33675

• MerlinW
    gears of war video
  • takysoft
    most vettem nemrég egy 400 gigás vinyót 18 ezerért.
    annyira nincs nagy áruk...
    szinte olcsóbb, mint ha dvd-ket veszel:D
  • MerlinW
    érezd a ritmust, vedd a poént, két szmájli is ott figyel:)
  • RaveAir
    Ez a lista elég durvának tűnik így ránézésre. Gb zabáló játékok, különösen, hogy a GoW-ra valami 12giga telepítési helyet írnak...
  • csgj
    A fene, kijött a COD4 és a Gears of War is?! :D Hát helyem nem lesz egyikre se... farncos 80 gigás vinyó miatt :/ Nem baj, majd később leszedem az egyiket :)
  • takysoft
    ezt most miért?
  • takysoft
    Élvezkedjetek
  • serito
    Én is írtam az olvass .txt-be és előre is köszi!
  • MerlinW
    olvastam, tán feleségül ne vegyelek?
  • MerlinW
    passz, meg kell kérdezni boltban:)
  • takysoft
    ez meg közösbe: a Guitar Hero c. játékkal kapcsolatban:
    -Csak a játékhoz mellékelt USB-s gitárral lehet játszani? (úgy tűnik logikusnak...)
    -Illetve... lehet kapni külön gitárt? Mert a játék jó drága, de ha 10e ft alatt lehet kapni gitárt, akkor egyik barátom imádná(karácsonyra ajándéknak pl:D)
  • takysoft
    írtam az olvass_es_irj-ba:D
  • MerlinW
    Novemberi megjelenések:

Championship Manager 2008 PC Sports November 6, 2007
    Empire Earth III PC Strategy November 6, 2007
    F.E.A.R. Perseus Mandate PC Shooter November 6, 2007
    Gears of War PC Shooter November 6, 2007
    Ghost In The Sheet PC Adventure November 6, 2007
    Sims 2: Teen Style Stuff PC Simulation November 6, 2007
    Viva Pinata PC Simulation November 6, 2007
    Sam & Max -- Season 2 Episode #1: Ice Station Santa PC Adventure November 8, 2007
    BlackSite: Area 51 PC Action November 12, 2007
    Guitar Hero III: Legends of Rock PC Music November 12, 2007
    Beowulf PC Action November 13, 2007
    Catz 2007 PC Virtual Pet November 13, 2007
    Crysis: Special Edition PC Shooter November 13, 2007
    Dogz (2007) PC Virtual Pet November 13, 2007
    EA Sports GameShow PC Sports November 13, 2007
    EverQuest II: Rise of Kunark PC RPG November 13, 2007
    EverQuest: Secrets of Faydwer PC RPG November 13, 2007
    Fantasy Wars PC Strategy November 13, 2007
    Luxor 3 Mac Puzzle November 13, 2007
    Luxor 3 PC Puzzle November 13, 2007
    Need for Speed ProStreet PC Racing November 13, 2007
    Petz: Dogz 2 PC Virtual Pet November 13, 2007
    Puzzle Quest: Challenge of the Warlords PC Puzzle November 13, 2007
    Rail Simulator PC Simulation November 13, 2007
    SimCity Societies PC Simulation November 13, 2007
    Soldier of Fortune: Pay Back PC Shooter November 13, 2007
    Swashbucklers PC Action Adventure November 13, 2007
    EA Sports 07 Collection PC Compilation
    Kane & Lynch: Dead Men PC Action November 14, 2007
    Left Behind: Eternal Forces Expansion Pack PC Strategy November 15, 2007
    Crysis PC Shooter November 16, 2007
    Unreal Tournament III PC Shooter November 19, 2007
    Unreal Tournament III (Collector's Edition) PC Shooter November 19, 2007
    Battle For The Pacific PC Action November 20, 2007
    Final Fantasy XI: Wings of the Goddess PC RPG November 20, 2007
    Last Chaos PC RPG November 20, 2006
    Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus PC RPG November 20, 2007
    Black College Football Experience PC Sports November 23, 2007
    Black College Football Experience: Legendary Edition PC Sports November 23, 2007
    Hex Isle Mac Puzzle November 23, 2007

Olvass_el -be írogassátok mit szeretnétek ezek közül.
  • serito
    Köszönet érte!!
  • RaveAir
    Úgy tűnik, hogy ez vicces hét lesz az fps rajongóknak. Nem ez tűnik az egyetlen nagy névnek...
  • MerlinW
    071_Call_Of_Duty_4-Razor911

Kicsit elszálltunk a hellyel, 65,69-et pucolnám majd ha nem kell már senkinek.
  • takysoft
    400W-os PFC táp.
    A PFC-ről jókat hallottam. Kérdezd meg a többieket, majd megmondják, jó lesz-e.
  • RaveAir
    Inkább játsz valami ingyenes helyen online ezzel a körökre osztott stratégiai játékkal... vagy valami haverral élőben. :)
  • takysoft
    én tudjátok mit töltöttem?
    Chessmaster Grandmaster Edition:D Remélem szép lesz, még a 10th editiont se láttam:D
  • csgj
    Áh, rohadt Timeshift, le is töröltem, felesleges vacakolni vele, ha nem megy... Csak kár... Leszedem a Jericho-t, remélem az menni fog.
  • takysoft
    ha több minden fagy, akkor tényleg lehet táp, bár kétlem. kell venni nagyobbat max.(Lord Myn-nek abban igaza van, hogy egy jobb minőségű táp jobban hozza azt a wattot, ami rá van írva.)

UI: szerztem egy APC szünetmentes tápegységet. Kell bele aksi, de állítólag megy:D Az majd megvéd túlfesz ellen, ha már a codegen nem:D
  • csgj
    Hát pedig jó lenne játszani vele... :/ De lefagy az idióta. Csak nem értem, miért csinál ilyet. Elvileg nem naon kéne...
  • Lord Myn
    Ha csak a Timeshift csinál fagyásokat, azzal nem kell foglalkozni, majd lesz jó driver is hozzá. Egyébként nekem is azt írja ki, hog cseréljem le a drivert mert nem jó (nekem nVidia van), de én nem vagyok hajlandó feltenni WHQL nélküli beta driver-t, úgyhogy nem tettem fel, de nem is volt probléma sem, futott a játék, mint a nyúl.
  • csgj
    Ők tették fel, aztán a Timeshift kiírta, hogy régi a driver (pedig legújabb ati 7.10 volt). Aztán leszedtem egy 200 megás, november 4-i HD kártya drivert, és azzal már nem írta ki. De akkor amikor kiírta, és elindítottam, befagyott a game és kilépett. Most meg csak később fagyott be, de nem lépett ki :P Szóval nemtom most mi van... Másnál nem volt baj
  • Tomsess
    Grati, jó sok játékot az új kártyáddal
  • Lord Myn
    Khm... Ismered a véleményem... Az újraindulás, simán lehet tápprobléma, úgyhogy amint teheted IMO vegyél egyet (minőségit!). Egyébként a drivereket te tetted fel? Ha igen, az előzőt leírtottad? Amúgy grat az új kártyádhoz!
  • csgj
    Megvan a videókártya! :)

Na, egy kis teszt eredmény (ami fent van a gépen, annál megnéztem. De még jön a Timeshift és a Hellgate is (- ha az utóbbi hajlandó patchelve elindulni))

Harry Potter 5: 55 fps, régen 20 (maxon)
    Neverwinter Nights 2 (kieg): 35-40 fps, régen 14-17 (max, kivéve árnyékot és AA-t)
    The Witcher: 35 fps (fűben, kinti téren), régen 15 (majdnem max)

Sztem ez jó. Nekem legalábbis megfelel, ugyanis most nekem a 30 fps is sebességmámor :D
    Azon viszont elgondolkodtam, hogy vegyek-e új tápot. Ha nem lesz gond, akkor még várok egy kicsit... Csakhogy most is egyszer újraindult a gép. Más baj nem volt, de ez is gyanús nekem.
  • takysoft
    Amúgy van egy gondom, itt meg egy halom okos ember, aki talán tud segíteni.
    Már vagy fél éve nem tudok "&" jelet írni a billentyűzettel. Állandóan át kell váltani angol billentyűzetre, mert a magyaron a AltGr+C nem működik. Nem csinál a világon semmit.

Sejtésem: Az ATI Catalsyt Control Center telepítése után, az a vacak automatikusan teleb**ta a rendszert a Hotkey funkciójával. "Elvileg" Ctrl+Alt+C funkcióval a CCC elindul. Ha nálam valahogy AltGr+C is elég...
    Letiltottam a CCC-ben a hotkey funkciót, most nem indul el, de az "&" jelet sem írja be...

Innét a probléma már érthető...
  • takysoft
    nem jerichot kérdeztem:D
    Köszönöm, akkor letöltöm.

Diablo érdekes kérdés. Anno tetszett(nem nagyon, de elpötyögtem vele). Aztán jött a Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2, Neverwinter 1, meg a 2 is, de azzal még játszom:D
    Na ezek addiktívek:D Ezek RPG-k:D Főleg a BG2.

Hellgate Londonhoz inkább úgy állok hozzá, mint.. "hack & sash", vagyis hentelős.. RPG elemekkel(mint szintlépés, meg skillek).

Aki egyszer látott már életében D&D szabályrendszert annak a diablo picit unalmas lesz utána:D
    Meglátjuk majd
  • trmn #22183
    Én föl tudom pakolni, ha van hely, de csak jövő héten leszek, ha akkor megfelel.
  • MerlinW
    Hellgate még bugzik kicsit, de nagyon addiktív játék. Ha diablót szeretted, ezt is fogod szerintem. Én is úgy voltam hogy szokás szerint rápillantok, erre ott kaszaboltam az ellent 10-es szinten a nap meg lement. Meg is mértem gyorsan a lázamat:)

Jericho meg egy mozi. Egyszer megéri, ha szereted Barker stílusát (én minden könyvét olvastam:)).
  • takysoft
    azt osztod vissza, amit letöltesz, de azt is csak olyan trackerek esetében, amikre regelni kell. (isohunt esetén például nem kell erre figyelni, de lassabb is)

Annyia lényeg, hogy ha a letöltésed gyorsabb, mint a feltöltés, akkor miután letöltötted az adoot adatot(pl egy 700 megás filmet), akkor utána nem kapcsolod ki még egy ideig a letöltést.(pl ha 2 óra alatt lejött, akkor visszaosztod még kb 6-7 órát, azt jóvan.. törölheted is:D persze miután kiírtad dvd-re:D)

Itt találhatsz egy remek magyar trackerlistát, ha magyar cccot is szeretnél tölteni.
  • Lord Myn
    Sajnos semmilyen P2P nem játszik, egyfelől tudtommal a Chello valamilyen módon szabályozza a P2P fel-/letöltéseket, másfelől meg úgy tudom a torrent úgy működik (javítsatok ki, ha tévedek, még sosem próbáltam) hogy a letöltött file-okat vissza kell osztani a jónépnek, így kapsz valamiféle töltési arányt... Ez nálam nem működne, mert kb. 50GB cuccot tudok tárolni, a többi hely másra kell, ezért szinte azonnal ki szoktam írni lemezre, ami tetszik és úgy gondolom, hogy érdemes megtartani.
  • kirol
    Csak itthon tudok felcsatlakozni, de itt meg 256k a feltöltésem.
    Torrent cím nem lenne jó?
  • Lord Myn
    Jajj, a CoolTV videoklip fordításain mindig betegre röhögtem magam, már azon gondolkodtam, hogy azt nem is ember fordította hanem valami fordítógép...
  • Lord Myn
    Sehonnan nem tudod feltölteni (haver/munkahely akár több nap alatt is)? Nagyon örülnék neki az Overclocked-val karöltve.
  • szotyimutyi
    Halihó! Igen, én is most próbálgatom. Hogy tetszik?
  • kirol
    Szerintem határozottan nem!
  • takysoft
    cska pár percet láttam belőle "mesterlövésszel". fura volt, hogy beszéd közben nem mozog az emberek szája.
    meg a grafika se dobott fel... szép shaderek, de kevés lehetőség... pl miért nem ott eresztenek a csövek, ahol kilövöm őket?

Nekem első ránézésre nem jött be túlságosan.. (nem én játszottam, csak láttam)
    Érdemes azért letölteni?
  • MerlinW
    Magyar a hellgate, de ajánlom az angol nyelvet, mert botrányosan gyenge lett a fordítás. "Techkovács 131", space-ek a szavakban, összefüggéstelen mondatok, elrontott poénok stb. Olyan mint a Cool TV fordításai...:)

A játék egyébként jó nagyon. Modern Diablós, gyűjtögetős RPG. Minden kasztnál teljesen más a játékmenet. Pl. "mesterlövésznél" színtiszta FPS, míg "pengemester"-nél TPS kardozós a'la Gothic, stb.

Jericho-t is kipróbáltam, az is jópofa. Eleje kicsit uncsi, de nagyon jó a sztorija, végig filmszerű jelenetekkel, klassz zenével, effektekkel.
    Engem a Lost Vikings-re emlékeztet picit. 6 karakter van, mindegyiknek sajátos képessége (láthatatlan, telekinetikus, stb) váltogathatod őket, és apróbb logikai variációkkal juthatsz tovább a szinteken.