGYELMEZTETŐ ablakot
    4.Gyorsan másold át a telepített mappáját a játéknak valahova.
    5.Kattints a figyelmeztető üzenetre.
    6.Másold ki a cracket az "OHW folder"-ből ide:..copydirbuildRelease
    7.Enter any serial you like, ezt én ugy fordítanám asszem, hogy írj be egy számot, ami tetszik.
    8.Játsz
  • takysoft
    "Hogyan?", mint hogy a fenébe képzelem én ezt, hogy ilyeneket írok, vagy "Hogyan?", mint hogyan lehet megoldani?

előbbire nem tom mit mondanék, utóbira írb be googleba, hogy dsable uac

Én pl így csináltam

Mikor feltettem a Vistát, végigböngésztem minden vackos írást a netem Tippek/Trükkök cimszavak alatt, és mikor vmi értelmeset láttam, kipróbáltam:D
  • MerlinW
    Nem, még nincs belőle működő verzió. Talán 2-3 hét múlva, miután kiadták az online aktiválás nélküli változatot.
  • serito
    "Vista UAC is kikapcsoladnó. Biztos nagyon jó dolog, mert munkahelyen még fontos is, de itthonra inkább idegesítő, mint biztonságos(tőlem ne kérdezgesse meg a render 2 percenként, hogy tényleg akarom, amire rányomtam"
    Hogyan?
  • takysoft
    ja, ha ti még WinXP-t használtok, akkor tudok adni 1 jó kis helyszabadító 5letet. Indítsátok el a lamazkerbentartót, majd ha végzetta hülye számolgatásaival lesz benne 1 olyan pont, amivel le lehet törölni az utolsó kivételével az összes biztonsági mentést. (Figyelem, ezt csak akkor tedd meg, ha épp kifogástalanul müxik a rendszer, mert csak 1 mentést hagy meg)

Meg amúgy se adjatok biztonsági mentéseknek olyan sok helyet(2-3 giga bőségesen elég, nem kell a vinyó 5%-a)
    Vistában ezt lekorlátozni húzósabb, mert egy parancsot kell kiadni, de a neten millió helyen meg lehet találni, itt olvashattok róla..

Aztán. IE-ben is le lehet korlátozni mennyit egyen(cacheljen), egy 50-60 mega bőven elég(és tényleg).

Vistában van még egy automatikus hash-eléses folyamat, amit "elvileg" a felhasználó nem vesz észre... na én én észrevettem, mert úgy tekerte a vinyót, hogy az már emberileg fájt... helyet nem foglala, de kikapcsoladnó.

Vista UAC is kikapcsoladnó. Biztos nagyon jó dolog, mert munkahelyen még fontos is, de itthonra inkább idegesítő, mint biztonságos(tőlem ne kérdezgesse meg a render 2 percenként, hogy tényleg akarom, amire rányomtam.

XP-ben, meg vistában is javíthatsz teljesítményt a registry kigyomlálásával. főleg az automatikus indítást érdemes meglesni(RegCleaner progi jó hozzá pl.)

Néha futtass le egy Spyware Doctor-t is! (de ne legyen aktív állandóan, mert egyrészt arra van vírusírtó, másrészt meg sok procit eszik).

Egy apró tipp, egy Office telepítések nem kell 3 gigát nyomnia, ügyesen beállítva 7-800 megára is csökkenthető, ugyanez van Photoshoppal, Arcobattal is(nem a reader persze).

Meg... ganyézd ki a vinyód... nekem is kéne már. Ami nem kell, töröld le... Márpedig a downloads könyvtárad eldugottabb lyukaiban találsz sok marhaságot...
  • takysoft
    documents and settings.... hülye MS.... program files óta a legbénáb könyvtárnév a világon. nem csoda, hogy Vistában már csak "Users" :D
    (Program Files meg azért az, ami, mert win95-nél nagyon villogni akartak, hogy space is fér a könyvtárnévbe.... hát akkor is biztos sokat csuklottak:D)
  • kirol
    Amúgy csak vicceltem!
  • Axon
    Éles aggyal azt következtettem ki, hogy valószínűleg nem működik a Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER ha nincs fent a ketteskén. Cáfoljatok ha nincs igazam.
  • csgj
    na ja, hát összesen 7 gigát szereztem vissza :P :D hú, ezért naon kösz, én ezt nem tudtam...
  • csgj
    kösz, a felsőt már kiürítettem (vissza is adott 1,3 gigát) :), jöhet a másik :P
  • serito
    C:Dokuments and settings\username\LocalSettings\temp ezt a könyvtárat néha me árt üríteni!
    C:Dokuments and settings\username\LocalSettings\Temporary Internet Files\ContentIE5 ezt is legalább hetente ha sokat netezel!!
  • serito
    Csak vígasztalni akartam a sértődésedet de ha ez nem érdekel....hát engem....
  • csgj
    nem vok most vevő az ilyen poénokra...
  • csgj
    Temp mappa? Az hol van? A játék könyvtárát töröltem, annyira hülye nem vok...
  • Randal
    Jah, meg a kukát is ürítsd. Windows jó szokása, hogy még az is foglalja a helyet.
  • Randal
    Talán töröld a játék könyvtárát emg a Temp mappát:P
  • csgj
    ha leszedek egy demo játékot, játszok vele aztán letörlöm, akkor nem kapom vissza a szabad helyet a merevlemezen... :O Úgyhogy most a Settlers VI demo miatt nem kaptam vissza 2 gigát :( De ez eddig mindig így volt, mióta van netem... Nem tudjátok mi lehet a baj? Vagy ez minden gépen így működik?
  • kirol
    Már így utólag tudod kár magyarázkodni. Kikerültél a körből, ahogy Robert De Niro mondta!
  • serito
    Semmi gond az enyém sem egy nagy durranás, csak a rengeteg + venti miatt gondoltam a bemutatót.
  • csgj
    én nem akarom leégetni magamat, úgyhogy én nem csinálok filmet, ha nem baj :D
  • serito
    Jól van, a rengeteg kábel miatt volt némi service fílingem. Bocsi, nem akaratam "leszóli" a szobádat!! Ha gondolod csinálhatok én is egy hasonló kisflmet a gépemről, de mikor lesz rá ídőm azt nem tudom.
  • kirol
    ~ Igen mindkettő Maxtor.

~ A VGA-val nem csináltam semmit, nincs levéve semmi, rosszul láttad.

~ Ez speciel a szobám, és rohadtul nem szervíznek néz ki, kikérem magamnak. Megnéztem most én is, egy asztallábat, egy ágyrészletet látni, meg a túlfeszvédős elosztómat, meg a rendeteg kábelt. Ebből hogy jön ki a szervíz? Úgyhogy neszójjá be jó!

Amúgy az előbb nem hibernált 1x, de S3 meg ment. Nem értem, na mindegy.
  • serito
    Ez igen, nagyon komoly a hűtőrendszered. Ha jól láttam egy Maxtor HDD van benne? A VGA-ról lebontottad a gyári hűtést, mintha ugy láttam volna? A hátteret nézve mintha egy (most ne sértődj meg) szervízben lenne a géped.
  • kirol
    Na kellett mondanom, most meg nem tud hibernálni. :(
  • kirol
    Na hát eléggé gyanús, hogy most talán jó lesz a gépem, most tudok hibernálni, S3 készenélétezni látástól-mikulásig.

Remélem rendben lesz a dolog. (Persze most minden alapon megy, kivéve a RAM, mert az az 1000 helyett 800-on megy csak.)

Ez a BioShock meg nem egy nagy szám, legalábbis nekem. A MoH-A viszont jó.
  • kirol
    Na hát így néz ki.
    Amit először látsz, ott csak az alsó 2-ben van 92-es venti, megjegyzem minden venti a kis fordulaton megy, hogy halk legyen.
    A másik oldalon, amit leveszek, ott látni, hogy 1 db 80-as van.
    Hátul egy extra halk 12 cm-es Noctua van, a CPU hűtő, ami meg egy Scythe Ninja a hozzá adott 12 cm -es venti van, a RAM -ok közé meg a CPU felé az alaplap HeatPipe hűtője van rakva. Ennyi.

Viszont az oldalsó, ami a VGA-t hűtené szerintem magasan lehet, mert a VGA-t nem nagyon hatja meg a venti ottléte.

Házam:
    Házam (videó)

Hőmérsékletek:

HDD, VGA, CPU MAGOK, Északi híd
  • MerlinW
    még ne töltsétek, nem pálya:D
  • serito
    Csak a demo!
  • Tomsess
    MOH : Airborne? Már kint van? Hmmm...
  • kirol
    Ok, holnap csinálok, de csak a telómon van VGA kamera, sokat ne várj tőle, nem lesz csúcsminőség.
    (Amúgy ezek a hőmérsékletek zárt ház mellettiek, 28 C fokos szobában.)
  • serito
    Én is gondolkoztam letöltsem-e de a képek és a videók alapján úgy döntöttem, a mai és az én követelményeimet ez a gamma meg sem közelíti.
  • csgj
    leszedtem ezt a Loki gamet, de akkora egy ratyiság, hogy az vmi hihetetlen... a Titan Quest koppintása, csak rondább, és még gépigényesebb :P 800x600-ban viszont úgy nézett ki, mint egy 10 éves játék... szóval uninstall lett. Őrület, hogy manapság milyen vackokat készítenek.
  • serito
    Dobhatnál pár képet a pc-d belsőjéről!! Kíváncsi vagyok mert az egyémben is extra hűtések vannak és ennek ellenére a VGA-m egy kemény gamma alatt felmegy 90 fokra is pedig 2x 80x80-as venti hűti +-ban.
  • kirol
    Na csütürtökön megkaptam az új lapot.
    Azóta még nem volt időm, csak ma délután kezdtem neki a szerelésnek. Most pattintottam fel az XP-t, meg pár progit, a sok "dolgaim" felrakása még úgyis eltart egy ideig.

Érdekes, most minden felkúszott rendesen, nem volt kékhalál, nem köcsögölt egyik program se.

Remélem jó lesz. De ugye hibernálgatni, S3-ozni még nem volt időm. De ez lesz az első holnap.

Persze most az előbb fedobtam a MoH-A -t, úgy száguldott max-on 70 FPS-el, hogy még. :) Aztán beakadtam a falhoz az emeleten, és kikapcsoltam, mert felidegesített, hogy nem bír arrébbmenni.

A BioShock-ra lennék még kíváncsi, de ahogy nézem, még nincs semmi?

Meg ugye ahhoz Vistát is fel kellene dobni. A MoH-A ban nincs dx10 támogatás ugye? Így akkor ahhoz elég az XP.

Most már nem szedek le a lapról semmit. Így CPU magok 44-45 fokosak alapom, a lap meg 55 volt, de most az oldalsó ventit is beraktam, meg a laphoz adott HP hűtőt a RAM-ok közé (Mert ugye az a lapra csak akkor kell, ha passzíz CPU hűtőm lenne), na és a furcsa, hogy érdekesen a VGA-m MoH-A alatt 82 volt, de a lap lehűlt 44-re. :)

Szóval ezek jók szerintem, csak a VGA nem annyira, az alap 67 fok, játék 82 fokával. Pedig olyan zsír házam van zsír hűtéssel, hogy még.
  • serito
    Olvastam én is, de még senki nem ítra a topkjában,hogy működik avagy sem? Azt hiszem várok vele estig!
  • MerlinW
    Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER a helyén van, még nem próbáltam ki (más sem), aki tutira akar menni, az várjon vasárnap estig. Aki bevállalós az tegye amit jónak lát.

(nforce-on kint van)