The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Teljesen változó, hogy mikor jön, és hogy milyen hibaüzenetet dob fel. Van, hogy egyszerûen csak az internet megy, esetleg zene szól, és kék halál, de van amikor eszetlenül virtuális memóriát használó progi is simán fut, és nincsen gond...

Gyanakszom arra is, hogy talán az alaplapot is kellene cserélni, mert már túl jó hozzá a többi alkatrész (vinyó, videókártya, memória). De a tápcserét úgy érzem, mindenképpen meg kell majd ejtenem... :/

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
táp esetén inkább resetelni szokott...
esetleg... mikor jön kék halál.. indításkor?
játék közben, csak úgy random?
ha csak úgy random, akkor talán vinyó. oda állandóan irogat a windows.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

RaveAir
Tanácsot szeretnék kérni...

Gyakori vendég most nálam a "kék halál", és szeretnék rájönni, hogy mi lehet az oka. Vinyó, memória, táp, alaplap?
A memóriára látom a legkevesebb esélyt, mert az leteszteltem itthon egy párszor.
Esetleg tudtok valamit javasolni, amivel a vinyót is le tudnám tesztelni?
Amúgy gyanús, hogy tápot mindenféleképpen kell szereznem, mert mostanában néha felhangosodik. Lehet, hogy azért, mert a mostani lakásfelújítás után valamennyi port kapott...

De már így is többé-kevésbé lassan 4-5 éves lesz ez a gép, tehát majd lassan érik neki a csere...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Ha erre jársz, Boldog Szülinapot Macsek!😊

[merlinw.org]

MerlinW
A szerver meg minden marad ahogy van, az saját hostolt gép, szal annyi az össz változás, hogy nem leszek turbófeltöltõ😊

Sõt majd a webes letöltést is megcsinálom újra valamikor.

[merlinw.org]

via_mala
Ez kimaradt: 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
20 K-val szerintem hagyd a fenébe, az idegörlõ lenne, ennyire nem utál senki, hogy erre kényszerítsenek.

És egy aktuális kérdés: a http://www.2bmagic.hu/tljhun/ oldal még marad, vagy az is megy a levesbe a távozásod után?

MerlinW
Nemtom mi az oka, de minden torrentrõl leszedték..

Innen letöltheted, törés/serial-t meg majd vadászunk valahonnan:
http://www.transgaming.com/download.php

NWN2:
Már csak a héten dolgozom a suliban, viszont összevisszaságolok😊 Szal, ha nem jutok odáig, akkor lehet az otthoni 20k-s feltöltéssel tolom fel azt a 7CD-t..😊

Bocs srácok, nem egyszerû olykor az élet😊

[merlinw.org]

kirol
Hát nem nagyon vágom.
Mi is ez?

Axon
MerlinW: Ha véletlenül meglenne a legújabb Cedega (5.2.7), akkor feltolhatnád a szerverre.

Wanted
Köszönöm szépen.<#worship>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

mandm

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

VAn egy faja kis ingyenes progi ilyen esetekre ami megtalálja azt amit az antivírusod otthagyott. Spyware Begone 8 .. sztem egy próbát megér .-)
Atlantis Fájv jöhet .-)

kirol
A víruskeresõ spyware -t jelzett.
Hát lehet, hogy csak meghülyült valami, de végignyomtam minden, nem talált vírust, és a háromszög sincs már.

Érdekes.

moonster
Alapból nemnegedek ki szinte semmit sem netre, csak ha naon muszaj
A viruskereso nem szurta ki, h fertozott a file?
kirol
Video ActiveX Object települt fel.

kirol
Na szuper!
Mini image -t akartam csinálni a Runaway 2 -höz, a helyhiány miatt, erre próbálkoztam ismeretlen progikkal.

Úgy néz ki, megszoptam, nem kicsit, nagyon.

Errõl van szó: http://cracksplanet.com/get_84657_Total.Overdose.Maxi.Image_crack.html

Azt hittem ez a progi neve.😊 Ebben volt egy szép run.exe
Feltelepítettem, erre netezni akart, és rögtön tiltottam, hogy na ne peróbálkozz. Viszont így nem települt fel.
Engedélyeztem. Ekkor a PG blokkolta a netezését.
Én hülye mit csináltam, ezt is engedélyeztem.
Aztán feltelepült. Mondom hurrá.

Kb. 5 mp múlva az óra mellett megjelent egy kis sárga háromszög egy felkiáltójellel: Kritikus rendszerhiba, vírusfertõzés.

Gyorsan kikapcsoltam, mondom nehogy formatáljon nekem.
Csökkentett módban kitöröltem a progit.

Most vírust keresek, de nem úgy néz ki, hogy lenne. Legalábbis eddig semmi, az aktív progikban sincs.

Járt már így valaki?

Így játszon az ember kalandjátékokkal.<#pardon1>

kirol
Nem tudjátok véletlenül ez micsoda:
LuCallbackProxy.exe (Felhasználója: System)

Kicsit gyanús nekem, mintha eddig nem lett volna, és nem hagyja bezárni a feladatkezelõben, azt írja, nincs jogosultságom.
Helyileg a Norton LiveUpdate könyvtárában van.

Ez most normális hogy van, csak én nem vettem észre, vagy ez valami gonoszság?

MerlinW
Töltsd le újra a magyarítást, mert már kicserélték az 1.02-re.

[merlinw.org]

Atlantis V-öt holnap feltehetem, ha kell.

Tunguska elszáll patch-csel magyarítással. Hibaüzi holnap bekopi. Ma sör! 😊 Winxp +64 szar ez már..asszem.

kirol
Kicsit túloztam, mert a gépigénye valami 800 Mhz. 😊

Fekete fehér, a 486-ot viszont nem értem 😊

kirol
Ez az a fekete fehét 486-os játék? 😊
Bár ettõl még lehet jó!

Skacok, ha jóltom megjelent a Carte Blanche. Ha vki rátalál a neten, szóljon pls<#lookaround>

Jó kis játék, van fóruma, bár csak 2-en játszunk ha mindenigaz, elég szép, csak marha nehéz, Hindenburgon kavargok már egy ideje csak nem tudom megszerelni a gázszelepeket😊1.8giga, szerintem egynek jó 😊
kirol
Hát nem tudom ez mi, de valami 2006.04.05-ös megjelenési dátum van itt.
Az oké, hogy a szövegben szerepel a cím, de szerintem ez nem az.

szotyimutyi
www.saugstube-torrent.to/saugstube.php?Module=Details&ID=28802 - 29k

bent a szövegben van, ráadásul te érteni is fogod, mert német.

kirol
Hol?

kirol
Hol?

kirol
Esetleg a The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy nincs meg valakinek?

Bár lehet, hogy ez gagyi, még nem láttam. Csak a képeket, de a demot nem.

szotyimutyi
Már lett is.😊))

Yoomurjak's ring

Axon
A Warhammer és a Tunguska az teljesen új feltöltés, természetes, hogy nem lesz törölve. Régebbi dolgok mentek a levesbe (AGON, Dark City, már nem emlékszem mindenre).
Neverwinter az nincs az egyesen.

Újraraktam a 4CD-s verziót mert hang sistergéses gondom volt, de sajnos nem segített, tehát a hang induláskor sistereg mint az istennyila. Ki lehet lépni csak. Amennyiben az indulóképernyõn odamegyek hogy "advanced" aztán valamelyik csúszkát elmozdítom, jó lesz. Következõ alkalommal megint sistereg. Visszaállítva arra a beállításra ami elõzõleg volt nem sistereg, majd megint és így tovább... Ötlet?
via_mala
1.05-ös verzióhoz ért a TLJ magyarítása.

Továbbra is várom bétatesztelõk jelentkezését

via_mala
Vicces lenne, ha a Tunguska-t máris törölnék... 😉

serito
A Neverwinter-t meg a Tunguskát még ne töröljétek mert hétfõn vagy kedden tudom csak levenni!!!
Köszi!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

De kérlek a Warhammert ne szedjétek még le ... azt még nyúzom. A Dark City már mehet.<#alien2>

Axon
Az egyes szerveren jócskán túlléptük a 10 gigát. Rendeztem egy nagy törlést a régebbi dolgokból. Egyelõre ne töltsetek fel rá semmit. Csak törlés után lehet rá újra tölteni, mivel még most is 10 giga körül/fölött vagyunk rajta.

kirol
Lehet, hamarabb lesz ebbõl Yoomurjak's Ring.

Nem adom fel!

Axon
Meg lennék lepve ha rábukkannál valahol, de azért ne add fel a keresést. Ha megvan, akkor pedig rögtön tolhatod fel valamelyik szerverre :-)

Én is ma pont azt keresem bõszen a neten, de semmi. 😞 PCdome ismertetõ miatt is (Jumi gyûrûje).

Axon
A Jumurdzsák gyûrûjére én is kíváncsi lennék, de azt csak olyan valaki tudná feltölteni, aki megvette.

via_mala
felért a Tunguska

kirol
Tehát nincs meg senkinek a Jumurdzsák gyûrûje?
Elvileg valami demo is van. Indulásnak az se volna rossz, de én azt se láttam még.

via_mala
Megpróbálom holnap felrakni.

Wanted
Hi!
A Tunguskát nem tudná valaki feltenni?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
Nincs meg véletlenül valamelyikõtöknek ez:
History Channel: Civil War
A napokban jelent meg.