The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1 dollárért mindössze...
http://groupees.com/steampunk2
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Weblap: http://adventuregames.hu
Twitter: https://twitter.com/AGhun
Google+: https://plus.google.com/+AdventuregamesHun
Remélem nem gond egy kis reklám. 😊
https://www.adventuregames.hu
Deponia amúgy valóban jó játék, bár elég elcseszett vége lett...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(errõl jut eszembe: mit szólnátok egy topic találkozóhoz így jó néhány év után?)
Összesen $1-ért:
Edna & Harvey:Harvey's New Eyes, A New Beginning - Final Cut
The Whispered World, The Chronicles of Shakespeare: Romeo & Juliet
The Chronicles of Shakespeare: A Midsummer Night's Dream
Összesen $6 vagy többért megkapod ezeket is:
Deponia, Journey of a Roach, The Dark Eye - Chains of Satinav
Humble Bundle Weekly Sale
Hosszú idõt fektettem magam is abba, hogy segítsek megkeresni a játékokat bele, és a végére olyasmi lett belõle, amire módfelett büszke vagyok magam is.
Sajnos a "polc"-hoz már nincs hozzáférésem, azt sem tudom létezik-e azóta.
Kérem, ha valaki rendelkezik a ScummVM packal, az írjon nekem, mert szeretném elkérni.
Nagyon köszönöm.
Cserébe komoly mennyiségû sört/üdítõt tudok felajánlani 😊
(lehetõleg valami újabb verzió kellene, amiben már több játék van benne)
de nem is nagyon követem...
Sajnos ez már igaz konzolokra is. Talán kettõ ismerõs vette meg, de csak ezért, mert anyuék adtak rá pénzt és/vagy nem elég okosak még az illegális kópiák futtatásához a gépek v. a srácok.
Már ott vannak az árak, h nem is kell választani a kettõ közül.
Az Xbox által, és a tv általi felskálázásról most nem beszélünk.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy kis ízelítõ
Ez már ingame lesz állítólag. Kis tabletek elfelejthetik még ezt egy idõre.
A pc holtág így van talán az mmok majd életben tartják még egy ideig. Meg az olyanok mint én akiknek a kickstarter pont elég lesz.
Épp ezért is van kihalófélben. Mert bonyolult.
Sose hal ki, de munkán kívül nem lesz nagyon használt.
Igazából a telefonok és a tabletek sikere kezdi ölni a dolgot. A konzol mindig nagy ellenfél volt, de sosem egyenrangú a PC-ben. Tableten viszont bármit meg tudsz csinálni. Billentyûzetet monitort dughatsz egy telefonba is ma már.(na jó, dugni már csak monitort kell, egeret, billentyût elkezelni anélkül is)
1.5 ghz-es 4 magos telefonom van, amiben tegra chip van és 720p-s kijelzõ. Olyan játékokkal, amik PC-n is szépnek mondhatók lennének (pl a Horn .c játék, ha valaki ismeri)
Én nem tudom, h mi lesz a jövõ, de nem laptop, és nem is asztali számítógép.
A Steam mindenesetre megmentette a PC-s játékpiacot egy jó idõre.
A GTA pedig azért nem jelent meg PC-re, mert egyrészt ott lopható, másrészt pedig mert ronda. Láttam a videókat. Amit az elõzõ generáció konzoljai bírnak, az PC-n már hulladék kategória grafikát nézve.
San Andreassal is ez volt, aztán a PC-s verzió ötször szebb lett. Újratextúrázták az egészet.
errMind1 kinek ez kinek az. Lévén, hogy ezen a fórumon kirolon kívül nincs másnak konzola nem érdemes errõl vitát nyitni, nyilván akinek nincs az PC párti lesz akinek meg van az meg konzol párti. Nekem mindkettõ van konzol párti lettem ennyi.
Én meg amondó vagyok, ha játszani támad kedvem, akkor játszom, és nem szimplán döntéseket hozok <bármilyen pozícióban és bármilyen vezérlõvel a kezemben> a monitor elõtt.
Ráadásul, ezek a "döntés orientált" QD-játékok csak az illúzióját adják a döntéseknek - azoktól tudom, akiknek adok a szavára, és akik végigjátszották a Heavy Raint és a Beyonddal is játszanak - és a végigjátszást követõ ismételt végigjátszáskor derül ki, hogy a "másik" döntés alig, vagy egyáltalán nem befolyásolt semmit.
Persze, X féle befejezés meg ilyenek keringenek a neten, s ez jól is hangzik. Csak ez kicsit olyan, mintha csak azért végignézel elejeétõl a végéig egy filmet többször is, hogy lásd mi a különbség a mozis, a rendezõi vágás és az extra bõvített változat között... lásd: Avatar.
Ezt simán megoldom PC-vel is. Ott is van ugyanaz az X-boxos kontroller, ugyanúgy rádugom a tv-re (ráadásul 1080-ba is rakhatom a játékot, míg konzolon csak 720-ra), a DTS Interactive pedig tolja a HM erõsítõre az 5.1-es hangot. Ha meg úgy van kedvem, akkor simán játszom bill/egér kombinációval is (ehhez csak egy-egy usb hosszabbító kellett).
Most épp IMYke fordításában <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> az I Am Alive van soron.
A Beyond a döntések a lényeg, amik befolyásolják a játék végét is.
Visszatérve a Beyondra nagyon jó kis game, 2 órája nyomom, és nagyon élvezem ennyi. Biztos youtubeon is jó lesz visszanézni valakinek a végigjátszásom, bár már van fennt egy jó pár.
Azonban játékélmény bõven van itt Beyondban is, de pl. a pixelvadászat is kifejezetten kellemetlen játékelem tud lenni.
Nem akarok konzol vs. PC háborút indítani, de az exkluzív játékok nélkül nem lenne ekkora hype körülöttük. Lásd csak most a GTA V. õrületet.
Mindkettõnek van létjogosultsága, de csak egymás mellett, nem helyett.
[merlinw.org]
Kicsit az érzõdik a leírásodban, hogy fúj konzol. Van konzolod?
Anno nekem se volt, PC fan voltam, de a konzol, és most elfogultság nélkül mondom sokkal jobb.
Heavy Rain is 10 perc videó 2 perc játék volt, ahogy a BTS is. Last of Us-ban kicsit több volt a játékmenet, de azzal sem játszanék.
A TLJ-t viszont ha 20x nem játszottam végig, akkor egyszer sem.
[merlinw.org]
Azért más nézni, és más irányítani Aidant amikor átveszi mások fölött az irányítás, vagy lezúz mindent egy teremben.
Ez olyan Merlin mintha a longest journeyt végignéznéd a youtubeon, abban is rengeteg órányi felvett szöveg van meg fél órás beszélgetések amíg csak állsz és beszélgetsz az NPC-vel. De azért mégis más élmény játszani vele.
[merlinw.org]
Persze, majd egyszer, ha megélem, s lesz módom "végignézem".
Holnap érkezik a Beyond Two Souls nevû játék Magyarországra. Mindenkinek figyelmébe ajánlom a Heavy Rain fejlesztõi készítették, a fõszereplõk Ellen Page és William Dafoe.
A játék PS3 exkluzív mint ahogy a Heavy Rain is az volt, de már azért is megérte beszerezni egy PS3 konzolt. Úgyhogy aki teheti, szerintem fontolja meg, mert ez az a stílus amit itt mindenki szeret.
Egyetlen hátulütõje még a quantic játékainak, hogy utáni egy hétig másképp látod a világot, de ez ezzel a mûfajjal jár.
Nemrég megvettem a Steamen a TLJ-t. Sajnos a magyaritasok.hu-n lévõ fordítást nem volt hajlandó erre a verzióra települni, semmilyen trükk nem segített. Végül valahogyan idekeveredtem, és a fenti linken lévõ fordítással már megy a dolog. Az lenne a kérésem a készítõk felé, hogy tegyék elérhetõvé a magyaritasok.hu-n is ezt a rar-os verziót, nem csak én küzdök/küzdöttem vele... 😊
[merlinw.org]
Indie Game Bundle Wiki
A Vampire elsõ részével nem sokat játszottam, csak ránéztem.
Broken Sword: The Serpent's Curse
Goodbye Deponia
A Vampire Story 2: A Bat's Tale
[merlinw.org]
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
The Raven: Legacy of a Master Thief - Chapter One
Csak meg akarom várni legalább a második fejezetet hozzá, de elvileg szeptemberben már jön is.