The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint Sam and Max - Season 1 - Episode 2 <#vigyor2> De egy hosszú neve van ...

Skacok...megjelent a Sam and Max 2. Ha vki talál okosságot hozzá, szóljon pls <#worship>

totyak
takysoft, akkor megnézed, hogy mit tudsz tenni Runaway ügyben?

Axon
Igazán játszani még nem volt alkalmam vele, csak elindítottam és szaladgáltam az emberekkel ide-oda, hátha találok egy ellenfelet akit lepofozhatok, mivel az elején kaptam egy rahedli harcost.

A neve Theocracy így egyben. Nekem is megvan. Annó nagy szám volt, hogy magyarok fejlesztették meg minden (unikum volt az azték kultúra játékosítása stratégiába), de sajna nem lett annyira nagy dobás. Egy az, hogy picit érdekes a kezelése a másik meg, hogy bazi nehéz. Építkezel nyugodtan, egyszerre meg rádtör az ellen és kampec. Szóval ideg kell hozzá <#vigyor2> Egyébként WinXP SP2 alatt simán futott nekem<#worship>

Oké, akkor már nem töltögetem a cuccost, meg aztán úgy sem mennének, szóval részemrõl 001-007-ig mind törölhetõ <#eljen>

moonster
3x is 😊
Egész erõs géped van. <#duhos2>
serito
Bocsi ez az SG hibája!!!!!!!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Off:
Most jutottam el odáig, hogy elkezdtem játszani a Broken Sword 4 -el.
Van egy kis problémám a hanggal. Hol van hol nincs (csak a beszédhangok hibásak). Van, hogy elkezd egy mondatot minek az elejét még hallani a végét és következõ mondatokat már nem. Kérdésem, hogy volt-e nektek is hasonló??? Próbáltam kodek nélkül is, meg K-Lite 2.79-es kodekkel is.
Ha valakinél volt hasonló probléma és tud valami megoldást segítsen!!!
Köszönet
On:

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

totyak
Köszi, akkor majd felnézek.

Axon
Szereztem egy igazi ritkaságot.
A neve:
The Ocracy

Ez egy magyarok által fejlesztett stratégia ami az Age of Empire 2-t hivatott volna a földbe döngölni. A sorsa szomorú és kalandos. A fõfejlesztõt börtönbe zárták és a project kallódott éveken át.
A játék végül elkészült de csak netrõl lehetett rendelni.
Szóval ez egy rts és különlegessége, hogy többek között magyar nyelvû (mivel magyarok készítették). Másik nagyon-nagy különlegessége (bár ez kevesebbeket érdekel), hogy a cd-n rajta van a teljesen natív linuxos verzió is. Én eddig csak linux alatt teszteltem, ott tökéletesen futott, de gondolom megy win alatt is megy.
Ha érdekel benneteket, akkor feltolhatom.

via_mala
Nem hittem volna, de:
a TLJ még mindig megrendelhetõ

Ha jól számol a xe.com, akkor alig több, mint 2800 HUF. Szállítással együtt sem kerülne többe 3600 HUF-nál.
Hmmm....

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
mint mondtam, várj 2 napot.. 😄

002 megvan, köszönöm, törölhetõ.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

totyak
Hát jó, köszi azért. Ha ráérsz írd ide a fórumba egyszer, néhanapján majd felnézek.

takysoft
éppenséggel van magyar runaway-em, de nem fogok most belemászni a fileai köze. holnap vizsga, holnapután detto.😄
majd egyszer talán

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

totyak
sajnos egyiken sincsen fenn, a magyaritasok.hu-n csak a menü magyarítás van fenn, azt meg értem angolul is

MerlinW
magyaritasok.hu, evm.hu

[merlinw.org]

totyak
És nincs esetleg meg neked a Runaway 1 magyar fájljai? Ha igen akkor azokat elkérhetném? Tudom, hogy ez nem tartozik a témához, úgyhogy bocs.

takysoft
fordítási fileok
játékmagyarítási dolgok

MerlinW
Semmi érdekes, ne is foglalkozz velünk.

[merlinw.org]

totyak
Meg tudjátok mondani, hogy mi az amirõl beszéltek? Mi az a 001-004 meg ilyenek? Persze ha nem rám tartozik akkor mondjátok.

Lord Myn
Köszönjük! Jól indul az újév! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
002 még maradjon 1-2 napig. thx. nem voltam itt néhány hétig, més már majdnem lejött. köszi

amúgy akit érdekel
Baldur's Gate Trilogy.
olyan, mint a BG Tutu, csak újabb, és jobb. hajrá megnézni!
lehet veme BG1-et játszani BG2 motorral.

MerlinW
001-004 már 2 hónapja fent vannak, tessék húzogatni. Oszt a 004 6.5GB

[merlinw.org]

Hello. Kösz a két új gammát, én már egy ideje beszereztem õket. Részemrõl a 003 és 005 simán mehet. A többi még 1 picit maradjon fent pls <#alien2>

szotyimutyi
Köszönjük ezt a kalandos új év kezdést!<#vigyor2>

MerlinW
Ketteske:
001-004 mehet a levesbe?

[merlinw.org]

via_mala
<#wink>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
És egy kis bónusz csemege:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Carte.Blanche-RELOADED szintén tálalva

Axon
Köszi! :-)

via_mala

Indulhat 2007 elsõ hullakeresése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherlock.Holmes.The.Awakened-ViTALiTY tálalva

Axon
Semmi gond. Januárban is keresgélhetjük azokat a hullákat :-)

Axon
Még csak most kerültem netközelbe, így utólag is Boldog Új Évet mindenkinek.

takysoft
olvasd el ezt: #18677

MerlinW
1. A magyarításnak saját száma van. Pont azért hogy a "hivatalos" oldaláról töltsd le.
2. A jelenleg letölthetõ fordítás csak teszt verzió (csúszik, kilép, fagy stb.). Várj még pár hetet a véglegeshez.
3. Ebben a topikban nincs kötözködés, beszólás.

BUÉK

[merlinw.org]

Köszönöm a segítséget, de sajnos a problémám már ott kezdõdik, hogy a vásárolt újság CD mellékletének nincs sorozatszáma, így a magyarítást nem fel semtudom telepíteni!
Ha van valakinek ötlete, mi a teendõ ilyenkor, kérem írja meg!
Elöre is kössz a segítséget!
BUÉK
Javaslom hogy tanulj meg olvasni, vagy pedig próbáld meg értelmezni azt amit elolvastál mielõtt válaszolsz rá!
BOLDOG ÚJ ÉVET!<#pias>
via_mala
B.Ú.É.K

szotyimutyi
Nagyon boldog, "kalandokban" gazdag, sikeres új évet kívánok mindenkinek ebben a fórumban!<#wave>

Én is Mindenkinek ebben a topicban boldog, és nagyon sikeres kalandjátékos szerencsét kívánok...aki anti az üditõt, aki nem (mint én sajnos) annak sok pezsgõt! 😊

Lord Myn
B.U.É.K. minden TLJ kalandornak! Találkozunk jövõre! <#bohoc>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol

Hello. Boldog Új Évet minden kalandornak és fórumlakónak. Délután már nem leszek, úgyhogy így elõre bemondtam <#vigyor2> Bulizzatok egy jót...

DanielT
Na, megrendeltem a kiadótól, szóval már nem aktuális 😊
via_mala
Ajánlom figyelmedbe a #18677 hozzászólást, valamint elõzményét és a párbeszéd további folyatását az ott említett hivatkozásokkal egyetemben.

(na ezt kibogozni már önmagában is egy kaland-játék) 😄

via_mala
Már megvan, de januárig várnotok kell a hullákra.

DanielT
Akinek megvan az eredeti játék nem gagyi újságmellékletes vagy újrakiadott verziója és eladná, kérem jelezze nekem! Köszi!
Van! (ez volt a kérdés)

Sziasztok!
Megvettem újsággal együtt a TLJ-t és letöltöttem a magyarítását is, de nem tudom magyarítani mivel sorozatszámot kér a TLJhun.exe az indításkor!
Van valakinek ötlete mi a megoldás?