33675

• kirol
    Na délután egy ellenpélda is volt. A Profi -ban. Itt egy energiaitalra az volt írva, hogy 129, a pénztárnál meg 99-et fizettem érte.
    Na ez azért mindjárt már. Bár gondolom én néztem el a polcon.
    Amúgy még ez a cég az, ami szerintem "jó".
  • M.A.D.
    Van ami nincs és megy szépen (ráadásul magyar) :)
  • Tomsess
    Hmm, úgy látszik nem csak nálunk voltak nagy ellenőrzések, a Demonoid is be van zárva
  • M.A.D.
    Legnehezebb (mert ugye mindig így a kihívás) fokozaton máris elakadtam a Darkness Within-ben. Amúgy 1 óra játék után nagyon szépnek és hangulatosnakk tűnik. Egy ismeretlen fejlesztőcsapattól ez nem rossz. Igen, belsőnézetes.
  • moonster
    Dehogynem lehet tenni.
    Ugy hivjak, h Fogyasztovédelem.
    Irni kell egy levelet, kimennek, megnezik, birsagolnak -> hirtelen, mindennek helyes ara van.
    Egy e-mailt megér, mert azért bekaphatjak, ha az igy is magas árz és nem tul jo minosegu arukat meg az vasarlokat becsapva magasabb aron adjak, mint ami kinn van.
    http://www.fvf.hu/portal/informaciok/teruleti_felugy
    hatha kivizsgaljak..megis csak a mi penzunk, es atbasznak...
    Forditva ok egybol feljelentenenek, valszeg...
    Multik bekaphatjak
  • kirol
    Ja a bankkártyás fizetés is jó. Egyszer az adott pénztáros új volt,lassú is volt kicsit. Valamit nyomkodott, aztán vártunk, hogy kérje a kódot. Vártunk, vártunk, aztán kiderült, hogy nem nyomott meg valamit. Aztán beütöttem a kódot, és nem tudom mi volt a rendszerrel, de (Penny) megint csak vártunk, vártunk. A sor nőtt, már a mp-ek is óráknak tűntek olyan ciki volt. Már hátra se mertem nézni. Aztán sikerült, meg jött az ellenőrzése és fizettem. Hát kemény volt.

De az előbb írtak ellen nem tehetek semmit?
  • RaveAir
    Ez elég bosszantó, és nem nagyon tudsz mit csinálni. Már az is kövezést vált ki a mögöttem állókból, ha kártyával merészelek fizetni, és nemhogy panaszkodni kezdek...

Régebben csináltam Tesco-ban, hogy nézegettem a benti árleolvasókkal az árakat, ha gyanúsan túl olcsó volt valami. A múltkor viszont ott is beszívtam, mert vettem volna valamit, aminek rossz volt a vonalkódja, és ezért nem vihettem el. Pedig pont azért mentünk be, de valamiért nem sorolták be, mégis ott volt a polcokon... nem is értem.

A másik, az idióták a szeletelt kenyeret a vonalkódos cimkével együtt szeletelik fel, és nem utólag ragasztják rá mibenlétet jelző papírt.
  • kirol
    Extra OFF:

Nekem a következő a problémám. Hetente reggelenként egy-két alkalommal bemegyek az egyik Spar üzletbe,
    ahol veszek valamilyen élelmiszert, megnézem az árát a polcon. A pénztárnál meg már más ára van,
    az adott terméknek. Mire én kérdezem, hogy most mi a helyzet, hiszen nem is ez van kiírva.
    Azt mondták, hogy sajnos naponta több száz termék ára megváltozik, és még nem volt idejük kicserélni a polcon lévő árat.
    (Hát pl. miért nem mennek 6-ra [Vagy korábbra, mint most.] és cserélik ki?)

Amikor ez már sokadszor történt meg, nagyon megelégeltem. (Pl. egy polci 75 HUF árú termék a pénztárnál már 125 HUF volt [66%-os áremelés])
    Nekem nem azt az árat kellene fizetnem, ami a polcon van?
    Ha én a pénztárnál elkezdek sztornóztatni, a mögöttem lévő vásárlók megköveznének,
    mert ugye mindenki siet.

Szerintetek van erre valami törvény valami?

Ez a Darkness Within ilyen belső nézetes dolog?
  • szotyimutyi
    Szia! Én még csak egy pillantást vetettem rá, de szerintem is hangulatos. Aztán majd meglátjuk.:)
  • M.A.D.
    Axon merre van? Nem látom az írásait.
  • M.A.D.
    Sziasztok! Lehet, hogy megint elkezdek ide rendszeresen írni? Nem olvastam még vissza, de valaki kipróbála már a Darkness Within-t? Én most próbáltam. Eléggé hangulatosnak tűnik.
  • serito
    Ezer köszönet !!!
  • Lord Myn
    Köszi, kivárom!
  • Tomsess
    Elkezdtem felrakni, eltart egy ideig mire felér. Szóval türelem (remélem rózsát terem)
  • MerlinW
    Megpróbáltam, de ezt valamiért nem tudom letölteni szerveren...:/
    Úgyis nagyon elkényeztettelek titeket, dolgozzatok ti is:DD
  • Lord Myn
    Torrent azóta sem játszik nálam, viszont ha jó a játék, szívesen látnám fent a ketteskén, jó lenne ha valaki feldobná.
  • MerlinW
    Most nézem milyen ügyesen tömörítette a Razor1911:) Nézzétek meg a fájlok méretét:)
  • MerlinW
    nincsmit:)
  • Tomsess
    Nekem megvan, csak a feltöltésem nagyon gyatra. Viszont blackcats-ről másfél óra alatt lejött - tehát torrentről gyorsan lent van. Este ki is próbálom. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült megint elbutítani Lovecraft mester világát. Kalandokból csak a Necronomicon adta vissza azt a feelinget, de az nagyon. A Call of Cthulhu pedig tényleg ász FPS.
  • Tomsess
    Kösz az új pakkot
  • csgj
    Hát, most úgy döntöttem, hogy floppy-ra írom a könyvemet, az úgyis olcsóbb, és van is itthon bőven :) Persze ettől függetlenül még zavar a helyzet, mert ha majd újraírni akarok egy cd-rw-t, nem fog menni... Hacsak nem egyszer magától megjavul... amit kétlek :P
  • Kiru
  • kirol
    Na már Crysis is van. Azta!
  • Lord Myn
    Ha már megint vagyunk, nincs meg valakinek az új kalandjáték (Darkness Within)?
  • moonster
    Igen, nekem is egyik naprol a masikra szart be a dvd-rw-m. Kiirtam melohelyen par epizodot a sorimbol, h majd este otthon, es otthon meg semmi... nem olvassa, melohelyen sem
    elfaradt.:)
  • serito
    Szerintem vegyél egy DVD-RW-t meg egy CD-RW-t, újat! A kettőt megkapod 500Ft-ért. Ha azzal is ba@akodik akkor cserélje progit, vagy telepítsd újra!
  • serito
    Szuper!!THX
  • MerlinW

• csgj
    Nem. Mondom, hogy sosem töröltem lemezt, mert nem kellett, működött anélkül is az újraírás! És nem is lehet most már... Mert egyszer írhatónak veszi a cd-rw-t.
  • takysoft
    ..... nem írás után kell törölni őket... szerintem te a lemez lezárására gondolsz...

Újraírható lemezeket(nem többmenetes írás esetén) újraírás előtt le kell töröltetni.
    A Nero-ban is meg Alcoholban is, meg minden rendes CD-író programban van CD-törlési lehtőség. Van gyorstörlés, meg lassabb.(a gyors csak a fat-ot törli ki, míg a lassabb kinullázza az egész lemezt.) Sok cdíró csak akkor tud újraírható lemezt rendesen írni, ha nullázó törléssel lett törölve.

Kérdés(erre kérlek válaszolj): a lemez törlése sikerült?
  • csgj
    Nem lehet 2 cd is hibás... eddig nem is volt semmi bajom velük. Egyénként nem szoktam őket törölni írás után... A könyvem lapjait eddig egyenként tettem fel cd-rw-kre, és nem volt semmi baj (na jó egyszer ugyanez ami most van, de az vmikor vhogy megoldódott hamarabb). Ugyanúgy kéne működnie, mint eddig...
  • moonster
    Nekem si volt hasonlo dolog.
    Volt, h az Alcohol bolonditotta meg a win-t es cd olvasoak ismerte fel a dvd-irot

nem tudom, h mi okozza ezeket
  • takysoft
    szerintem a lemez lehet hibás.

ja. azt ugye tudod, hogy az újrairható lemezeket "törölni" kell irás előtt?
  • szotyimutyi
    Ok. Rendben.
  • Tomsess
    OK, lejött. Részemről mehet minden lefele. Ja és már a Firefox gondot is sikerült megoldanom.
  • Tomsess
    Na, mivel az IE7-hez az árnyékolós problémára nem találtam megoldást (és mert egyik ismerősöm azt mondta azért ilyen, mert Vistára lett optimalizálva és nem XP-re) úgy döntöttem átmegyek Firefox-ra. Most abból írok, de tök zavaró, hogy még itt is van helyesírási ellenőrzés. Minden szavamat aláhúzza pirossal. Segítsetek! Hol lehet ezt kikapcsolni?
  • Tomsess
    Huh, még 2 filé és lent van a CoD4. Még annyit bírjon ki :) Aztán lehet lapulni
  • csgj
    Kösz, de úgysem jó... És közben kiderült, hogy más programmal se megy a dolog. A firmware-em pedig a legújabb. Ez most akkor dvd meghajtó hiba?
  • RaveAir
    Kapcsold ki a Deamon toolst, és úgy próbáld meg.
  • csgj
    Tudna vki segíteni? Mert már nagyon idegesítő... Fogalmam sincs, hogy miért veszi egyszer írhatónak a CD-RW-t!