33675
-
#21650 Nincs gond, csak érdekel, hogy az airborne-nak, codnak, stb. mi köze a topik címéhez. Nem lenne egyszerübb nyitni egyet, ahol arról dumáltok amiről akartok? Netán erre téved valaki, aki szeretne infókhoz jutni erről a játékról, és mit olvas? Végigvittem az Airborne-t, stb...
Röhej, de mit várjon az ember 1x évesektől. -
#21649 Szedjünk tagdíjat! -
#21648 Jó, az tény hogy "kivülről" nem látszik, hogy ez egy klub, de hát egyébként is zártkörű... ;) -
#21647 PS3 emulátor??? Az érdekes lenne... Vagy olyan ütős PC-d van, hogy egy 3 magos, 2.4 GHz-es XDR RAM-os rendszert le tud emulálni? Még a PS2 emu is elég gyerekcipőben jár és bika gép kell hozzá, majd olyan 10 év múlva talán már lesz PS3 emulátor. -
csgj #21646 Igazad van... én is ezt akartam ám írni, csak nem tudtam jól megfogalmazni. :P -
#21645 Hát én nem kiabálnám el. 11-én jön a CoD demo.
Az utóbbi videók alapján elég jónak tűnik. Eleinte nekem is hasonló volt a véleményem (Battlefield téma) de kicsit már megváltozott ez a nézetem.
NA VIP -mailt nem ismer senki?
Ja és a web-es felület készítése továbbra is érdekelne! Aki itt (szerverét) csinálta, igazán elmondhatná!!! -
Tomsess #21644 Nos sztem nem az év FPS-e mert ha nyomtad a Bioshock-ot, hát az simán veri. De tény, hogy utánna ott van a második helyen. Bár tényleg nem annyira interaktív mint amennyire azt írták, meg pl. sztem a CoD még ma is simán veri ebben. Hiába a grafika, effektek meg ejtőernyő. Akkora szabadságérzet mint a CoD-ban volt (holott tök lineáris az egész, mármint csak egy útvonalon mehetsz) ... hát az nincs benne. Mikor a CoD-ban láttad, hogy messziről jön a tank, vagy ugranak át a falakon a katonák. Attól hogy te nem mehettél oda még nagyon ütősen meg volt oldva. Múltkor a MediaMarkt-ban sikerült kipróbálnom a CoD 3-at PS3-ra. Grafika nem valami csúcs, de az élmény ott is nagyon megvan. Nincs vmi PS3 emulátor véletlenül, hogy lehetne CoD3azni PC-n? Ja és a 4-es úgy lett kaka ahogy van. Hamarabb hasonlít vmi Battlefield 2-re vagy vmi Delta Force-ra mint CoD-ra. -
#21643 Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy tlnyleg nics leírva sehova se, hogy miról is van itt szó. Aki benéz ide, tényleg ezt látja először.. talán bele lehetne illeszten a bannerba, hogy TLJ-s és kalandjátokos, és baráti fórum...
a "kéretik a házigazdam takarítson" télleg durva... -
csgj #21642 Először talán tudni kéne azt, amit Lord Myn leírt neked, és akkor nem szólnál be nekünk ilyen "kedves" szöveggel... Legközelebb járj utána a dolgoknak (ha már úgyis megnézted azt a 100 oldalt :P) ! De egyébként semmi baj, én megbocsátok :) -
Kiru #21641 Örülünk hogy tetszik a topik -
#21640 Köszönjük a hozzászólást, illetve köszönjük, abszolut jól érezzük magunkat így. Amit nem tartok ideillőnek, törölni szoktam. Tehetek még valamit érted? -
#21639 Ja, nem rossz játék, csak nem nagyon látom a fejlődést a Call of Duty 2-hez képest, a környezet meg nagyon nem interaktív. Ha nem valamelyik kalandot nyomom, hanem valami "pihentető" akcióra vágyom, akkor most a Stranglehold-ot nyomom, nem egy IQ-betyár játék, de tetszenek a filmszerű kamerabeállítások és a porrá rombolható környezet. -
#21638 Ezt már párszor leírtuk, de legyen meg n+1-szer is: Ez nem kizárólag a TLJ játékról szóló topik, hanem egy TLJ nevű kalandjátékos baráti kör vagy ha jobban tetszik klub. Itt szinte mindenről (bizonyos kereteken belül) lehet társalogni, de főleg kalandjátékokról. TLJ fórumnak indult ez lett belőle, ha nem tetszik nem kell látogatni... -
#21637 Köszönjük a szakszerű hsz-t. -
#21636 Nagyon jó ez a topik. Az utolsó 100 oldalon jóformán semmi sincs a játékkal kapcsolatban. Kéretik a házigazda, hogy takarítson. -
#21635 Végigtoltam az Airborne-t. Számomra ez lett az év fps-e, már csak azért is, mert az utolsó fps amit végigtoltam, az a Call of Duty volt egymillió évvel ezeleőtt. -
#21634 Valaki nem ismerős a VIP Mail rendszerben?
Hogyan tudom az oda beérkező leveleket több címre továbbítani?
Mert olyan feltétel van, hogy ha X van, akkor lesz Y cselekmény.
De a mailcímeket hiába írom be vesszővel elválasztva, kiírja, hogy hiba van. De hogy mi, azt nem. Pontosvessző se jó neki.
A HELP-ben meg nem találtam erre választ, pedig megnéztem.
-
#21633 Van amúgy Dreamfall topic is ha érdekel -
#21632 készül hozzá, de még szinte el se kezdték. 3%-on áll a projekt... (hát 1-2 hete mintha még csak 1% lett volna, de fene tudja... -
#21631 ezen a dreamfall topicban sokat vitáztunk...
én amellett vagyok, hogy a Dreamfall egy játék a TLJ világában... nem egészen folytatás, mert teljesen más stílusa van.(sőtétebb, szomorúbb)
lehet ezzel nem egyetérteni, de akkor is elmodnom... (nem kell féreinformálni az újakat... hallják mindkét álláspontot.. majd ők eldöntik). -
#21630 a dreamfall-hoz nem készül magyarítás? -
#21629 thanx -
#21628 The Longest Journey az első, a The Longest Journey: Dreamfall a második része a játéknak. -
#21627 Hali
Mi a különbség a The longest journey és a Dreamfall The longest journey
között?
Mert a The longest journey-hez van magyarítás, de a másikhoz nincs. Vagy a kettő ua? -
#21626 SM4-et. -
#21625 A 8800 GTS az SM mennyit tud? -
#21624 Van még sok, de a most és jövőben megjelenő játékok majdnem mind támogatják. Sőt a "DX10" ill DX10.1-re optimalizált cumók SM4, ill DX10.1 esetében SM4.1-et (is) fognak majd használni. -
csgj #21623 Mondok többet is: Splinter Cell Double Agent, Rainbow Six Vegas, Lost Planet, Medal of honor Airborne, Bioshock, Spiderman 3, Jericho demo :P, Stranglehold... és lehet, hogy még kihagytam vmit. -
#21622 "sok"??? kettőt mondj:D -
#21621 Hát remélem. :) -
#21620 5-én meg németül. Elvileg. -
csgj #21619 Ha minden jól alakul, kb 2 hét múlva megveszem az új videókártyát... És akkor szépen bepótolhatom azt a sok sm 3.0-át igénylő játékot :P -
#21618 Nekem is ilyen van csak a 400-as típus (HD403LJ), szerintem jó választás volt. -
csgj #21617 Ez az Art of Murder - FBI Confidential is hamarosan kijön, vmikor november elején. Nagyon szép grafja van a képeken, amiket eddig láttam róla. De ez sem olyan egyedien szép, mint Benoit Sokal művei :) Ja, és most néztem, hogy valszeg csak október 26-án jön ki a Sinking Island. -
Tomsess #21616 Üdv újra körünkben
Egyébként a Sinking Island-nek október 4-én kellett volna megjelennie. Gondolom ez meg is történt, de csak franciául adták ki egyenlőre. -
#21615 Csak fél tarebyte -os, de itt lent az aláírásban olvasható a típusa. :) -
#21614 150 perc??? Mit vettél Terabyte-os vinyót? -
Kiru #21613 Vettem! :)
Üdv minden ittlakónak!!!!
Bocs, hogy egy darabig nem jelentkeztem, de volt elég elfoglaltságom.
Azért néha beleolvastam a topicba, de játszani nem nagyon volt/van időm. -
csgj #21612 Nem értem ezt a Sinking Island-et... sehol semmi info eredeti, vagy tört megjelenésről, pedig már itt lenne az ideje :( Az Undercover meg sztem nem sikerült olyan túl jól. Nincs benne egyediség, amit a Sinking Island simán hozni fog sztem. -
#21611 Na Ghost 12-vel tökéletes átment 3 napja a cucc az új vinyóra, azóta is tökéletes. Gondolom akkor lassan törölhetem az eredeti HDD-t, mert akkor már csak jó lesz.
Amúgy mivel lehet megnézni, hogy fizikailag jó e az új HDD?
Mert csak a sima formatálás kb. 150 percig tartott XP alatt.