The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Most jutottam el odáig, hogy elkezdtem játszani a Broken Sword 4 -el.
Van egy kis problémám a hanggal. Hol van hol nincs (csak a beszédhangok hibásak). Van, hogy elkezd egy mondatot minek az elejét még hallani a végét és következõ mondatokat már nem. Kérdésem, hogy volt-e nektek is hasonló??? Próbáltam kodek nélkül is, meg K-Lite 2.79-es kodekkel is.
Ha valakinél volt hasonló probléma és tud valami megoldást segítsen!!!
Köszönet
On:
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A neve:
The Ocracy
Ez egy magyarok által fejlesztett stratégia ami az Age of Empire 2-t hivatott volna a földbe döngölni. A sorsa szomorú és kalandos. A fõfejlesztõt börtönbe zárták és a project kallódott éveken át.
A játék végül elkészült de csak netrõl lehetett rendelni.
Szóval ez egy rts és különlegessége, hogy többek között magyar nyelvû (mivel magyarok készítették). Másik nagyon-nagy különlegessége (bár ez kevesebbeket érdekel), hogy a cd-n rajta van a teljesen natív linuxos verzió is. Én eddig csak linux alatt teszteltem, ott tökéletesen futott, de gondolom megy win alatt is megy.
Ha érdekel benneteket, akkor feltolhatom.
a TLJ még mindig megrendelhetõ
Ha jól számol a xe.com, akkor alig több, mint 2800 HUF. Szállítással együtt sem kerülne többe 3600 HUF-nál.
Hmmm....
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
002 megvan, köszönöm, törölhetõ.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
majd egyszer talán
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
játékmagyarítási dolgok
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
amúgy akit érdekel
Baldur's Gate Trilogy.
olyan, mint a BG Tutu, csak újabb, és jobb. hajrá megnézni!
lehet veme BG1-et játszani BG2 motorral.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Indulhat 2007 elsõ hullakeresése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. A jelenleg letölthetõ fordítás csak teszt verzió (csúszik, kilép, fagy stb.). Várj még pár hetet a véglegeshez.
3. Ebben a topikban nincs kötözködés, beszólás.
BUÉK
[merlinw.org]
Ha van valakinek ötlete, mi a teendõ ilyenkor, kérem írja meg!
Elöre is kössz a segítséget!
BUÉK

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
(na ezt kibogozni már önmagában is egy kaland-játék) 😄
Megvettem újsággal együtt a TLJ-t és letöltöttem a magyarítását is, de nem tudom magyarítani mivel sorozatszámot kér a TLJhun.exe az indításkor!
Van valakinek ötlete mi a megoldás?