The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Súgó->Névjegy
köszi
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
miért nem tudsz kilépni a magyarítás telepítõjébõl?
ESC gomb nálad még mindig nem mûködik? <#wow3>#wow3>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
és halottam valami olyasmit is hogy a t-online is emelni akart, de mivel a upc ezt már megtette, áttolták jövõre.:I(lehet hogy ez hülyeség😊
A t-online ról meg annyit hogy nekem szintén 1mbit-es netem van,
de nekem az elméleti havadíjam 2500!
Upc nél most havi 8 rugóba 3 mbit et kapsz és egyre növekszik!
<#violent>#violent> T-online
nálam épp mindent azonnal felismert...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
az installt nem én csináltam, de én is utálom😄 nem lehet belõle kilépni
nem tok segíteni.
a játék megy win98 alatt, az installt nem tudom.
Sõt a video kártyám se tetszik neki:I
<#violent>#violent> XP
decemberben emeltettem a netem 512-esrõl 1Mb-esre.(legalábbis akkor adtam be a kérvényt)
most 1Mb-es van, de sajnos nem tudom, hogy a kérvény miatt-e, vagy az sebesség-emelés miatt.
épp ma fizettem, szoval: 7900 Ft-ot fizetek havonta az internetért a T-Online-nak(kábelnet)
a kérdéseim tehát:
-kábelnetnél is lesz(van) emelés, vagy csak adsl-nél?
-akinek 1mb-ról emelték(asszem kb 4mb-ra), az most mennyit fizet havonta?
-mi az emelés maximális idõtartama? (asszem február végegére végeznek)
+1: -Nektek(T-internetesek) is írtó vacak a net mostanában? Sokszor nem megy, olyankor nem kapcsolódik(néha esténként órákra elmegy nálam). Meg sokszor nagyon lassú(3-5kbps). Egyedül vagyok ezzel?
Amugy IE 6.1-em van, gondolkodom rajta hogy felrakom "gyorsan" az xp-t,
az alatt biztos menne!!
hogy ez egy ismert probléma programoknál! Valamilyen Buff.dll helytelen mûködése okozza a hibát, le lehet tölteni a javított file-t : 20$-ér.PF!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
már a win98-ra is lehet tenni 6-ost is.
xp-ben vistában meg más eleve normálisabb van.
1.0.0.142
1.42 PATCHELD!!!!!!!!!!!! ez régi verzió, ezzel nem müködik a magyarítás.
1.60-ra. vagy kb 20 helyre le van írva, hol találod meg.
illetve: nem tudod felraki a magyarítást, vagy nem indul vele a játék?
elõbbi esetben az install-rendszerrel lehet gáz. próbáld meg frissíteni az IE-t, mert asszem azon alapul.
és igen, az 1.23 as verziót szedtem le, csak nem tudom felrakni!
<#wilting>#wilting>
Neked mit mutatnak ezek a tulajdonságok a saját game.exe-en, ha Alt+Enter-t nyomsz?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
1- a játék mûködött a magyarítás feltétele elõtt(full installal)?
2- Ezt a magyarítást használtad?
beszélnek benne szal szerintem us, és nem azt akartam hogy a game.exe file-t küldd el : hanem azt hogy a tlj hun.exe fájl tartalmát, azokat a fájlokat amit a telepítõ, a longest journey mappába rak be!
Ez azért lehetne talán megoldás mivel így semmit nem kell elindítani, csak egyszerûen beraknám a fájlokat a helyére<#heureka>#heureka>
Megértem hogy nem akarod kiadni a fájlokat csak ugy, gondolom sok munkátok volt vele, de hidd el hogy csak saját felhasználás végett volna rá szükségem. Ráadásul elég egyszerüen meg lehetne oldani, adnék egy FTP címet, és egyszerüen csak felrknád!
Megköszönném ha segítenél, sajnos más megoldás nem jut az eszembe
Plzzzzzzz heelp!! <#help>#help> elõre is thx!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt látni
oda meg nem érek el
Milyen változatod van egyáltalán? 2 CD-s vagy 4 CD-s? US vagy UK?
Elolvastad a telepítõ mellé írt readme.html-t? Mindent úgy csináltál, ahogy ott le van írva?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a hír amúgy jó.
"Somebody plíííz help me!" THX aki segít
Hadd idézzem magam:
"Elérkezett a pillanat, hogy a hosszas utómunkálatokat követõen kiengedjem óvó szárnyaim alól a magyarítást.
Ma este publikussá teszem, és várom a visszajelzéseket, hogy érdemes volt-e ennyit dolgozni vele.
Továbbra sem állítom, hogy hibátlan a fordítás, de annyit bátran kijelenthetek, hogy rengeteg hibát, magyartalanságot sikerült a szorgos bétatesztelõk visszajelzései alapján kigyomlálni a tavaly õsszel kiadott változathoz képest. Ráadásul a ki/becsomagoló program végre mentes a bugoktól és a telepítõ mérete immár sokkal barátságosabb, csupán 1,3 MB.
Idõközben a Funcom kiadta az 1.60-as javítócsomagot a játékhoz, ami szerencsére a nyelvi állományokhoz nem nyúlt, úgyhogy hál' Isten nem kellett emiatt további kellemetlenségekkel szembenéznünk. 😄
A csapat többi tagja nevében is (.:i2k:., Takysoft) jó kalandozást, kellemes élményeket kívánok a magyarított játékhoz!
via_mala"
És ne virtuális pc-ben, vagy vmware-ben futtasd a magyarítást.
XP-n is megy a 4cd-s rendesen.
A Borland Delphi 7 nincs meg mert már nagyon régi. Helyette fel tudok ajánlani Borland Developer Studio 2006-ot, vagy Delphi 8-at. Én a Developer Studiot ajánlanám jobban. Ha kell szóljál és máris indítom a feltöltést (ha van hely). kb 600 Mb
Igazad volt!
Elhagytam valamit?Nem kérdeztem meg mindenkit?Nem kapom meg a madarat az itt a piros hol a pirosos fickótól.Számológépet már elnyertem.De nem tudom a madarat választani.
BOCS a képekért!<#falbav>#falbav>
kiejtése peccs. (olyan E-vel,m int ami a "kenyér" szóban is van😄)
ha végigjátszást nem használnál, akkor súgok pciit, mert az az életben nem jössz rá😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kávézóból kenyér elhoz. saját szobában az ablaknál elmorzsol(madárnak ad)
gumikacsa a kávézó elõtt😄 foltot felesz róla, majd kesztyûre ragaszt.(vagy fordítva, fene se emlékszik már😄)
(így a gumikacsa felfújás után idõvel leereszt)
vízvezetéket megszerel(hozzávaló gyûrût a bérlõtõl lehet elkérni a faliújság elolvasása után), így megszerzed a fogót.
lényeg a lényegben: a gumikacsát a fogóval kombinálva lehet megszerezni a kulcsot a metróban. (lehet vmi kötél is kell hozzá, majd rájösz)