The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Elolvasva a VIP tagság privilégiumait látom, hogy így a logo már 150x25 pontból is állhat. Át lehet konvertálni az egyes számú képet (17 kbyte-osat) nagyobbra, úgy hogy ne lépje túl a 20 k-s határt és a minõség se romoljon? Persze csak ha nem nagy meló.
Csak ugy próbaképp felraktam, a videokártyámat nem engedi felrakni,
ráadásul bún lassú! A thj hun telepítõ elindult alatta, de kaptam egy hibaüzenetet "2vs4cpp eltérés". Szerintem win98 egyszerüen nem kompatibilis a telepítõvel, 1 szóval SUX! Ezekután istenítem az xp-t mert a 2000 egy rémálom ahhoz képest!
<#violent>#violent> Windows 2000 Proffesional Edition
[merlinw.org]
hogy majdnem teljesen magyar nyelvû mentéseket is
feltelepít a magyarítás
(a menüben a jelenetcímeket,
illetve video-betétek neveit kivéve teljesen magyar).
Így aki folytatná a korábban elkezdett játékát, fejezetenként kap egy
indulási pontot.
új játékosokhoz:
Akik a legelejérõl kezdik a játékot, kérném,
hogy mentsenek el minden fejezet elején egy játékállást(13 fejezet van).
Jelenleg már minden angol szó le lett fordítva a játékban,
a fennt megnevezettek is, viszont azokról még nem készült játékállás mentés, így még angolul fognak megjelenni betöltés után.
Az a probléma, hogy a readme.html-t sokan nem olvassák el, vagy nem elég figyelmesen és kihagyják az 1.60-as patch-et, vagy akkor is telepítik, ha 4 CD-s verziójuk van. Valószínûleg inkább olvass_el!.html -nek kellett volna neveznünk. Na majd az 1.24-esben úgy lesz. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mindjárt elküldöm neked, hogy honnan szedheted le õket.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
de akkor azt a verziót majd te supportálod :-)
senkinek se megy a telepítõ😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
hétvégén megnézem újból win98-on, 6.0sp1-essel is.
rögtön indítás után adta a hibaablakot?
nem fut a gépen valami debugger a háttérben?
privátban küldj légyszi egy egész-ablakos képernyõmentést, ahol a telepítõ többi része is látszik,
köszi
a játékmentésben tárolódnak el ezek az adatok, így ha az angol
verzióval mentett állásaidat próbálod folytatni,
akkor ez lesz az eredménye, és csak az új bejegyzések lesznek
magyarul, amik ezután kerülnek bele.
megoldás hamarosan lesz:
kértem a bétatesztereket, hogy mentsenek el minden fejezet elején
egy állást, valaki remélhetõleg megteszi ezt.
akkor majd felül kell írni a régi mentést a magyar változattal,
így majdnem onnan folytathatod ahol abbahagytad.
Most tervezek megint egy újabbat ami egy kicsit dark hangulatú lesz.
Ja meg egy olyat is ami kötõdik a TLJ-hez.
Csak az a baj, hogy mindezt 8kb-ba kell besüríteni. Még az is meglehet, hogy VIP tagságot váltok, majd meglátom.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szóval ilyen lett:
Én a Win 2000-re bizony elavultnak tartom. Egyéni vélemény.
Más:
Ha tetszik Axon-nak készített logo és úgy gondolod, csinálok neked is egyet csak írd le mit is szeretnél!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Delhip 7-bõl professional SP2 van de tiny (127megás - nincsenek benne indy, és komolyabb db komponensek, demók) Valamint Enterprise sp1 az is tiny-ben. Ha kell fellököm.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
abból már a 2-3 legutolsó verzió ugyanolyan. alig van változás a kezelõfelületben
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
anno 3.1-el kezdtem, de az XP elsõ olyan windows amirõl nehezen modnok le😄
Gondolom nem segít a gondodon ha felajánlom a Kylix 1.0-ás 2001-ben kiadott verzióját, pedig az még mindig megvan.
Még, hogy nem vagy mágus?!?!
Ez eszméletlenül jó. Szerelem elsõ látásra!
Ezer köszönet érte!!!
Tud valaki valami rosszat mondani win 2000-rõl ?
és egyszerûen nem készült a kártyához xp-driver!<#levele>#levele>
A vidikártyám geforce4 mx440 (PFF!) ami simán megy xp alatt,
de ha felrakom a drivert hozzá, akkor olyanokat kap hogy half2
mag farcry közben berak egy kékhalált!<#bdead>#bdead>
Most a win 2000-en gonlolkodok, hátha bejön
<#violent>#violent> XP
Én a helyedben sürgõsen váltanék, én már megtettem. 😊
Februárig az Interware-nél voltam, ott 7800 volt a 4 Mbit, aztán február 3-ától a TVNet-hez mentem, a hurokátengedéses ADSL3G csomagot rendeltem meg, ami most 6550 Ft/hó (én még 6250-ért rendeltem meg januárban, remélem annyi is lesz), és nem 4 Mbit/256Kbit hanem 5 Mbit/448Kbit a maximum. De ha nem menne a hurokátengedés, ami az Online megrendelõlap kitöltésével azonnal kiderül, akkor is 6500 Ft/hó a szokásos 4 Mbit/256Kbit.
Az UPC-rõl meg már Lord Myn leírta a lényeget. (10 Mbit/1 Mbit)