33675
-
csgj #22131 Most nekem is fent van a gépemen a Timeshift és a Hellgate London, de ezek közül csak az utóbbival tudok játszani. A Timeshift nem indul el... ahogy a demo se ment :( Katt az ikonra, felugrik egy kis ablak, és menten be is zárul. Jó volt. :D Ezt a videókártyám bénaságára írom fel... Majd ha egyszer megkapom végre azt az átkozott új karit, akkor végre kipróbálhatom ezt a gamet is. -
#22130 Hááát tegnap megnéztem a WiC-ot de nem vagyok elhalva töle. A játékmenet lehet, hogy jobb ill. érdekesebb és nem egyhangú mint a crisys-ben, de nem szebb az biztos. 1280x1024 full max felbontásban futtattam de engem grafikailag nem győzött meg. A TimShift viszont nagyon tetszik és most, hogy megvan a megfelelő okosság hozzá nek is vágtam az időutazásnak. Az a helyzet, hogy 10 perc játék után el is akadtam. Mentségemre legyen mondva már hajnal 2 óra volt. A helyszín mikor egy csatornából kibújva kell megkerülni az ellent és bejutni valahova. A gond csak az, hogy legalább 20 katona célozza a csatornából előbukkanó fejemet. Az időlajssítás ill. a megállítás sem segített.
Biztos fáradt voltam már.... -
#22129 Hát én már csa kbeszerzem a játékokat és felrakom, de el se indítom őket, max annyira, hogy elindul e. Annyi most a játék, hogy képtelenség velük játszani, legalábbis nekem, mert nincs annyi időm. Száz játékba meg minek kezdjek bele.
Szépen elrakom őket, jó lesz még ez az ínséges időkben! -
#22128 1.1-es patch + 1.1-es FLTDOX crackfix és működnek a beállítások nem fagy ki a játék. -
#22127 Ilyen világban élünk: a külsőségek számítanak, a jó marketing (írhatnám azt is, hogy lóf*sz és esti fény). Volt régen az a mondás, hogy nem a ruha teszi az embert, erre lehetne manapság mondani, hogy nem a f*szt nem...
Ugyanez van a játékoknál is, szinte csak a grafikával el lehet adni egy játékot (akár egy sz*r játékot is). A Crysis demót kipróbáltam, tetszett a technológia, de hamar meguntam (még a demót sem toltam végig), a TimeShift ezzel szemben tudott újdonságot felmutatni és csúnyának sem mondható, nekem sokkal jobban bejött. Legalább itt, ebben a topicban ne kövessük a 'trend'-et (de utálom ezt a szót).
Persze, ha valakinek a Crysis, mint játék jobban tetszik, az szíve joga, hiszen ízlések és pofonok, ugye... de akkor ne azzal érveljen, hogy grafikailag így meg úgy, meg beszűrődik a napfény a levelek között és ettől milyen jó a játék. -
#22126 Ha már TimeShift, te hogy oldottad meg a bill. kiosztást? Mert ha átállítom azonnal megfagy a game mikor elmentem az új beállításokat. Amit az ini-kben csinált valaki az nekem nagyon nincs kézre.
Valóban én a grafikára gondoltam, hogy messze nincs olyan szép mint a crisys, viszont játékélményben akár el is verheti. Ez engem igazából nem is érdekel az bizos, hogy mindkettőt végigjátszom.
A Bioshockkal is félben vagyok, abban valamilyen farmon járok de ,már 2 hete nem indítottam a game-et mert mindíg jöttek új demo-k amiket ki kellett próbálni. -
#22125 "A TimeShift valóban szép de, hogy Crisys verő lenne azt kétlem."
Embőőőőr. Száljunk mán le a grafikáról. A "verés" a játékmenetben rejlik. Előbb írtam, szép dolog a grafika, de kb a 20%-át teszi ki a játéknak. És aki ez alapján a 20% alapján minősít egy játékot, hát.. úgy kell neki.
Kicsit ellenállunk a marketingnek, kellemes, nyugodt és nem utolsó sorban olcsóbb estéket szerezhetünk magunknak:) Egyébként én kötelezővé tenném a játékteszterek számára hogy teljesen low konfiggal játszák végig a játékokat és ugy mondjanak kritikát a fejlesztők felé. Biztos vagyok benne, hogy sokkal értékesebb anyagok jönnének ki:)
Bioshock pl nagyon jó kis játék volt, végig is játszottam, ami nálam nagy szó 800x600-ban, low-medium beállításokon. És nem bántam meg, -
#22124 Az már igaz, Crisys nekem XP és Vista alatt is ugyanazt produkálja. Szóval kell neki a + ram. Habár hiába a sok memória mert a VGA szabja meg a játék maximális beállítási lehetőségeit. Nálam is minden very high kivéve a post process-t az csak high-on van, AA nincs bekapcsolva. Így tudok kipréselni belőle 26-40 FPS-t.
A TimeShift valóban szép de, hogy Crisys verő lenne azt kétlem. Igaz, hogy ott is gyönyörű látvány fogad árnyékok, fények, fizika...stb de szerintem nagyon elmarad a Crisys-től. Egy előnye azért van a TimeShift-nek, hogy 1280x1024-ben mindent maxra tudok állítani 8xAA és 16AF és akadásmentesen fut, hogy mennyi FPS-t produkál azt nem tudom.
A World in Conflict-et még nem próbáltam de annak is eljön az ideje. -
#22123 Köszi! Úgy látszik lassan gépelek... ;) -
#22122 Azt tudom én is, de azokhoz DT pro kell és még úgy is körülményes elindítani. Amir Kirol kolléga is írt az kell nekem (CRACKFIX - FLTDOX, ~40 MB), de ez egyelőre csak torrenten érhető el, az meg nálam nem játszik... :(
-
#22121 Jahm, oké. Mindjart megy fel az is. -
#22120 Amik fent vannak azok rosszak!
Ilyet keress: "TimeShift CRACKFIX - FLTDOX"
Ez már elvileg jó!!! Patch-t, jó crack-et is tartalmazza a cucc. -
#22119 Ejj, vakegér, ott van a fix is benne a könyvtárban:) -
#22118 Köszönjük! Egyébként valaki, aki torrentezik fel tudná tolni az 1.1-es crackfix-et is, mert anélkül nem működnek a beállítások (TimeShift). Érdekesség, hogy alapból van benne magyar felirat, csak picit át kell írni a konfig file-t.
Nekem ez jobban bejön, mint a Crysis, több okból is: a Crysis nagyon gépigényes, ha meg úgy állítom be, hogy jól fusson, jóval rondább, mint a TimeShift. Az utópisztikus sci-fi környezet is jobban tetszik, mint a dzsungel és az időmanipuláció is bejön. -
#22117 Hát én mindkettő demójával játszottam, de nekem speciel a Crysis sokkal jobban tetszett. -
#22116 Hellgate London:
Timeshift:
-
#22115 Crysist is ezt is csak videon láttam, mindkettő klasszul néz ki. "World in Conflict - A jelenleg legszebb játék a világon" nem a fejlesztők marketingdumája, hanem a sajtóé. Mondjuk nem jelent sokat, meg kell nzni saját szemmel:)
"mikor a végén a konkrét játék van, az kicsit már máshogy néz ki." A végén a taktikai nézeteket mutatják, a játékban végig olyan nézetet lehet követni mint ami a video nagy részében látható.
Más.
Hellgate London (Diablo-s - RPG), TimeShift (nép szerint Crysis-verő FPS) a ketteskén.
-
#22114 Most azt mondod, ha a 2 mellé berakom a szekrényben lévő 1 GB-osat, akkor ugye nem lesz dual channel, de ekkor lenne csak ugyanolyan gyors? Á, nem hiszem! -
#22113 vista picit ramigényesebb. kb 512-vel több ram kell neki ugyanolyan teljesítményhez. -
#22112 Mondjuk azt hozzáfűzöm, hogy ezt az átszűrődő fény csak very high -ben van, így nekem meg játszhatatlan azzal a 15 FPS-el, de nézelődni azért szép volt. Sajna itt is fenáll a dolog, hogy 1280*1024 minden high szűrés kikapcsolva XP alatt gyönyörűen megy 35-40 FPS-el, ugyanilyen beállítás mellett Vistán (Ultimate 64bit) megy szarul megy, pedig elvileg jobban kellene mennie, de nekem ez is rosszabb, mint a Lost Planet is volt.
Nem értem miért. Nálad hogy van ez? -
#22111 A Crisys látványát én is meg tudom erősíteni, valóban nagyon gyönyörű.
Nem csak az átszűrődő fények hanem az árnyékok a tárgyak a táj, de legfőképpen az erdős részek néznek ki a legszebben. Fegyver zoom-oláskor látszik igazán. A linkelt videót most nézem vélemény még nincs. -
#22110 Semmi extrát nem látok, persze azok a videók a tájról gyönyörűek, csak mikor a végén a konkrét játék van, az kicsit már máshogy néz ki.
De láttad már a Crysis -t dx10-ben, very hihg-ben? Ahogy a fénysugarak átszűrődnek a levelek között egyeben. Nagyon szép. -
#22109 csak ne háborús lenne... utálom az olyanokat...
Lenne inkább Psychonauts 2 :D -
#22108 öjnye:D -
#22107 Régebben volt szó a DX10-ről: itt egy tech bemutató mit tud majd a jövő kártyáival A mostani új kártyák is tudják, csak hát sebesség nélkül:) -
#22106 Kösz a tippet a South Park oldallal kapcsolatban, már töltögetek is lefele. Magam is meglepődtem, mivel 11 évad van már. -
#22105 SP.hoff.hu
a legnagyobb magyar sp rajongoi oldal, az osszes resz fenn van.
a regieket frisitik, mind minosegileg, mind nyelvezetileg, azaz szinkroosak is elerhetoek.
fenn van a nagy film is. -
#22104 Hálló nagyutazó!:) Megyek jövő nyáron Delhibe, majd kikérdezlek, ha lesz pár perced:) -
#22103 SZIA!!!!! de rég láttunk, mi van veled? hogy vagy? -
#22102 Sziasztok!Véletlen erre jártam -
#22101 South Parkot azt hiszem, hogy itt itt tudsz leszedni. Bár a minőséget és nyelvet nem tudom. -
#22100 ha felirattal jó a south park, akkor levadászhatod mininováról, meg feliratok.hu-ról a feliratokat(van rengeteg). -
Tomsess #22099 A Stalker filmet már én is nagyon rég keresem. Sajna nem sok sikerrel. A Fogadó a halott alpinistához meg azóta érdekel, mióta kiderült, hogy kalandot csinálnak belőle. Szal ha vkinek megvan, ez engem is érdekelne -
#22098 Hmmm... szomorú lettem.
Egyébként úgy 220 km-re vagyok tőled Debrecenben :-) -
#22097 south parkom van, de feltölteni nem tudom, mert lassú a feltöltésem. meg vmi baj volt a múltkor is s serverrem, souchét se tudtam még féltenni, mert félpercenként megakad...
asszem az első 8 van meg, abból nekem az első 3 szinkron, többi felirat. amúgy 9 évad van belőle asszem. most megy a 10. a tévében.
Shrek-ek megvannak detto, sőt a Shrek 1, meg a Shrek 2 megvan HD-ban is:D
ha pesti vagy megdumálhatunk egy találkát, de sajna ennyit nem tok feltölteni.. -
#22096 Néhány filmre vadászok mostanában, hátha tudtok segíteni.
Most tudtam meg, hogy egy remek Sztrugackij könyvből filmet is készítettek.
Fogadó a halott alpinistához (1979-es lehet a film)
Keresem még a Stalker című filmet (Szintén Sztrugackij testvérek könyvéből)
Keresem még a South Park évadait. Az első 4 évad megvan, a többi érdekelne. Ha jól tudom, akkor jelenleg 9 évad készült el. Természetesen a magyar nyelvű vagy magyar feliratú verziók érdekelnének.
A 3 éves fiamnak megigértem a Shrek-et. Azt hittem megvan az első 2 rész, de csak a 2. van meg, így keresem az első és a harmadik részeket.
Így hirtelen ennyi :-) -
#22095 Na majd az AGON levadászása lesz még egy jó kis feladat. Anno az első 3 részt úgy "szereztük be", hogy én megvettem és egy bizonyos szerverre felpakoltam a biztonsági másolatomat :-)
Máig sem láttam elterjedve a magyar verzióját csak az angol nyelvűt. -
#22094 Köszi az infot. A fejlesztő már meg is rendelte az új műkezeit :-) -
#22093 Amúgy mi az a S.M.A.R.T. log? -
#22092 A fórumba azt írták hogy legalább november vége,gond volt a magyar felirattal!Az AGON 4 fog magyarul 2 hét múlva megjelenni!