33675
-
csgj #21485 Ó, a francba... nekem sem azok a kedvenc kalandjátékaim :( -
#21484 Cleopatra: Myth szerű belsőnézetes kaland. Nem szeretem azokat, így be sem szereztem. -
#21483 Olvastam, negatív...:/ -
#21482 Nyúz:
- MOH Airbone DVD5 (4GB) verzió
- Obscure 2 RELOADED
- Settlers 6 CLONEDVD
Hev fán -
#21481 A ketteskén lévő "_olvass_es_irj!.txt " az csak dísznek van, vagy valaki olvassa is?? -
#21480 Mostanába egész sok kalandjáték jelenik meg szerencsére.
Most látom, hogy van egy újabb, a Cleopatra A Queens Destiny.
Erről hallott valaki valamit?
A Jumurdzsákos kérdésemre is válaszolhatna valaki, mert a saját topokjában se kapok választ, hogy hogy a k**** ****be lesz már este a játékban. -
#21479 ahhoz imbább scummvm-et ajánlok. sokkal gyorsabban viszi a filtereket(pl advmame3x), mint a dosbox. -
#21478 Van persze, de a mellettem lévő gépen megy mondom. -
#21477 Én is leszedem ezt az új DosBoox-t mivel ezt még nem próbáltam. A Fullthrottle úgyis jó alkalom lesz a próbához. -
#21476 Munkahelynek van tűzfala? Esetleg a gépeden van tűzfal ami bekavarhat? -
#21475 ha ismered ezeket a játékokat, akkor gondolom a dos-t is.
ha a dos-t ismered, akkor meg a dosbox kezelése gyerekjáték lesz.
google--> dosbox
megoldod, a legújabb 0.72-e verziót szinte még beállítgatni se kell már.
max mountolni kell -
#21474 Érdekes probléma.
Elméletileg a Neptun első lekéréskor telepíti a sajátját.
VAgy nézd meg a Neptun honlapot, hátha írnak valamit vagy írj nekik:) -
#21473 Itthon nekem sincs egyikkel se. De ott az se megy.
Ha meg a másik gépen lépek be felhazsnevemmel, mégis megy, csak az enyém nem. -
#21472 Én a neptun kliens programát használom. Azzal még sosem volt bajom. -
#21471 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az Xp-ból ki lehet irtani a távoli asztal kapcsolatot fullra, hogy aztán újrarakjam?
Mert valami miatt az activex vezérlőt nem kezeli a gép, - neptunba szeretnék belépni melóhelyen- és az oldalukról valami új távoliasztal kapcsolatot telepítettem fel, de azt nem engedi valamiért, a másik gépen a régivel meg igen.
De hiába rakom fel a régit, valahogy érthetetlen módon mindig az új kapcsolódik, aminél a hitelesítést hiába kapcsolom ki, az mégis akarja.
Amúgy pár napja aranyra került a Sinking Island, de ez is német lesz egyenlőre. -
#21470 Nagyon köszönjük!
A kezdetekkor pont az ilyen nehezen beszerezhető kalandok miatt jött/jöttek létre a szerverek, így ezeknek mindig kell/kellene helyet biztosítani. -
#21469 És a DosBox-ot telepíteni kell? Vagy hogyan megy ez? -
#21468 Ezek DOS-os játékok, nem? Akkor miért nem a DOSBox-val próbálod? (A 0.72-es a legújabb) -
#21467 Kis segítséget kérnék
Volt régen egy játék még a (DOS-os időkben, a neve Crusader:No Remorse illetve a második rész Crusader:No Regret. Megvan mindkét játék, de nem tudom, hogy lehetne WinXP alatt elindítani, hanggal eggyütt. Egyáltalán, már a telepítés sem megy.
Ötletek? Javaslatok? -
#21466 kaptatok a serverre ritkaságot.
Gene Machine c. régi kalandjáték teljes CD-s változata, eleve patchelve.
Ajánlott rendszer: DosBox.
Note: feliratozást a játékban kell bekapcsolni a CD-s verziónál:D
Jó szórakozást, ha meg senkinek se kell és csak a helyet foglalja, töröljétek le.
Info itt -
#21465 Kipróbáltam, klassz. -
#21464 :D
innét tölthető rendes installerrel:D
Itt meg a DOTT magyarítás újabb installerrel. -
#21463 Elkészült a Full Throttle magyarítása. Próbálta már valaki (takyn kívül )? -
csgj #21462 nincs 11e ft-om... és jó ideig még nem is lesz. (ja, azért írok most suli időben, mert beteg vok... :P) -
#21461 1. sztem jó, sőt, kevesebb is elég lenne tán.
2. vegyél már vmi rendes vinyót:D Aqua-ban pl 11e ft egy 200 gigás:D de 20-ért már 400-ast kapsz. 23-ért meg 500-ást.
de ha van rá potom 80k-d akkor veszek neked 1 terabyte-os vinyót is:D Kapni már:D -
csgj #21460 min 1524, max 3624 jó? (80 gigás vinyóm van) -
#21459 nehéz megmondani.
minimum másfél giga legyen, de maximumnak szerintem 3-4 gigát is rakhatsz.
ha valaminek ez se elég már, akkor magasabbra hiba rakod, úgyse bírod rammal.
persze ez vinyótól is függ. ha nagyméretű, lassú vinyód van, akkor kevesebb is elég, de ha 10k fordulatú, akkor rakhatsz rá bőven ennyit.
Általában duplaanyi virtuális ramod legyen max, mint ram-od. pl 1 gb ramhoz 2 giga virtuális ramot engedélyezz szerintem. legalább.
persze néha-néha egy töredezettségmentesítés se árt, főleg ha nagyon tele van a gép... -
csgj #21458 1 gb ramnál mennyi a jó/normális lapozófájl méret? Mert ahogy állítgatom feljebb, mintha kicsit gyorsabb lenne a gép :P -
#21457 nem rosz. de ha úgy vesszük csak áfányival olcsóbb:D
persze lecsapnék rá, mert én nem tom áfa nélkül vásárolgatni, de sajnos nincs penzem:D -
#21456 Úgy 35k körül gondoltam (Brutto) :))) Persze számla nélkül. De én vagyok a garanciaviselő mivel "én" vagyok a kisker. -
#21455 újonnét most a kártyád 37+áfa.. mennyiért szánod eladni? (csak érdeklődés, nincs pénzem:D)
amúgy ha lenne pénzem, akkor épp ilyen árkategóriában keresgetnék:D -
#21454 gondolkodhatnál nekem is netto árakban:D -
#21453 Mi a durva ebben? HD2900XT elég elérhető áron van, a 8800GTX-en csak gondolkodom. Persze ehez az is kell, hogy elvigye valaki a mostani VGA-mat. A másik pedig az, hogy én nagyker netto árakban gondolkodom!! -
#21452 Az durva! -
#21451 Vagy 8800GTX-et vagy HD2900XT-t. -
#21450 Mit akarsz venni? -
#21449 Obscure2-t próbáltátok már DL DVD-re írni? Én már 2 DVD-t elrontottam mert a legvégén Burn Failed hibával megáll.
Ja és egy off:
Eladó a VGA-m ha valakit érdekelne (Sapphire X1950XT 256MB) 1év 3 hónap gari van még rá!
Bocs az offért ON: -
Tomsess #21448 Cseh lett, mert szlovákul nem adták ki a se a Black Mirror-t (Posel Smrti) sem a Nibiru-t. Gondolom alapból ott vannak a cseh feliratok (nekem is cseh felirat+szinkronnal van meg mindkét gém) és mivel átírtad, nem találta az angolt, tehát fogta amit talált -
#21447 Ja. Most a szuaheli, és az azerbajdzsáni verziót készítem.
Mindjárt kész. -
#21446 csehül is tudsz?