33675

-
no comment.
illetve mégis:
99%, hogy semmi gondod nem lesz azzal a táppal addíg, amíg amúgy is nagyobbat veszel.
1%, hogy felrobban, tökreteszi az egész géped, letépi a karod, felgyújtja a házad, földrengést okoz a városban, megátkozza az országot, elsüllyeszti európát, kettéhasítja a földgolyót, összerántja a naprendszert, és megállítja a világegyetem tágulását, ezzel elpusztítva azt, és persze megöli Istent.... (persze csak ha bekapcsolod a gépet:D) -
1. A Dual-DVI azt jelenti, hogy 2 db DVI (digitális) csatlakozó van rajta, a szokásos 1 D-Sub (analóg) és 1 DVI helyett, így támogatja a 2560x1600-as extrém felbontást a többszázezres LCD monitoroknál, illetve 2 db DVI bemenetű TFT monitort is köthetsz rá. A hagyományos analóg bementű monitorokhoz mellékelnek hozzá 1 vagy 2 db DVI-DSub átalakítót.
2. Én a helyedben attól a borzadály táptól *sürgősen* megszabadulnék és vennék valami értelmeset (Chieftec, Enermax, FSP, Zalman), de taky kolléga majd úgyis megmondja, hogy jó az, kivéve amikor emiatt fog elpukkanni a videókártyád... ;) -
csgj #22049 Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB DDR2, 128-bit, AGP 8x, Dual DVI
Mégis lenne még kérdésem a kártyával kapcsolatban...
1. Mit takar az a Dual DVI?
2. Tápegységet zavarja-e, ha erre a karira váltok? (vmi Codegen 350 W-os van vagy mi...) -
csgj #22048 Végül is megtaláltam egy órás keresgélés után :D Érdekes kalandjáték, de nem biztos, hogy olyan nagyon magával tud majd ragadni... -
Nem tudom, én csak adom a stuffokat, ritkán játszom velük:) Próbálkozz a topikjában.
Pár héten belül úgyis lesz törés hozzá, hova az a nagy sietség. -
csgj #22046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem találtam hozzá serialt, az nfo meg nem írja (csak a szokásos csillagokat... Egyszerűen nincs sehol :( ) Lennél olyan kedves, és leírnád nekem? :) -
Witcher 1.1 Retail Patch -
Ketteske No.68: Culpa Innata
Jövőben játszódó kalandjáték.
-
Háát van egy 15 éves lányom.... -
Hát igen, én is megsasoltam a demót, 1280x1024, minden HIGH, no AA., gyakran be-beröccen a kép... Viszont nem idegesít, mert nekem annyira nem tetszik a játék, az ilyen stílusú FPS-eket nem nagyon szeretem, anno a Far Cry sem tetszett annyira, max. technikailag, ugyanez van itt is. -
Szívesen, örülök, hogy tetszik.
Más:
Megjelent a Crisys demo. Nem akraok itt erről beszélni, de azt hiszem megjelent az most vásárolt VGA-m ellenfele. Az egyetelen játék ahol nem tudok minden lehetőséget max-ra állítani. Pedig többek között ez a game volt az oka, hogy kicseréltem a videókártyámat.
Na jó nem, panaszkodom mert sokan örülnének ha csak fele ilyen kártyájuk lenne, de azt hittem ez a csúcskatagória, és minden játék maximális lehetőégeit kihasználva tud futni. -
csgj #22040 Kijött a Culpa Innata. Meglesem :) -
csgj #22039 Hú, de kicsinek érzem magam... Apám is lehetnél :) -
Nekem gyomorfekélyem van, fel kellene írni, hogy mi-mit überel és akkor lehet játszani... 
Mindenféle piáról, sőt a kávéról is le kellett már mondanom (pedig az hogy hiányzik reggelente), egyedül a cigiről nem sikerült még teljesen, annyit sikerült elérni, hogy legalább már itthon nem gyújtok rá.
Számítástechnikai fejlődésre nekem is van rálátásom, a PC-s ipart 8 MHz-es Turbo XT-vel kezdtem még '90-ben. -
:)) -
Hát iszok azt is
-
Már előkészítettük a mankót! :)) -
Kiru #22034 Köszönjük
. De mint mondtam és 25-nek sem érzem magam. Igaz a számítástechnikát már a Sinclai ZX óta ismerem, úgy hogy van rálátásom a fejlődésre.
-
Arra egyedül a sör jelenti a megoldást. Én naponta 2-3 liter zöldteát is megiszok, de semmit nem jelent. Ha egy hétig nem iszok sört, akkor kezdem érezni a vesehomokot. Ilyenkor egyetlen sör megoldja minden problémámat.
Többet ér egyetlen üveg sör, mint 20 liter zöldtea :-) -
Ne is mond a vesémmel kínlódok.
Akit érdekel:
AGON 4 szinkronos demo letőlthető a PC Dome honlapjáról és november 15.-én fog megjelewnni a hazai boltokba! -
Hamarosan terítékre tesszük prosztata problémáinkat :-) -
Olyan szerintem nincs debrecenben. -
576-ba szerintem biztos van én is ott vettem őket!
-
Az öregedéssel nem lenne baj csak az egészség maradna 20 évesnek.
Amúgy 40 éves az nem öreg,max középkorú! -
Majd hullajtunk morzsákat mérhetetlen bölcsességünk asztaláról
-
Néhány beírással lentebb már említettem, hogy múlt héten a tescoban kerestem, de ott sem találtam ezeket a játékokat.
Most, hogy mondod feltünt, hogy a coraban régebbi EVM-es cuccok voltak. Még Heroes III-at is találtam. A mediamarkban csak átszáguldottam. Azt nagyjából regisztráltam, hogy mi nincs, de azt nem néztem, hogy mi van :-) -
Ahogy nézem, én is a "vén róka" kategóriához tartozom. Megfiatalodunk majd, bár azt hiszem, nem érezzük még öregnek magunkat. :)
-
Na ez a 2 hely ahol biztos nem is fogod.
576 vagy Tesco.
A Te két helyed nem forgalmaz EVM-es cuccokat.
Corába még láttam régebbieket leértékelve,de gondolom csak addig amíg elfogy. -
Igaz ritkán írok be ide,de én is 3 hónap múlva leszek 40. -
jó ég.. 39...(én meg 22)... az... szinte duplaannyi élettapasztalat...
irigyelem az ilyen embereket.
na nem azokat a 40 éves részeges kőműveseket... persze velük sincs semmi bajom... de leélni egy gész életet anélkl, hogy bármi történne velem útközben:D
Olvasok könyveket, világokat járok be a képzeltemben. Haverokkal/barátnőmmel sokat utazunk(belföld főleg), számítógépezek főleg, de érdekel a zene(szinte bármi kivéve a rap én néhány elborult punk együttes. bár rep-ből az animal cannibals még belefér:D).
Sokminen érdekel, és néha úgy érzem magamm ,mintha mindne tudást magamba szívnék(kivéve talán s suliban:D)....
De télleg vannak emberek, akikez ez már 18 évesen se érdekelt.. csak inni, 20 éve ugyanazt a zenét hallgatni... ugyanabban a kis faluban lakni(ki se mozdul...), ergo.. leragadni...
30-40 év tapasztalat "értelmes" embereknél sokkat többet jelent(het)...
Csak annyit tudok mondani, hogy veletek lógni megtiszteltetés! -
Én le vagyok maradva az én 28 évemmel, és a gyerek is csak karácsony magasságában jön. -
Nagyon szuper, köszönöm (trmn leborul a mester lábai elött) -
Kiru #22019 Ja egy fiam és egy lányom is van
-
Kiru #22018 Akkor azt hiszem én vagyok a "korelnök" 39 évvel
, de 25-nek sem érzem magam
-
csgj #22017 #21967.... Még nincs meg, majd jövő héten. Kedd, szerda, nemtom biztosan. Meg van rendelve, szóval ha mennek Pestre, lehozzák a boltba. -
ne nekem mondd, nem ismerem a játékot.. én csak "kukacoskodok":D -
Megcsináltam a változtatást szerintem ez egész jó lett.
trmn logó : -
Pedig működőképes, és egy kis trükkel még magyarrá is tehető.
Csak kár, hogy még sokat kell aludni, mire nálunk is megvehető lesz. :( -
Van elvileg több más is: ebuddy, meebo, vagy meg lehet próbálni http proxin keresztül az msn-nt. Nekem melóban pl. így megy Mirandán keresztül. De ismerem egy exkollégámat, akinek eddig még egyik megoldás sem segített a jelenlegi munkahelyén. A Skype-ot engedik neki, az msn-t nem... -
Neeem kukacoskodunk!:)