33675

• Axon
    Emlékszem, hogy fent volt, sőt le is töltöttem, akkor az összes fentlevő scumm-os kalandot, de valami oknál fogva elveszett. Nem túl régen elkezdtem a laptopomon végigtolni újra a BS1-et immár magyarul, de a cd-s verzióval szenvedek és így egyáltalán nem élvezetes. Ezért kértem feltöltésre a BS1 scumm-os, magyar nyelvű verzióját.
  • Axon
    Nem erre gondoltam. Ez a kieg az első volt a Heroes 3-hoz és meg is van méghozzá valamelyik újsághoz adott teljes verzióban.
    Nem tudom mi annak a kiegnek a neve amit én keresek, csak azt tudom, hogy elég nagy felhördülés volt a megjelenésekor. Ha jól emlékszem akkor az 576 Kbyte újságban olvastam róla egy elég lehúzó cikket és ott képek is voltak az írás mellett.
  • takysoft
    sztem nem arra gondol:D az a két hivatalos kieg egyike.
    nincs benne láncfűrész, és írtó sikeres lett.
  • Kiru
    Nagyon KÖSZÖNÖM-KÖSZÖNJÜK!
  • szotyimutyi
    Köszönjük! :))
  • Lord Myn
    Ja... Azért nem értettem, mert már 1x az ősidőkben feltoltam az azóta megboldogult "egyeskére" a BS 1-2 ScummVM-es (tömörített) változatát, amire rámegy a magyarítás is. Akkor ezek szerint lemaradtál róla...
  • Tomsess
    Tenkjú
  • Tomsess
    Sztem a Heroes 3 - Armaggedon's Blade-re gondolsz
  • MerlinW
    063_Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed
  • takysoft
    ezt azért mi is levágtuk sztem:D vicces is lenne szinkronnal:D
  • Axon
    Nekem nincs belőle scummvm-es verzió, ezért kellene, méghozzá pont magyar felirattal.
  • Lord Myn
    Az szerintem azt jelenti, hogy angol verzió magyar felirattal.
  • Axon
    Nem tudjátok, hogy mi volt annak a Heroes3 kiegészítőnek a neve, amiben láncfűrészes szörnyek is voltak? Ha jól tudom nagyon megbukott a játékosok előtt, de ettől még szeretném beszerezni és kipróbálni.
  • kirol
    Ráadásul kacsán ingyen.
  • Axon
    Engem a listádból feltétlenül érdekelne ez:
    Broken Sword 1: The Shadow of the Templars (Talkie/Hungarian) 353MB
  • Axon
    A Touche nekem is megvan magyar nyelven. Ha hamarabb behozom mint ahogy te feltöltenéd, akkor feltolom én.
  • kirol
    Na látom, tényleg van már. :)
  • kirol
    Már van olyan verzió is? Nem is tudtam.
  • Kiru
    Megjelent a HL2 Episode Two. Ha valaki hozzásegítene?
  • MerlinW
    Ráérsz, hova az a nagy rohanás:)
  • takysoft
    a Touché sajnos késni fog egy kicsit,
    azt még nem tudom, hogy a procim, vagy az alaplapom sült-e meg, de mind1 is, úgyis cserére ért az egész rencer.
    próbálok azért majd sietni vele.
  • Lord Myn
    Hát igen, van egy hossza neki... (2 db DVD9, mondjuk én átalakítottam 3 db DVD5-ösre). Ha szereted a pergő (Max Payne-szerű) akciót, akkor nagyot üt a játék, mondjuk van egy gépigénye is, de cserébe elég látványos és tényleg nem láttam még ennyire lerombolható környezetet egy akciójátékban sem (pl. fel lehet rúgni az asztalokat, hogy fedezékbe bújj, de előbb-utóbb szanaszét lövik az asztalt is, ha sokáig ott kuksolsz). Kissé rövid, de pihenőnek 1-2 "gondolkodós" kalandjáték után, tökéletes.
  • Lord Myn
    A COD2-t én is jegeltem, pedig már a végén tartottam, de valemelyik utolsó pálya nagyon nem akart menni...
  • Axon
    Mindenesetre már van, mégha ezer sebből vérzik is, míg ps3 emu-t csak a következő évtizedben várhatunk :-)
  • MerlinW
    PS2 emulátorokkal kb 10 játék indul el, azok is képhibával és 2FPS-el. Használhatatlanok.
  • MerlinW
    Én is megnéztem volna, de 12GB-ot nem ér egy játék sem...:)
  • Tomsess
    Október 7 ha jóltom az EU-s megjelenés
  • Axon
    Megnéztem a warcraftos topikot, reagáltam is. A topicban emlegetted ezt a titokzatos starcraftos kiegészítőt. Feltolhatnád a szerverre, ha nem szupertitkos :-)
  • Axon
    ...hát volt róla szó, mert vinyóra gyűjtöttünk valamelyik szerverbe, hogy minden létező kalandunk fent legyen egy ftp-n. Aztán jegeltük a témát :-)
  • Axon
    Az év játékát (nálam) szigorúan úgy értettem, hogy ez volt az első fps amit végigtoltam a CoD óta :-)
    A Bioshock pedig parázás miatt félbe lett szakítva :-)
    A CoD3 tudtommal nem csak ps3-ra jelent meg, hanem ps2 is, de cáfoljatok meg ha nem lenne igazam. PS2-es emulátor meg már úgy tudom, hogy van.
  • Axon
    Csak hallottam róla. Egy kínai mandróval kell Max Payne szerű környezetben harcolni. Ebben a kategóriában inkább a Nolf és a Max Payne, 2 vh-s kategóriában meg úgy döntöttem, hogy vagy Cod2 befejezése, vagy a CoD_uo elkezdése :-)
  • kirol
    Szerintem október 5 a dátum a németre.
  • trmn #21699
    Valaki tudja, hogy a Sinking Island mikor jelenik meg? Valahol azt olvastam,, hogy október 4 a megjelenési dátum, de semmi.
  • takysoft
    Nekem Van Gobliins 1-2-3 ISO-n. szép nagyok.. ha kell.
    Monkey 1-2-t meg felteszem. Touchét majd éjszakára...
  • MerlinW
  • Lord Myn
    Egy ScummVM_jatekok könyvtárba tettem a cuccokat, szerintem ide lehet majd tölteni a többi ScummVM-es cuccot is. Egyébként felértek. ;)
  • Lord Myn
    Nekem a Goblins 3 142MB, úgyhogy akkor azt is feltolom.

Eddig HQ2x-s szűrőt használtam, de kipróbálom akkor a te módszered. (Egyébként ezért komáltam jobban a DOSBox módosított változatát, ott vannak Direct3D/Pixel Shader 2.0 szűrők, 1280x1024-ben akár 4x szűrővel nyomhatom az old-school játékokat...).
  • MerlinW
    Kyrandia, Goblins 2 jöhet:)
    Goblins 3 nekem 14MB, ha a tiedben vannak audiók, azzt is kéremszépen:)

"320-as felbontású játékokat engedi 2x/3x szűrővel"
    Alt+Enter oszt ott virít teljes képernyőn szűrővel simítva:)
    Super2xSAI-t vagy SuperEagle-t használd.

Még töltögetem őket, amint lejöttek, feldobom amim van.
  • Lord Myn
    De hogy csinálod , nekem csak a 320-as felbontású játékokat engedi 2x/3x szűrővel, szóval vagy 640-es vagy 960-as felbontásba rakni. A 640-es felbontású játékoknál nem csinál semmi processzálást, hiába állítom akármilyen szűrőre.
  • Lord Myn
    A Dig-en is lehet tömöríteni elég sokat, ez én ScummVM-es verzióm ~ 260MB.