33675
-
#21527 Na majd vasárnap megnézem akkor. Meg nem is vágom egyenlőre a dolgot. :) -
#21526 Töltsd Flashgettel sok szálon, úgy hamar lejön:D
-
#21525 sajns a mirrorok már nem mennek, 9dow-ról meg lassan tölt, de 80 mega azért le fog jönni. -
#21524 őőőő. nem progi, hanem bootCD, amin nagyon nagyon sok kis programocska van.
Ezek 99%-a feltört:D ez egy warez-ralase:D
amúgy kb 90 mega az egész, nem nagy.
a link, amit adtam, ott le is lehet tölteni.
Ennél van egy komolyabb BootCD is, de arra nem tudok linket adni sajnos. Abban van egy hiren, egy bootolható WinXP, meg még vmi bootcd egyben.(elején választható)
Majd feltolom, ha végeztem az I Must Scream-mel. mindig jó, ha megvan(bár abban régebbi hiren van, így mindenképp töltsd le ezt az újat) -
#21523 És ez amit linkeltél Hiren's BootCD az ingyenes progi? -
#21522 nem fog.
oka: a Ghost. norton szar.... többször is próbáltam, de télleg szar.
Szedj le egy Hiren's BootCD-t, azon vannak Disk Clone Tool-ok.
Acronis TrueImage-et ajánlom, mert azt már használtam.. (és igen Ghostot is, csak az nem működött).
Próbálhatod persze azt is, ha szertenéd, de az nagyon fontos, hogy mindenképp ellenőrizd a végeredményt, mielőtt a régi vinyót formázod:D -
#21521 Szar ügy. Együttérzek.
Ha a jelenlegi HDD -ről csinálok egy full Ghost -ot, és átrakom egy másik vinyóra, illetve felrakom rá, akkor az frankón fog működni?
Mert HDD cserém lenne, és nem akarok újra telepítgetni, mert most zsír a rendszer, ugye nemrégen raktam fel. -
#21520 idővel felér. -
#21519 Nekem megvan, de #21515 miatt egyelőre nem tudom felrakni... Btw: tesztelni akarod az új ScummVM-vel? :) -
#21518 Kérhetek valakitől egy "I Have No Mouth, and I Must Scream"-et? -
#21517 Undercover angol, igen,
Bioshock és MOHA lesz legközelebb törölve, jön valami újabb nagyméretű anyag ill, ha már mindenki végzett vele. -
#21516 Én is kérem, hogy ne töröld lényszi mert nekem meg nincs elég szabad bit a HDD-n. :-)))Köszi -
#21515 Ha lehet, egy ideig ne töröld ezeket még légyszi! Kirol kollega gépe után, most az én alaplapom adta meg magát, pár hétig nem tudok tölteni... (Mondjuk a jelszót sem tudom, mert az is a gépben van). -
#21514 úúúúúú....Tök jó már le is szedtem. ))) Ugye ez az angol verzió ? -
#21513 Fúúú....orgia! :-)
Hónapokoig tart majd mire az egészet átböngészem :-) -
#21512 #21509 második része...:) -
#21511 Már jön is lefele. Ha kell valakinek holnap föl tudom tolni -
#21510 az ezekkel a gond, hogy szinte mind RIP.... én meg minőségi gyűjtő vok.
persze akadt azért sok jó dolog benne, pl Lemmingsek halomra(némelyik bevallom hiányzott:D)
-
#21509 Classic Memories könyvtárban 211 Oldszkúl. Nem hiszem de hátha találtok olyat ami kell.
(Direkt nincs még számozva, mert Seed-eli még a vas.)
Még megy majd bele, szereztem 7CD-nyi nagyon öreg cuccot, csak még le kell válogatni őket.
=================================================
Undercover Operation Wintersun
http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s29082.htm
Fent van, számozva még ez sincs, szintén seed alatt.
-
#21506 Na még egy kalandjáték jelent meg: Undercover Operation Wintersun
Bár ezt se tudom milyen, de majd megnézem. -
Tomsess #21505 Kalandorok figyelem! Keresek egy játékot, a neve - Agapito's Crazy Adventure vagy Island Adventure. Egy nagyon szép kis rajzolt point&click kaland ez. Még nagyon régen játszottam a shareware verióját, CD Games mellékleten volt rajta. Ma elhatároztam hogy megkeresem, meg is találtam. Elkezdtem kutakodni a neten és örömmel töltött el, mikor megtudtam, hogy 1997-ben kiadtak belőle egy full cd-s verziót (300MB körül van). Sajnos eddig nem találtam használható linket rá. Gondoltam hátha valamelyikőtöknek megvan ez a gyöngyszem. Itt van pár screenshot belőle. -
#21504 pfff. maga John Carmack is azt mondta, hogy marad az OpenGl-nél... ez azért gáz....
Előbb utóbb kénytelen lesz az MS kiadni a directX-et unix-like rendszerekre.(ez már saját véleményem).
a d3d nagy fegyver, amivel az ms alátámasztja a windows-t a játékosok között. de ha nem lesz miltiplatform, akkor az OpenGl lesöpri (lásd Quake-engine, Unreal-engine, stb...)
ha pedig OpenGl előny lesz, akkor a játékosok is rájönnek, hogy a "free", meg a "multiplatform" egész okos dolgok tudnak lenni.
Persze az MS se hülye. Biztos tudják mit csinálnak... -
#21503 háát.. a fordító nem engedte meg, hogy feltöltsék a magyarítását a portálra.... fura.... nem tudom mi oka lehett erre... -
#21502 Egyre komolyabb bírálatok érik a Microsoftot a DirectX 10 kapcsán -
#21501 Remek hír, hogy elkészült a Nightlong kalandjáték magyarítása.
Mégremekebb hír - számomra- hogy gőzerővel készül a Beneath a Steel Sky kaland magyarítása (nagykedvencem ). Készítője október/novemberre ígéri, de reméljük, hogy ez nem egy politikusi ígéret lesz -
#21500 bekaphattyák! ;-) -
#21499 ne már:D
akkor várok... na nem mintha amúgy nem várnék:D -
#21498 Pár shader effekt szebb vele, de a lényeg hogy teljesen új belső felépítése van.
Egyébként DX10 az a DX9 for Vista. Az igazi DX10 az új effektekt támogatásokkal, stb a 10.1+ lesz. (Többek közt emiatt is kell majd új VGA a 10.1+ -hoz) -
#21497 Én semmi extrát nem látok dx10-ben, szóval nem estem hanyat tőle. Nem is látok igazából különbséget 9 és 10 között. -
#21496 Igen, de nem DX10-ben. A VGA-t már eladtam csak a másikra (GigabyteHD2900XT) kell várnom mert hiánycikk. Talán 2 hét múlva megjön. A procit is kevésnek tartottam, meg jó áron el tudtam adni. A monitorom meg egy "öreg" AOC CRT monitor volt. Azt hiszem nekem is kijár egy TFT. -
#21495 Aha. De ezek simán futnak a gépeden nem?
Én most elég jól elvagyok, megy minden. Crysis demora kiváncsi lettem volna, de a köcsögök még ezt is elhalasztották. :( -
#21494 Köszi a választ. Akkor ez a verzió pont nekem lett kitalálva, mivel én nem szoktam multizni. Azért meglepő/elképesztő, hogy 2 gigányi a multiplayer része. -
#21493 Multiplayer-t -
#21492 Ha jól értelmeztem, ez Merlin saját készítésű verziója és a multi van kiszedve belőle. -
#21491 A közeljövőben megjelenő über brutal game-ekre készülök. Hétvégenként azért tudok szakítani pár órát játékra.
Mostanában: Airborne, BioShock vannak terítéken. -
Tomsess #21490 Részemről is passz... -
#21489 A MOH Airbone DVD5 (4GB) verzió miben másabb mint az előző 6.3 gigás verzió? Tehát mit szedtek ki belőle? -
#21488 Nem aprózod el!
Ha nem is játszol minek új gép? De most komolyan. Maya-zol? -
#21487 Látom mgevagytok még! Mivel szinte semmi idöm sincs játszani, csak egy hardver-es hozzászólásom lesz.
Mivel megint cserélem az alkatrészeket a gépemben így van egy eladó AM2 4200+ - os CPU-m. Ha valakit esetleg érdekelne üzenjen!
Bocsi az offért !! -
#21486 Na azt én se szeretem.
Másik meg kár. :(