33675

• takysoft
    télleg, videokártyát sikerült venni?
  • takysoft
    tudod a "nem megy a wither" az nem segítségkérés, hanem kijelented vele, hogy az a verzió, ami neked van, nem működik.

Ha segítséget kértél volna, akkor benne lenne, milyen rendzsert használsz, mit nem sikerült megcsinálni(feltenni nem megy, patchelni, crackelni, magyarítani, mifene tudja, vagy nem indul el, esetleg elindul, de kiakad.
    fent van-e mindenből a legújabb driver.)

és persze benne van a "tudtok-e segíteni?" kérdés. vagy kérés valmaileyn formában.

Amit írtál kijelentés. nem kérés.
  • csgj
    Oké, már megy (nem mintha bárkit is érdekelne, ahogy látom :P)...
  • takysoft
    Profilodban ( http://www.sg.hu/f_orumbeallitasok.php ) Jól adtad meg a születési időt?

UI: "http://www.sg.hu/f_orumbeallitasok.php" nem engedi linkelni:D
    Kiskancsó errort kaptam:D

(UI2: a f_orum eleve forum, csak meg beírni se engedi:D)
  • kirol
    Na ha már itt tartunk, én meg még mindig "csak" 24 vagyok továbbra is, és nem 25-30 között, mint ahogy az SG írja.
  • takysoft
    Pol ON: detto(bár nem ölnék embert, de nem járna vele roszzul a világ)
    (na az én 22 évemmel persze nem fogok itt nagylegénykedni....kövületek vagytok:D)
    Pol OFF
  • Lord Myn
    Poltikai ON egy megjegyzés erejéig:

Utolsó előtti mondatoddal (Aztán... kezdetű) teljes mértékig egyetértek. Egyszer valami nagy ember azt mondta, hogy ha a választásokon múlna valami is, már rég betiltották volna...

Politika OFF és térjünk vissza a játékok rózsaszín világába... ;)
  • Lord Myn
    37? 31? Jól van srácok, megnyugodtam... ezek szerint még sem én vagyok a 2. helyezett (pedig már betöltöttem én is a harmadik X-et).
  • csgj
    Tegye fel a kezét, aki el tudta indítani a Witchert! (Én nem... :P)
  • Tomsess
    Nálam ugyan az. FlashFXP-ben is és TC-ben is. Nemtom mi lehet. Felmegy minden ok, de a kilistázásnál leakad és csak üres minden. Vagyis fent vagyok, de könyvtárak meg file-ok nuku
  • serito
    Eddíg csak hallottam róla, ill. belőle történeteket. Én is csak felszínesen foglalkozom a politikával de ebbe a könyvbe belelapozgatok.

Na jó, a politikai OFF-ot ezzel be is fejeztem.
  • Axon
    Ismerem ezt a Franka könyvet. Az egyik kolegám olvasta el és adta ide. Én csak beleolvastam, mivel nagyrészét elmesélte.
    Igazából már régóta nem foglalkozom politikával. Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondhatnám, hogy tavaly legszívesebben én is ott űlettem volna abban a tankban és végiggázoltam volna gyurcsányon többször is míg egy véres paca maradt volna utánna. Aztán az egész mszp-n szdsz-en fidesz-en mdf-en és a teljes politikai elitig mindenkin, mindenféle lelkifurdalás nélkül. Szóval ezért nem politizálok :-)
  • serito
    Ha minden igaz te szoktál politikai témájú könyveket forgatni.
    Most jutott el hozzám egy ilyen. A címe : Hazugságipar magyarországon.
    Olvastad?
  • serito
    Köszönet érte!
  • serito
    Azt hiszem az én 31 évem is kevés ide, bár nekem is van két "nagy" lányom.
  • serito
    Tudom változtatni, de gondoltam szeretnéd hasonlóképpen írni mint azt a játékban is írják. Ott ugye igy van: ( NI.BI.RU )
    Ha minden igaz ma ese lesz időm megcsinálni. A többi jó lesz vagy szeretnél mást inkább?
  • Axon
    Tegnap voltam a Coraban és a Mediamarkban. Egyik helyen sem találtam Runaway2-t és Awakened-et.
  • Axon
    Na egy fúrcsa kérés.
    Nem tudja valaki lehúzni a Company of Heroes: Opposing Fronts-ot, és feltolni a ketteskére? Csak azért kérek ilyen "fúrcsát", mert a mostani torrent sebességemmel 1 év mire lejön...
  • Axon
    Vén fószer ;-)
    Te nyertél!
  • Axon
    két fiam van :-)
    Szerintem hanyagoljuk Axon intim szférájának birizgálását. Nem titkosak ezek az adatok, de most a túl nagy figyelem miatt visszahúzódtam a csigaházamba :-)
  • trmn #21991
    én 37 évvel tudok a ringbe szállni
  • takysoft
    miért? nagykorú lettél? :D

neked ugye van egy fiad, igaz?
  • takysoft
    airborne magyarítás ketteskén. hátha kell valakinek.
  • nagykispeter
    márcsak kíváncsiságból,hány éves vagy?
    Ha akarod akkor privátba!
  • Axon
    Életkorom olyan tartományba ért, amit már titkosítottam :-)
  • Axon
    A tropico is Ganxsta Zoli szinkronjával jelent meg (megvan eredetiben).
  • Axon
    Ez a magyarítás az eredeti játékból lett kiszedve. Nálam tökéletesen működik.
    Tényleg az Airbone lett nálam az év fps-e. Olyat tettem amit még soha nem csináltam egy fps-el. Tegnap újra végigtoltam, így már kétszer játszottam végig. Ilyen még soha sem volt. Másodjára mégjobban élveztem és már rutinosan, könnyen csináltam végig az 5. küldetést is, ami elsőre a legjobban megizzassztott. Nem mernék rá megesküdni, hogy nem állok neki harmadjára is :-)
  • trmn #21984
    Köszönöm, Valami ilyesmire gondoltam, de nem kötőjellel írom a nickem. Tudod változtatni?
  • Lord Myn
    Most jó!
  • MerlinW
    csavartam egyet a tűzfalon, próbáljátok ki javult-e a dolog.
  • MerlinW
    Akkor használjatok Total-t amíg ki nem nyomozom mi ennek a rejtélyes problémának az oka:)
  • Kiru
    Köszönjük az Gameket. A flasFXP-vel nekem sem sikerült csatlakozni. Beállítottam a TotalCommanderbe, ott megy (hátha ez segít valakinek)
  • Lord Myn
    Nekem is hasonló a problémám, GetRight-ot használok, eddig gond nélkül felcsatlakozott, jelszóváltás óta nem akarja az igazságot. TC-vel megy a dolog. (Nem szeretnék a FlashXP-re áttérni, 6 éve használok GetRight-ot és elégedett vagyok vele).
  • kirol
    Bár most regiztem, nézegettem, de nem találom benne za MSN-t. Van mail, meg minden, de ezt nem látom. :(

yourminis -ben legalábbis.
  • kirol
    Viszont ez egy progi, amit telepíteni kell?
    Ez nem igazán tiszta számomra.

Bár most nézem, hogy ez is egy "weboldal". Regisztrálok és úgy teljes lesz, vagy ez valami fizetős dolog?
  • kirol
    Köszi. Ez a megoldás (http://webmessenger.msn.com) érthető. Itthon megy is.
  • Tomsess
    Elméletileg gond nélkül kellene futnia, mivel ez sztem a rendes 80-as porton keresztül megy. Bár én még nem próbáltam, de esküsznek rá páran.
  • MerlinW
    FXP alapértelmezetten passzívként akar csatlakozni (de lehet keverem a linuxos klienssel).
  • Tomsess
    Barátom múltkor mondott erre egy bazi nagy cuccot. Van egy ilyen netes oprendszer - goowy a neve. Ebben tudsz jegyzetelni meg mifene, kisebb tárhelyként használni stb., de ami lényeges, hogy van benne MSN. Tehát ha suliban letiltják azt, ezen keresztül simán tudod tovább használni
  • MerlinW
    MSN-t tiltani szokták mert nagy a port-intervalluma

IN TCP 6891 - 6900
    IN TCP 1863

IN UDP 1863
    IN UDP 5190

IN UDP 6901
    IN TCP 6901

6891-6900 a kommunikáció, 6901 a hangátvitelnek, többi a csetelés.
    Ezt kikönyörögni sem nagyon lehet a rendszergazdáktól, de egy próbát megér:)

http://webmessenger.msn.com-ot valszeg tudod használni.