The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már a játék 1.57-es volt és rajta volt a magyarítás, akkor utólag is telepíthetõ rá az 1.60-as patch, mert szerencsére csak DLL-eket, a game.exe-t és 2 lényegtelen INI állományt változtat meg.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Tenném fel a TLJ magyarítást, elindítom, de közben eszembe jutott, hogy elfelejtettem patch-elni.
A magyarítást még mingid nem lehet megszakítani. (illetve Alt+F4-el meg lehet, de külön gomb nincs rá, és az Alt+F4 sincs jelezve sehol)
Nem olyan nagy kérés. biztos támogatja a setup-készítõ progi, hogytegyél egy kis X gombocskát, amivel kilép...
Vagy legalább írd bele az üdvözlõszövegbe, hogy "Megszakítás: Alt+F4"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
hiába alt-taboltam, és váltottam, minden progi a saját beállításával fut,nem egyetemes a kiosztás.
vagyis magyar billentyûzet.... úgy meg ugye nem tudtam cheatelni😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Hogy a fenébe lehet magyar és angol bill.kiosztás között váltani?
Természetesen XP alatt, mia a bill. parancs?
Bocsi az OFF-ért!!!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
De rohadt idegesítõ, egyetértek veled.
Hát a régi hipergagyi házamban elfér simán. Csak muszáj lesz újat venni a hûtés miatt, mert mint lentebb írtam, ezen nincs elõl hely ventinek sajna.
MÁS: Neked milyen házba fért bele a 8800GTS?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Másképp rendesen megyen, mert pl. ma elõször teszteltem le ilyen modern csúcsjátékon, Starship Troopers-t próbáltam ... és teljesen elájultam mekkora fílinget ad ez az 5.1 hangzás meg a mélynyomó. De viszont mikor muter betette a csirkét melegedni a mikróba, megint bepattant egy nagyot <#buck>#buck>

[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nekem ez mindigrecsegett, de ezt sikerült megoldani.
De orosz rádiót befogni. Nem semmi vagy. 😊
Lenne egy kis problémám. Asszem régebben már volt ilyen másnak is, panaszkodott ilyenre valaki a TLJ topicból. Szóval karácsonyra megajándékoztam magam egy 5.1-es Logitech X-530-as hangfal készlettel. Mivel az alaplapom nem támogatta az 5.1-et, ezért vettem egy 7.1-es Creative SoundBlaster Audigy hangkártyát bele. Megyen is minden okében, de észrevettem, hogy néha mikor be van kapcsolva a hangfal beszélnek benne. Van amikor hallani messzirõl is (picit), van amikor csak ha odateszem a fülemet. Vmi rádióadók zavarhatják. Már befogott vmi orosz mûsort, aztán vmi olasz nyelvû népzenés valamit, múltkor a szlovák adást hallottam, most meg a magyar adás is simán bejön. Nem lehetne ezzel vmit csinálni, vhogy megszüntetni ezt a zavarást?
Másik problémám, hogy mikor pl a lakásban a mikró bekapcsolódik, vagy vmi más kütyü, akkor pattan egyet a hang. Van mikor olyan nagyot, hogy majd hátraesek. Dolgozok a gépen, erre egyszerre BUMM...nagyon idegesítõ tud lenni. Van mikor nem csinálja ezt, de van amikor szinte állandóan. Van hogy egy rendes zenét nem lehet élvezni rajta, mert pattog a hang. Ezzel mit lehetne kezdeni? Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon megköszönném neki a help-et<#alien2>#alien2>
ON:
Lenne egy kis problémám. Asszem régebben már volt ilyen másnak is, panaszkodott ilyenre valaki a TLJ topicból. Szóval karácsonyra megajándékoztam magam egy 5.1-es Logitech X-530-as hangfal készlettel. Mivel az alaplapom nem támogatta az 5.1-et, ezért vettem egy 7.1-es Creative SoundBlaster Audigy hangkártyát bele. Megyen is minden okében, de észrevettem, hogy néha mikor be van kapcsolva a hangfal beszélnek benne. Van amikor hallani messzirõl is (picit), van amikor csak ha odateszem a fülemet. Vmi rádióadók zavarhatják. Már befogott vmi orosz mûsort, aztán vmi olasz nyelvû népzenés valamit, múltkor a szlovák adást hallottam, most meg a magyar adás is simán bejön. Nem lehetne ezzel vmit csinálni, vhogy megszüntetni ezt a zavarást?
Másik problémám, hogy mikor pl a lakásban a mikró bekapcsolódik, vagy vmi más kütyü, akkor pattan egyet a hang. Van mikor olyan nagyot, hogy majd hátraesek. Dolgozok a gépen, erre egyszerre BUMM...nagyon idegesítõ tud lenni. Van mikor nem csinálja ezt, de van amikor szinte állandóan. Van hogy egy rendes zenét nem lehet élvezni rajta, mert pattog a hang. Ezzel mit lehetne kezdeni? Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon megköszönném neki a help-et<#alien2>#alien2>
Hátulja Eleje
____
<-- | |
<-- | | <--
<-- | | <--
| |
----
Remélem megmarad a rajz... Elölrõl 2 Zalman venti fújja be a levegõt, hátul 2 Zalman plusz a tápventi szívja ki. Így kering a levegõ ügyesen.
Lehet egy rendes házat is venni kellene.
Nekem a házventinek cska hátul van egy hely és felül.
Most ráraktam az oldallapot, és fel is ment a CPU/MB 33/42-rõl 40/45 fokra. 😞
Tegnap mint írtam 51 fok volt az ''MB''.
A ház hátulján van egy Zalman házhûtõm, ami pont az északi híd hõcsövét hûtõ venti elõtt van. Mindkettõ ment 51 fok volt.
Most kikapcsoltam azt a ventit, ami ott volt, ami kintrõl szívta be a hideget és fújta rá a hõcsõ hûtõre, és most 42 fokos csak.
Rohadjak meg ha értem miért, amikor pont hogy jobban jött rá a levegõ, de mégis így hûvövebb 10 fokkal.
Így most jelenleg 42 fok, ami elvileg már tényleg jó.
Érti ezt valaki?
Na de a lényeg! Tévhit az, hogy ha leveszed a ház oldalát, akkor jobb lesz a szellõzése. Ha rajta van az oldala, akkor elölrõl bemegy a szobahõmérsékletû levegõ, a házhûtõ ventilátorok és a tápegység pedig "áthúzzák" a házon és a belsõ meleg levegõt kiszívják. Ezt úgy képzeld el, mint egy csövet: amíg a végén van egy szívó ventilátor, addig huzat van a csõben. Ha félbevágod, akkor nem lesz huzat. A számítógépháznál is akkor cirkulál a levegõ és jó a hûtés hatásfoka, ha rajta van az oldala. A fent említett fejlesztõi gépekben Zalman ventikkel cibálom a levegõt, az egyik srác kikönyörgött egy 8800GTX-et, egy másik meg 7950GT SLI-t, az övékben 4 házhûtõ venti van.
Na most már megvan a RAM-om is és az a probléma, hogy az alaplap, ami Asus P5W DH Deluxe a PC Probe szerint, meg az Everest szerint is 51 fokos asztalon terhelés nélkül.
Ez kicsit sok nem?
Mennyinek kellene lennie?
Pedig a ház oldala még le is van véve.
Próbáltam a házventiket maxon forgatni, de ugyan annyi volt a hõmérséktele az alaplapak, mintha nem is menne a házhûtõ venti.
Akkor mi lesz nyáron zárt ház mellett?
Ez normális egyátalán, hogy terhelés nélkül asztalon 51 fok?
Mennyit bír, nem szeretném, ha tönkremenne.
3 közül mellesleg egyikre se vagyok beregelve, mindegyiken haveromét használom.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Végre be tudom kapcsolni, így most szorgosan telepítek.<#vigyor3>#vigyor3>
Ezt ma a munkaidõ lejártáig már biztos be tudom fejezni.
Tényleg nagyon jó a stílusa, és igaz, hogy addig se sûrûn, de azóta se jártam Tesco-ban. 😉
Éppen most olvasom a Tesco titok címû könyvet pdf-ben. Majdnem szétfeszülök rajta olyan jó. Igazán nem szoktam ilyesmit olvasni, de a kolleganõ, akit délben váltottam pont ezt olvasta és megnyitva hagyta a képernyõn. Elég volt az elsõ mondatot elolvasnom és már a negyedénél tartok, anniyra nem tudom abbahagyni. Hihetetlen jó a srác stílusa aki írta, amirõl ír az egyszerre elképesztõ és lebilincselõ. Csak ajánlani tudom.
:Totális off vége
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-EMUDVD9-Unleashed ez a verzió van meg neked is?
Mert ha igen akkor ne is töltsd fel, mert ez van meg nekem is.
Köszönet.
Ja J. gyûrûje engem is érdekelne!!!