The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLJ HUN Team!
A magyarításban rosszul csomagolt fájlok, amitõl a játék kifagy, a már általam említettek mellett (a hozzászólások közt megtalálhatók):
TLJ\56\00\00.xarc
TLJ\57\00\00.xarc
TLJ\78\00\00.xarc
TLJ\79\00\00.xarc
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Egy gond van a jelenlegi telepítõvel, hogy html-alapú, és a végén derült ki, hogy az édes az Internet Explorer 5.5 -tel hajlandó csak mûködni.
Ugyhogy akinek alap win95, 98-a van, majd egy hagyományos felületû telepítõt kap csak.
Egyébként ha van köztetek grafikus kezû, és van egy kis szabadideje,
akkor a telepítõ felületét alakíthatná egy kicsit.
Nekem a játékban szereplõ naplóhoz hasonló papírszerû telepítõ tetszene a legjobban.
Akit érdekel a "pályázat" :-) annak leírom, hogy mik lennének a minimumelvárások, de röviden: 8 html oldalt kellene megdizájnolni.
[merlinw.org]
Köszi!
Tudtam, hogy a sevenm kiadó magyar nyelven jelenteti meg, de azt nem hittem, hogy ilyen gyorsan kikerül a netre a magyar nyelvi file.
Már csak a Gothic 3-at kell beszereznem hozzá, de az könnyebb feladatnak tûnik :-)
Mi volt vele a baj, hogy megnézzük az ottani jó e?
Ha neked valóban megvan az összes állomány és össze tudnál barkácsolni valami kis telepítõt hozzá, azért valószínûleg többszáz kalandjátékos hálás lenne neked. A telepítõben persze emeld ki, hogy a fordítást Imyke (.:i2k:.), Takysoft és via_mala végezték, Imyke kordinálta, lektorálta és egységesítette, és persze saját magadat se felejtsd el megemlíteni mint a szerkesztõprogram készítõjét.
Szerintem amikor Imyke visszajön biztosan egy kész telepítõt tesz ki, de hogy ez mikor történik meg, az kérdéses. Én mindenesetre bizakodva várom a jelentkezését.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
-én is tevékenykedtem via malaval a fordításon😄 valami apró döntésjogunk azért talán van😄
- ezzel nem szívesen jövök elõ... de Imyke egészségügyi állapotát ismerve...(és netfüggõségét is ismerve) igencsak kétes, mikor fog visszatérni.. ha eddig nem tette.
így arra gondoltam, talán mégiscsak ki kéne adni azt a telepítõt, vagy legalább eldönteni, meddig is várunk hogy jelentkezik-e...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kis segitseg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor még Imyke elérhetõ volt küldtem is neki egy javított verziót,
illetve elkértem tõle a fordítás magyar szövegfájljait.
Ebbõl már egy ideje készen van a telepítõ, ami terjedelmes 1,5 MB-os
méretû lett. :-)
De megérthetitek, hogy Imyke nélkül nem adhatom közre, hiszen õ és társai végezték a munka érdemi részét, és még el kell "bírálnia".
Amúgy meg nem ártana érteni benne a poénokat, de én meg nem vagyok olyan profi angolból, mégha német lenne esetleg.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Gondolom itt rögtön jelzitek ha megvan a javított változat?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(Fél évig fent volt ketteskén a Scumm Megapakkban (amiben mellesleg kizárólag 10/10-es kalandok voltak).
[merlinw.org]
Bocs, régen voltam, de...
Sam And Max Season 1 Culture Shock, kuszik fel a helyére 😊
Használjátok 😊
[merlinw.org]
Képzelheted, hogy milyen elszomorító, mivel elég sok munkát feccölt bele a TLJ HUN Team, és mégsem tudja senki használni rendesen. 😞
2CD-s (Gamestar) verzió feltelepítve, 1.57-es patch feltelepítve aztán külön könyvtárba a TLJHUN 1.57 HUN, majd a fájlok bemásolva a fõkönyvtárba. A magyarítás megy de sok helyen teljesen nem odavaló szöveg jelenik meg a kérdésfeltevési lehetõségeknél ill. hallom, hogy mást válaszolnal a szereplõk mint amilyen magyar szöveg megjelenik a feliratban. Tehát nem a helyes odaillõ magyar szövegek jelennek meg. Valamint a kérdésfeltevéseknél olyen fura sorok is megjelennek feltehetõ kérdésként mint pl.: april169
Vissza olvasgattam de nem igazán találtam meg a választ a problémára a topicban vagy csak elkerülte a figyelmem? 😊
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Én megjegyzem halkan, hogy még csak hallomásból ismerem ezt a játékot, nem tudom, az elsõ részét miért ajnározták annyira, olyan jó lenne?
Alapból nekünk is csak a 21-es portot engedi ftp-zésre a tûzfalunk.
Majd meglátom, hogy mit sikerül ezügyben lépnem.
Részemrõl marad az 1-eske feltöltésre. Ha kell valakinek a First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point-RELOADED, akkor csináljon 1-eskén neki egy könyvtárat, és már nyomom is fel.
Minden nap benéztem ide a topic-ba, az hittem mindenki elutazott 3 napra<#lookaround>#lookaround> mivel nem volt semmi életjel.
A TLJ magyarításának feltelepítése után a következõ hiba üzenettel nem indul el a játék:
game.exe - Belépési pont nem található Az eljárás belépési pontja (?Save@W_Game_t@@QAEXVCString@@@Z) nem található a DLL-ben (W_Module.dll).
Hát ennyi. A TLJ-t feltelepítettem (2CD-s Gamestar verzió), majd a magyarítást.
Valaki tudna segíteni?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Komolyan elhiszed hogy ilyen amatõrök akik ezt csinálják.
Ez megint a kibaszott média hülyeségei közé tartozik mondanak minél nagyobbat aztán van olyan aki elhiszi.
Valószínû hogy vannak visszaélések,gyógyszertek is vándorolnak haza,de sokszor rá is vannak kényszerülve (nemcsak itt másutt is a munkahelyeken)hogy kreatívak legyenek bizonyos dolgokba .
Ha nmindenütt minden szabályt betartanának már rég ellehetetlenült volna az ország.