The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
páran szedjétek már le, és nézzétek, meg, megy-e egyáltalán.
tényleg, ha van egy szabad fél órátok, kérlek nézzétek meg.
és persze írjatok véleményt. igazat.
köszönöm.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(elõzõ üziért bocs, azt hittem nem fog elmenni az elsõ... annyira töltöttem fel, kiakadt a böngészõ...)
A readme ejég hosszú lett, de azért olvassátok el azt is, hátha bele lehet kötni valahol. kifogástalan readme-t szeretnék😄 túl sok olyan emailt kaptam az utóbbi években, hogy ezt meg azt a cuccomat nem tudták használni/feltenni...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
várjak azért rá, vagy modjak le róla?
amúgy 3 percen belül felér a Duke😄
várjak azért rá, vagy modjak le róla?
Nem baj, már megoldódott.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
logo: igen a hétvégén volt idõm és szórakoztam kicsit.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Már rá is izzítva a teljes sávszélességem :-)
Ezer köszönet érte!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Éppen most sikerült szereznem egy céges mobilt ;-)
Most meg még le is kell korlátoznom, hogy barátnõm tudjon netezni...
2-3 óra még biztos lezs, mire felér a Duke
Addig is Feltettem pár képet ízelítõnek a játék mellé.
Nézzétek meg õket😄
Egy gyors és egyszerû kérdés:
A Test Drive Unlimited megvan már valakinek? Ha igen feltehetné a "polcra".
Duke Nukem rajongókhoz szólok most, elkészült az új Duke fordítás. Pre verzió a ketteskén nemsokára megtalálható(bár a jelen netebességemmel 250 mega mire felér....)
Egyrészt ne terjesszétek, mert a játék is benne van😄
válzotások az elõzõ verzióhoz képest:
-újabb HRP támogatás
-textúrafordítás(sok-sok.. az alapjáték kb 80%-a)
-pár híresebb addon natív támogatása(Nuclear Winter, Caribbean Vacation, és Duke it out in D. C.
-és persze sok hibajavítás.
Ti lennétek a teszterek. A textúrahibák nem nagyon érdekelnek,(tudok, hogy ronda meg bugos) csak az elírások(azok a textúrákon belül is persze).
Aki leszedi: MINDENKI olvassa el a README-t! (a szükséges fileok-at nem kell beszerezni, már benne vannak ebben a csomagban)
Amúgy a végleges magyarítás mérete 50-75 mega lesz(attól függõen, hogy a HRP update belekerül-e vagy letöltendõ lesz-e.)
Ha mégis terjesztenétek, töröljétek le a 4 db ".grp" kiterjesztésû file-t. úgy bárhova jogtisztán fel lehet tolni a csomagot.(de a portálon úgyis napokon belül kint lesz.)
észrevételeket, 5leteket ide a fórumra, vagy priviben várok.
köszönök minden segítséget😄
UI: majd szólok, ha felért😄
Valaki elkezdte feltolni a Jumi gyûrûjét..... <#ravasz1>#ravasz1>?
Jumi lesz vagy nem lesz?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Akarom mondani jó delet! Most értem be a melóhelyre és miután jót derültem taky hipnózisán, máris jólesõ izgalommal várom MAD ténykedését.
Viszont egy screenshot-ot csinálj már FRAPS-sal errõl a könyvoldalról, mert kíváncsi vagyok, hogy mitõl borult ki nálad a bili ennyire.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
itt megnézheted hogy is néznek ki a betûtípusok
de még nem teszteltem,
nálam az 1.60-as patchel a 2cd-s alapból fagy. magyarítás nékül is.
most szembesültem vele, hogy a 2cd-sben teljesen más a betûtípus alapból
a feliratok alatt, mint a 4 cd-snél.
a 4cd-shez használt font szerintem sokkal olvashatóbb.
a lényeg azért erthetõ amúgy is
Egyébként Jade Empire érdekel valakit?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Köszi
1... 2... 3...
Most a tudatalattid beszél. Jól érzed magad. Mikor felébredsz jobban leszel, mint valaha. El fogod indítani az FTP programot, és fel fogod tölteni a Jumi gyûrûjét. A lehetõ legnagyobb pontossággal szeded le Alcoholban az image-et, hátha protected.
Érzed magadban a kényszert, hogy feltöltsd.
Hármat fogok számolni, mire végzek, minderre nem fogsz emlékezni, és ezt az üzenetet ezentúl nem veszed észre itt a topicban. Fel fogod tölteni....
1... 2... 3...