The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megnézem már! 😊

MerlinW
Letöltöttem, megnéztem mindent benne, tökéletes😊

[merlinw.org]

takysoft
ez nem is annyira lehetõség... inkább kérés felétek.
páran szedjétek már le, és nézzétek, meg, megy-e egyáltalán.
tényleg, ha van egy szabad fél órátok, kérlek nézzétek meg.

és persze írjatok véleményt. igazat.

köszönöm.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Felért a Duke Nukem magyarítás(pontosabban a magyarított Duke Nukem😄)

(elõzõ üziért bocs, azt hittem nem fog elmenni az elsõ... annyira töltöttem fel, kiakadt a böngészõ...)

A readme ejég hosszú lett, de azért olvassátok el azt is, hátha bele lehet kötni valahol. kifogástalan readme-t szeretnék😄 túl sok olyan emailt kaptam az utóbbi években, hogy ezt meg azt a cuccomat nem tudták használni/feltenni...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nekem nem sikerült még csinálni egyet? pedig semmi különösebb igényem nem volt😞
várjak azért rá, vagy modjak le róla?

amúgy 3 percen belül felér a Duke😄

takysoft
nekem nem sikerült még csinálni egyet? pedig semmi különösebb igényem nem volt😞
várjak azért rá, vagy modjak le róla?

serito
Az otthonról netezés átka.
Nem baj, már megoldódott.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Én meg neki se állok letölteni, mert fél óra múlva indul a vonatom és addíg bizony nem jön le(4Mbit). Majd holnap reggel.

logo: igen a hétvégén volt idõm és szórakoztam kicsit.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

én adnék gyûrût,de amikor kiírta, hogy kb. 3 nap...😞( nem ehhez voltam szokva.

Axon
Látom te is sorban gyártod a jobbnál-jobb logókat :-)

Axon
Még másfél órt kell itt dekkolnom mire lejön. Ma sem megyek haza 4-kor a melóból :-)

serito
Látom, "szuper" lett!! <#ravasz1>

serito
Tõlem is köszönet! <#worship>

Axon
Óhhhh.... a drágaszágom.... :-)
Már rá is izzítva a teljes sávszélességem :-)

Ezer köszönet érte!

via_mala
Egy gyûrû mindenek felett....khm.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Kérdésedre a választ máris láthatod a logomon :-)

Éppen most sikerült szereznem egy céges mobilt ;-)

takysoft
Sajna a feltöltési sebességem a kutya f***a....
Most meg még le is kell korlátoznom, hogy barátnõm tudjon netezni...
2-3 óra még biztos lezs, mire felér a Duke

Addig is Feltettem pár képet ízelítõnek a játék mellé.

Nézzétek meg õket😄

serito
Látom nem sikerült regelned az SG-n. Láttad a másik (150x25px) logót a #19289 üzenetben?

Axon
Nekem nagy kedvencem volt valamikor. Mindenképpen lehúzom és belekukkantok.

Retró érzés szállt meg. 😊

serito
Off:
Egy gyors és egyszerû kérdés:
A Test Drive Unlimited megvan már valakinek? Ha igen feltehetné a "polcra".

takysoft
Sziasztok, lenne majd egy kis kérésem.
Duke Nukem rajongókhoz szólok most, elkészült az új Duke fordítás. Pre verzió a ketteskén nemsokára megtalálható(bár a jelen netebességemmel 250 mega mire felér....)
Egyrészt ne terjesszétek, mert a játék is benne van😄
válzotások az elõzõ verzióhoz képest:
-újabb HRP támogatás
-textúrafordítás(sok-sok.. az alapjáték kb 80%-a)
-pár híresebb addon natív támogatása(Nuclear Winter, Caribbean Vacation, és Duke it out in D. C.
-és persze sok hibajavítás.

Ti lennétek a teszterek. A textúrahibák nem nagyon érdekelnek,(tudok, hogy ronda meg bugos) csak az elírások(azok a textúrákon belül is persze).

Aki leszedi: MINDENKI olvassa el a README-t! (a szükséges fileok-at nem kell beszerezni, már benne vannak ebben a csomagban)

Amúgy a végleges magyarítás mérete 50-75 mega lesz(attól függõen, hogy a HRP update belekerül-e vagy letöltendõ lesz-e.)

Ha mégis terjesztenétek, töröljétek le a 4 db ".grp" kiterjesztésû file-t. úgy bárhova jogtisztán fel lehet tolni a csomagot.(de a portálon úgyis napokon belül kint lesz.)

észrevételeket, 5leteket ide a fórumra, vagy priviben várok.
köszönök minden segítséget😄

UI: majd szólok, ha felért😄

serito
Az nagyon jó lenne várjuk szeretettel!!!

Valaki elkezdte feltolni a Jumi gyûrûjét..... <#ravasz1>?

Lord Myn
Hétvégén fel tudom tolni a szerverre a Jade Empire-t, de csak akkor töltöm fel, ha megfelel nektek 1 db ISO-ban, mert darabolni nem nagyon szeretnék...

Jumi lesz vagy nem lesz?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Csak így lenne sikeres, mert onnan nagyon gyatrán csorog, ezért nem is népszerû. De amúgy máshol tényleg nem látni.

DanielT
Átszenvedtem magam rajta, de másnak még jól jöhet a segítség.
DanielT
KÖNYÖRGÖM! Valaki mondja meg a megoldást a betûméret növelésre, mert MEGÕRÜLÖK hogy nem tudok néhány szót kiolvasni. Hiába próbálom full képernyõn, ablakban, bárhogy! Iszonyatosan idegesít, hogy percekig nézegetem hogy vajon mi lehet a szó, mire megfejtem megint nem látom a következõt, mire az megvan, már szétesik az egész mondat a fejemben. Egyébként is meglehetõsen érdekesen van fordítva.
a "betonból" nekem lejött 5 óra alatt. igaz, 1. munkahely, 2. torrent

Axon
Ha többen is lehúznánk a wanadoo-ról, akkor mindannyian elkezdhetnénk feltolni a szerverre.

Sorry! Utólagosan is. Ez a 6ezres csomag sajnos csak 40-50kás uploadot engedélyezett, így legalább 4 nap kellett volna. 😞 Nem ehhez voltam szokva. 😞

totyak
Kösz az infót. Már rég nem jártam wanadoo-n, de most asszem rácuppanok.

Axon
Itt fent van a Jumi gyûrûje:
http://wanadoo.netipar.hu/index.php

5,3 giga a mérete.

Axon
Jó reggelt! :-)

Akarom mondani jó delet! Most értem be a melóhelyre és miután jót derültem taky hipnózisán, máris jólesõ izgalommal várom MAD ténykedését.

remélem igen! reggelre kiderül!

via_mala
Nem hinném, hogy a betû méretét át tudnád állítani, sem azt, hogy a font típusát, de ha mégis, akkor áruld el nekem is, hogy hogyan.
Viszont egy screenshot-ot csinálj már FRAPS-sal errõl a könyvoldalról, mert kíváncsi vagyok, hogy mitõl borult ki nálad a bili ennyire.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ajaj. a jade e. s.e. is megvan.

Off:kiprób. ftp otthon. 😊 gyûrûcske

szerintem a gui.ini-ben kell átírni. van egy /fonts könyvtár is,
itt megnézheted hogy is néznek ki a betûtípusok
de még nem teszteltem,
nálam az 1.60-as patchel a 2cd-s alapból fagy. magyarítás nékül is.
most szembesültem vele, hogy a 2cd-sben teljesen más a betûtípus alapból
a feliratok alatt, mint a 4 cd-snél.
a 4cd-shez használt font szerintem sokkal olvashatóbb.

Akkor én már nem kezdek neki ... gondolom hatott a hipnózis <#vigyor3>

DanielT
Valahol csak át lehet állítani a betûméretet. Valamelyik ini fileban már láttam, csak azt nem tudom melyik vonatkozik a könyvre.
takysoft
ha nem érted a könyveket az se nagy baj(bár rosszul esik, mert azokat én fordítottam... próbáld meg vhogy kibetûzni😄)

a lényeg azért erthetõ amúgy is

takysoft
Mármint az a Jade Empire, amit a Bioware, vagyis a Neverwinter fejlesztõi készítettek? igen, érdekel😄

DanielT
Még annyit, hogy átérezzétek a helyzet komolyságát, emiatt abbahagytam a játékot (hogy is mehetnék tovább?) 😞((((((((((((
Lord Myn
Támogatom a házi hipnózist! <#vigyor2>

Egyébként Jade Empire érdekel valakit?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

DanielT
Elképesztõ mennyire olvashatatlan a könyvtárban lévõ összes könyv a betûtípus miatt. Képtelen vagyok megfejteni mit írnak. Hol lehet ezen változtatni? (1.60 verzió+1.23 magyarítás)

Köszi
via_mala
<#nevetes1>

takysoft
Nézz erõsen a monitorra. Csak a betûket látod. Kiüríted az elmét, és beengeted a betûket. Mire hármat számolok, teljesen tudal-alatti állapotba kerülsz.
1... 2... 3...
Most a tudatalattid beszél. Jól érzed magad. Mikor felébredsz jobban leszel, mint valaha. El fogod indítani az FTP programot, és fel fogod tölteni a Jumi gyûrûjét. A lehetõ legnagyobb pontossággal szeded le Alcoholban az image-et, hátha protected.
Érzed magadban a kényszert, hogy feltöltsd.
Hármat fogok számolni, mire végzek, minderre nem fogsz emlékezni, és ezt az üzenetet ezentúl nem veszed észre itt a topicban. Fel fogod tölteni....
1... 2... 3...

serito
Azt bizony szívesen látnánk a "ketteske" polcán!!!

Egészségemre!

Esetleg az ftp-nek az ajtaját kéne. Kéne pár szám, hogy hová áplód. 😊