The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kicsit visszatérek én is, mert ismét van melóm, ahol persze internet is van😊
Szóval üdv mindenkinek, figyelek én is😊
Egyébként Japánban mindig is Biohazard néven futott a széria, és az USA verzió neve volt a Resident Evil.
While the initial game in the series was announced in both Asian and Western markets under the title Biohazard, Capcom's U.S. branch changed the title to Resident Evil a few months prior to release. While no official reason for the change has ever been divulged, it is said the reason for the change was due to trademark infringement (probably due to the name Biohazard being registered in the U.S. to the band Biohazard). According to Mikami, the title Resident Evil was chosen by Capcom USA after their playtesters reviewed the contents of the game.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Off:
Tudom, hogy nem kaland: de a minap pihenésképpen játszottam a Battlefield 2142 demóval. Mire feleszméltem már 5 órája folyt a harc.
Ha jól tudom az teljes változattal nem csak neten, hanem single-ben is lehet játszani. Ha így van kipróbálnám!
A kérdésem, hogy valamelyikõtöknek megvan-e a game és feltenné-e MerliW "privát" elérhetõségére? Persze ha MerlinW engedi!
Bocsi az off-ért!
On:
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ez egyrészt jó hír, hiszen már régóta kíváncsi vagyok a RE4-re és nem tudom miért kellett nevet változtatni, másrészt rossz hír az, hogy a véleményed szerint elég gyengécske lett.
Mindegy, ha felér, akkor kipróbálom.
Amúgy többször is méregettem a sebességet. A feltöltést mindig 256kbit-nek jelezte, míg a letöltés 1,5-2mbit között váltakozott. Valakinek, vagy valaki környezetében valami hasonló tapasztalat?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
[merlinw.org]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A Legacy Dark Shadowsot húzom lefele és már elértem a 716 Kbyte/s sebességet. A 6000-esnek elvileg 750 KB/s-et kell tudnia, így attól már nincs messze.
Ez elvileg egy akció-kaland játék. Kíváncsivá tett.
alapsztoryt az elején elmondják hajózgatás közben😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Emlékszek néha mire hazaértem volt egy csomó hsz.
Na amúgy a RAM-om tényleg rossz, visszaküldték a nagykerbe. Pár hónap, és kapok egy újat. Szuper.<#szomoru1>#szomoru1>
Még vmi ... megjelent végre a Bonez Adventures - Episode 1. Ha esetleg vki találna hozzá okosságot szóljon pls<#vigyor3>#vigyor3> Egyébként a futuregames-nek a weboldaláról letölthetõ a trial változat.
Dreamfall nem kötõdik szorosan TLJ-hez, így azzal nem volt gond, de a Syberia 2 is szorosan kötõdik az elsõhöz.
Valamint a Monkey Island 3-4 is inkább idétlen mint vicces, ha nem játszottad végig az elsõ 2 részt, mert a poénok 80%-át nem fogod érteni😊
Magánvélemyénem hogy Runaway sorozat szép, hangulatos, remek sztorival, de nem jó kalandjáték.., valamint Monkey 4 is nagykalap kaki szvsz.
Alapmûvek (számomra):
TLJ, Dreamfall, BGE, Syberia 1,2, Black Mirror, Still Life, Post Mortem, Day of the tentacle (Scumm), Indiana Jones 4: Fate of atlantis (Scumm), Full Throttle (Scumm), Beneth of steel sky, Guilty, Sam and Max, Diskworld 1,2, Noir, Broken Sword 1,2,3,4
Ha mind végigjátszottad, mondok még😊
[merlinw.org]
cleric: Most lent van a gépemen a Runaway 2, asszem azzal kezdem, aztán megpróbálom beszerezni az eredeti Longest Journey-t közben 😊
Tegnap fejeztem be a Dreamfallt, nagyon tetszett, igazából életem elsõ kalandjátéka volt; az lenne a kérdésem, hogy milyen kalandjátékokat ajánlotok, ami lehetõleg hasonlóan érdekes, mint a Dreamfall? Gondolom az eredeti Longest Journey, aztán a Beyond Good and Evilrõl is jókat hallottam, miket érdemes még?
Köszi.
Ilyen zsír ez az elsõbbségi funkció, vagy idõutazók?
Persze pont szabik van a szervizesük, a k**** ******.
Viszont zsírul megemelték mára a netem. Végre valami jó is.<#vigyor3>#vigyor3>
A T-online tesztszerver szerint:
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idõ: 2.11 sec
Sebesség: 3901 kbit/sec (3 994 624 bit/sec)
Vonali sebesség: 4576.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idõ: 41.45 sec
Sebesség: 197 kbit/sec (201 728 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbps
Ez elég jó lett szerintem.
Ráadásul este vissza kell vinnem a kölcsön ram-ot. <#rinya>#rinya>
Rohadtul elegem van, hogy lenyúlják a garanciát.
Ott 1 év garival 75600 az E6600, én meg pl. 3 évvel vettem 76800 -ért.
És itt mindenre a max. garit adták.
Bár nem hinném, de nem tudom, hogy lehet egy vaci új RAM szar. Miért nem sípolt a rendszerem vele.
PH-n ezt mondták nekem:
"Haverod ramjával emelj feszt 2.0v-ra, majd mentsd el a biost és úgy próbáld!"
Ez lehetséges megoldás lenne?
Bár ma visszaküldtem a RAM-ot a boltba.
1- vásárolj az Aqua-ban, ha teheted, nekem més sose cseszekedtek a garival(pedig már visszavittem ezt-azt. pl ramot,vinyót is)
2- (ezt már nem kell hú de komolyan venni, de) nekem Kingston ram még sose csõdölt be. nem is hallottam, hogy bárkinek is gondja lett volna vele.
ha teheted próbáld meg azt.(nekem pl külön kérésre a Seagate vinyóm simán cserélték Samsung-ra (persze
Aqua-ban))
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na de már megoldódott a probléma némelyest.
Elmentem haverhoz, berakom a gépébe rögtön adta a képet nála.
De gondoltam még itthon, hogy a RAM-ot is elviszem, hizs az is könnyen mozdítható.
Az õ VGA-ja volt benne, belerektam a RAM-omat, és az õ VGA-ja se adott képet, mint az enyém.
Utánna elhoztam az õ ramját, és beleraktam az én gépembe az én VGA-m hoz, és még a régi rendszerem XP-jét is betöltötte a gép. Nem semmi.
Vagyis a RAM a szar, emiatt nem indult el.
Ja és ez egy hiperdrága extramárkás 1x1GB 800 Mhz Corsair XMS2 Pro RAM élettartam garanciával.
Na ennyi a nagy márkáról. Tök szép a tetején a ledsor, de ennyi.
Most megint baszakodhatok, amíg kicserélik a RAM-ot.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Na mindegy, nekem nem sípol.
19.15 -kor megyek haverhoz kipróbálni.
Z0ty bazárja
Sose vettem még semmit máshol csak boltban, csak ezt most, de többet nem is fogok.
De egy topikban ezt írták nekem:
"Te ilyen suttyóktól veszel???
Külld vissza.Ill mennyvele vissza mert az ienek a pénzt se mag a karit se adják vissza."
Ez igaz lehet? Remélem nem, mert akkor nem tudom mi lesz.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként VGA nélküli alaplapnak kell sípolni.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Sima DVI-DVI -vel nem volt jel.
Rádugtam a VGA DVI átalakítójára az analóg kábelt, megnéztem TFT-men, meg CRT -n is, TEHÁT ITT VAN CSAK ÁTALAKÍTÓ, de egyik esetben sem volt jel.
Bakker, feltudnék robbanni. Nem értem mi lehet a baj.
A monitort és a VGA-t egy DVI/DVI árnyékolt kábellal kötsd össze!!
Ne átalakítóval!
De próbáltam CRT-vel is. Átalakítóval, mivel a VGA -n csak 2 db DVI van.
Bakker, ekkora szopást. 😞
Ilyenkor mi van?
Kicsit iszonyat ideges vagyok.
64 bites support csak vistában van normális, meg linuxban(már ha játszani is akarsz)