The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az TLJ HUN 1.23-as szerintem ma este lesz kint a www.magyaritasok.hu -n, csak Panyi-n múlik, hogy mikor ér rá kitenni. Már hónapok óta dolgozunk rajta, ezért az a pár óra várakozás még kibírható.
A képernyõ felbontását meg szerintem nem lehet állítani a játékban - általában kalandjátékokban nem jellemzõ, hogy lehetne.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
így nem beszélünk a csapat munkájáról.
nemsokára fent lesz a portálon, és azért pici, mert nincsenek benne animációk(amik amúgy se mûködnek a régiben)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de már nem tudok semmit se csinálni<#csodalk>#csodalk>
Ott leakadtam hogy festeni kellett valamit, és aztán off
Lehet hogy azért van mert angolul nem sokat értek belõle, azért jönne yol az 1.23 pöcs ami mellesleg 1.3 mb lesz(már nagyon várom😊
Furcsa hogy az 1.57 128mb volt , eléggé le lett szoritva!<#eljen>#eljen>
a Felbontást hol lehet beállítani? Amugy nekem yo lenne az 1.23 beta verziója is, azt honnan lehet leszedni ?
a cd-n kell lennie a station_fix könyvtárban,
ha nincs ott, akkor:
PSFix angolhoz
ha más nyelvû verziód van, akkor a magyarítás nem fog menni egyelõre.
akinek telepítés közben azt írja ki, hogy
"Ismeretlen nyelvû változat"
jelentkezzen nálam
1.Töröld le az egészet (uninstall, majd a játék könyvtárát is töröld teljesen)
2.rakd fel a 4cd-s játékot
3.rakd fel a Police Station Fix-et
4.rakd fel az 1.23s verziójú tlj magyarítást (mérete kb. 1,3 M😎
(az imént írtam, elõtted 2 hozzászólással, hogy az 1.57 verzió, ami tulajdonképpen 1.01 igazából,
_használhatatlan_)
TLJ hun-t nem volt hang a játékban, a felirat meg teljesen olvashatatlan lett(csak negyon kevés ideig villant fel)!
Próbáltam patchelni az 1.57-el meg az 1.60-al is, de nem engedi magát patchelni, csak miután fenn vann a TLJ hun, de akkor meg azt írja ki hogy hiányzó exporthoz van csatolva a game.exe file! Már mindenhogy megpróbáltam de sehogy nem yo! Nincs valami cucc amivel meg lehet oldani? Mit lehetne ezzel kezdeni?
Valaki segítsen PLzz! Elõre is KÖSZ!
az itt tárolt fájlokat még imyke rakta fel
www.2bmagic.hu/tljhun/
most hogy kiadtuk a mûködõ verziót a magyarításból,
ha nem is törlöd le az egészet, ( a paradise 1.1 is ott van)
de egy linket betehetnél a tlj-s rész helyére,
hogy a használható verzió
a magyaritasok.hu-n megtalálható.
köszi
A progit még mindíg nem kaptam meg ezért egy kicsit késõbb lesz belõle valami, meg rengeteg munkám is van de ha lesz idõm megpróbálom megcsinálni. Ha tetszeni fog amit Axonnak (ismétlem "próbálok") csinálok akkor neked is lesz.
A forgatókönyv már megvan csak meg kellene valósítani. Mivel én sem vagyok jártas az animált logo készítésben biztosan eltart majd egy ideig.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ha nincs rá idõd/kedved felejtsd el bátran. nem szeretném ha úgy érteznéd, nyaggatlak😄
Biztos nem méltó az elõdhöz, vagy nem tudom. Én még nem játszottam vele, várom a magyarítást.
<#integet2>#integet2><#taps>#taps>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ma este -ha az istenek is úgy akarják- feltöltöm a magyaritasok.hu -ra!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Axon logojához már begyûjtöttem az anyagot, de a Corel 13-ast csak a hét elején kapom meg, és csak azzal tudok vector grafikát csinálni amivel ha kicsinyítek sem lesz minõségromlás.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]