The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha csak 1 modulod van sajna a porfogós sztory elõfordulhat."
Miért fordulna ez elõ?<#nemtudom>#nemtudom>
Azért nem kit-be vettem, mert most így is elég sok zsé volt, hátha még párban veszem. Viszont késõbb akarok venni majd mellé egy párt, egy ugyanilyet értelemszerûen. Ezért volt kizárt, hogy 2*512-eset vegyek, mert ugye akkor hogy mennének együtt.
Te anno linkeltél be teszteket, már nem emlékszek. Pl. 3DMark -ban mi a zalapértelmezett? 1280*1024 -volt nekem ,ami hülyeség, mert eddig mintha 1024*768 lett volna az alap.
De bár már itt tartanék, hogy tesztelhetném.
Remélem hamar kicserélik és mutatsz pár teszteredményt!
Obscure:
Bocsi nem számoztam meg (014) de ha felér majd átnevezem!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Már nem is szivesen gondolok erre, mert csöppet felmegy bennem ilyenkor a pumpa.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Én erre vagyok kiváncsi: "sound engine upgrade". Ki is próbálom hétvégén.
[merlinw.org]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha te töltöd akkor én nem. Pedig most másoltam fel a vinyóra, de tölteni mondjuk csak holnap tudtam volna elkezdeni, úgyhogy csak hajrá :-)
Ennyit jelent egy szótévesztés :-) Megabitet akartam mondani.
Patches 2 cd / DVD versions
If you have one of the 2CD or DVD re-release versions of The Longest Joureny please download the latest patch below:
Changes in Version 160
A number of fixes to font handling for Russian version.
Bugfixes
New default savegame location.
setup dialog is now skipped by default
Vista compatibility:
sound engine upgrade
support for multiple user accounts
runs as restricted user (installation requires admin rights)
http://www.longestjourney.com/help/patches/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az alap garancia idõ min. 2 hét de inkább 1 hónap de a 2 hetes várakozás a gyakorlat. Ez szinte mindenhol így van, azért nem adnak rögtön csereterméket mert ha mégis kiderül, hogy az általad hibásnak vélt ramok jók azt már nem tudják újként eleadni. Ezért elküldik a beszállítónak, hogy teszteljék le õk és ha valóban hibás küldjenek helyette másikat. Tavaj a Samsung még azonnali cserés volt sõt a 3 napos cseregarancia is mûködött náluk. Idéntõl már náluk sincs ilyen hanem ki kell várni a min.15 napot, rosszabb esetben a 30-at.
A ramjaidnak nem a tesztelése tart ilyen sokáig, hanem a jobbra-balra küldözgetése.<#wilting>#wilting> Ha lenne ismerõs a nagykerben talán meglehetne gyorsítani. Melyik nagykerbe vitték Pesten?
Nem vagyok jóba a T-commal de köszönet nekik.
És egyidõben a letöltést is Via_Mala jóvoltábnól (RE4).<#worship>#worship>
A ram megtekintése kb 10 mp, de ha hiperprecízek se lehet egy biosig se eljutni képes, semmit nem csináló ram-on tesztelni.
Akkor mi történik a maradék 335 óra 59 perc alatt?
Ahol még azt se mondhatják, hogy le kell vinni Pestre, mert ott a nagyker, mivel pesti a bolt is.
Vagy Thaiwan- ra viszik férfi-nõi váltógyaloglásban?
Kicsit bosszantó, hogy már itt van a cucc több, mint 2 hete, de nem tudom bekapcsolni. És akor ugye erre még rájön a csere min 2 hete, ami jövõ hét csötörtökön telik le.
<#rinya>#rinya>
Na így hirtelen ennyi az összefoglalóm a sávszélesség módosításáról.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szinte minden újamat rá kellett növesztenem valamelyik billentyûre. Jól tapasztaltam, hogy lõni közvetlenül nem lehet, csak ha közben a SHIFT-et megnyomva bekapcsolom a lézeres célzást? Ilyenkor az ENTER-el lõ. Baromi nehéz menet közben a nyilakkal nézelõdni. Biztos meg lehet szokni.
Ma reggelre "megszélesítették a sávomat". Csak információként közlöm az eredményt, a miheztartás végett.
Eddig 1M volt (132k letöltési sebességgel).
Ma délelõtt 10 köröl Rapidról töltöttem valamit, akkor láttam, hogy 460k-val száguldozik az adat lefelé, vagyis 3,6M körüli lett. Az majdnem 4M. Majd kiderül hogy délután, este, éjszaka mennyire tudja ezt tartani. Ha bírja, nekem egy szavam sem lehet, olyan mértékû a változás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#papakacsint>#papakacsint>
Nekem mindegy lenne, hogy melyikõtök tolja föl ha megvan, szívesen venném a feltöltés
De szerintem mindegy, ki kell próbálni.
Silent hill 5 állítólag 2007 végén fog megjelenni, már többször módosítottak a megjelenésen.
Láttál már PS2-t jól mûködtetõ emut?
Meg abból kiindulni, hogy nincs egér. Én már nem emlékszek, oly régen volt, but eggyikben sem volt egér.
Emlékszek a 2, vagy a 3-on már alapból ott volt a köv rész elõzetese.
Most meg már mikor megjelent a The Room, és semmi hír 5. részrõl.
Pedig jó volt, fõleg az tetszett ,hogy itt nem az a lényeg, hogy legyilkolj 2milliárd szörnyet, meg a történet is jó volt.
Mondjuk egy jó Indiana Jones játék is jöhetne. Bár ha jön az Indy 4 film akkor lehet csinálnak hozzá valami borzalmat, de ki tudja.
[merlinw.org]
Hát én még csak képeket láttam, de mintha ez tök más lenne, mint za eddigiek, mert eddig ugye az volt, hogy mentél egy többnyire zárt helyiségben és sötét volt stb. Itt meg nyílt terep van világosban.
És hát a grafika az bár még nem láttam - mert még mindig nincs RAM-om és Mx440-el meg csak fekete a képernyõ, bár elindul - de nem túl bíztató.
De el lehet vele hentelni, nem vészes.
[merlinw.org]
Én az emeléssel elégedet vagyok. KB 440-460 kilobájt/sec -el töltök le, ha a szerver bírja. Ez olyan 3,6 - 3,8 Mbit.
Aki nem elégedett a sávszélesség-változásával, annak idézet a T-Com januári hírlevelébõl:
"A T-Com 2007 elsõ negyedévében ismét díjmentesen megnöveli az
ADSL-szolgáltatás sávszélességét. A sávszélesség-növelés – adott csomagtól és mûszaki lehetõségektõl függõen – akár kétszer, háromszor
vagy akár négyszer gyorsabb internetezést is lehetõvé tesz többletköltség nélkül. A jelenleg 512 Kbit/s sávszélességû szolgáltatásnál akár 1 Mbit/s, a jelenleg 1 Mbit/s maximális letöltési sávszélességû csomagnál akár 4 Mbit/s, a jelenlegi 2 Mbit/s vagy 3 Mbit/s sávszelességû csomagoknál akár 8 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.
Jelenlegi Új sávszélesség
512 Kbit/s Akár 1 Mbit/s
1 Mbit/s Akár 4 Mbit/s
2 Mbit/s Akár 8 Mbit/s
3 Mbit/s Akár 8 Mbit/s
A sávszélesség-növelés a T-Com által értékesített T-DSL csomagokra
és a szerzõdött internetszolgáltató partnereknél vásárolt ADSL-ekre is
vonatkozik.
Ügyfelei számára az ADSL sebességnövelését a T-Com 2007. január
közepén kezdi meg, s az átállítási munkálatok várhatóan február végéig
tartanak. A T-Com az ADSL-hozzáférések átállítását a nap 24 órájában
folyamatosan végzi, ami az üzemelõ végpontok esetében néhány perces
leállást okoz."
Vagyis a kulcsszó az "akár". Erre mindent rá lehet fogni, hogy miért nem a max. jutott nekem? Mert a vezetékek, meg a távolság a központtól, meg az adott idõszakban a leterheltség, meg a stb....
Nekem még semmit sem változtattak (1M). Kíváncsi leszek, mennyi lesz belõle. A kollégámnak kb. 2,4-es lett belõle.