The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval marad WinXP 32bit SP2 és nincs gond a játékok futatásával!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
http://ultima.buzz.hu/archives/2007/01/24/Vista_DRM_-_egy_ok_amiert_ne_valtsunk/
de ez csak egy a millió kényelmetlenség közül.
Részemrõl váltás csak akkor lesz, ha veszek dx10-es kártyát és nagyon játszani szeretnék. Mert ha végiggondoljuk, a DX10-en és a "kötelezõen haladni kell a korral" dolgokat leszámítva semmi elõnye nem szármozik az átlagfelahsználónak a Vistából. De hátránya az rengeteg.
És egy mai SG hír (ami persze nem jelent semmit, csak témába vág):
http://www.sg.hu/cikkek/50047/megaszovetseg_a_vista_ellen
"Ágazati szakértõk eközben arra figyelmeztetnek, hogy a Vista megjelenése kapcsán mindenképpen érdemes lesz kivárásra játszani, mivel az elsõ hetekben, hónapokban a hibák kiszûrése lesz az elsõdleges szempont. A tetszetõs külsõ mögött ugyanis egy befejezetlen, gyermekbetegségektõl küzdõ rendszer húzódik meg, amelynek tökéletesítése minden sietség ellenére is eltart majd egy ideig. Éppen ezért azok járnak majd jól, akik ki tudják várni az elsõ javítások megjelenését, és csak a nyáron, esetleg õsszel állnak át az új operációs rendszerre."
[merlinw.org]
Múltkoriban felrobbantottál itt egy atombombát azzal a hírrel, hogy hamarosan bezsebeled a Jumi gyûrûjét. Epekedve várjuk a híreket, hogy mit sikerült ezügyben lépned és ha csak téged is hitegetett valaki, akkor nem kell tovább egyedül szidnod az illetõt, egy komplett topic törzsgárdája vállal közösséget veled ebben a feladatban :-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Kb. 40 játék felinstallálva. Egyedül a Vampire - Bloodlines nem ment fel,mert az inditó-install exe nem isemri fel az oprendszert.
A hosszú tápcsatit(24pin) a vele szorosan összehálózottal dugd a memóriák melletti 24pin-es csatlakozóra!
A 6 tûs lesz a VGA csatlakozója a maadék 2db 4 tûsbõl csak az egyik kell a proci felett balra lévõ csatiba és kész is van.
Most én Offolok egy kicsit:
Használ valamelyikõtök Vistát? Tegnap kipróbáltam egy "eredeti" Vista Business-t és lenyûgözött a tudása a gyorsasága...stb.
A játékokat viszont nem szerette ezér visszaraktam az XP-t.
A kérdés, hogy akinek Vista van tudja futtatni a geme-eket?
A helyzet a következõ.
Van ez az alaplap Asus P5W DH Deluxe:
És ez a táp Zalman ZM600 HP:
Na itt a tápból kijön egy összeharisnyázott 20 tûs csati, mellette közvetlenül egy 4 tûs egy cetlivel, miszerint:"Do not connect this cable with the 4-pin ATX12 V connector."
Aztán van egy 2db 4 tûs ág és egy 6 tûs PCI-E ág.
A kérdésem, hogy melyik csatit hova kell csatlakoztatni. A 20 tûs az egyértelmû meg a PCI-E is, de a maradék 3 db 4 tûs esetén melyiket hova kell, ha kell egyátalán?
És melyik esetre vonatkozik a tiltás?
Köszi a segítséget elõrre is!
Bocs taky a humorizálásért, de én verem a seg...em örömömben, hogy végre elkészült a fordítás és használható is. Eszembe sem jutna a telepítését megszakítani.
épp ez a gond😄
ha elindítom a telepítõt, akkor MEGSZAKÍTANI nem tudom.
nincs "Mégse" gomb😄
ha egyszer elindítom a telepítõt, akkor muszáj felteni, mert más opció nincs:d
Az én esetemben:
-elindítottam a telepítõt
-rájöttem, hogy még nem tettem fel az 1.57-es patchet
-gondoltam kilépek a telepítõbõl, és felteszem elõtte.
Aki Tényleg fle akarja tenni, az lehet észre sem veszi ezt, hisz nem is keres "mégse" gombot😄
remélem most már érthetõ vagyok😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"FIGYELEM! Csak akkor indítsd el, ha tényleg fel akarod tenni!! A telepítõbõl nem lehet kilépni!!!"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem lehet belõle kilépni😞 ha elindítom, akkor csak CtrlAltDel-lel lehet bezárni)
csak nálam van így??
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
v1.21a
Ez már jól mûködik!
Bánatom van: az 1.21-es verzió nem cseréli ki az .xarc-okat. Az 1.20-as feltelepül szépen, az 1.21-es elkezd települni, de a fálokat nem cseréli le, csak végigpörgeti, mintha csinálna valamit, de néhány másodperc alatt befejezi. Azt mondja, hogy kész, de nem cserél le semmit. Próbáltam teljesen új, angol TLJ-re, azzal is ugyanez.
Az 1.20-as újratelepítése egyébként megy a már magyarított játékra is a 'mainmenulocation.xarc' cseréjével. Csak nálam van így?
Remélem megkaptad a leveletmet az 1.21-es verzióról.
TLJ hibák következõ.
Egyébként csak azért teszem ezeket ide, hogy aki néha ide téved az lássa, hogy valaki még foglalkozik a javítással. Ha esetleg itt útban vannak, küldjem privátban?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
nekem fegyott vele, de az a gépem is lehetett, egy próbát megér
Köszi!
TLJ hibák ismét.
a végére helyesebb lesz a magyar, mint az eredeti angol😄 (helyesírásilag)
nem semmi teljesítmény, gratulálok!
UI: rpg-ket nem szereted? szegény Darkstone-hoz már olyan régóta keresek tesztert😄