33675
-
#22171 ott is valami jobb gomb a háttérre, aztán tulajdonságok, és ott valahol.
talán Megjelenés meg Hatások -
#22170 Nekem ugye megvan, de nem tudom felrakni. Viszont tudok segíteni infóval! -
Tomsess #22169 De nekem XP van (CRT monitor) és nem az egész windows beli nézet ilyen, csak az IE 7-esben. A tálcára kattintással pedig nem értem el semmit, nézegettem, de itt csak az alap kíndóz nézetet tudom állítani. Az IE-ben meg nem találom ezt a ClearType-ot amit említetek -
M.A.D. #22168 Culpa Innatát próbáltátok már? Én benne vagyok már szépen. -
M.A.D. #22167 szóismétlés...elszoktam, hogy nem lehet vissza szerkeszteni. -
M.A.D. #22166 Nekem megvolt pár napja. Nekem nem működött. Ritka, hogy nem megy valami, még ha 64 bit alatt vagyok már 1 éve. -
#22165 Ez a német verzió nincs meg valakinek? Mert ha magyarítás van hozzá, akkor nekem jó a német verzió is. -
#22164 Timeshift is? Na akkor lehet, hogy mégsem úszom meg a kipróbálását :-) -
#22163 Az is, meg a TimeShift is magyar alapból. -
#22162 Nem tudtam, még nem volt időm kipróbálni a játékot, csak a demojával szórakoztam. Ha tényleg magyar, akkor törlöm a szerverről a magyarítást. -
#22161 Hát engem azért ami jó, az meg tud fogni. Pl. a Half Life 2 ET nagyon jó kis játék. Meg ez az Overclocked is nagyon jó. A többi (Hellgate, TimeShift, stb.) hülyeségek. -
#22160 Ejj,nem tudom szerkeszteni az előző hsz-om.
Következő Gamestarban a teljes játék a Dreamfall: The longest Journey lesz. -
#22159 Én sem ülök neki játszani ezekkel az uj jatekokkal.
Valahogy kevesbe erdekelnek, m int regen. Valszeg a kor teszi...
Meg-meg nézem őket másnál és kész.
A portal jo volt, amit meg varok az a Guitar hero 3 -
#22158 Szerintem ahogy artam az tökéletes. Ugyanis ez a mondat rövidítést használ, ami egyértelmű, mert a tárgy értelemszerűen a HG játék. Vagyis "Nekem alapból magyar A JÁTÉK, mit lehet ezen még magyarítani?" Elég hülyén nézne ki így: "Nekem alapból magyar A JÁTÉK, mit lehet EBBŐL még magyarítani?" Ez utóbbi csak akkor lehetne, ha valami részleges honosításról lenne szó. -
#22157 A Deamon tools miatt fordult elő. Annyi, hogy egyszer ki kell kapcsolni, (ha kérdez arra, hogy az emulációkat is ki akarod-e kapcsolni, akkor igent nyomsz), és újraindítani. -
#22156 nem "ezen", hanem "ebből" -
#22155 Hellgate London magyarítás? Nekem alapból magyar, mit lehet ezen még magyarítani? -
#22154 Igen a német verzióból lett elkészítve. -
#22153 Felnyomtam a ketteskére a Hellgate London magyarítását.
Hála neked EA -
#22152 Ez a magyarítás a német verzióhoz készült? Vagy már van angol csak nekünk nincs meg? -
#22151 Asztalra jobb gomb, majd "Testreszabás" ott "Ablak színe és megjelenése"
(Aero felület esetén alul "klasszikus nézet")
aztán "Hatások" gomb. Ott lesz.
De TFT-nél szép a ClearType.
Linuxban, meg régebbi windowsokon változó, de ott is mindig azzal kezdődik, hogy jobb gomb az asztalra... -
Tomsess #22150 Meg tudnátok még mondani, hogy pontosan hol lehet ezt kikapcsolni? -
#22149 A TFT-nél is kaki szerintem, én kikapcsolom mindig. -
#22148 Pontosan. Igazából a ClearType csak TFT monitornál előny (én használom is), CRT-nél inkább hátrány... -
#22147 Mert amikor legelőször indítottad az IE7-et bejöbb egy beállítások oldal.
Itt te alapon hagytad és cleartype -ot vagy mit használsz szerintem, azért olyan. Kapcsold ki ezt a funkciót! -
Tomsess #22146 Skacok, kellene egy kis help. Újraraktam a KíndóztXP-t és gondoltam ha már új, felrakom rá a legújabb Internet Explorer-t is, a 7-eset mert elég jól kezelhető ez az új. Namost, szép, műxik meg minden, de vhogy a betűtípust picit megváltoztatta a weboldalakon. Vagyis minden szöveg mintha árnyékolt lenne picit és ez egy idő után zavaró. Lehet csak szokatlan, de mintha rontaná a szememet. Vagyis rosszabb így nézni. Olyan az egész, mint mikor van egy képed, és eléje teszel vmi vastag üveget, aztán picit nagyítja is meg nem is, és olyam maszatoltan mutat. Kerestem már a beállításokat, de nem találok semmit. Bár nem egy jó hírű az IE (mindenki Tűzrókázik) de tudnátok segíteni esetleg?
Egyébként nagyon tetszik, mert 800*600-as felbontásban nyomom és tökre jól mutat benne az egész. olyan mintha felbontást cseréltem volna, sokkal jobban láthatóak az oldalak. Meg tetszik ez a darabolós megoldás, hogy egy ablakban megnézhetem az összes oldalt ami meg van nyitva. -
#22145 Csak az okosság. -
#22144 Ha minden igaz "ketteskén" fenn van!!! -
#22143 Ez jó! Már csak a Reprobates kellene... -
#22142 Megjelent a Reprobates magyarítása! -
csgj #22141 Áá, rohadt Nero! Már megint nem látja az újraírható CD fájljait... És nem is tudom rá újraírni őket, mert a Nero szerint ez nem jó fajta CD. Mellesleg nemrég szedtem le ugyanilyen hiba miatt ezt az új Nero 7 Premium-ot... Ilyenek miatt van 119 microsoft word formátumú fájl 3 (!!!) újraírható CD-n. :P -
#22140 Lehet, most mind ki van kapcsolva. -
#22139 Daemon Pro - emulation "Hide CD-R" off -ot ki kell kapcsolni, és nem lesz gond. -
#22138 Most töltöm ha lejött megnézem. Nekem sem tetszettek a legújabb részek nagyon unalmasak voltam. -
#22137 Én is. Hát a sivatagos pályán elszáll az autóm ha nem vigyázok, más az irányítás mint eddig. Nekem az utóbbiak se tetszettek. -
csgj #22136 Kipróbáltátok az új NFS demót? Sztem borzalmas lett... Ha nem NFS néven futna, senkit nem is érdekelne. :P -
#22135 ~ Semmi nem tudta s etörölni, se írni.
~ Firmware -t nem tudom, de már ezer éve írom ezt az 1 db RW-s DVD-met, mert csak ez az 1 van ilyen.
~ Daemon Tools Pro automatikus indítását kikapcsoltam, újraindítottam és jó lett. -
#22134 egyrészt:
milyen progi? (nero? alcohol?)
másrészt, legfrissebb firmware? (dvd-knél ez tényleg számít)
harmadrészt, hogy oldódott meg? -
#22133 Megoldódott! -
#22132 Na valaki légyszives segítsen, mert megőrülök!
Egyszer régen már volt ilyen problémám, de elfelejtettem, hogy mi volt a megoldás.
A DVD+RW-mre minden író progi azt írja, ez nem törölhető, mert ez egy egyszer írható lemez csak. Közbe meg ugye nem. Így se írni nem tudok rá, se törölni.
Mi okozhatja ezt?
A másik vinyómon Vista van, azzal se hagyja törölni, azt írja írásvédett a lemez.