The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként csinálsz róla egy sima ISO képet, majd ezt betömöríted winrar-al best fokozaton 50 megás darabokra. Egy próbát szerintem megér.
A fenti linken megtalálható a játék torrentje./PC /The Longest Journey.rar/
Ez egy 4 cédés verzió. Azt hiszem az amerikai.Erre hibaüzi nélkûl felment a magyarítás. Hiba nélkül mûködik<#crazya>#crazya>. A letöltés is elfogadható,(130kb/sec volt!
Nnnnnna végre....
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
US verzió alcohol kép-fájlok(*.mds;*.mdf)
nálam is fagyott a videók visszajátszása után,de ez valamitõl elmúlt.
nem csináltam vele semmit,se patch,se crack.
asszem az US verzióhoz nem is adtak ki semmi patch-t!
Angolul ilyen nincs.
nálam ezen simán megy a telepítõ
megjegyzésben annyi szerepel még, hogy RC1.
nálad a megjegyzésben mi szerepel?
game.exe->jobb gomb->tulajdonságok->verzió->megjegyzések...
Csak a gyáva ember fékez!
Ha vitatkozni szeretnék, akkor azt is mondhatnám, hogy mindennap Magyarországon jár, de most nem akarok vitatkozni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
És gondolom elég annyit mondanom, hogy a hó végén a feltöltéseim összege átlagosan 4,5 Gb. Ezzel elmondtam szerintem mindent.
Így tényleg elnézést.<#szomoru1>#szomoru1>
[merlinw.org]
Hol élsz?
Amúgy igazad van, megérdemlik, hogy megvegyük!
Én olvastam cikket a folytatásról itt.
Én a feltöltését nem vállalom, mivel DSL-em van, bazi lassú feltöltési sebességgel. Ha nem lenne két DVD talán még meg is próbálkoznék vele. De így ...
De mást szívesen elhelyezek a ketteskére, ha kell vkinek vmi listámat megtalálja. Egyébként nem sokára meglesz a Largo Winch, asszem régebben kérési listán volt (talán Atomreaktor kérte ha jól emlékszem), szal ha van rá igény, majd feltöltöm.
Epizódikus dologhoz csak annyit szólok hozzá, hogy a Steam már akkor kaka volt amikor elindult és bár én sem vagyok oda az epizódikus kalandokért, azért az egyetlen fejlesztõ/kiadó gárda akit nem kell fikázni az a Telltale Games, mert õk megígérték, hogy a S&M-et 2-3 hónaponta jelentetik meg, és be is tartják ezt...
Bone 3-al nemtom miért késnek. ADOC-on azt mondták, hogy hosszabb lesz mint az elsõ két epizód, lehet azt csinálják keményen...
amit a telepítõ nem ismer.
angolból eddig 2-t találtunk, US + UK, bár a UK nem lett végül letesztelve teljesen, bétatesztelõ hiányában.
ha "eltérés..." hibaüzenetet kapja valaki akkor ez a helyzet.
megoldás:
gamestar változat, vagy egy 4cd-s US verzió.
de ha nagyon nem tudod beszerezni, akkor jelentkezz bétatesztelõnek,
és a te verziód is támogatva lesz normálisan :-)
A képen látszódjon a hibaüzenet, és az is, hogy melyik állománynál halt el.
Részemrõl egy kérdés: ha a 2 CD-s ill. a DVD-s változatod van, akkor az 1.60-as patch-et feltetted-e?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Most viszont olyan gondom van, hogy a 3. fejezet végénél, mikor már beszéltem Cortezzel és be kéne mennem a házamba, akkor kidob egy hibaüzit, hogy valami FixBuffer.cpp hibát okozott ezért a játék most leáll és ezen nem tudok túljutni. De igazából ilyen fájlt nem is találtam. Szóval ha valaki tud megoldást, akkor az szóljon légyszi.
Csak a gyáva ember fékez!
Persze, majd így nem kell annyit várni, azért van ez. Szuper példa erre a Half Life 2 Episode 2.
Tök gyorsan jönnek az epizódok, nem tologatják állandóan. Á, dehogy. Tehát megérte ezt az egész.
Teljesen új installt csináltam tegnap, rá az 1.60 patch, arra a magyarítás, új játék kezdése mentések áthozása nélkül és ekkor lett ez.
kényszerített élsimításra.
de nem kezelte jól a játék, maszatos volt a kép, ha jól emlékszem.
ezt hogy érted?
megnéztem én is.
a preferences.ini-ben kell 0-ra állítani a bool_StartFullscreen értéket.
de ehhez a fájlhoz nem nyúl a magyarítás, nálam ugyanúgy a játék
könyvtárában van.
Az élsimítás gondra viszont még várom a tippet! Köszi!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kirol: Te milyen logót szeretnél? Ha tudom szívesen megcsinálom.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Dreamfall Chapters epizódos folytatás:
A Funcom elérkezettnek látta az idõt, hogy bejelentse a Dreamfall Chapters játékukat, ami a manapság igen divatos epizódikus megoldással készül.
A Dreamfall Chapters a nagy sikerû kaland játék közvetlen folytatása lesz, amit külön epizódokban lehet majd megvásárolni. A kiadást egyelõre csak online keretek között tervezik, de a késöbbiekben elképzelhetõ a rendes bolti változat kiadása is, konzolra és PC-re egyaránt. A megjelenés dátuma még nem ismert.
Hát a folytatásos f@szságot megb********, de a semminél jobb.